Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Μυστικό σχέδιο για επίθεση στην Ελλάδα κρύβουν τα γεγονότα στην Τουρκία»

- Advertisement -

Μυστικό σχέδιο για επίθεση στην Ελλάδα και μάλιστα άμεσα και γρήγορα βλέπει το Αυστραλιανό δίκτυο ΑBC σχολιάζοντας την λαϊκή εξέγερση στην Τουρκία…

«Στόχος είναι η Ελλάδα και ο ενεργειακός της πλούτος», ισχυρίζεται σε ρεπορτάζ του ο απεσταλμένος του ABC Australia στην Κωνσταντινούπολη.

Συγκεκριμένα το τηλεοπτικό δίκτυο υπογραμμίζει ότι το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί μυρίζει προβοκάτσια του Στρατού προς τη κυβέρνηση Ερντογάν με τελικό στόχο την Ελλάδα. Σύμφωνα πάντα με το Αυστραλιανό τηλεοπτικό δίκτυο πηγές που πρόσκεινται στην κυβέρνηση, αναφέρουν ότι στήθηκε το σκηνικό έντασης από στρατιωτικούς για να να αναγκάσουν σε παραίτηση τη κυβέρνηση και να βρουν την αφορμή που επιθυμούν, για να επιτεθούν άμεσα και γρήγορα στην Ελλάδα, με σκοπό να αλλάξουν το status στο Αιγαίο και να ελέγξουν τον ενεργειακό της πλούτο.

Κατά το Αυστραλιανό κανάλι είναι γνωστό ότι οι στρατιωτικοί έχουν υποστεί τεράστια πλήγματα κατά τη διακυβέρνηση της χώρας από τον ισλαμιστή Ερντογάν. Τον θεωρούν άμεσα υπεύθυνο για την απώλεια του ελέγχου της χώρας και παραβάτη της παρακαταθήκης του Κεμάλ Ατατούρκ, που θέτει ως εγγυητή τον Στρατό για το πολίτευμα της χώρας και την εξωτερική της πολιτική. Ωστόσο το ABC λέει ότι οι στρατιωτικοί τον περιμένουν στη γωνία και θέλουν να εφαρμόσουν το σχέδιο «Βαριοπούλα», το οποίο μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει και τον ανοιχτό πόλεμο με την Ελλάδα και την Κύπρο.

Σημειώνεται ότι χθες δύο πολεμικά πλοία της Τουρκίας έκαναν βόλτα στο Αιγαίο.

*yahoo

- Advertisement -

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αναπαράγεις είδηση κατασκευασμένη στην κυριολεξία, από το προπαγανδιστικό όργανο Παραπολιτικά, της ομάδας Μουρούτη, Σαμαρικό έντυπο παραποίησης της αλήθειας. Και για του λόγου το αληθές ας ανατρέξουν οι αναγνώστες του blog, στην έκδοση του ABC, κι αν βρουν αντίστοιχη είδηση, να μας το πουν.
    Είναι γνωστή η τακτική της ακροδεξιάς που κυβερνάει και της ακροδεξιάς που στηρίζει το σημερινό καθεστώς που εξαθλιώνει συστηματικά τον Ελληνικό λαό, να διαβάλλει και να λασπολογεί με θεωρίες συνωμοσίας και "ρεπούσικης" έμπνευσης ανιστόρητη αφήγηση, κάθε τι λαϊκό και μη χειραγωγήσιμο και ειδικά την περίπτωση της καθολικής εξέγερσης του Τούρκικου λαού ενάντια στο Ισλαμοφασιστικό κράτος τους και τον νεοσουλτάνο Ερντογάν.
    Πρότυπο καταστολής και μπατσοκρατίας για τους εγχώριους αγάδες και πρότυπο θεοκρατίας και αυταρχισμού για τους "γκρίζους λύκους" της Ελλάδας, εθνικιστές και εθνικοσοσιαλιστές της χρυσής αυγής, είναι η Τουρκία, γι αυτό και δίνουν στεγνά τους πολιτικούς Τούρκους και Κούρδους πρόσφυγες στην χώρα μας, στα μπουντρούμια "λευκά κελιά" του φασιστοκαθεστώτος.
    Πρότυπο εξεγερτικής συνείδησης και λαΙκής υπερηφάνειας οι επαναστατημένοι Τούρκοι, για τον Ελληνικό λαό, που διατηρεί το δικαίωμα στην Ελευθερία και δεν έχει πει τον τελευταίο λόγο, αλλά όταν τον πει ο καθεστωτικός και παρακρατικός φασισμός θα πάνε στον αγύριστο.
    Για την Αυτοδιάθεση και την Αυτονομία των λαών, ενάντια σε κάθε ντόπια και ξένη Κυριαρχία, αγώνας ενάντια στην Εξουσία.
    MASTER FU

  2. Μια ακομα κατασκευασμενη 'ειδηση' απο την BILD της Ελλαδας, τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, την εφημεριδα που θα ζηλευε και ο Γιοζεφ Γκεμπελς, την αγαπημενη του Μπετοβλακα.

  3. Το ερώτημα είναι ότι αφού έχει βουίξει το διαδίκτυο για την κατασκευασμένη αυτή είδηση γιατί την αναπαράγει ο mifi στο loutrakiblog και γιατί δε ζητά τουλάχιστον μια συγγνώμη όταν αποκαλείπτουν οι προηγούμενοι σχολιάζοντες την απάτη?

  4. Και ποιοί είναι οι προηγούμενοι σχολιαστές ;;
    Και γιατί είναι απάτη ρε μάγκες σόνι και καλά;
    Το σχέδιο βαριοπούλα ήταν πέρα για πέρα αληθινό και ευτυχώς που το πρόλαβε ο Ερντογάν και εξουδετέρωσε ενα τμήμα του Βαθέος κράτους της Τουρκίας για τους δικούς του λόγους βεβαίως.
    Λοιπόν οι στρατοφασίστες της Τουρκίας είναι ικανοί για όλα γιατί όχι και για αυτό.εκτός αν πιστευετε οτι όλη αυτή η εξεργεση έγινε για… πέντε δέντρα στο συγκεκριμένο πάρκο…και για τα χάπια αντισύλληψης….

    ΥΓ : Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να θίξω τους παραπάνω σχολιαστες ειδικά τον MASTER FU

  5. Κύριοι,
    Επιτρέψτε μου δυο λόγια για την εξέγερση στην Τουρκία καθώς είναι μια χώρα που αγαπώ και παρακολουθώ ιδιαίτερα ύστερα από την επίσκεψή μου στην Κωνσταντινούπολη πριν από μερικά χρόνια.
    Καταρχήν είναι πάρα πολύ νωρίς για να δούμε ξεκάθαρα τα αίτια της εξέγερσης στην Τουρκία,το μόνο σίγουρο είναι ότι οι κεμαλιστές στρατοκράτες είναι στριμωγμένοι και κυνηγημένοι από τους νεο-οθωμανούς Ερντογανικούς της μαντήλας και του ακραίου Ισλάμ.Θυμηθείτε επίσης στην υπόθεση Βαριοπούλα που ανέφερε ο ΑΖ,ότι μπήκαν στην φυλακή και αποτάχθηκαν στρατηγοί και πολύ μεγάλα κεφάλια των στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών.Ο στρατός της Τουρκίας δεν έχει καμία σχέση με τον ελληνικό.Ελέγχει πολύ μεγάλες βιομηχανίες και εμπλέκεται ενεργά με υψηλά ποσοστά μετοχών σε τράπεζες,κατασκευαστικές εταιρείες και γενικά ο στρατός της γείτονος είναι ένα απίστευτο οικονομικό μέγεθος.Θα πρέπει να αναφέρω επίσης την μεγάλη δυσαρέσκεια των 20 εκατομμυρίων αλεβιτών(Σιΐτες)της Τουρκίας όχι μόνο για την απαγόρευση της πώλησης αλκοόλ,την ονομασία της τρίτης γέφυρας του Βοσπόρου "Γιαβούζ Σουλτάν Σελήμ"(ο σουλτάνος που κατέσφαξε τους αλεβίτες)αλλά και για την στάση της σουνιτικής Τουρκίας απέναντι στους αλεβίτες της Συρίας που είναι σε αυτήν την στιγμή σε εμφύλιο πόλεμο με τους ακραίους ισλαμιστές της μπούργκας των Αμερικανών.
    Τέλος να αναφέρω ότι στην Τουρκία δεν υπάρχει οικονομική κρίση καθώς η χώρα τρέχει εδώ και πολλά χρόνια με τρελούς ρυθμούς ανάπτυξης και φυσικά δεν υπάρχει καμία σχέση και σύνδεση με την ελληνική κρίση.
    Για περισσότερη ενημέρωση σας καλό είναι να ρίξετε μια ματιά εδώ: http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2013/06/blog-post_6176.html#more
    Στην διάθεσή σας για οτιδήποτε

  6. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΙ.ΦΙ Ο ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ?ΚΟΙΤΑ ΜΗ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ.ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΟΝ ΕΣΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.
    [ΣΙΓΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ]
    ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗΣ

  7. Απο τον 3 ιουνιου 2.14 Η εφημεριδα παραπολιτικα δεν δινει λινγκ παροτι οι αναγνωστες της το ζητησαν, οσοι εψαξαν τα ονοματα των δημοσιογραφων που αναφερει απο την Αυστραλια στο ψαχτηρι δεν το διασταυρωσαν,ειναι αλλο πραγμα το σχεδιο βαριοπουλα που αποδεδειγμενα υπηρξε με τα ψεμματα των ΄'δημοσιογραφων' του Σαμαρα.Καλο ειναι να υπαρχει καποιο σχετικο φιλτραρισμα και διασταυρωση οταν ανεβαζετε τοσο σοβαρες ειδησεις.
    Και ενα σχολιο για τους ρυθμους αναπτυξης της Τουρκιας, δεν εχω παει αλλα κατι γνωστοι μου που πηγαν ειδαν και τους μαχαλαδες πισω απο τα αστραφτερα κτηρια των γιαπηδων.Φτωχεια και εξαθλιωση για μεγαλο μερος του λαου με μισθους πεινας , η οποια αναπτυξη παει σε λιγους. αλλωστε και το Μπαγκλαντες και η Ινδια εχει υψηλους ρυθμους αναπτυξης και ο λαος ζει σε αθλιες συνθηκες.

  8. 10:39π.μ εφαρμόζεις κατά γράμμα τις γκεμπελίστικες τακτικές,πες-πες και στο τέλος κάτι θα μείνει,ανώνυμα και με ασφάλεια.Έλα όμως που η λάσπη που πετάς είναι απέναντι σε κόντρα άνεμο.Κοίταξέ το

  9. ΜΙΧΑΛΗ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΗ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΠΙΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ Χ.Α ΚΑΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΑΜΑ ΕΙΜΑΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗΣ ΕΓΩ Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ .ΜΩΡΗ ΚΥΡΙΑ Χ.Α ΕΣΥ ΤΙ ΠΕΤΑΓΕΣΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ 4.05 ΚΡΥΨΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ

    ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗΣ

  10. ΧΟΝΤΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ…ΙΔΙΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΧΟΝΤΡΟ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 2-3…ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ…ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΦΤΑΙΕΙ Η ΖΕΣΤΗ…..Χ.Α.

  11. Γιατί φαντάζει τόσο εξωπραγματικό αυτό το σκηνικό?? Δεν θέλουν οι στρατιωτικοί να ρίξουν τον Ερντογαν μήπως? Ή μήπως δεν κοβουν βολτες σαν τα κορακια πανω απο το Αιγαίο?Είναι ψεμματα οι εναεριες παραβιάσεις, οι βολτες που κοβουν με τα πολεμικά τους πλοια? Ζω σε αλλη χώρα μήπως?
    Ρε mi-fi, αφου βλεπετε, πως μιας εχει πιασει ΄τρελή αγάπη΄ για τον πλησιον μας, μεχρι αηδίας. Αυριο να ξυπνήσεις και να πεις, ο,τι καταλήφθηκαν τα μισα νησιά μας απο τους ΄λατρεμμενους' μας γείτονες, θα βγουν και θα σου πουν ο εχων δυο χιτωνες να δινει τον δευτερο. Ο κόσμος ειναι σε παραλλήρημα, δεν νιωθει τι συμβαινει γυρω του! Κατι τετοια διαβάζω και ειμαι σιγουρη πως μας ψεκάζουν!!!!
    Θελετε επιβεβαιωση απο την Αυστραλία! Πάρτε ενα τηλεφωνο στην πολεμική αεροπορια και αλλο ενα στο λιμενικό να σας λυσουν οποια απορία εχετε!
    Υπατία

  12. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ" ΜIFI,ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Χ.Α. (ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΑΓΚΑ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ LB).
    ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ,ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΥΤΟ,ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΟΗΜΩΝ (ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ & ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΘΕΩΡΙΩΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΛΑΝΣΑΡΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ "ΑΓΝΩΣΤΑ" BLOGS,ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ COPY PASTE ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.

    Occupy Gezi Demands by Taksim Dayanismasi [Taksim Solidarity]

    TO THE PEOPLE AND THE GOVERNMENT!

    1. Gezi Park will be preserved as it is. It will not be exposed to any further works under the name of a barracks, mall, residential area, or museum, etc.

    2. Unarmed and non-violent citizens who are congregating to exercise their constitutional rights will not be exposed to police violence. Those arrested for exercising these rights will be set free. All political, bureaucratic or public staff who have given the order to attack demonstrators exercising their right to assembly, those directing the attacks, and those individuals applying the violence, should be prosecuted in line with relevant legislation.

    3. The main aim of the government’s privatisation and environmental policies is to monitor public profit. So that they may benefit the citizens of Turkey equally, the transfer, sale and renting out of public spaces, beaches, waters, forests, streams, parks and urban symbols to private companies, large holdings and investors will end.

    4. Democracy does not consist only of going to the ballot box to cast a vote. Democracy guarantees the state itself as every group among the people expresses its needs and complaints without experiencing fear, arrest or torture. This resistance is a struggle for freedom of expression and freedom of thought. Those who want to save the park today have received the same treatment as those who advocated the headscarf yesterday. The Gezi Park resistance refuses every type of oppression.

    5. We have seen the television channels, newspapers and news websites whose professional duty is to protect the public good and relay correct information have neglected for days this country’s citizens, youth and elderly who have been coming to Taksim’s Gezi Park to exercise their constitutional rights in a peaceful manner. For the media to have announced our resistance to the people on its fourth day is to disregard their professional duty. In this we call on the media—and especially the media patrons who owe their wealth to the people—to act in an ethical and professional way.

    TO OUR FELLOW DEMONSTRATORS!

    1. The demonstrations will continue until the awaited clarification regarding Gezi Park.

    2. To prevent degeneration, the resistance will abstain itself from vandalism, swearing, alcohol and destroying the environment.

    3. Permission will not be given to any political group, organisation or ideology to claim ownership of the resistance. The resistance will proceed shoulder to shoulder regardless of ethnic group, religious group, political party or gender identity.

    4. With the aim of discouraging speculation, no news, tweets or rumours will be spread without corroboration. No information read, heard or received from the news will be accepted without question.

    5. Demonstrators will use media tools to respond to the newspapers, television channels and news websites spreading false news to show the government is in the right. As their readers, audiences and users we will warn this media and invite it to objectivity by telephone and email.

  13. (Το κείμενο μεταφρασμένο)

    Αιτήματα του Occupy Gezi

    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

    Το πάρκο Γκεζί θα διατηρηθεί όπως είναι. Δεν θα εκτεθεί σε οποιαδήποτε περαιτέρω έργα κάτω από το όνομα ενός στρατώνα, εμπορικού κέντρου, οικιστικής περιοχής ή μουσείου κτλ.
    Άοπλοι και μη-βίαιοι πολίτες που συνέρχονται για να ασκήσουν τα συνταγματικά τους δικαιώματα δεν θα εκτεθούν σε αστυνομική βία. Όσοι έχουν συλληφθεί επειδή άσκησαν αυτά τα δικαιώματα θα αφεθούν ελεύθεροι. Όλο το πολιτικό, γραφειοκρατικό ή δημόσιο προσωπικό που έχει πάρει διαταγή να επιτεθεί σε διαδηλωτές που ασκούν το δικαίωμα τους στο συνέρχεσθαι, αυτοί που κατευθύνουν τις διαταγές, και τα άτομα που εφαρμόζουν την βία, θα πρέπει να κατηγορηθούν με βάση την σχετική νομοθεσία.
    Ο κύριος στόχος των πολιτικών περί ιδιωτικοποίησης και περιβάλλοντος της κυβέρνησης είναι η ρύθμιση του δημόσιου κέρδους. Για να ωφεληθούν ίσα οι Τούρκοι πολίτες, η μεταφορά, πώληση και ενοικίαση δημόσιων χώρων, παραλίων, υδάτων, δασών, υδάτινων ρευμάτων, πάρκων και αστικών συμβόλων σε ιδιωτικές εταιρίες, επιχειρηματικούς ομίλους, και επενδυτές θα σταματήσει.
    Η δημοκρατία δεν συνίσταται μόνο στην ρίψη ενός ψηφοδελτίου στην κάλπη. Η δημοκρατία εγγυάται το κράτος το ίδιο καθώς κάθε ομάδα εντός του λαού εκφράζει τις ανάγκες και τα παράπονα του χωρίς να βιώνει φόβο, σύλληψη ή βασανιστήριο. Αυτή η αντίσταση είναι ένας αγώνας για ελευθερία της έκφρασης και ελευθερίας της σκέψης. Αυτοί που θέλουν να σώσουν το πάρκο σήμερα έχουν λάβει την ίδια μεταχείριση που έχουν λάβει αυτοί που υπεράσπιζαν την μαντίλα χθες. Η αντίσταση του πάρκου Γκεζί αρνείται κάθε είδους καταπίεσης.
    Είδαμε τα τηλεοπτικά κανάλια, τις εφημερίδες, και τους ιστότοπους επαγγελματικό καθήκον των οποίων είναι η προστασία του δημόσιου αγαθού και η διακίνηση σωστών πληροφοριών να αγνοούν για μέρες τους πολίτες αυτής της χώρας, νέους και ηλικιωμένους, που έρχονται στο πάρκο Γκεζί στην Ταξίμ για να ασκήσουν τα συνταγματικά τους δικαιώματα με ειρηνικό τρόπο. Η ανακοίνωση της αντίστασης μας στον λαό από τα μέσα ενημέρωσης την τέταρτη μέρα, είναι η αθέτηση του επαγγελματικού τους καθήκοντος. Καλούμε τα μέσα ενημέρωσης- και ειδικά τους μεγιστάνες των μέσων που οφείλουν τον πλούτο τους στον λαό- να δράσουν με έναν ηθικό και επαγγελματικό τρόπο.

    ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ!

    Οι διαδηλώσεις θα συνεχίσουν μέχρι τις αναμενόμενες διευκρινησεις που αφορούν το πάρκο Γκεζί.
    Για αποτροπεί εκφυλισμού, η αντίσταση θα απέχει από βανδαλισμό, βρίσιμο, αλκοόλ και καταστροφή του περιβάλλοντος.
    Δεν θα επιτραπεί σε καμιά πολιτκή ομάδα, οργανισμό ή ιδεολογία να οικιοποιηθεί την αντίσταση. Η αντίσταση θα συνεχίσει ώμο με ώμο ασχέτως εθνική ή θρησκευτικής ομάδας, πολιτικού κόμματος ή φυλετικής ταυτότητας.
    Με στόχο να αποθαρρυνθούν φήμες, καμιά είδηση, tweet, ή φήμες δεν θα διαδίδονται χωρίς επαρκής επιβεβαίωση. Καμιά πληροφορία που διαβάζεται ή ακούγεται από τις ειδήσεις δεν θα γίνεται δεκτή χωρίς αμφισβήτηση.
    Οι διαδηλωτές θα χρησιμοποιήσουν εργαλεία επικοινωνίας για να απαντούν στις εφημερίδες, τηλεοπτικά κανάλια και ιστότοπους που διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις για να δείξουν ότι η κυβέρνηση έχει δίκαιο. Σαν οι αναγνώστες, οι ακροατές και οι χρήστες αυτών των μέσων ενημέρωσης θα τα προειδοποιήσουμε και μέσω τηλεφώνου και email θα τα καλέσουμε να είναι αντικειμενικά.

    ΧΑ: ΚΟΝΤΟΙ,ΨΗΛΟΙ,ΧΟΝΤΡΟΙ,ΑΔΥΝΑΤΟΙ,ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΦΑΝΕΡΑ.
    ΕΣΥ,ΚΑΙ ΟΙ "ΠΟΛΛΟΙ" ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΤΕ,ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ,ΑΚΟΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΕΙΣΤΕ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ,ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΤΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΣ.
    (ΟΧΙ ΕΣΥ ,ΒΕΒΑΙΑ,ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΑΧΗ ΑΠΟ ΤΟ LB)

  14. ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΩΡΩ ΧΑ-ΖΟΥΛΗ Χ.Α Η ΜΙΧΑΛΗ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 67 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙ Η ΠΗΓΑΔΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    Υ.Γ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΑΖΙ ΧΑ-ΖΟΥΛΗ Χ.Α. ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΡΗ .ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΩΡΑΙΑ

    ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗΣ

  15. ρε μεγαλε που γραφεις σαν αναρχικος λουτρακιωτης τους ξερεις του φιλιανδρεους?προσεξε γιατι βλεπω ολο το λουτρακι γιατι οι φιλιανδρεοι ειναι λουτρακιωτες μαναρι και αμα μαθουν ποιος εισαι θα γυρισεις στο χωριο σου

  16. Ρε παιδιά πάει καλά το άτομο που το έστειλε;Αυτό δεν απειλή κατά ζωής;Συγνώμη,κύριοι ανάρχες, έτσι περιμένετε να σας αγαπήσει ο κόσμος;Με το να απειλείτε το LOUTRAKIBLOG;Είναι τελικά πολύ μαλάκες που σας επιτρέπουνε τα σχόλια,δεν εξηγείται αλλιώς.Δείτε σχόλιο………..

    Ανώνυμος είπε…
    ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΩΡΩ ΧΑ-ΖΟΥΛΗ Χ.Α Η ΜΙΧΑΛΗ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 67 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙ Η ΠΗΓΑΔΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    Υ.Γ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΑΖΙ ΧΑ-ΖΟΥΛΗ Χ.Α. ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΡΗ .ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΩΡΑΙΑ

    ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗΣ

    4 Ιουνίου 2013 – 9:47 μ.μ.

  17. Μωρέ, τι μαλ@κιες κάθεστε και λέτε όλοι?!?!?!
    πλέον κάνει μπαμ ότι όλο αυτό είναι υποκεινούμενο, και υπάρχει ένας γενικότερος στόχος!
    Όχι το η Τουρκία να επιτεθεί στην Ελλάδα, αλλά:
    Σκεφτείτε ένα πράγμα:
    -ελλάδα: την "βάλανε" σε οικονομική κρίση
    -κύπρος: την "παρέσυρε" η οικονομική κρίση της ελλάδας
    -τουρκία: επεισόδια για τελείως άσχετο λόγο, πάνω στην εποχή της μεγαλύτερης ευημερίας της τουρκίας
    -πγδμ/ σκόπια: τεταμένο κλίμα με ελλάδα από το θέμα με την ονομασία

    άμα μπουν και οι υπόλοιπες βαλκανικές χώρες στο χορό… να πιάσετε να ανησυχείτε..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog