Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Το Ισλάμ στον πλανήτη και οι αριθμοί των γεννήσεων που σοκάρουν…

- Advertisement -

Το Ισλάμ είναι μια θρησκεία που έχει τους πιο φανατικούς πιστούς…

Με την μετανάστευση των λαών.. και τους εμφύλιους πολέμους, οι… Ισλαμιστές μετανάστες εγκαταστάθηκαν στις χώρες της Ευρώπης.

Το καλό γι΄αυτούς, είναι ότι κάνουν πολλά παιδιά, και έτσι συνεχίζεται η διαιώνιση της θρησκείας για τα μελλοντικά τους χρόνια. Η μπούργκα στις ευρωπαϊκές χώρες, είναι πλέον συνηθισμένο φαινόμενο για τους ανθρώπους.

Οι Ευρωπαίοι πολίτες σήμερα δεν κάνουν πολλά παιδιά, ενώ οι μουσουλμάνοι κάνουν πολλά.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, σε 25 χρόνια.. οι μουσουλμάνοι να επικρατήσουν σε όλο τον πλανήτη πληθυσμιακά.

Στο παρακάτω βίντεο οι αριθμοί των γεννήσεων μιλούν από μόνοι τους.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σπουδαίο βίντεο.
    Πάντως ο δυτικός πολιτισμός κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε η υπογεννητικότητα όσο πάει να αυξάνεται. Και φυσικά η χώρα μας έχει μπει για τα καλά σε αυτό το σχέδιο εξαφανισμού των Ελλήνων και των Χριστιανών Ορθοδόξων.
    Όλα είναι καλά μελετημένα.

  2. Ε ναι η δυτικοι έχουν σταματήσει να γεννανε παιδιά γιατι δεν βγαινουν πλεον οικονομικά…εχουμε επωμιστει να ταιζουμε και ολους αυτους της ανατολής με τα 10 παιδια έκαστος, λες και τα κάναμε μαζι! Ηθελα να ηξερα, αυτες οι γελοιες ΜΚΟ που τρεχουν και καλα για τα δικαιωμαα των ανθρωπων, πως επιτρεπουν να κυκλοφορυν γυναικες με μπουργκα στην ευρωπη? Θα μας απαγορεψουν την λεξη πατερας και μητερα σε λιγο, και δεν μπορουν (δεν ενδιαφερονται μαλλον) να κανουν κατι για την κακοποιηση (σωματικη και ψυχική) των γυναικων!
    Υπατία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog