Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Δεν θα πιστεύετε πόσο του ήρθε ο λογαριασμός του νερού!!! Πήγε να πάθει εγκεφαλικό!

- Advertisement -

Ένα απίστευτο κι όμως αληθινό περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη του Λουτρακίου πριν από λίγες ημέρες…

Ένας άνθρωπος ηλικίας 55 περίπου χρόνων, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του όταν δέχτηκε στο κινητό του τηλέφωνο μια κλήση από τους ανθρώπους της Δημόσιας Επιχείρησης Υδρευσης Λουτρακίου, που τον καλούσαν για να τον ενημερώσουν ότι ο λογαριασμός του νερού για την οικία του έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια του φυσιολογικού και υπάρχει υπερκατανάλωση.

Ο 55άχρονος, τους ενημέρωσε ότι δεν βρίσκεται στο Λουτράκι και ότι το σπίτι δεν κατοικείται όλο τον χρόνο καθώς διαμένει μόνιμα στην Αθήνα. Άμεσα όμως έκλεισε ραντεβού μαζί τους και την επόμενη κιόλας μέρα βρισκόταν στο γραφείο του προέδρου της Δημόσιας Επιχείρησης, κυρίου Παναγιώτη Βαρελά για να μάθει το ακριβές ποσό του λογαριασμού.

“Όταν ήρθε στο γραφείο μου, δεν ήξερα πώς να του πω ότι έπρεπε να πληρώσει περίπου 22.000 ευρώ. Όταν του το ανακοίνωσα, κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό”, δήλωσε στο loutrakiblog.gr, ο Παναγιώτης Βαρελάς και συμπλήρωσε ότι “ο άνθρωπος αυτός έμενε μόνιμα στην Αθήνα και κατά τη διάρκεια της απουσίας του από το σπίτι, έσπασαν οι σωλήνες και το νερό πλημμύρισε το σπίτι του”.

Ο 55άχρονος, έκανε ένσταση και στις επόμενες ημέρες θα μάθει την απόφαση του Δ.Σ. Αν η ένστασή του γίνει δεκτή η ΔΕΥΑΛ, είναι υποχρεωμένη να διαγράψει εξ’ ολοκλήρου τις οφειλές του.

Το γεγονός όμως, είναι ότι τα λίτρα καταναλώθηκαν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Ακόμα και ο 55άχρονος να βρισκόταν όντως στην Αθήνα, η ποσότητα του νερού που σπαταλήθηκε είναι πάρα πολύ μεγάλη. Γι αυτό, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, Παναγιώτης Βαρελάς, κάνει δημόσια έκκληση μέσα από το loutrakiblog.gr, προς τους ιδιοκτήτες και τους ενοικιαστές κατοικιών να κλείνουν την παροχή του νερού σε περίπτωση που σκοπεύουν να λείψουν για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα από το σπίτι τους προς αποφυγή παρόμοιων περιστατικών.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog