Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Aναγνώστρια για την δολοφονία Φύσσα

- Advertisement -

Με φοβίζει πολύ η τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα.
Κάτι θα πρέπει να γίνει δεν ξέρω τι και με ποιον τρόπο.
Αλλά να συνεχίζουμε να παρατηρούμε άπραγοι τα όσα συμβαίνουν γύρω μας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ…

Διάβασα το παρακάτω άρθρο και με συγκλόνισε :
“Εσύ τον σκότωσες”
Προφανώς δεν ήσουν στο κέντρο της Αθήνας και στα σκοτεινά σοκάκια να βλέπεις την προέκταση της νύχτας και του μαύρου να σηκώνει γροθιά παραγεμισμένη με ατσάλι και κλωτσιά με επενδυμένες μπότες για πιο αποτελεσματικό χτύπημα. Και να ήσουν δεν σε ενδιέφερε. Μετανάστης ήταν. Μαύρος. Ξένος. Βρωμιάρης. “Να πάει από εκεί που ήρθε”. Έτσι μουρμούριζες στην αρχή. Μετά η φωνή σου δυνάμωσε γιατί βρήκες οχυρό στη Βουλή. Βρήκες αυτόν που μπορούσε με τόση ευκολία και τάχα μου αγανακτισμένη φωνή , να σε αντιπροσωπεύσει. Για τα δεινά σου από τους αλλότριους.
Δεν έβλεπες, δεν ήθελες να δεις, φορούσες παρωπίδες με ζαλισμένο κεφάλι απ τα ποτά που έπινες στο γκαζοχώρι. Γελούσες με τα πουστράκια που κυνηγούσαν, σου έφτιαξαν τη βραδιά. Είχες και το άλλοθι ότι η άλλη είναι gay friendly. Άρα δεν θα παρεξηγηθείς. Τα ίδια άτομα μπορεί να ξυλοκοπούσαν κάπου τα ξημερώματα στα παρακείμενα δρομάκια. Σ ενδιέφερε; Όχι. Το πολύ πολύ να μουρμούριζες στην παραζάλη σου, ένας λιγότερος.
Μην αναφερθώ στη λεωφόρο. Με τις μηχανές σαν στρατιωτική φρουρά παρατεταμένες, ο αγκυλωτός να ανεμίζει περήφανος, να πετούν πέτρες, σαν συμμορίες άλλων εποχών που χτυπούσαν αλύπητα και βίαζαν τις τραβεστί.
Τι άλλαξε; Η σημαία έλειπε. Εξαναγκάζουν τον εαυτό τους να μισήσουν. Τότε και τώρα. Προφανώς είναι αφροδισιακό γι αυτούς. Αφού το βλέπεις στα μάτια τους. Καυλώνουν κυριολεκτικά βλέποντας το αίμα να χύνεται, αρκεί να είναι υπαίτιοι αυτοί. Η δύναμη του ροπάλου νομίζω δεν έχει τελειωμό. Μεγαλώνει. Και προσθέτουν πρόκες και αγριεύει το βλέμμα τους. Πιστεύεις ότι θεωρούν παράσιτο το διαφορετικό;. Κακομοίρη μου.
Ήρθε η στιγμή που βγαίνει σιγά σιγά η αλήθεια. Στο πρόσωπο ενός νέου ανθρώπου. Που τον μαχαίρωσαν. Μπορεί να μην ήσουν στο Κερατσίνι. Μάλλον δεν θα ήσουν. Εσύ όμως που τους χειροκροτάς όταν βγάζουν αφρούς απ το στόμα και τολμούν και μιλούν για δημοκρατία, εσύ τους έβαλες το στιλέτο στο χέρι. Μπορεί να μουγκάθηκες για λίγο. Αλλά , αλλά εσύ τον όπλισες. Εσύ που τον ανέβασες σε σάπιο σκαλοπάτι επιχρυσωμένο. Εσύ τον σκότωσες.
Θα κλάψεις; Θα δακρύσεις; Για τον θεό σου, ένα παιδί σφαγιάστηκε. Μουτζώσου, χτυπήσου μόνος σου, κόψε το χέρι σου σαν ένδειξη μεταμέλειας. Κάνε κάτι. Δεν θα φας από αυτό το «παντεσπάνι» ηλίθιε. Ειναι χειρότεροι από τους άλλους.
Διψούν για αίμα. Την επόμενη στιγμή , μπορεί να είναι το δικό σου.
Εγώ τους περιμένω έτσι κι αλλιώς

@seven

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ας σκεφθούμε όλοι εμείς εδώ στην Κορινθία που με τη ψήφο μας βάλαμε το κοφτερό μαχαίρι στην παλάμη του ξεδιάντροπου πουλημένου δολοφόνου,ας σκεφθούμε όλοι εμείς τη συμμετοχή που έχουμε στο έγκλημα αυτό , ας το σκεφθούμε καλά.

  2. δηλαδη αν δεν ειχατε ψηφισει ΧΑ δεν θα γινοταν ο φονος αφου εγινε τσαμπουκας και παιζανε μπουνιες…Σταματηστε να δινετε πολιτικη κατευθυνση στο θεμα γιατι δεν υφισταται κατι τετοιο…διαβαστε τις δηλωσεις απο Active member που ξεραν λιγο καλυτερα τον Παυλο.Επισης ακομα να σκεφτειτε καλα και τα καθημερινα εγκληματα που γινονται εις βαρος του Ελληνικου λαου γιατι το φαινομενο της ανεργειας,της καταντιας,των αυτοκτονιων και πολλων αλλων ερχετε απ τα χερια που ψηφισαν για αλλη μια φορα τα ιδια και ιδια…Η μεγαλυτερη ευθυνη ανηκει σε αυτους!

  3. 8:57 να σε διευκολύνω λίγο …

    "Οι χαμένοι της ιστορίας δεν μπορούν να μας δίνουν μαθήματα για το πού θα ζήσουμε. Δεν φοβόμαστε τέτοιες ιστορίες. Ξέρω ότι στο τέλος θα χάσουν. Αυτή η λογική χάνει πάντα", δήλωσε ο ιδρυτής των Active Member, B.D. Foxmoor, κατά κόσμον Μιχάλης Μυτακίδης, αναφερόμενος στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, από μέλος της Χρυσής Αυγής στο Κερατσίνι."

    "Αναφερόμενος στην έξαρση του φασισμού στις φτωχογειτονιές, σημείωσε ότι έχουμε να κάνουμε με ανισόρροπους, που όμως τελικά θα χάσουν.

    "Η διαφορά μας με τους φασίστες είναι ότι είναι υπέρ της βίας. Εμείς σε εκείνες τις γειτονιές δεν είμαστε υπέρ της βίας.

    Είμαστε εναντίον και ας έχουμε γεννηθεί με την πλάτη στον τοίχο. Αυτό είναι ανισόρροπο. Να πεθαίνει στις γειτονιές του Πειραιά, κάποιος χωρίς λόγο, από έναν μισθοφόρο.

    Μπορεί να κλαίμε τώρα, αλλά κάποιες κοινωνίες που έχουν βρει άκρη γελάνε με μας".

    Ο ιδρυτής των Active Member, κατέληξε λέγοντας ότι ο ολοκληρωτισμός θα ηττηθεί για άλλη μια φορά.

    "Δεν ταιριάζει ο ναζισμός στον Έλληνα. Και οι άλλοι άνθρωποι που έρχονται εδώ -παράνομα, νόμιμα δεν με ενδιαφέρει-γνωρίζουν ότι έρχονται σε φιλόξενη χώρα που δεν θα τους κανιβαλίσει.

    Πρέπει να ζήσουμε όλοι μαζί. Αυτό το μέρος μια ζωή είχε πρόσφυγες.
    Οι χαμένοι της ιστορίας δεν μπορούν να μας δίνουν μαθήματα για το πού θα ζήσουμε.
    Δεν φοβόμαστε τέτοιες ιστορίες. Ξέρω ότι στο τέλος θα χάσουν. Αυτή η λογική χάνει πάντα".

    όλο το κείμενο εδώ :

    http://news247.gr/eidiseis/koinonia/b_d_foxmoor_den_tairiazei_o_nazismos_ston_ellhna.2420469.html

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  4. SEVEN-AN LEO AN…XRYSAVGITES KAIGANE THN ATHINA,LEHLATOUSAN MAGAZIA,PLAKONAN STO XYLO TON KAMENO,AN ANAGAZAN ASTYNOMIKO NA TRAVIXH PISTOLI MH TON LYTZAROUN,AN VOULEFTES KAI STELEXOI STYRIZAN MALISTA KAI NOMIKA DOLOFONOUS SAN THS 17 NOEMVRH,AN VOULEFTES KANANE DHLOSEIS GIA GOUNARADIKA KLP,AN KAGANE ZODANOUS ANTHROPOUS OPOS STHN MARFIN, AN GEMIZANE TOUS TOIXOUS ME SYNTHIMATA XYLO STOUS ARISTEROUS-TSAKISTE TOUS,AN EMPODIZAN TOUS ARISTEROUS NA KATATHESOUN STEFANIA SE ETHNIKES EKDHLOSEIS……KLP..AN LEO AN….YPOKRITES EISTE SEVEN POU SAS PHRE O PONOS GIA THN MONOPLEVRH PSEFTODHMOKRATIA POU THELETE NA EFARMOSETE- VAGELIS

  5. To ζήτημα ειναι,αυτός ο περιβόητος "ανωνυμος-πρωην-χρυσαυγιτης",του Εθνους,εφ'οσον ηξερε ολα αυτα για αυτη την οργάνωση νεοναζι,ΓΙΑΤΙ…δεν πηγαινε στον εισαγγελεα να τα καταθεσει,ωστε να τους συλλαβουν οποιους ειναι ? Τι περίμενε τόσο καιρό,να σκοτωθεί ενας ανθρωπος,και μετά να μιλήσει ?
    Πόση κοροιδία θα φάμε ακόμα απο το "δημοκρατικο τοξο" ? ΞΥΠΝΑΤΕ,ολα γινονται,για να μας κυβερνανε οι ιδιοι και οι ιδιοι,δεκάρα δεν δινουν,ουτε για τον αντιφασιστα,ουτε για τον δημοκράτη,ουτε για την ΧΑ,ουτε για την μανα τους την ιδια – το ΜΟΝΟ που τους ενδιαφερει,ειναι να μεινουν και να κυβερνανε.

  6. Τουλάχιστον 78 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 100 τραυματίστηκαν σε βομβιστική επίθεση που πραγματοποίησαν δύο βομβιστές αυτοκτονίας μετά το τέλος της κυριακάτικης λειτουργίας στην ιστορική εκκλησία των Αγίων Πάντων, στο Πεσαβάρ του Βορειοδυτικού Πακιστάν…ΡΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ…ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΣΩ ΠΟΓΚΟΜ…ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ…ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ…..Χ.Α.

  7. ΠΑΡΘΕΝΟΡΡΑΦΗ ΕΚΑΝΕ,MASTER FU.
    OTAN EXEIΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ , ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΖΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ "ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ".
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑ "ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΩΝ" ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ , ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ .

  8. Εγώ προτείνω το εξής: 5 μεγάλα πλοία να γεμίσουν με Χρυσαυγίτες, Συριζέους, Κουμμουνιστές, Νεοδημοκράτες, Σοσιαλίστες και ότι άλλο σκουπίδι υπάρχει, να τους αραδιάσουν στην μεγαλόνησο, να πλακωθούν μεταξύ τους, ώστε να το ευχαριστηθούν, και στην συνέχεια κάποιος να τραβήξει τον φελλό, αν δεν τσακωθούν και γι αυτό, να βουλιάξει το νησί με όλους αυτούς, μπας και δούμε μια άσπρη μέρα σε αυτή την χώρα.

  9. 11:18 π.μ. Σε πληρωφορω οτι οι Αρχαιαοι ημων προγόνοι μας γράφανε με κεφαλαία πάντα οποτε καθολου λαθος δεν ειναι που ο Βαγγελης γραφει με καφαλαια

  10. 4:17μ.μ. να σου θυμήσω ότι βρισκόμαστε στο χρονολογικό έτος 2013 και σε πληροφορώ ότι πολλές φορές επικαλούμαστε τους αρχαίους προγόνους μας για την σοφία τους, το πνεύμα τους κλπ λέγοντας, "οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν αυτό και εκείνο κλπ". Δύσκολα βέβαια μπορούμε σήμερα να συγκριθούμε ως νεοέλληνες με τους προγόνους μας. Γι'αυτό άσε τις εξυπνάδες και πες του φίλου σου να μάθει να γράφει σωστά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog