Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Καμμένος Το στρατοπεδο Κορινθου είναι αποθήκη φτηνου εργατικού δυναμικού για την ΕΟΖ

- Advertisement -

Προκαλεί ανατριχίλα η απάντηση του Πάνου Καμμένου σχετικά με το τι θα κάνει το κόμμα του για τη μετατροπή του στρατοπέδου Κορίνθου σε κέντρο υποδοχής μεταναστών αφού μας είπε πως τέτοια κέντρα λειτουργούν σαν αποθήκες ώστε οι Γερμανικές επιχειρήσεις να βρίσκουν πολύ φτηνό προσωπικό όταν μετά το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας θα ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους στην Ελλάδα…

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καταδικαστική απόφαση για τον Πάνο Καμμένο

    16:00 Τρίτη 4/06/2013
    Το δικαστήριο καταδίκασε τον Πάνο Καμμένο για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του Αντρίκου Παπανδρέου. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πλήρωσε 30.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο. Σύμφωνα με την απόφαση, απαγορεύτηκε στον επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων να αναφέρεται στο όνομα του Αντρίκου Παπανδρέου, ενώ κάθε φορά που θα το κάνει, θα πληρώνει 500 ευρώ πρόστιμο.

    Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, σχολιάζοντας την απόφαση «το πολυμελές πρωτοδικείο Αθηνών με χθεσινή απόφασή του απέρριψε στο σύνολό τους και τις δυο αγωγές του κ. Αντρίκου Παπανδρέου κατά του κ. Πάνου Καμμένου, δεχόμενο ως αληθείς τις δηλώσεις και τους ισχυρισμούς του κ. Πάνου Καμμένου για την συμμετοχή του κ. Αντρίκου Παπανδρέου σε κερδοσκοπικές εταιρείες διεθνών funds που πόνταραν υπέρ της ελληνικής χρεωκοπίας κάνοντας μάλιστα λόγο και για εσωτερική πληροφόρηση του πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου από συνεργάτες του αδελφού του κ. Αντρίκου Παπανδρέου που μετείχαν στις ίδιες εταιρείες με τον τελευταίο» και προσθέτει: «η ίδια απόφαση απαγόρευσε στον κ. Καμμένο να χρησιμοποιεί δημόσια την λέξη «λαμόγιο» καθόσον έκρινε ότι δεν συνάδει σε πολιτικό να χρησιμοποιεί την ανωτέρω έκφραση όταν αναφέρεται στον κ. Αντρίκο Παπανδρέου».
    Ο Πάνος Καμμένος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 18:00, στα γραφεία του κόμματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog