Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πολίτες και…. όχι μόνο, για την επικινδυνότητα των διαβάσεων πεζών στο Λουτράκι

- Advertisement -

Έχει περάσει μήνας από τότε που 25 κάτοικοι της πόλης του Λουτρακίου, μεταξύ των οποίων και ο…..

σημερινός αντιδήμαρχος τεχνικών έργων ΔΕΔΕΣ Γ, συνυπέγραψαν την αναφορά του ΜΠΕΛΛΟΥ Δ, προς την δημοτική αρχή. Τι περιείχε; Μια διαπίστωση ότι οι διαβάσεις πεζών στους κεντρικούς δρόμους Ελ Βενιζέλου και Γ Λέκκα λόγω παραμέλησης συντήρησής των δεν είναι πλέον ορατές. Τι ζητούσαν; Το ελάχιστον, να μεριμνήσει η δημοτική αρχή για την συντήρησή τους ώστε να μην θρηνήσουμε κάποιο ατύχημα. Το αποτέλεσμα; Καμία ενέργεια μέχρι σήμερα. 

Σημ. Ο ΜΠΕΛΛΟΣ Δημήτριος είναι πολιτογραφημένος δημότης Λουτρακίου, ειδικός σύμβουλος αερομεταφορών, πρώην προϊστάμενος Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (Δ/νσης ασφαλείας), πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ε.Ε. ( τομέα ασφάλειας πολιτικής αεροπορίας τα έτη 1996-2003-ECAC AVSEC TTE ) .



- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΎΣ ΕΠΕΙΔΉ ΔΕΝ ΦΑΊΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΒΆΣΕΙΣ,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΦΡΕΣΚΟΒΑΜΜΕΝΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ;ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΟΠΩΣ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ. ΣΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ Σ. ΑΥΤΕΣ,ΟΙ ΠΕΖΟΙΕΙΝΑΙ& ΟΔΗΓΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΕΖΟΙ….ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ… LOUTRAKEROS

  2. ΑΡΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ,ΣΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ-

  3. Ποτε κανενας δεν σταματαει στης διαβασεις ειτε ειναι ω=βαμενες ειτε οχι και πολλες φορες εχει γινει και ατυχημα στης διαβασεις

  4. Η οδοσήμανση, η διαγράμμιση και οι πληροφοριακές πινακίδες των οδών είναι απαραίτητες για μια ασφαλή και με κανόνες κίνηση των πεζών και των οχημάτων. Οι διαβάσεις των πεζών αν δεν είναι ορατές εγκυμονούν κινδύνους απλών ή και θανατηφόρων ατυχημάτων. Οι χωρίς συντήρηση και χωρίς εμφανή διαγράμμιση διαβάσεις πεζών, είναι σαν να έχουμε φωτοσήμανση οδών (φανάρια) χωρίς να λειτουργούν ή να έχουν καμένους λαμπτήρες. Εάν οι Δήμοι αδιαφορούν για τέτοια απλά αλλά πολύ σημαντικά και με μειωμένο κόστος θέματα, τότε τι κάνουν και πως παρεμβαίνουν για την αντιμετώπιση σοβαροτέρων προβλημάτων; Μια λύση θα ήταν αντί να πολιτικολογούμε και να μαζεύουμε υπογραφές περιμένοντας πότε η αδιαφορία και η αδράνεια θα μετεξελιχθεί σε ενδιαφέρον και δράση, να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας και να κάνουμε εμείς εθελοντικά αυτά που μας δημιουργούν πρόβλημα στην ασφαλή διαβίωσή μας.

  5. Ανεξάρτητα αν οι οδηγοί σέβονται ή όχι τις διαβάσεις, αυτές πρέπει να υπάρχουν και να φαίνονται, μπράβο στον ατιδήμαρχο που υπέγραψε την αναφορά και δυστυχώς για άλλη μια φορά αποδεικνύει την ανικανότητά της η δημοτική αρχή.

  6. Κύριε Δέδε Γεώργιε άλλα έλεγες πριν και άλλα κάνεις
    σήμερα. Εχεις εξευτελισθεί, αν ΄΄εχεις αξιοπρέπεια
    λέμε τώρα, να παραιτηθείς είσαι ένα τίποτα.

  7. ΚΑΛΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΙΛΊΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ …….

  8. ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ!ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΦΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ!!

  9. Ο Αντιδήμαρχος είναι απασχολημένος με σοβαρά θέματα τελευταία[μελετάει τα θέματα της ανώνυμης δημοτικής εταιρείας, για να τη σώσει] και δεν μπορεί να ασχοληθεί με τις διαβάσεις πεζών, που με πολύ θέρμη υπέγραψε,διαβεβαιώνοντας, ότι το θέμα αυτό θα υλοποιηθεί μέχρι 15-06-2013. Όλοι αντιλαμβάνονται και βιώνουν την σοβαρότητα, στα υποσχόμενα προς υλοποίηση, των αρμοδίων της δημοτικής αρχής. Ευτυχώς που το αποδεικνύουν και οι ίδιοι με τις πράξεις τους και παραλείψεις , χωρίς να απαιτείται η τοποθέτηση κανενός πολίτη, για την παντελή ανυπαρξία τους.Λίγοι μήνες απομένουν και θα περάσουν στο περιθώριο, που τους αξίζει..

  10. αφου ειστε μαγκες παρτε μπογια και πηνελο και αρχιστε το βαψιμο να το παιξετε και υπερανω.. εχετε μουρλαθει ολοι ε ? χαχαχα

  11. Μη στενοχωριεσται μολις θα πλησιαζουν οι εκλογες τοτε θα της βαψουν και μαλιστα αργα τη νυχτα θυμαμαι στης προηγουμενες εκλογες λιγες μερες πριν την ημερα τον εκλογων κατα της 2 εκει ειχαν βγει του δημου με το αυτοκινητακι και της εβαφαν

  12. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog