Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σε κρίσιμη κατάσταση 2 γυναίκες μετά το χτεσινό τρακάρισμα στο Λουτράκι

- Advertisement -

Είδηση που μεταφέρουμε με επιφύλαξη*…

Το παρακάτω σχόλιο ανήκει σε αναγνώστη του loutrakiblog

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΕΖΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΕΣ. Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ (ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΟ ΠΕΖΟ) ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΣΟΒΑΡΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΕΖΟ ΗΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΡΕΝΑ ΚΑΘΩΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΕΙ (ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ)!!!!!!

* Ο λόγος που μεταφέρουμε την είδηση με επιφύλαξη είναι η πληροφορία προέρχεται από ανώνυμο σχόλιο και όχι από ρεπορτάζ καθώς η Αστυνομία Λουτρακίου αρνήθηκε να μας δώσει περαιτέρω στοιχεία σεβόμενη τα προσωπικά δεδομένα. 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μακαρι να γινουν γρηγορα καλα οι κυριες.ειναι κριμα χωρις να φταινε να ειναι σε αυτη τη κατασταση εξαιτιας ενος ασυνειδητου ..αν εγιναν τα πραγματα ετσι οπως τα λενε.

  2. Καλά περιμένατε ενημέρωση από την αστυνομία!!! Τα μόνα τηλέφωνα που σηκώνουν είναι στην περίοδο των μεταθέσεων/κρίσεων. Όσο για τα προσωπικά δεδομένα….. Μία ακόμα δικαιολογία για να μην κάνουν δουλειά….όλη την ημέρα "siesta time"

  3. ΜΑΡΙΑ ΚΕΡΑΜΥΔΑ:ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ. H ΘΕΙΑ ΜΟΥ (ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΥ ΠΕΖΟ) ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 24ΩΡΑ ΑΓΩΝΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ MAXH KAI EIMAΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΕΠΑΝΩ ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ???? ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΠΟΣΤ ΤΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΣΧΟΛΙΟ ''9/8τρακαρισα στο Λουτράκι:-( ''. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog