Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Η ψηφοφορία της ντροπής ,,, (βίντεο)

- Advertisement -

Στο πρώτο κιόλας λεπτό θα καταλάβετε …

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι γελοιότητα είναι αυτή;;; Μα καλά εγκεφαλικά νεκρός είναι ο μπάρμπας που εκτελεί χρέη προέδρου;;
    Τι ντροπή είναι αυτή;;
    Εγώ θα του πέταγα την καρέκλα στο κεφάλι…..

  2. Αυτοί πάντα καλά κάνουν και μας χορέυουν.Αλλά λέω εγω τώρα και το άλλο.Αφού ήταν 3 άτομα για να ψηφίσουν και το ένα είχε ένσταση γιατί δεν φώναζε άλλους δύο από την παράταξή της που καθόνταν στο καφενείο για να μην περάσει το νομοσχέδιο;Πολύ δούλεμα πέφτει από όλους μου φαίνεται….

  3. Εχει δει κανεις μεγαλυτερο παχυδερμο απο τον προεδρο της επιτροπης?Αυτοι ειναι που μας κουνανε το δακτυλο και μιλανε για ανομια και Δημοκρατια. Μπραβο σε οσους τους ψηφισαν.

  4. Διάβασα ένα πολύ ωραίο άρθρο που λέει πως ο μόνος κλάδος επάγγελμα που δεν επηρεάστηκε από τη κρίση είναι των πολιτικών.Οι πολιτικοί συνεχίζουν να μη φορολογούνται(βουλευτική ατέλεια) για τα πρώτα 85.000 ευρώ όταν από φέτος όλοι οι εργαζόμενοι από μηδέν ενώ οι εισοδηματίες από ενοίκια 10% χωρίς να αφαιρείτε τίποτα από αποδείξεις .Δηλαδή π.χ. αν 2000 από ενοίκια και μηδέν 'αλλο εισόδημα -200 φόρος του μένουν 1.800 ευρώ για να ζήσει .Ενώ αν ήταν πολιτικός 85.000 ευρώ αφορολόγητο.. Και δεν έχουμςε ακόμη επαναστατήσει?????

  5. Γιατί είναι επιτροπή και τα άτομα σε μια επιτροπή είναι προκαθορισμένα . Πριν πάει ένα νομοσχέδιο στη βουλή για ψηφοφορία , πρέπει να έχουν γίνει εργασίες και να έχει εγκριθεί από την εκάστοτε επιτροπή που έχει συσταθεί ad hoc.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog