Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ: ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ (VIDEO)

- Advertisement -

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή , Ευστάθιος Μπούκουρας για το θέμα των απορριμμάτων στην Νεμέα…
Ο κύριος Μπούκουρας τόνισε ότι και ο Δήμαρχος και η Περιφέρεια γνώριζαν για τα σκουπίδια και πως απέκρυψαν συγκεκριμένο έγγραφο.Καλεί μάλιστα το δήμαρχο ή να δηλώσει άμεσα ότι είναι ενάντια στην εγκατάσταση εργοστασίου στα Δερβενάκια ή να παραιτηθεί.Τέλος για ακόμη μια φορά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατηγόρησε τον Δήμαρχο Νεμέας Βαγγέλη Ανδριανάκο λέγοντας,…Ένας Πασόκος έφερε το Μνημόνιο στην Ελλάδα και Ένας Πασόκος έφερε τα σκουπίδια και κατέστρεψε την Νεμέα.

*korinthostv

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάλι ρόμπα έγινε ο περιφερειάρχης και δεν βλέπουμε ούτε να απαντάει, αλλά ούτε να πετάει αγωγές όπως έκανε στην βλακεία του Νικολάου, γιατί περί κουταμάρας πρόκειται αυτό που έκανε ο Νικολάου και τώρα του ζητάει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ο Κ. Τατούλης. Διευκρινίζω πως για μένα η δημοτική αρχή Λογοθέτη είναι η πιο αναποτελεσματική που γνώρισε ο τόπος και πως πρέπει να φύγει εσπευσμένα, αλλά από την άλλη ο Πέτρος Τατούλης να κάνει αγωγές για ψύλλου πήδημα και να ζητάει την μάνα του και τον πατέρα του δεν συμφωνώ καθόλου. Ειδικά όταν βγαίνουν για τον περιφερειάρχη τέτοια πράγματα στην επιφάνεια που είναι πολύ επιβαρυντικά για τον πολιτικό του βίο και προκλητικά την ώρα που ο μέσος Έλληνας δεν έχει να φάει ψωμί.

  2. Εγώ χρυσή αυγή δεν ψηφίζω αλλά αν δεν βγει ο Πέτρος Τατούλης με στοιχεία να απαντήσει και να αποδείξει πως ο κύριος αυτός λέει ψέματα, οφείλει να παραιτηθεί από την θέση του περιφερειάρχη. Παρεμπιπτόντως το γραφείο τύπου της περιφέρειας που εκδίδει δελτία τύπου για ψύλλου πήδημα γιατί τώρα σωπαίνει, μήπως χάλασαν τα κομπιούτερς;

  3. Οι άλλοι βουλευτές του νομού θα προβούν στις απαραίτητες κινήσεις για να δούμε τελικά πως διοικεί ο περιφερειάρχης ή θα κρατήσουν σιγή ιχθύος; Και ύστερα αναρωτιέστε γιατί αναβαίνει η χρυσή αυγή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog