Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σελίδα στο ίντερνετ οργανώνει την… επιστροφή Παπανδρέου!

- Advertisement -

«Η ευλογημένη ημέρα της επιστροφής πλησιάζει», γράφει μεταξύ άλλων…

«Πάμε μαζί» τιτλοφορείται ο διαδικτυακός τόπος ο οποίος μέσω του facebook και άλλων κοινωνικών σελίδων στο διαδίκτυο προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα υπέρ του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, προετοιμάζοντας την επιστροφή του στα πολιτικά πράγματα της χώρας….
Στελέχη του ΠΑΣΟΚ και από την Αχαΐα φροντίζουν μέσω του facebook να γίνονται γνωστές οι απόψεις του αχαιού πολιτικού για όσα συμβαίνουν στην χώρα. Το pame-mazi.blogspot.com ξεκίνησε το 2012 «δειλά δειλά» όμως μέσα στο 2013 και από τότε που ο κ. Παπανδρέου άρχισε σιγά σιγά να παρεμβαίνει στα πολιτικά πράγματα της χώρας «πύκνωσαν» τις αναρτήσεις τους.
Όπως αναφέρουν στο εισαγωγικό τους σημείωμα «είμαστε μια ομάδα πολιτών που ανήκει πολιτικά στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και «συναντηθήκαμε» μέσα από το Facebook. Κοινό χαρακτηριστικό που συνδέει την ομάδα μας είναι η άποψή ότι :
Υπάρχει ανάγκη να αλλάξουμε συμπεριφορές και νοοτροπίες που έχουν σχέση με τις μέχρι τώρα συμπεριφορές μας, απέναντι στους συμπολίτες μας, στη καθημερινότητα, στο φυσικό περιβάλλον, στο δημόσιο και, προπάντων, στη σχέση μας με το κράτος. Δεν θεωρούμε αντίφαση την επικράτηση της ηθικής στην πολιτική λειτουργία και δράση, κόντρα στην υποκρισία, στον παραγοντισμό και στις προσωπικές στρατηγικές. Στηρίζουμε ενέργειες και δράσεις που ενισχύουν τη συμμετοχή του πολίτη, που στηρίζουν τη συμμετοχική δημοκρατία.
Στηρίζουμε τους θεσμούς της πολιτείας, όπως και κάθε προσπάθεια για την αναβάθμιση και την βελτίωσή τους. Δεν συντασσόμαστε με όσους θέλουν να τους κατεδαφίσουν, εξυπηρετώντας έτσι άλλα συμφέροντα, αυτά που επί δεκαετίες μαίνονται τον πλούτο της χώρας.
Ο Γιώργος Παπανδρέου έδωσε μια άνιση μάχη, έναν πρωτόγνωρο αγώνα έχοντας απέναντί του κερδοσκόπους, μια συντηρητική ηγεσία της Ευρώπης, και μια ελληνική αστική τάξη που έδωσε τα “ρέστα” της για τη διατήρηση των κεκτημένων της. Έπρεπε να παλέψει ενάντια στις νοοτροπίες ενός πελατειακού κράτους που δημιουργήθηκε μέσα στις δεκαετίες, ένα πρόσκαιρο συνδικαλισμό και έναν άπλετο λαϊκισμό.
Ένα κόμμα που ήταν, ως μέρος της κοινωνίας και αυτό ταυτισμένο, σε μεγάλο βαθμό με τη λογική των πελατειακών σχέσεων και τον παραγοντισμό. Και με ένα κομμάτι του, που από το 2004 συνεχώς, άλλοτε συγκαλυμμένα άλλο πιο φανερά, υπονόμευε το έργο του».
Άλλο επίσης άρθρο γράφει: «Η ευλογημένη ώρα της επιστροφής και της δικαίωσης πλησιάζει.Ο Γιώργος γυρίζει ! Τον φέρνει πίσω ο προδομένος λαός, ο ακούραστος δημοκρατικός μας λαός. Αυτός που έγραψε μυριάδες σελίδες δόξας, προόδου, πολιτισμού, σεβασμού και αγάπης. Του το χρωστάμε άλλωστε αλλά και αυτός μας χρωστάει».

*parapolitika.gr
- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. "Ο Γιώργος Παπανδρέου έδωσε μια άνιση μάχη, έναν πρωτόγνωρο αγώνα έχοντας απέναντί του κερδοσκόπους, μια συντηρητική ηγεσία της Ευρώπης, και μια ελληνική αστική τάξη που έδωσε τα "ρέστα" της για τη διατήρηση των κεκτημένων της. Έπρεπε να παλέψει ενάντια στις νοοτροπίες ενός πελατειακού κράτους που δημιουργήθηκε μέσα στις δεκαετίες, ένα πρόσκαιρο συνδικαλισμό και έναν άπλετο λαϊκισμό…."

    Συμφωνούμε ίσως ρε μάγκες, αλλά σε όλα αυτά έβαλε παντού το χεράκι του για να γίνουν και για να δώσεις τέτοιες μάχες πρέπει να είσαι αρχηγός με αρχ…α, και όχι αρχ…α αρχηγός!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog