Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Εκλογές στο Φλοίσβο-Λουτρακίου

- Advertisement -

Το απερχόμενο Δ.Σ. του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου του Φλοίσβου – Λουτρακίου καλεί όλους τους οικιστές – μέλη του στην Γενική Συνέλευση και την εκλογή νέου Δ.Σ. το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί στην πλατεία του οικισμού…

Στη δύσκολη αυτή περίοδο που όλοι βιώνουμε χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε το νέο Δ.Σ. να έχει τη δυνατή μεγαλύτερη αποδοχή και στήριξη προκειμένου να συνεχιστεί το έργο αναβάθμισης , προστασίας και
εκσυγχρονισμού της περιοχής προς όφελος όλων μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ.

Για το απερχόμενο Δ.Σ.

Κώστας Μεταξάς
Πρόεδρος του Φλοίσβου

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δαγκωτό στον Κώστα Μεταξά.
    Εξαιρετικός. Πρόθυμος. Παρακινητής. Με ευαισθησίες. Και με όσο χρειάζεται εγωισμό ως κίνητρο. Ότι καλύτερο χρειάζεται για τέτοιες περιπτώσεις. Και το υπόλοιπο ΔΣ που ήταν έως πρόσφατα. Μπράβο.
    Κώστα συνέχισε, μόνο μείνε μακρυά από πολιτικές και θέσεις υπέρ ή κατά ορισμένων. Μπράβο και καλή επιτυχία.

  2. Γιώργο σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,πιστεύω την ίδια γνώμη για μένα να έχουν και οι οικιστές του Φλοίσβου.
    Κάναμε ότι ήταν δυνατόν κατά τη διάρκεια της θητείας μας, σε βάρος πολλές φορές της οικογενειακής και προσωπικής μας γαλήνης για να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης μας και να προστατεύσουμε το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε εμείς τα παιδιά και τα εγγόνια μας.
    Όσο για τις πολιτικές θέσεις μας, πάντα σαν αρχή έχουμε να υποστηρίζουμε την εκάστοτε δημοτική αρχή ,με τις όποιες δυνάμεις μας ,να πετύχει στο έργο της,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα εκφράσουμε ελεύθερα και επώνυμα την άποψη μας για τυχόν λάθη ή παραλείψεις της.
    Κώστας Μεταξάς

  3. Παπαγαλάκι 6.13, εγώ δεν είδα ούτε τον MiFi ούτε τον Μπάκο στις εκδηλώσεις των οικιστών. Αντιθέτως πρώτη μούρη τρέχουν όλοι για τα ψηφαλάκια. Για δες στα βίντεο για τη γιορτή του Φλοίσβου ποιοί σπρωχνόντουσαν να φανούν; Για δες ποιοί τρέχουν πρώτοι πρώτοι σε κάθε εμφάνιση και συγκέντρωση των όποιων οικιστών. Άντε γιατί η ανοχή στον κάθε ανώνυμο καραγκοζίσκο έχει και τα όρια της.

  4. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΦΛΟΙΣΒΟΥ.
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ.ΑΛΛΟΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΛΟΙΣΒΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog