Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Motor Oil: Ακύρωθηκε το πρόστιμο των 240 εκατ. ευρώ

- Advertisement -

Σε κόκκινο συναγερμό βρισκόταν για μέρες το Υπουργείο Οικονομικών και ειδικά ο διαλυμένος στην κυριολεξία μηχανισμός του κ.Θεοχάρη…

Αιτία ένα πρόστιμο 240 εκατομμυρίων ευρώ που επεβλήθη στη Μοτορ Οϊλ με το αιτιολογικό της μη καταβολής φόρων.

Το πρόστιμο κινητοποίησε άμεσα τον κορυφαίο επιχειρηματικό παράγοντα της χώρας Βαρδή Βαρδινογιάννη ο οποίος άστραψε και βρόντηξε υποστηρίζοντας ότι το πρόστιμο ήταν παράνομο.

Τελικά οι υπηρεσίες του κ.Θεοχάρη διαπίστωσαν ότι το πρόστιμο επεβλήθη με βάση νόμο που δεν ισχύει και για αυτό προχώρησαν στην ακύρωσή του.

Ο κόκκινος συναγερμός έληξε αλλά, η επιβολή και μετά από λίγες μέρες η ακύρωση του προστίμου εκθέτει την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών αλλά και γενικότερα την κυβέρνηση.

*diogenis-press.gr

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ Η" ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ?

  2. OXI ΠΕΖΟΥΜΕ!!! ΦΟΡΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,ΟΙ ΜΙΣΘΟΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΟΙ ΕΦΟΛΠΟΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΑΡΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ……

  3. Πριν λιγα χρονια ειχε επιβληθει προστιμο στην Μοτορ Οιλ και στα ΕΛΠΕ προστιμο για εναρμονισμενη πρακτικη( ΚΑΡΤΕΛ),στα καυσιμα .Μπραβο στους πατριωτες Ελληνες πλουσιους .

  4. gia hremiste eseis oi sxoliastes h motor oil exeis kanei polla kala se polles oikogenies kai exei voh8isei kai voh8aei akomh kosmo!!! kai mono oti den exei kopsei tipote stous ergazomenous tis afti thn epoxh shmenei pola ! otan alloi psomolissane oi ergazomenoi sthn motor oil einai annetoi kai agorazoun ferrari giati etsi goustaroun as einai kala o vardis pou anti na kopsei kefalia tous dinei kai bonus tin simeron epoxi. EGo pantos stin 8esi tou 8a apeleia siga siga olous kai 8a tous eperna pali me nees symvaseis twn katoterwn misuwn kai 8a to ekana giati poly apla to kratos moy dinei to dikaiwma.

  5. Πρεπει να πληρωσουν φορο και οι ανεργοι που δεν εχουν στο ονομα τους καποιο σπιτι η αυτοκινητο για να χαριστουν κι'αλλα προστιμα στους αξιοτιμους κουκουλοφορους της τροικα.

  6. Αυτο ακριβως φιλε που γραφεις με λατινικους χαρακτηρες ειναι που κανει ο ΣΕΒ τα μελη του οποιου ειναι οι λεγομενοι κουκολοφοροι της τροικα, ζητανε απο τον Τομσεν να επιβαλει στην κυβερνηση(αλλο που δε θελανε)να επαναφερει την εργασια στην εποχη του μεσαιωνα.Ο Βαρδινιγιαννης δεν το εχει χρησιμοποιησει ακομα γιατι οπως βλεπεις τα μαζευει αλλιως τα λεφτα.Ας ειναι καλα ο Θεοχαρης.

  7. ξυπνηστε ζωα!!! αν ηξεραν τι ανπνεουν οι εργαζομενοι στη MOTOR OIL , θα καταλαβεναν γιατι τους πληρωνει καλα ο Βαρδινογιαννης ……

  8. και μεις στις γυρω περιοχες το αναπνεουμε αλλα δε μας πληρωνει κανεις.. μημπως θα πρεπει να ζητησουμε επιδομα για αυτο που αναπνεουμε εμεις και τα παιδια μας απο την μοτορ οιλ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog