Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ξεφεύγει η ΝΔ: Προβάδισμα 2,4% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση

- Advertisement -

Την τάση της Νέας Δημοκρατίας να ξεφύγει από τον βασικό αντίπαλό της, στο ζήτημα της πρόθεσης ψήφου, καταγράφει νέα δημοσκόπηση, που δίνει προβάδισμα 2,4% στο κόμμα τού Αντώνη Σαμάρα. Την ίδια στιγμή, προβληματίζουν τα ποσοστά των άλλων δύο κυβερνητικών εταίρων, με το ΠΑΣΟΚ να μην ξεπερνάει το 5% και τη ΔΗΜΑΡ να μην φτάνει στο 4%…

Πιο συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση της RASS που δημοσιεύει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής», η ΝΔ συγκεντρώνει 24,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22,1%, η Χρυσή Αυγή 9,2%, το ΠΑΣΟΚ 4,7%, το ΚΚΕ 4,6%, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες 4,6%, η ΔΗΜΑΡ 3,8%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,5%, η Νέα Ελλάδα 1,1%, το «άλλο κόμμα» 3,8%, το «άκυρο-λευκό» 4,7%, ενώ στο 15,2% είναι η αδιευκρίνιστη ψήφος.

Προβάδισμα και για Σαμαρά

Στην καταλληλότητα πρωθυπουργού ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται του Αλέξη Τσίπρα κατά 24 ποσοστιαίες μονάδες με 53%. Το 44,1% των ερωτηθέντων απαντά ότι θα εμπιστευόταν περισσότερο για το μέλλον της οικογένειάς του μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά έναντι 25,7% που συγκεντρώνει η επιλογή κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ η τρικομματική κυβέρνηση (Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ.ΑΡ.) θεωρείται από το 46,6% ότι θα μπορούσε καλύτερα να υπηρετήσει το συμφέρον της χώρας από μια κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει ποσοστό 31,7%.

Στις δημοτικότητες των πολιτικών αρχηγών για πρώτη φορά πέρασε στην κορυφή ο Αντώνης Σαμαράς, με διαφορά 6,6% από τον Φώτη Κουβέλη που ακολουθεί.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ…!
    Με τη Νέα Δημοκρατία τόσο του Καραμανλή , όσο και του Σαμαρά που κυβερνά σήμερα και δολοφονεί τους Έλληνες , με τον μοναχογιό της πολιτικής ΑΝΟΗΣΙΑΣ!!! και τον χαφιέ των ασφαλίτικων υπογείων να του κάνουν «πλάτες», αφού έτσι κι αλλιώς το ίδιο κόμμα είναι.
    Το ίδιο κόμμα δεν είσαστε ρε "φίλοι" χρυσαλήτες;
    Οι μισοί υπουργοί και γραμματείς του Αντώνη σας, ναζιστοφασίστες του Καραμανλή δεν είναι;
    Πότε έγινε ιδεολογικός και …συμφεροντολογικός διαχωρισμός στο χώρο των κοινωνικών φρονημάτων της ΕΡΕ και των «συστατικών επιστολών» του Παυλόπουλου;

    Πότε δηλαδή και γιατί διαφοροποιήθηκε ο Καμμένος και νεκραναστήθηκε η "Μαύρη φάλαγγα" της Χρυσής αυγής;
    Τι διαφέρει ο Σαμαράς από τον Καμμένο και τον Μιχαλολιάκο σήμερα; Αδέλφια δεν είναι;

    Αν(;)!!! ισχυρίζονται το αντίθετο ας το αποδείξουν ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!!!

    Έτσι ο Σαμαράς θα πέσει και θα..αναλάβουν οι παρλαπίπες της εθνικοφροσύνης !

    Ο Αντώνης δεν είναι ο παλιός συνεργάτης του αρχιφασίστα Αβέρωφ, συναγωνιστής των Μιχαλολιάκων, των Γρυλάκηδων, των Μαμανέων, των Γεωργιάδηδων, των Ανδρεουλάκων των Στυλιανίδηδων και τόσων ακόμη;

    Ο Πάνος Καμμένος δεν ήταν το δεξί χέρι του Αντωνάκη και του Γρυλάκη, της σχολής Μητσοτάκη;
    Ο Πάνος δεν ήταν αυτός που ..συνέλαβε τον ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ Α. Παπανδρέου να " συνουσιάζεται" ..δημοσίως με την… 17 Νοέμβρη;
    Σήμερα ο Αντωνάκης δεν είναι ο «Μεγάλος αδελφός σας»; Πόσοι βουλευτές έφυγαν από τον Αντώνη και ξαναγύρισαν; Άκουσε κανείς καμιά..κουβέντα; Δίπορτο το κόμμα φαίνεται.
    Αλλά πρέπει φαίνεται να διαθέτεις μεγάαααά λα ! …αποθέματα υπομονής για να ανεχτείς , έστω και προσωρινά τον Πανούλη αυτό, το μεγαλύτερο πολιτικό βληματολόγιο της αγοράς.

    Ο Νικολάκης δεν ήταν το παιδί για όλες τις βρώμικες δουλειές των μυστικών..ρουφιάνων όπως γράφουν οι ..πρώην συναγωνιστές; Δεν υπέγραψε ΑΜΕΣΩΣ!!! Το ξεπούλημα της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ στον…πετρελαιά της Κορίνθου; Αυτόν, τον φίλο του τρελού Παπαδόπουλου;

    Καταγγέλλετε τη ΝΔ ! που είναι η μητέρα σας, το αίμα σας, και τα μπλόγκς; Μήπως το ίδιο δεν γίνεται με όλους όπως γράφεται από τους ειδήμονες του χώρου; Προσπαθείτε να κρύψετε το λύκο που έχετε μέσα σας και προκαλείτε τα γέλια και την οργή όλων των ελλήνων.

    Ζητάτε να σας ψηφίσουμε, αφού στην ουσία ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ συγκυβερνάτε!!! Προσπαθείτε να μας πείσετε ότι ..’’αλλάξατε’’ εσείς, μία μερίδα των πιο επικίνδυνων ναζιστοφασιστών και ..διαφέρετε από τους ..άλλους κρυφοδεξιούς που κυβερνάνε;

    Αλλά κι ακόμη υποθέσουμε ότι..διαφέρετε για εξηγήστε μας τι θα κάνατε αν ..ΞΑΦΝΙΚΑ!!! κυβερνούσατε;
    Αν δε σκεφτούμε, ότι θα χρειαζόντουσαν χρήματα για να ..διορθωθούν οι αδικίες και για να επιτύχουμε ανάπτυξη , τότε το πρόβλημα είναι ΟΡΑΤΟ από όλους τους Έλληνας και πολύ μεγάλο.
    ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ;
    ΥΓ
    Άρα δίνεται ψήφο ανοχής ή ΕΝΟΧΗΣ στον Αντωνάκη σας, και ταυτόχρονα παίζεται με τον πόνο του αδύναμου και του άνεργου !
    Ντροπή σας …χαφιεδότσουρμο !!!!

  2. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ.Η Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΠΗΚΕ Η ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗ ΓΡΑΜΜΗ. Τ Υ Χ Α Ι Ο ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog