Το πρωί του Σαββάτου (28/9) συνελήφθησαν ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Ηλίας Κασιδιάρης, ενώ αναζητούνται ακόμα πέντε βουλευτές της Χρυσής Αυγής. 

Συνελήφθησαν σήμερα το πρωί…

 ο γγ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής του κόμμματος Ηλίας Κασιδιάρης, και αναζητούνται άλλοι πέντε βουλευτές του κόμματος. Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης, εξέδωσε συνολικά 36 εντάλματα σύλληψης και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Αττική για τον εντοπισμό και άλλων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.Οι συλληφθέντες δεν προέβαλαν αντίσταση και οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.
 Οι παραπάνω αντιμετωπίζουν την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης σύμφωνα με το άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα. Το συγκεκριμένο άρθρο επιτρέπει τη σύλληψη βουλευτών, ακόμη και χωρίς να έχει προηγηθεί άρση της ασυλίας τους.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες τα άλλα εντάλματα αφορούν Παναγιώταρο, Λαγό και Μίχο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αντιεσαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει καταθέσει μέρος του πορίσματός του βάσει του οποίου φαίνεται πως στοιχειοθετείται κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Με βάση αυτό εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης.Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στοιχειοθετείται καθοδήγηση στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Όλοι οι συλληφθέντες βρίσκονται στα γραφεία του 12ου ορόφου της ΓΑΔΑ στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία όπου αναμένεται να τους ληφθούν καταθέσεις. Στη συνέχεια υπάρχει πιθανότητα να τους μεταφέρουν στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών και στη κατόπιν να μεταφερθούν στον Άρειο Πάγο.