Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Λουτράκι:Κουίζ αναγνώστη

- Advertisement -

Το κουίζ της εβδομάδος απαντήστε σωστά και κερνάω ποτό το σάββατο…

Πόσα φαρμακεία θα έχει το Λουτράκι? ποιός ο λογος και που αποσκοπει ο συνωστισμος τόσων φαρμακειων σε αποσταση ουτε 10 μέτρων το ενα απο το αλλο;;;

@Κώστας

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κωστα, θα χρειαστουν ολα τα Φαρμακεια. Το αγχος και η απογνωση δημιουργουν σοβαρες ψυχικες παθησεις. Ταυτοχρονα το αγχος και η απογνωση σωματοποιουνται και δημιουργουν σοβαρες σωματικες παθησεις.

    Ποσους ανεργους μπορει να αντεξει μια μικρη πολη σαν το Λουτρακι; ΗΒΗ, κλειστα μαγαζια, Spa, Casino, Τραπεζες που θα κλεισουν…

    Θυμαμαι περισυ το καλοκαιρι σε αυτο το blog που καποια Δημοτης απαιτουσε απο το Δημο να παει να φτιαξει την παιδικη χαρα στην Παραλια. Και οταν ειπα οτι ο Δημος ειναι σε Χρεωκοπια και να μαζευτουν εθελοντικα οι ντοπιοι μαστορες να πανε να την φτιαξουν, πεσαν ολοι να γραφουν για τα Δημοτικα Τελη που πληρωνουν και συνεχισαν να απαιτουν.

    ΟΥΤΟΠΙΑ… Και τωρα ολοι ειδαν την σκληρη πραγματικοτητα…

    Και το 2014 ακομα χειροτερο. Τωρα το μαχαιρι μπαινει στους Δημοσιους Υπαλληλους. Μπαινει στους ΤραπεζοΥπαλληλους. Η ανεργια θα πλησιαζει το 40%, θα αρχισουν οι κατασχεσεις των σπιτιων για οφειλες στις Τραπεζες, θα αρχισουν οι συλληψεις γιια οφειλες στον ΟΑΕΕ, στο ΙΚΑ, στην Εφορια, και ΝΑΙ θα χρειαστουν πολλα Φαρμακεια στο Λουτρακι και παντου.

    Μεχρι να ξυπνησει ο Λαος, και να αποτιναξει τον ζυγο απο πανω του, την ΝΔ το Πασοκ (νυν Συριζα), και ολους αυτους, και να γινει επιτελους αυτο που εγω λεω: restart του Εθνους.

    ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

  2. Εγώ πάλι βλέπω και ένα σωρό νέα καφέ , εστιατόρια , καταστήματα με ντόπια προιόντα.. καλά είναι όλα ρε παιδιά, χρειάζονται στον τόπο, να τραβάμε λίγο και τους τουρίστες, ας στηρίξουμε όλους τους καταστηματάρχες να παλεύουν όπως μπορούν..

  3. να ανοίξουμε και ενα καζινο ακομα ρε παιδια τότε και ένα καινουργιο δημαρχειο….οχι μονο σουβλατζιδικα και φαρμακεια…….κατι προτότυπο δεν υπάρχει πιά? χάθηκαν τα μυαλά και η φαντασία…@κωστας.

  4. ΩΠΑ! ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΣΙΡΚΟ Επανέκαμψε!!!Λέει μετξύ άλλων: Μεχρι να ξυπνησει ο Λαος, και να αποτιναξει τον ζυγο απο πανω του, την ΝΔ το Πασοκ (νυν Συριζα), και ολους αυτους, και να γινει επιτελους αυτο που εγω λεω (Δοξάστε Με): restart του Εθνους.
    Να κάνουμε επανεκκίνηση (sic restart ) στον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα,όμως όχι προς τα πίσω όπως το εννοεί ο εκπρόσωπος"καθηγητής Πανεπιστημίου" βεβαίως, βεβαίως της χ.α "κύριος" θεριστής, αλλά μπροστά.

  5. Αντισθενη το "Πασοκ (νυν ΣΥΡΙΖΑ) σε πειραξε; Ε, τι να κανουμε, ετσι ειναι. Πριν δεν γεμιζατε ΤΑΧΙ, και τωρα εχετε παρει ολο το ποσοστο του ΠΑΣΟΚ. Τι αλλαξε; Αλλαξε ο Μανωλιος, και εβαλε τα ρουχα του αλλιως, ή πιο απλα τα ιδια σκ… με το βαθυ ΠΑΣΟΚ ειναι τωρα και ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Αρα και ο ΣΥΡΙΖΑ προς τα πισω ειναι. Συμφωνω παντως μαζι σου, εμεις να παμε προς τα μπροστα.

    Υ.Γ. Αντισθενη το ονομα σου μου θυμιζει τον φιλο μου τον Ανεβλαβη. Και εγω σαν κι αυτον βριζω, και χειροτερα, παντα με επιστημονικη τεκμηριωση βεβαια, αλλα κρατιεμαι…

    Υ.Γ.2 Στο προηγουμενο restart που καναμε ως Εθνος, μηδενισαμε το Χρεος της Χωρας και φτιαξαμε το 90% των υποδομων που υπαρχουν σημερα, χωρις φορους και χαρατσια, και χαριζοντας τα δανεια στους Αγροτες. Στο προ-προηγουμενο restart του Εθνους, ξεφτυλισαμε τους Γερμανους για τα καλα και κρατησαμε την αξιοπρεπεια μας ως Λαος. Κουιζ: ποια ηταν αυτα τα δυο restart???

    ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog