Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΣΗΜΕΡΑ:Αυγουστιάτικη πανσέληνος στην λίμνη της Βουλιαγμένης

- Advertisement -

Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”,…
για μια ακόμα φορά, κόντρα στους μενετούς καιρούς και στην πολύμορφη κρίση σε θεσμούς και αξίες, πιστός στις αξίες και τις παραδόσεις του Ελληνικού Πνεύματος, σας καλεί να παρευρεθείτε στην Λίμνη Βουλιαγμένης στην Περαχώρα, την Τετάρτη 21-8-2013 και ώρα 21.00, κάτω από την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο, για να παρακολουθήσετε την μουσική συναυλία με την Φιλαρμονική  παράρτημα Περαχώρας , τον Θανάση Ψίλλα στην σόλο φυσαρμόνικα και την εξαιρετική ερμηνεύτρια  Καλλιόπη Βέττα , την οποία θα συνοδεύει ο Γιάννης Ιωάννου .

Στέλνουμε λοιπόν την πρόσκληση αυτή και αναμένουμε την παρουσία σας , η οποία θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα δώσει δύναμη σε όλους μας να αντιμετωπίσουμε μαζί τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε.

                                                                                    Ο Πρόεδρος του ΔΣ
                                                                                    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΗΣ

- Advertisement -

60 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ama den eixe gnwseis o kurios mauropoulos den 8a htan h filarmonikh ekei pou einai shmera kai den 8a eixan ginei ayta pou exoun ginei ,paroti ton polemo pou biwnei apo tis dhmotikes arxes!!oso gia to poios eisai jeroume kala poios kanei to problhma sthn peraxwra!!!

  2. Ντρεπομαι γιά λογαριασμό σας κυριοιτης Περαχωρας. Οτι και να κανετε την Φιλαρμονική Λουτρακίου δεν μπορείτε να την φτάσετε και ξερετε γιατί? Γιατί είστε ανθρωποι που προσπαθητε να κατηγορήσετε ότι καλο γίνετε . Η Φιλαρμονική Λουτρακίου απέδειξε πολλές φορές τήν υπεροχή της ΄, οποιος ξερει καταλαβαίνει το ίδιο και για τον κ. Πελοπίδα που είναι η ψυχή της φιλαρμονικής που με το ταλεντο και τις γνωσεις του εχει ανεβασει την Φιλαρμονική πολυ ψηλά. Προσπαθήστε να γίνεται πρωτα πιο σωστοι σάν ανθρωποι και αντι να κατακρινεται καλυτερα θα ηταν να προσπαθήσετε να τους φτασετε γιατι με την ζηλια και την κακία τιποτα δεν παει μπροστα !

  3. me tis plates tou kathe dimarxou tou kuriou dritsa kai tou deksiou sou xeriou tou loi k egw tha eixa megales gnwseis k oti elega tha ginotane. egw auto pou blepw einai oti auth th stigmh i filarmoniki loutrakiou einai afanth. sigoura den tha ginoume filarmonikh loutrakiou giati exoume ftasei k exoume ginei filarmonikh tis kerkuras opote an eisaste kaluterh filarmonikh eseis den tha fernate 20 atoma apo tin kerkura gia na paiksete thn karmen. filarmonikh tis peraxwras otan bgainei se uphresies xrhsimopoiei ta paidia ta dika tis k oxi olous tous kathigites gia na bgalei kalo apotelesma.

  4. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑΖΕΤΕ ΧΟΛΗ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ Α! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ !

  5. Emeis pou eimaste peraxwra exoume gnwsh ths kalhs mousikhs se sxesh me esas pou den kserete akoma na paizete. Kai to an einai kaluterh h filarmonikh tou loutrakiou apo ths peraxwras tha to doume 7 septembriou. alla na paiksete mono me ta paidia k oxi me tous kathigites. Kai bgalte tous fake mousikoys pou toys exete gia na deixnete polloi, den tairiazei se mia filarmonikh toso kali oso h dikia sas (kata ta legomena sas)

  6. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΔΙΑΜΑΧΗ" : EKEI ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΜΟΥΣΙΚΗ,ΣΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ;
    ΚΑΘΩΣ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ,ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΜΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΑΠΟ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΑΥΤΟ ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ).
    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ : ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
    ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΙΖΕΤΕ,ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
    ΚΙ ΑΝ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ !

  7. Με το να κατακρινεται το κύριο Πελοπίδα Μαυροπουλό και τη φιλαρμονική Λουτρακιου δεν καταφερνεται τιποτα αλλο απο τον εξευτελισμό σας!!!Αν ειναι οπως τα λετε πως καταφερε ΤΟΣΟ μεγαλη επιτυχια , στην παρασταση της carmen στο batminton????Πως το Πασχα στη περιφορα επιταφειου βγηκε με 60 ατομα εκ των οποιων τα περισσοτερα ηταν νεοι μαθητες και μικροι σε ηλικια???Οσοι ήσασταν σίγουρα το διαπιστώσατε!η επιτυχια της παραστασης των 50 χρονων στο Αλεξανδρειο Συνεδριακο κεντρο δεν σας λεει τιποτα???Οι εκδηλωσεις και συνεργασιες με γνωστους Καλλιτέχνες ???ουτε αυτο σας λεει τιποτα???Η φιλαρμονικη Λουτρακιου θα επρεπε να υποτηριζεται και οχι να "πολεμαται" διοτι ειναι το στολίδι του Λουτρακιου που μεσα απο τις επιτυχιες της γινεται γνωστο το Λουτρακι και περα απο το τοπο του!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ Ο ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ!!!Επισης η φιλαρμονικη λουτρακιου αποτελειται απο ταλαντουχους και ηθικους καθηγητες οι οποιοι οχι μονο διδασκουν τα παιδια σε μουσικο επιπεδο αλλα οποιος εχει τη ΤΥΧΗ να γινει μελος της φιλαρμονικης λουτρακιου θα διδαχθει και ηθικες αξιες και μονο οφελος θα εχει!!!Μην ξεχνατε ολοι οι καθηγητες μαζι με τον αρχιμουσικο κ.Πελοπιδα Μαυροπουλο εργαζονται σε αντίξοες συνθηκες που ολοι μας γνωριζουμε και παρολα αυτα διαθετουν πολυ περισσοτερο χρονο ακομα και απο το προσωπικο τους !!!!!!Στηριζουν τα ολα τα παιδια και τα βοηθουν με τις μουσικες τους γνωσεις διχως εξαιρεσεις σε μαθητες με μπορει να δυσκολευονται ενθαρρύνοντας και τονώνοντας την αυτοπεποίθηση τους!!!Να ξερετε ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ!!!!Ειναι ντροπη οσων "πολεμουν" τις προσπαθειες νεων ανθρωπων με οραματα και δυνατητες μονο και μονο επειδη δεν μπορουν να δεχθουν τη ΕΠΙΤΥΧΙΑ των αλλων!!!!Οσοι αμφισβητούν και αμφιβάλλουν για τη λειτουργια και το ΕΡΓΟ της φιλαρμονικης Λουτρακιου,για το ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟ κυριο ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ και τους ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ας παρευρεθούν στην επομένη παράσταση που αναμφίβολα θα διαψευσθούν οσοι προσπαθουν να σπιλώσουν τη το εργο της φιλαρμονικης Λουτρακιου καθως θα εχει ΜΕΓΑΛΗ επιτυχια χάρις στο μαγικο ραβδι οπως λετε του κ.Πελοπιδα Μαυροπουλου ,την αφοσίωση των καθηγητων στο εργο τους και την προσπαθεια των παιδιων!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog