Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πέτρο έχεις μήνυμα

- Advertisement -

Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη μήπως μπορείς να μας πεις ποιος πήρε με παραχώρηση εργολαβίας…
το έργο για την διάβρωση των ακτών της Κορινθίας; Μήπως το πήρε κι αυτό ο αδερφός σας. Μην σας πιάνει λοιπόν πανικός που στα πρόσφατα γκάλοπ που δόθηκαν στην δημοσιότητα πάνω από το 60 τα εκατό των πολιτών της Πελοποννήσου ζητάει την απομάκρυνση σας από την θέση του περιφερειάρχη.


*σχόλιο αναγνώστη στην ανάρτηση Τατούλης:Πολιτικά συνεταιράκια Τσίπρας και Μιχαλολιάκος

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΤΑΝ Ο κ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΠΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ.ΑΝ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΓΡΑΦΤΕ ΜΟΥ

  2. 11.47 έχεις ξεφύγει ρε φίλε; Όταν ο Γκιώνης και ο Παύλου στο τότε δημοτικό συμβούλιο στήριξαν τον Τατούλη και τα έχωσαν στον Νικολάου το έκαναν για να μην χάσουμε τον προαστιακό, ρε ότι θες λες ή ότι σε βολεύει; μι.φι μην το κόψεις το σχόλιο βάλτο φίλε.

  3. ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ καλυτερα να μη γινει ο προαστιακος στο Λουτρακι γιατι πολλυ απλα οι περισσοτεροι λαθρο θα ερθουν στην πολη μας και θα γινει σαν το Τεξας

  4. ENΩ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΌΠΟΥΛΟ 5.03 ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΜΟΝΑΚΌ ΤΟ ΛΟΥΤΡΆΚΙ ΈΤΣΙ. Μάθε ορθογραφία πρώτα που έχεις γράψει το ΄΄πολύ με 2λ΄΄ και μετά να κάνεις προπαγάνδα υπέρ του Βασιλόπουλου. Σαν δεν ντρέπεσαι λίγο που προχτές πήγες και έγραψες για τον ανθρώπου που τον κάψανε ζωντανό κάτι ανθρωπόμορφα κτήνη σαν και την πάρτη σου πως έφταιγε ο προαστιακός, ζώο.

  5. 5.03 και 8.19 από την ορθογραφία και μόνο φαίνεται πως είσαι ο ίδιος κρύψου λίγο γιατί γελάνε και τα πόμολα από τις πόρτες μωρή διχασμένη προσωπικότητα, που πας να παρουσιάσεις πως έχει κι άλλος την ίδια άποψη με σένα.

  6. 8.19 ψέματα λες ναι, προσπαθείς να τρομοκρατήσεις τον κόσμο για να πετύχεις τον σκοπός σου που είναι να μην έρθει ο προαστιακός στο Λουτράκι και να γίνει σταθμός στο Βασιλόπουλο, ώστε να βλάψεις την πόλη. Πρόσεχε όμως φίλε γιατί η υπομονή έχει σωθεί και αυτό που κάνεις είναι διασπορά ψευδών ειδήσεων για να δημιουργήσεις σύγχυση στην κοινωνία αφού δεν διαθέτεις στοιχεία για να το αποδείξεις και συνεπώς αυτά τα σχόλια είναι αποκυήματα της νοσηρής φαντασίας σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog