Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΣΗΜΕΡΑ:Αυγουστιάτικη πανσέληνος στην λίμνη της Βουλιαγμένης

- Advertisement -

Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”,…
για μια ακόμα φορά, κόντρα στους μενετούς καιρούς και στην πολύμορφη κρίση σε θεσμούς και αξίες, πιστός στις αξίες και τις παραδόσεις του Ελληνικού Πνεύματος, σας καλεί να παρευρεθείτε στην Λίμνη Βουλιαγμένης στην Περαχώρα, την Τετάρτη 21-8-2013 και ώρα 21.00, κάτω από την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο, για να παρακολουθήσετε την μουσική συναυλία με την Φιλαρμονική  παράρτημα Περαχώρας , τον Θανάση Ψίλλα στην σόλο φυσαρμόνικα και την εξαιρετική ερμηνεύτρια  Καλλιόπη Βέττα , την οποία θα συνοδεύει ο Γιάννης Ιωάννου .

Στέλνουμε λοιπόν την πρόσκληση αυτή και αναμένουμε την παρουσία σας , η οποία θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα δώσει δύναμη σε όλους μας να αντιμετωπίσουμε μαζί τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε.

                                                                                    Ο Πρόεδρος του ΔΣ
                                                                                    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΗΣ

- Advertisement -

60 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προς τον πρώτο που σχολιάσε ' "την μουσική συναυλία με την Φιλαρμονική παράρτημα Περαχώρας"
    ευτυχως που ειναι και αυτοι να γελασουμε λιγο'.
    Την φιλαρμονική της Περαχώρας περιμένεις για να γελάσεις; Η ξεφτίλα του Λουτρακίου δεν σου κάνει; Αν είναι να φέρνει η κάθε φιλαρμονική από 30 έκτακτους για να κάνει παραστάσεις όλες είναι τέλειες. Το θέμα είναι να παρουσιάζεις έργο με αυτά που έχεις κ όχι με ό,τι δανείζεσαι. Και λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.

  2. i filarmoniki loutrakiou pou ekane sunaulia stin athina kai efere 20 atoma apo kerkura kai alla tosa apo athina kai gelase o kosmos (osoi to antexan vaivaia na akousoun)ti na poume.toulaxiston i peraxwra exei paidia dika tis kai oxi ksena.

  3. Ντροπη και αισχος σε οσους ταγαροευροπαιους σχολιαζουν αρνητικα την φιλαρμονικη της Περαχωρας!Η διαφορα στην αντιμετωπηση των δυο φιλαρμονικων ειναι εμφανης!Η φιλαρμονικη Λουτρακιου σταματησε να υπαρχει απο το 2001 οπου την διελυσαν οι κυριοι οι οποιοι ειχαν τα μουτρα να χαιρονται με τα κατορθωματα της και να το παιζουν μουρη στις πλατες της!Και για να μας πουν οι σχετικοι απο μουσικοι ποσοι εκτακτοι μουσικοι ηρθαν κι επαιξαν στην συναυλια της Αθηνας!Ποσοι απο τους εκακτους πληρωθηκαν και οι ντοπιοι ακομα περιμενουν τα χρηματα τους..!Και κατι ακομα ειναι τιμη η φιλαρμονικη της περαχωρας να παιζει με τα δικα της παιδια και οχι με ξενους!Τραβατε να μαθετε οσοι λετε παραρτημα αυτην την φιλαρμονικη!Τραβατε να μαθετε ποσες ατασθαλιες εχουν γινει απο την νεα φιλαρμονικη Λουτρακιου αλλα βεβαια οσοι κραζετε την περαχωρα μιλατε εκ του ασφαλους και με τις πλατες αλλων!

  4. ποιους εκτακτους μουσικους εφερε στην παρασταση της Καρμεν βρε ασχετε? Δεν ξερεις οτι αυτοι ειναι καθηγητες της Φιλαρμονικης ? Αν ερχοσουν να παττακολουθησης την παρασταση θα ντρεποσουν να μιλησης τωρα, αλλα οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!!!

  5. εσυ 2.43 μμ τα αυτια σου ειναι μαλλον για πανηγυριωτικα και οχι για μουσικη επιπεδουγιαυτο καλα θα κανεις να μην παρακολουθησεις ξανα αλλη παράσταση της Φιλαρμονικης Λουτρακιου μην παθεις και κατι απο το πολυ γελιο

  6. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΦΑΝΗΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΙΟΛΥ ΑΠΛΑ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ!!!!!

  7. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο Λ Ο Υ Σ! ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΦΟΒΕΡΟ!ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 2ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ! ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΧΛΙΜΙΤΖΟΥΡΕΣ! ΠΟΤΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΑΣ!

  8. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΟΙ
    ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ Η ΖΗΛΙΑ!! ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΑΧΩΡΑ BADMΙNTON ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ
    ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΗ ΦΑΡΣΑ
    ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ.ΗΜΑΡΤΟΝ

  9. 6:51 Η φιλαρμονικη Περαχωρας εχει τα κοτσια να παιξει στο Badmiton οχι με εκτακτους αλλα με παιδια της Περαχωρας, Με αυτα τα παιδια που εχει!!!! Η φιλαρμονικη που εχει τις……………. πλατες του Λοη δεν εχει τα κοτσια!!!!!!!!!!! Αλλα οποιος εχει τη μυγα…………………

  10. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΕΛΙΚΑ.ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΡΕ ΑΘΛΙΟΙ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΜΙΚΡΗ. ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΤΥΠΟΙ;;ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ!!!!!!
    ΥΓ.ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΣΚΑΜΠΟΥΔΑΚΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΟΥΜΕ.
    Α.ΠΑΠΑΣ.

  11. παιδιά εγώ ομολογώ πως δεν γνωρίζω πολλά πράγματα από μουσική αλλά αυτό που βλέπω και διαβάζω εδώ μέσα μου προκαλεί θλίψη, γιατί απαξιώνεται η μία ομάδα την άλλη. Αντιπαλότητες ανάμεσα σε φιλαρμονικές του ίδιου δήμου και με τέτοια σφοδρότητα; Ήμαρτον ρε παιδιά και συγνώμη που θα σας το γράψω αλλά αυτός είναι πολιτισμός των ύβρεων και εκτιθέμεθα όλοι μαζί.

  12. εσεις που τα λετε αυτα απο πια φιλαρμονικη ξεκινησατε μηπως απο την Φιλαρμονικη Λουτρακιου? Το ξεχασατε η κατεβηκατε απο το υπερπεραν? σαν δεν ντρεπεστε λεω εγω

  13. Καλα…μιλάμε για πολύ γέλιο τα σχόλια εδω μέσα…Ο καθένας κοιτάει να βγάλει τα μάτια του άλλου…Σε οποιοδήποτε θέμα…Ακόμα και για το σεμεδάκι της γιαγιας από το τελευταίο κατσικχώρι να μιλούσαμε θα διαφωνούσαμε και θα σφαζόμασταν…Τι ρεζιλικια είναι αυτα ρε….Δε κάνουμε για τίποτα…Ούτε για τσοπάνηδες δε κάνουμε…Ντροπή μας…Ξυπνήστε ρεεεε…Εδω καταστραφόμαστε σαν πόλη, σαν χώρα, σαν είδος και εμείς τις βγάζουμε έξω και τις μετράμε, για να δούμε αν η φιλαρμονική η ταδε αξίζει ή αν ειναι χειρότερη κ.λ.π. κ.λ.π….Κρίμα…Για αυτό μια ζωή στη φάπα θα είμαστε…Αυτό μας αξίζει…Φαπ φαπ και μπε μπε….

  14. Παιδια ζηταμε συγνωμη για αυτο το μπαχαλο αλλα αυτη η κοντρα την εχουνε ξεκινησει τα παιδια του λουτρακιου. Τα παιδια της Περαχωρας ακομα και τωρα δεν εχουνε μιλησει. Μονο θλιψη τους εχουνε περασει. Τι τους φταινε δηλαδη? Ποιοι νομιζουνε οτι ειναι? Γιατι δε παιρνει θεση ο κυριος Λοης? Ναι! Καποιοι εχουνε ξεκινησει απο οσο ξερω απο την φιλαρμονικη Λουτρακιου οι οποιοι εχουνε αφησει τα κοκαλα τους, την εχουνε χτισει και ερχονται καποια τσουτσεκια και εχουνε βγαλει γλωσσα χωρις να ξερουνε? Δυστιχως θα επρεπε να ντρεπονται!!!!

  15. Ναι ρε! Έξω οι ξένοι. Να κλείσουμε και τα σύνορα. Οι ντόπιοι μπουρτζόβλαχοι μας φτάνουν και μας περισσεύουν. Άκου εκεί ξένοι!

  16. τοτε ολε αυτες οι υβριστικες κουβεντες για την φιλαρμονικη λουτρακιου απο ποιους προερχονται? σαν δεν ντρεπεστε λιγακι παριστανετε και τους αγιους τωρα

  17. simera i filarminiki tis peraxwras ekleise ta stomata pou eixan anoiksei kai elegan oti koutamara ithelan.edeikse pws me dika tis paidia ftanei tin teleiwtita kai den einai teleia giati teleios einai mono o THEOS. mporw na mathw kurioi tis filarmonikis loutrakiou pou einai twra i filarmoniki i megali pou epekse sto badminton kai aggizei tin teleiotita?tha einai i filarmoniki sas stis 7 septembriou i tha kanete repo san megaloi mousikoi?TROMARA SAS

  18. ρε 12.05
    Άντι να κάθεσαι να χαρακτηρίζεις μόνος σου τον ίδιο σου τον εαυτό τέλειο πήγαινε καλύτερα κοίτα τα αυτιά σου γιατί έχεις θέμα.
    ΜΕΓΑΛΟ.
    Καλό βράδυ.

  19. ''Φίλε'' 1.00, καρφώσου κι άλλο, μπορείς. Και επειδή τράβηξε πολύ το όλο θέμα, σταματήστε οι μεν να ασχολείστε με τους δε και τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα για όλους. Στην τελική, δεν είμαστε όλοι για μεγαλεία, σωστά; Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

  20. Mporei na mas peis kapoios pws o arximousikos ths filarmonikhs loutrakiou phre thn thesh?egine kapoia akroash giati den thimamai na egine auto?kai ap poso kserw gia na pareis kapoia tetoia thesh prepei na exeis kai stratiwtikh thiteia kai o arximousikos sas sto loutraki den exei perasei oute apo eksw apo stratopedo kai oso gia to poios kserei apo mousikh afhste to na to kserw egw…kurioi tou dhmou to kataggelw kai opoios thelei as psaksei pws phre kai me pianwn plates thn thesh tou arxhsmousikou o maestros tou loutrakiou ante giati polu aera phran oi kalamportzides ths filarmonikhs loutrakiou paidakia xwris gnwsh mousikh kai mono kata sas leitourgoun ola ta parapanw sxolia kata ths filarmonikhs peraxwras ntroph sas etsi vlepoume to epipedo sas!

  21. Ήταν στον ίδιο διαγωνισμό με τον αρχιμουσικό της Περαχώρας (που μέχρι τότε ήταν και στις δύο φιλαρμονικές).
    Απλά δεν μπορούσε τα ορεινά και διάλεξε τα πεδινά…

  22. Αυτο που πραγματικά απολαύσαμε εχτες το βράδυ, ήταν η ουσιαστική και η σεμνή απόδειξη της προσπάθειας κάποιων ανθρώπων να κάνουν κατάθεση ψυχής. Αυτό σε καμία περίπτωση βέβαια δεν ακυρώνει ότι μέχρι τώρα έχουμε απολαύσει από την Φιλαρμονική Λουτρακίου. Η αποψή μου είναι πως όποια άλλα σχόλια καλό θα ήταν να μην εκφράζονται. Γνώρισα τις Φιλαρμονικές μετά από την συννένωση των δύο δήμων. Αισθάνομαι περήφανη για αυτό που άλλοι δήμοι της Ελλάδας δεν έχουν και εμείς δεν εκτιμούμε.Το να εκθέτεις τον εαυτό σου πάνω σε μια σκηνή είτε παίζοντας κάποιο όργανο, είτε τραγουδώντας είτε παίζοντας κάποιο ρόλο προυποθέτει σθένος, ψυχή και αγάπη για αυτό που κάνεις. Ας μην ακυρώνουμε λοιπόν κανενός την "ψυχή". Παιδιά δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε, μόνο πράγματα που σας ενώνουν υπάρχουν μεταξύ σας, αρκεί να πιστέψετε σ'αυτά και χωρίς φόβους και πάθη να τα ανακαλύψετε……….

  23. 3:17 το ειπες ποιο ευγενικα! Γεια στο στομα σου! Πολυ απλα τι θεση του την εδωσε ο κυριος Δριτσας. Ναι, σωστα να στιριζουμε παιδια του τοπου μας αλλα……….. οχι να καβαλαμε καλαμι με ξενα κολυβα! Αλλα δε φταιει το παιδακι αλλα αυτοι που τον αφηνουν και τα κανει!

  24. Παρακολούθησα την χτεσινή συναυλία στην Λίμνη. Τα παιδια της φιλαρμονικής Περαχώρας είχαν δουλέψει και έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν με τον μαέστρο τους. Έλειπε όμως το μαγικό ραβδί του Πελοπίδα Μαυρόπουλου που είναι ικανός να μεταμορφώνει τα πάντα από απλά σε φαντασμαγορικό υπερθέαμα. Γιατί πολεμάτε ένα νέο παιδί που είναι γεμάτο όνειρα,διάθεση για δουλειά και καινοτόμες ιδέες? Για ποιό λόγο καυτηριάζετε το ότι φέρνει και άλλους μουσικούς? Απλώς ανεβάζει το επίπεδο της φιλαρμονικής και των παιδιών ταυτόχρονα. Μακάρι κι αλλοι να μπορούσαν να φέρουν σολίστ ή τον Κωστάλα. Η Φιλαρμονική Λουτρακιου είναι διαφήμηση για τον τοπο μας, σωστός δρόμος για τα παιδιά μας. Συμπολιτες δεν πρέπει να κόβουμε τα στάχυα που ξεχωρίζουν για να κουκουλώνουμε τα συμπλέγματα μας. Κανείς δεν άγιασε στον τόπο του αλλά εμείς ας κάνουμε το διαφορετικό, ας αγκαλιάσουμε τα ταλέντα μας και ΜΗΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

  25. Αγαπητε 3.17 μπορει καποιος να παιρνει την θεση του αρχιμουσικου οπως λες αλλα πρεπει να εχει τα κοτσια και το ταλεντο για να τη κρατησει!κατα την αποψη μου στους δημοτες του Λουτρακιου αρεσει η αποφασιστικοτητα και η διαθεση για εργασια αυτου του νεαρου!!Ας σταματησουν πια αυτα τα σχολια!! θα σκονταψει πουθενα το παιδι!

  26. ΒΟΜΒΑ….ΒΟΜΒΑ….
    Η ΛΕΖΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΒΡΗΚΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ????????
    ΑΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ BLOG…. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ !!!!!

  27. Είμαι ο 3:17 αλλά δεν καταλάβατε το πνεύμα μου. Για εμένα καλά έκανε και πήρε τη θέση και του αξίζει!
    Απάντησα στον προηγούμενο γνώστη που καταγγέλλει κι όλας για τα περί πλατών. Και επειδή εκτός από αυτόν που είναι βαθιά γνώστης και μας αποκαλεί όλους και "καλαμπόρτζιδες" υπάρχουν και "άλλοι" που ξέρουν, τον προκαλώ εγώ να μιλήσει επώνυμα με ονόματα και να αφήσει τις επώνυμες καταγγελίες!

    Μιλάτε οι περισσότεροι για ξένους μουσικούς και σας ενοχλεί ο "ντόπιος" μαέστρος;;;
    Και από τι και ποιον κρίνεται η αξία ενός μαέστρου;;;
    Σίγουρα όχι από κάποιους πρώην μουσικούς του Λουτρακίου και νυν της Περαχώρας, οι οποίοι αποχώρησαν για δικούς τους λόγους.

    Ένας μαέστρος κρίνεται από το έργο και την δουλειά του.
    Ο συγκεκριμένος μαέστρος έχει αποδείξει πως και όρεξη για δουλειά έχει και έργο παράγει!
    Αλήθεια ποια άλλη Φιλαρμονική σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς κατάφερε (χωρίς καμία σχεδόν βοήθεια από την δημοτική αρχή) να έχει 90 εγγραφές τον περασμένο Σεπτέμβριο και να έχει στο δυναμικό της 120 μαθητές όλη τη χρονιά;;;
    Μιλάτε όλοι για "ξένους" μουσικούς, δεν μιλάει όμως κανένας για την εμφάνιση της Μ. Παρασκευής με 60 μουσικούς και οι περισσότεροι από το φυτώριο της Φιλαρμονικής!

    Καλό θα ήταν η δημοτική αρχή πριν βγάζει τα συμπεράσματά της και ακούει τις έξωθεν μαρτυρίες να πάει μια βόλτα από την φιλαρμονική Λουτρακίου και να δει πως λειτουργεί και κάτω από πιες συνθήκες.

    Και για να μην κουράζω, θα πω η Φιλαρμονική Λουτρακίου ποτέ δεν ασχολήθηκε με τους άλλους, πάντα οι άλλοι ασχολούνται με αυτήν!!!
    Και είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, είναι παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή!!!

  28. Προς ομάδα διαχείρισης. Παρακαλώ διορθώστε το σχόλιο που έγραψα, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο 3:17!!!
    Παρακαλώ πολύ διαγράψτε την πρώτη φράση γιατί δεν είδα καλά τις ώρες. Είμαι ο ακριβώς από κάτω από τον 3:17.
    Προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
    Ευχαριστώ!

  29. Και επίσης 3.17 για τη θέση του αρχιμουσικού που ανεφερες πως την πήρε ο κ.Μαυρόπουλος,θα ήθελα να σε ενημερωσω γιατί μάλλον δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα και καλό θα ήταν να ενημερώνεσε πριν κατηγορήσεις,ότι το στρατό θα τον χρειαζόταν μόνο αν ήταν μόνιμος υπάλληλος.Απ'όσο γνωρίζω ο αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Λουτρακίου εργαζεται στο Προμηθέα με σύμβαση.Τέλος επειδή βρισκόμουν στη συναυλία της πανσελήνου είναι κρίμα να συγκρίνουμε τις 2 φιλαρμονικές γιατί πολύ απλά δεν συγκρίνονται…Δυστυχώς ή ευτυχώς,ανάλογα με τον καθένα,η φιλαρμονική Λουτρακίου είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο και πιστεύω θα έπρεπε όλοι να χαιρόμαστε που ο τόπος μας έχει τόσο ταλαντούχα παιδιά,τα οποία αποτελούν επένδυση για το μέλλον….

  30. Ανενημέρωτο-η σε βρίσκω αγαπητέ-ή 11.41. Η φωνή μου στα Δημοτικά Συμβούλια ακούγεται όταν και όσο πρέπει. Οι τοποθετήσεις τύπου "μαιντανός" ή "έχω για όλα άποψη" ποτέ δεν με εξέφρασαν. Όσο για το αν ενημερώνομαι μέσα από blogs, φυσικά και όχι. Βλέπεις τα νέα τυγχάνει να τα ξέρω πριν από εσάς. Την έκφραση άποψης όμως θα μου επιτρέψεις να την έχω όποτε εγώ θέλω. Αφού μάλιστα έχω το θάρρος να την εκφράζω ΕΠΩΝΥΜΑ.

  31. πηγαιντε badminton και ανεβάστε τον Σουλειμαρκ τον μεγαλοπρεπή
    πείτε όμως να σας βάλουν πλαστικές καρέκλες μην βγείτε έξω από τα νερά σας

  32. επειδή όλο αυτό το επίπεδο είναι απογοητευτικό, ελπίζω μόνο τα παραπάνω σχόλια να μην είναι γραμμένα από παιδιά…θα είναι πολύ κρίμα

  33. paidia oloi kseroume oti o arximousikos loutrakiou elabe to ravdi tou apo ton arximousiko tis peraxwras.pou tin vrike tin peira kai ta ekane ola toso fantasmagorika opws ta diatipwnete?alitheia pou einai twra o arximousikos sas me tin filarmoniki tou?giati tis evale louketo?

  34. τι ειναι αυτα που λετε 11:23; μόνο ο μαέστρος της Περαχώρας πέρασε από την φιλαρμονική Λουτρακίου; ότι προβάλλει η φιλαρμονική αυτή την στιγμή είναι και από τις ασύλληπτες γνώσεις που έχει ο κύριος Μαυρόπουλος πάνω στη μουσική, αλλά και από την θέληση που έχουν τα παιδιά! και αφήστε επιτέλους αυτές τις εξυπνάδες ότι η φιλαρμονική έκλεισε.η φιλαρμονική είναι ανοιχτή και προετοιμάζεται για τις επόμενες εμφανίσεις της.και σταματήστε επιτέλους εσείς που έχετε τον τίτλο της φιλαρμονικής της περαχώρας να βγάζετε τέτοια χολή και να τα ρίχνετε στην φιλαρμονική του Λουτρακίου. το ότι δεν ζηλεύετε το δείξατε πολύ και με την παρουσία σας στην συναυλια της μπάντας για τα πενήντα χρόνια και στην παράσταση στην Αθήνα. ήρθατε όλοι τι να σας πω! οι περισσότεροι που είστε τώρα στην περαχώρα ήσασταν πριν στου Λουτρακίου μην το ξεχνάτε αυτό.

  35. nai imastan stou loutrakiou kai den to ektimise auto o arximousikos sas opote twra eimaste stin peraxwra kai ekei vrikame ena uperoxo klima me tous anthrwpous pou mas aggaliasane kai oxi me anthrwpous pou o enas paei na vgalei to mati tou allou.oso gia ton mauropoulo pou exei gnwseis pou tis vrike?me tis plates tou loi kai tou kuriou dritsa nai exw kai egw megales gnwseis

  36. nai imastan stou loutrakiou kai den to ektimise auto o arximousikos sas opote twra eimaste stin peraxwra kai ekei vrikame ena uperoxo klima me tous anthrwpous pou mas aggaliasane kai oxi me anthrwpous pou o enas paei na vgalei to mati tou allou.oso gia ton mauropoulo pou exei gnwseis pou tis vrike?me tis plates tou loi kai tou kuriou dritsa nai exw kai egw megales gnwseis

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog