Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Λουτράκι:Καταγγελία αναγνώστριας

- Advertisement -

Πήγα στο δημαρχείο Λουτρακίου τις προάλλες 2 φορές για μια δουλειά και είδα παιδάκια υπαλλήλων να κάθονται – και να περιφέρονται- εκεί μέσα….
Από ότι κατάλαβα (και έμαθα) επειδή τα παιδιά δεν έχουν σχολείο, οι γονείς τους τα παίρνουν μαζί στη δουλειά. Όλη μέρα. Κάθε μέρα.
Δεν τα βλέπει κανείς αναρωτιέμαι ή απλά δεν τους νοιάζει; Και αυτοί οι γονείς δεν ντρέπονται; Εμείς στον ιδιωτικό τομέα δεν τολμάμε να κουνηθούμε ειδικά τώρα που τρέμουμε για τις θέσεις μας. Αυτοί ακόμα δεν έβαλαν μυαλό; Να πω για ακόμα μια φορά το τετριμμένο: “Δημόσιο παιδί μου…”
Ο Έλληνας δε βάζει μυαλό τελικά. Κρίμα.

@έλλη

- Advertisement -

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. APODIKNIETE LIPONGIA MIA AKOMA FORA,OTI O DIMOS LITOYRGI SAN PEDIKI XARA,GITI DISTIXOS GIA EMAS OI IPALILI TOY DIMOY INE PEDIA ENOS ANOTEROY THEOY,EXOYN OLA TA PRONOMIA APOFASIZOYN GIA EMAS KATA TO DOKOYN TA PEDIATOYS EXOYN TO PRONOMIO NA MPENOYN PROTA STOYS STATHMOYS KAI AMA PERISEPSI KAMIA THESI THN DINOYN STOYS KINOYS TNITOYS.E.S.X.O.S…………Koi toydimoy kai enoo toys proistamenoys afton ton ergazomenon poy ta anexonte afta.ke dimarxe na timorithoyn PARADIGMATIKA oi proistamenoi ton IPALILONkai oxi oi ERGAZOMENOI………………

  2. Καταγγελία αναγνώστη

    Πήγα στο δημαρχείο Λουτρακίου τις προάλλες 2 φορές για μια δουλειά και είδα να έρχονται πολίτες για να εξυπηρετηθούνε, με τα μαγιο τους κα τις τσάντες θαλάσσης και να στάζουν νερά από την θάλασσα….. Μήπως να τους βάλουν και μια ντουζιέρα μέσα στο Δημαρχείο? Όλοι αυτοί, στον ιδιωτικό τομέα έτσι θα πήγαιναν????????
    Ο Έλληνας δε βάζει μυαλό τελικά. Κρίμα.

    @Νώντας

  3. Δε σοβαρολογείτε, έτσι; Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι τι τα κάνουν; Είναι υποδεέστεροι ή έχουν ειδικό καθεστώς στο Δημόσιο; Ξέρετε πόσα πληρώνουν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι σε νταντάδες ή πόσες γιαγιάδες υποχρεούνται να μετακομίσουν κ.λ.π.; Ή ακόμα κρατάνε όλη την άδεια τους για τις διακοπές;Και δε νομίζω πως κατηγορεί κανείς τα παιδάκια, αλίμονο! Είναι σωστό όμως; Οι Τρόικες μας φταίνε μετά…

  4. εγω παντως για να πω και του στραβου το δικιο, δουλευω σε ιδιωτικο τομεα και το αφεντικο με αφηνει να φερω τα παιδια μου στην δουλεια αρκει να μην φερνουν αναστατωση

  5. ο Νώντας νομίζει ότι είπε εξυπνάδα τώρα. Στον ιδιωτικό τομέα δεν πάνε με το μαγιό…. φοράνε και παρεό.
    Οι δημόσιοι υπαλληλοι έτσι ήταν πάντα. Κάθομαι, κάνω ότι γουστάρω, πληρώνομαι και άγιος ο θεός. Για να μην κάνουμε θέμα τώρα ότι πάνε το πρωί για δουλειά, καπάκι βγαίνουν έξω για τα ψώνια τους και γυρνουν πισω λιγο πριν σχολάσουν.

  6. Απαραδεκτο.!!!! Αν θελουν να δουλευουν να αφησουν τα παιδια τους στο σπιτι η οπου αλλου θελουν.Παντως οχι στο χωρο δουλειας τους.!!!! Αυτα δεν γινονται ΠΟΥΘΕΝΑ.!!!!! Μονο στο δημο Λουτρακιου.!!!! Ντροπη σου κ.Λογοθετη.!!!!

  7. αυτα που καταγγελονται ειναι αλήθεια. ειναι συγκεκριμενες κυρίες που το κανουν κατ επαναληψην. Φυσικα και δε φταινε τα παιδακια.. Παιδακια ειναι. οπου τα πανε, πανε. Αναστατωση θα φερουν, φυσικό είναι. Αλλα εκτος του οτι αυτα δεν γίνονται στον ιδιωτικό τομέα, δεν γίνονται και σε κανενα αλλο δημαρχειο… Ο 3:30 πολυ καλα τα λεει. Αλλα γινόντουσαν και με τον προηγουμενο δημαρχο. Μαθαμε τωρα και οτι καταγγελεται και θιγει προσωπα να το λεμε ρουφιανια. Αμα ειναι να ξεβρωμισουμε τι να κανουμε.. θα γινουμε ρουφιανοι!

  8. Απαξ ρουφιανος παντα ρουφιανος δεν ντρεπεσται τα βαζεται με τα παιδακια 3:04 μ.μ. ποιος σου εχει πει οτι ολοι οσοι δουλευουν στο δημοσιο περνουν ολοι παχυλους μισθους να δω ολες εσεις που τα βαλατε με τα παιδακια τη θα κανετε το χειμωνα που της περισσοτερες θεσεις στους παιδικους σταθμους της εχουν για τα παιδακια των λαθρο τη θα κανετε τοτε που δεν θα μπορει κανιεις να σας τα κρατησει πολλυ απλα θα τα παρετε μαζι σας και σεις στη δουλεια

  9. Λύσαμε όλα τα προβλήματα του δήμου, τα παιδάκια μερικών υπαλλήλων μας φταίνε.
    Παιδική χαρά άλλωστε είναι ο συνδυασμός της δημοτικής αρχής. Αυτοί δίνουν το καλό παράδειγμα για να μετατρέψουν το δήμο σε παιδική χαρά!!!
    Πάντως ήθελα να ήξερα η κυρία που καταγγέλλει πως ξέρει ότι αυτό συμβαίνει κάθε μέρα και όλη μέρα. Την έχει στήσει σε καμμιά γωνιά και παρακολουθεί ή έχει βάλει κάμερες?

  10. ok! tote parte olo to spiti kai thn oikogeneia sthn ergasia sas!! dystyxws an den yparxei svsth dioikhsh sto dhmo tha blepoume oti den paei o nous mas!!kai an ayrio brethoun sto dromo kanena problima giati apla den tous noiazei kai polu! afou "koubalane" ta paidia tous. na kanoun to koumanto tous as dosoun kai kana merokamato se kamia ntanta!!

  11. ΜΑΠΕΤ-ΣΟΟΥ ,ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ .ΑΔΕΙΕΣ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ,ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝ .

  12. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ… ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ; ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΤ ΕΙΠΑΤΕ; ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙΤΕ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ! ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ…

  13. ΜΗΠΩΣ Η 'ΚΥΡΙΑ' ΠΗΓΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΩΔΗ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ; ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ` ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ; ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΦΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΗΣΕΙΡΑ ΣΑΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!

  14. δουλεια δεν ειχε ο διαολος… ρε δεν πατε καλα!!!!!!!!!!! ασχοληθειτε με τιποτε αλλο!!!! τα παιδακια σας εφταιξαν??? συγχαρητηρια στις μανουλες που θελουν τα παιδια τους κοντα και οχι πεταμενα σε γιαγιαδες γειτονισες και αγνωστους!!!! καλομαθημενοι ολοι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ξεσπαστε αλλου!!!!

  15. Αφού δεν έχουν δουλειά στο δημαρχείο, παίζουν με τα
    παιδάκια τους κάτι είναι και αυτό. Οταν είσαι βολεμένος
    δεν σε νοιάζει τίποτα, εμείς τους πληρώνουμε και
    κάθονται, γι αυτό λοιπόν να κάνετε καταγγελία στην
    αρμόδια υπηρεσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog