Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Εορταστικό τριήμερο στο Λουτράκι με χορούς και με τραγούδια…! (BINTEO)

- Advertisement -

  Εορταστικό τριήμερο στο Λουτράκι με χορούς και με τραγούδια…!

- Advertisement -

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αυτο που μου κανει εντυπωση σε τετοιες γιορτες ειναι καποιοι που προσπαθουν σε 3-4 μερες να πλουτισουν με το εμπορευμα τους .
    στη συγκεκριμενη περιπτωση βλεπω 15 ευρω τη γουρνοπουλα το κιλο.
    τι ειναι αυτα ρε γαμωτο .απο χρυσαφι ειναι ?

    η μεγαλυτερη ξεφτυλα της ελλαδος γιαυτα τα θρησκευτικα πανυγηρια .
    αν ερχοταν ο χριστος και εβλεπε αυτα τα παζαρια εξω απο ναους θα τα αναποδογυριζε ολα οπως ειχε κανει στη ιερουσαλημ .

    αντι της εορτης και τιμης της παναγιας εχει γινει μια εμποροπανυγηρις για καποιους λοποδυτες .

    συγνωμη αλλα αυτα γινονται παντου

  2. Μπράβο στους μάγκες τους μαγαζάτορες εκεί στο πάρκο. Αυτό είχε να γίνει απο την εποχή του Γκελντή εδω και 40 χρονιά, θα το βλέπει ο γέρος απο τον ουρανό και θα χορευει με τους αγγέλους. Ε,ρε γλέντια που κάναμε τότε, μακάρι να συνεχιστεί!!!!
    Ενας παλιός δημότης, που έχει ζήσει τα γλέντια εκείνη την εποχή.

  3. εχθες παντος που εκατσα και εφαγα στην μουρια ηταν ολα περιφημα,και σερβις αψογο και οι τιμες για το εορταστικο κλιμα ηταν κανονικοτατες!στην τελικη οποιος θελει καθεται,με το ζορι δεν μας τραβαει κανεις!

  4. όλοι το παίζουν ειδικοί πια στις τιμές.πάνε βλέπουν στο super market τιμές για κάποια είδη φαγητού και μετά πάνε σε μαγαζιά και κάνουν παράπονα για τις τιμές.θεωρούν ότι τα μαγαζιά είναι κάτι σαν το σπίτι τους.εκεί που θα πας έξυπνε θα έχει σερβιτόρουςπου πρέπει να πληρωθούν, θα έχει ορχήστρα που πρέπει να πληρωθεί και ένα σωρό άλλα έξοδα. εδω 14,5 παίζει το κιλό σε διάφορα μέρη στο λουτρακι κάποιες φορές που το παίρνεις και πας σπίτι σου. έλεος πια

  5. Δηλαδή σε χάλασε το 15 ευρώ το κιλό;
    Είπαμε να είστε εμπαθείς αλλά έλεος. Στο πανηγύρι το πουλάνε 12 ευρώ, χύμα, χωρίς απόδειξη κλπ, και δεν μιλάει κανείς.
    Στη πλατεία το πουλάνε 15 με απόδειξη, με 5 σερβιτόρους και 5 βοηθούς, με 4 άτομα στη κουζίνα, με 4μελή ορχήστρα, με πληρωμές στο δήμο για άδειες, και σου φαίνεται ακριβά.
    Έλεος ρε μεγάλε με τη χολή σου. Μην δείτε κάποιον να προσπαθεί να κάνει κάτι. Επειδή δεν το κάνατε εσείς, να μην το κάνει κανείς. Απόδειξη της κακίας εδώ στο Λουτράκι; Πρώτη βραδυά, τσουπ νάτο και καρφωτό το ΣΔΟΕ να ψάχνει για αποδείξεις.
    Γ. Μ

  6. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΆΝΩΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ή ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΗ……ΕΞΩ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!!!!!! ΕΝΑΣ ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗΣ

  7. Ντροπή!Που βρίσκεστε και δε σέβεστε κανένα; θα΄πρεπε το πολύ στις 12 να κλείσουν τα μεγάφωνα και όχι να κρατούν ως τις 4 το πρωί!! Ας κρατούσατε τη ζωντανή μουσική , χωρίς να κάνετε τόση φασαρία!!! Δε σέβεστε κανέναν! Σας χρειάζεται γερή μήνυση!!

  8. Κανονίστε να γίνουν κι απόψε το βράδυ τα ίδια, αναίσθητοι! Αυτά τα μεγάφωνα είναι για ΓΗΠΕΔΟ , όχι για μαγαζιά! Αυτή η έλλειψη σεβασμού , αυτή η καταπάτηση των διακαιωμάτων μας είναι ντροπή και απαξίωση για την πόλη στο όνομα ευρώ και συμφερόντων ! Κανονίστε να σταματήσει η μουσική απόψε στις 12 ή τουλάχιστον να χαμηλώσει υποφερτά, άιντε!..

  9. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΑΠΟΨΕ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΓΕΡΟΝΤΙΑ..

    Κ.ΠΑΠΑ

  10. Πω πωωωωωωωωωω πως κανεται ετσι για 3 μερες που ακουγατε μουσικη αλλα το καλοκαιρι που δεν μπορειτε να κοιμηθειτε απο τα αυτοκινητα που εχουν τη μουσικη στο τερμα δεν σας πειραζει η μουσικη των μαγαζιων σας πειραξε τη δουλεια τους κανανε οι ανθρωποι 4:06 εσυ δεν σεβεσαι οτι τα μαγαζια αυτες της μερες δουλευαν λογω γιορτης και καλα κανανε και κρατησαν μεχρι τισ 4 του χρονου ευχομαι να κρατησουν μεχρι να ξημερωσει

  11. 4.06 και 5.04….Αντι να χαίρεστε που ακόμα υπάρχει κόσμος που διασκεδάζει ακόμα και σε αυτή την τόση μάυρη εποχή που ζούμε κάθεστε και λέτε για φασαρίες και μουσικές.Λες και γίνεται κάθε μέρα…Αφήστε το κόσμο να διασκεδάσει…Δε θα πάθετε τίποτα αν δε κοιμηθείτε μια μέρα από τις 12…Πωωωω…έχουμε χάσει κάθε ανθρωπιά σε αυτή τη χώρα…τη βολή μας και μόνο.Η ζωή είναι στιγμές…Χαρείτε τις και σταματήστε τις χολές…Και μένα έχει τύχει να έχουν γειτονες γιορτες και να το διασκεδάζουν μέχρι αργά με μουσικές…Έτσι είναι αυτά.Αντι να χαιρόμαστε φωνάζουμε και μαυρίζουμε τέτοιες καταστάσεις…

  12. Αφηστε τη γκρίνια.
    Συγχαρητήρια για τη γιορτή.
    Ελπίζω του χρόνου να έχουν προβλέψει μεγαλύτερο χώρο για πίστα και να κρατήσει μεχρι το ξημέρωμα.

  13. Δεν τον γνωρίζω και ούτε με ενδιαφέρει να μάθω ποιός είναι..
    Έχει 50 επισκέψεις την ημέρα και δεν αξίζει να ασχοληθούμε με ένα ανώνυμο προσωπικό ημερολόγιο ενός κομπλεξικού που γράφει ασυναρτησίες.Προχωράμε παραπέρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog