Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Λουτράκι:Τέλος πανηγυριού και οργασμός καθαριότητας

- Advertisement -

Ξεκίνησε από τις 2 το μεσημέρι η καθαριότητα στους δρόμους του πανηγυριού με μια ”στρατιά” υπαλλήλων και οχημάτων του δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων να βρίσκονται στους δρόμους…

Η όλη επιχείρηση που επιβλέπεται από τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Θανάση Μουζάκη, συναντά δυσκολίες καθώς αρκετοί πραματευτάδες δεν έχουν μαζέψει τους πάγκους τους και όλα δείχνουν ότι αργά το απόγευμα όλα θα είναι όπως πριν.

- Advertisement -

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. με την καλη κουβεντα παντα.μην αφηνεται να πεφτει τιποτα κατω .ελεος ρε σχολιαστες του καναπε.τον ΜΑΙΟ εχει εκλογες διαλεχτε υπ.δημαρχο που σας ταιριαζει και βγητε στο δρομο για ψηφο ,εκει να δουμε την μαγκια σας.

  2. Μπηκαν οι κυριοι και καθαρισαν το οικοπεδο του Κου Μιχαλη Ζερβου ενω απεναντι το οικοπεδο απεναντι εμεινε μεσα στα σκουπιδια Κε αντιδημαρχε καθαριοτηταs,η μηπωs οι υπαλλοιλοι ειναι μονο για αυτουs που εχουν ακρεs…..
    O Μαιοs ειναι κοντα κυριοι..!!!!!!

  3. Ωραία καθάρισαν! Μπράβο στους υπαλλήλους και τον αντιδήμαρχο. Ας στείλουν την ίδια στρατιά και στα σχολεία αφού είναι τόσο ικανοί και τα σχολεία και ο Δημοτικός παιδικός σταθμός και να μην περιμένουν από τους εκπ/κούς να καθαρίζουν τις τουαλέτες.
    Α! τα σχολεία είναι ακαθάριστα από 21/6 και μεθαύριο έχουν αγιασμό. Σε τι βρόμικες τάξεις θα μπουν τα παιδάκια; Πολλά από αυτά αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα.
    Ας κάνουν λοιπόν οι κύριοι της καθαριότητας το αυτονόητο χρέος προς τους δημότες και να μπουν τα παιδιά σε καθαρές τάξεις.
    Κ.Σ.

  4. μπραβο σε ολουσ τους υπαλληλους του δημου και στον αντιδημαρχο.καθαριστηκε ολο το πανηγυρι και πλυθηκαν οι δρομοι.ειχε πολυ βρωμια.τωρα ειναι σαν να μην εγινε πανηγυρι.κατοικος οδου καραισκακη

  5. 9.13 ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΦΘΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

  6. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ
    ΕΙΔΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ τελικα υπαρχει δημοτικη αστυνομια ??????????

  7. 9.43 Αφού η στρατιά υπάρχει γιατί πρεέπι να δουλέυει μόνο στα πανηγύρια;
    πες μας που θα είναι η στρατιά αύριο και τι θα κάνει ο δήμος αφού δεν έχει λυθεί το πρόβλημα. 40 και πλέον υπάλληλοι στην καθαριότητα δεν μπορούν να κάνουν την καθαριότητα στα σχολεία πρέπει να προσλάβουν κι άλλους να κάθονται ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 9.43

    Κώστας Σ.

  8. Α και 9.13 πως φαίνεται ότι δεν έχεις παιδιά στο σχολείο… Ρώτα κι αλλους γονεις και πες μας τι θα κάνετε ως δήμος.

    ΤΙΠΟΤΑ όπως και 3 χρόνια τωρα

    Γ.Τ.Π.Κ.Μ =ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

    Κώστας Σ.

  9. mi fiαύριο πες τους να στείλουν από έναν απλό στρατιώτη σε κάθε σχολείο Οι άλλοι ας πιουν το καφεδάκι τους εκεί που το πίνουν όλο το χρόνο και τους βλέπουμε…

  10. Αυτή την στρατιά του καθαρισμού γιατί δεν την είδαμε και στις 28 και 29 Αυγούστου στην Κυρά Βρύση στην τοπική εορτή του χωριού ,
    μήπως δεν είμαστε Δήμος Λουτρακίου , αλλά όχι γιατί τα τέλη πάνε στο Λουτράκι .
    Κύριε Αντιδήμαρχε καθαριότητας
    γιατί έχετε αφήσει να γίνει εστία μολύνσεως η διασταύρωση προς Εξαμήλια ;
    γιατί εδώ και 4 ημέρες αφήσατε στο σημείο αυτό μόνο ένα κάδο καθαρισμού ;
    γιατί δεν υπάρχει κάδος ανακύκλωσης στο σημείο αυτό ; γιατί για 2 μήνες του καλοκαιριού δεσμεύσατε 2 κάδους ανακύκλωσης στο Αριστοτέλειο μέσα απο την περίφραξη ( εκτός και αν είναι δικοί τους οι κάδοι) ,
    γιατί στη Γαλότα πριν την γέφυρα του Βασιλόπουλου υπάρχουν 2 κάδοι ανακύκλωσης οι οποίοι δεν γεμίζουν ποτέ ;
    δεν σας ενημερώνουν τα αρμόδια όργανα ;
    δεν σας ενημερώνει το τοπικό συμβούλιο Ισθμίων ;
    δεν ελέγεται καθόλου τούς τομείς σας ;

    Καλά κάνατε και καθαρίσατε άμεσα το Λουτράκι μετά την τοπική εορτή και μπράβο σας για την ταχύτητα , αλλά ξεχνάτε ότι δεν είσαστε μόνο για το Λουτράκι αλλά για όλο το Δήμο .

  11. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΧΑΘΗΚΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΜΑΚΑΟ….
    ΜΠΛΕ-ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ 08/09 ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ,ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛ.2744066862,6971950778

  12. Ο Μουζακης ειναι απο τους πιο εργατικους αντιδημαρχους που εχουν περασει στο δημο.Αν καποιος προσπαθει αυτο φαινεται κυριοι και αυτος προσπαθει.ενας δημοτης.

  13. Οφείλω να ομολογήσω ότι η αντίδραση του αντιδημάρχου καθαριότητας για τον καθαρισμό της διασταύρωσης προς Εξαμήλια ήταν άμεση , που σημαίνει ότι τόσο τα αρμόδια όργανα όσο και το τοπικό συμβούλιο Ισθμίων δεν τον ενημερώνουν σωστά ή μάλλον καθόλου τον κο Μουζάκη . Σήμερα το πρωί 2 άτομα και το γερανοφόρο του Δήμου καθάρισαν το σημείο αυτό το οποίο ήταν χάλια όλο το καλοκαίρι. Εφεραν για πρώτη φορά και κάδο ανακύκλωσης . Πάντως αν ο κος Μουζάκης περάσει απο αυτό το σημείο δεν θα μείνει ικανοποιημένος .
    Αυτά είναι λεπτομέρειες . Μπράβο στην άμεση ανταπόκριση του αντιδημάρχου που δείχνει και το δρόμο στους υπόλοιπους. Εύχομαι να συνεχιστεί η σωστή διαχείρηση καθαριότητας για όλο το Δήμο . Ευχαριστώ !!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog