Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Γέμισε η η Ελλάδα με πλαστά δολάρια

- Advertisement -

Με την έναρξη της τουριστικής περιόδου έκανε την εμφάνισή του και το συνάλλαγμα… «μαϊμού». Ήδη, σε δυο διαφορετικές περιοχές της χώρας εντοπίστηκαν πλαστά δολάρια που και στις δυο περιπτώσεις πήγαν να καταθέσουν σε τράπεζες γυναίκες…

Μια 30χρονη Ελληνίδα εμφανίστηκε σε κατάστημα τράπεζας στην πόλη της Καστοριάς και παρέδωσε στον ταμία για κατάθεση εννέα χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων το καθένα, που όμως αποδείχθηκε από τον έλεγχο ότι ήταν πλαστά. Τα χαρτονομίσματα ονομαστικής αξίας 900 δολαρίων κατασχέθηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι κλήθηκαν στην τράπεζα και συνέλαβαν τη νεαρή γυναίκα που ανακρίνεται για να εξακριβωθεί πώς βρέθηκαν στα χέρια της.

Με πέντε παραχαραγμένα χαρτονομίσματα ονομαστικής αξίας 100 δολαρίων το καθένα, πήγε σε υποκατάστημα τράπεζας στο Κρανίδι Αργολίδας και μία 37χρονη γυναίκα η οποία ζήτησε από τον ταμία να τα εξαργυρώσει σε ευρώ! Ο υπάλληλος, όμως, αντιλήφθηκε ότι ήταν πλαστά και ειδοποίησε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι συνέλαβαν τη δράστιδα.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog