Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ : ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕΛΩΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

- Advertisement -
Το πρωί του Σαββάτου (28/9) συνελήφθησαν ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Ηλίας Κασιδιάρης, ενώ αναζητούνται ακόμα πέντε βουλευτές της Χρυσής Αυγής. 

Συνελήφθησαν σήμερα το πρωί…

 ο γγ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής του κόμμματος Ηλίας Κασιδιάρης, και αναζητούνται άλλοι πέντε βουλευτές του κόμματος. Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης, εξέδωσε συνολικά 36 εντάλματα σύλληψης και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Αττική για τον εντοπισμό και άλλων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.Οι συλληφθέντες δεν προέβαλαν αντίσταση και οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.
 Οι παραπάνω αντιμετωπίζουν την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης σύμφωνα με το άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα. Το συγκεκριμένο άρθρο επιτρέπει τη σύλληψη βουλευτών, ακόμη και χωρίς να έχει προηγηθεί άρση της ασυλίας τους.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες τα άλλα εντάλματα αφορούν Παναγιώταρο, Λαγό και Μίχο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αντιεσαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει καταθέσει μέρος του πορίσματός του βάσει του οποίου φαίνεται πως στοιχειοθετείται κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Με βάση αυτό εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης.Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στοιχειοθετείται καθοδήγηση στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Όλοι οι συλληφθέντες βρίσκονται στα γραφεία του 12ου ορόφου της ΓΑΔΑ στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία όπου αναμένεται να τους ληφθούν καταθέσεις. Στη συνέχεια υπάρχει πιθανότητα να τους μεταφέρουν στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών και στη κατόπιν να μεταφερθούν στον Άρειο Πάγο.

- Advertisement -

230 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 7:32 Λυπηρό το επίπεδό σου, αλλα να σου απαντήσω.

    Κατ' αρχ'ας. ουτε που κατάλαβα τι ενοοείς για τα Δημόσια (στα Ελληνικά φαντάζομαι αναφέρεσαι) Πανεπιστήμια. Εις ότι παντως με αφορά, έχω έναν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (επιπέδου Master) από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Για πες μας και εσύ τα χαΐρια σου;

    Εις ότι αφορά την Χούντα κάνεις πάλι λάθος. Εμείς δεν καταλύσαμε το πολίτευμα. Κατεβήκαμε στην κρίση του Λαού, πήραμε μεγάλο ποσοστό και βγάλαμε πολλούς Βουλευτές, αν θυμάσαι. Αλλοι φέρανε την Χούντα στην Ελλάδα, αυτοί με τους οποίους είσαι συντεταγμένος.

    Το ξέρεις ότι με …προφορική (ούτε καν γραπτή) απόφαση του Μειμαράκη, απαγορεύτηκε σήμερα η είσοδος των μη διωκόμενων Βουλευτών της Χ.Α. στην Βουλή; Αν αυτό δεν είναι ΧΟΥΝΤΑ, τότε τί είναι εξυπνάκια; Εμένα πάντως μου θυμίζει το ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ και ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ. Να τους χαίρεσε τους Χουνταίους σου.

    Υ.Γ. Την γουστάρεις την Χούντα έ; Από εδώ μου μυρίζει μια Χουντίλα που αποπνέεις. Γουστάρεις την δύναμη που σας δίνει ξαφνικά η Χούντα να κάνετε ότι θέλετε και λογαριασμό να μην δίνετε. Τί λες θα ανοίξετε και κανένα ξερονήσι να εξορίσετε τους Χρυσαυγίτες; Καλη φάση ε; Και μια και δεν έχεις βάλει nick-name, να σε προσφωνώ στο εξής μικροΧουντοΣταγονίδιο, γιατί εσύ μικρό σταγονίδιο είσαι, άλλοι είναι οι Αρχηγοί, έτσι δεν είναι;

    Υ.Γ.2: Στην Μπουζού να ξέρεις ότι είναι η κόρη του Δραγασάκη και ο γιος του Βούτση. Τα στελέχη της Χρυσής Αυγής δεν έχουν φυλακιστεί (ακόμα, άλλωστε Χούντα έχουμε), αλλά κρατούνται στα γραφεία της ΓΑΔΑ.

    ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

  2. Τώρα μάλιστα ο "κ" παραθεριστης:ευφυΐα κουρούνας (να με συγχωρέσει το μαύρο πτηνό) ,αμόρφωτος και ακαλλιέργητος ο "κ"που μεταβάλλεται εύκολα είτε λόγω έλλειψης γνώσεων είτε λόγω χαρακτήρα! Μην ασχολείσαι μαζί του Αντισθένη ο "κ" είναι υμνητής του βασανιστή της χούντας Μάλλιου!

  3. ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗ ΥΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΗΣ ΧΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΞΩ, ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΕΚΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΡΙΖΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΛΒΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ Θ΄ΑΝΤΕΞΕΙ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΡΤΕ ΛΙΓΟ ΔΟΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΤΕ

  4. Καθαρός ουρανός αστραπες δεν φοβάται!!!! Τωρα θα μου πεις, υπαρχουν και οι ρουφιανοι του δικου σας συναφιου 🙂 Τι ειναι καλυτερο αραγε, τα καγκελα ή να εισαι ρουφιανος?
    Yπατία

  5. Αλβανέ 2:51, μη νομίζεις ότι δεν σε πήραμε χαμπάρι ότι είσαι Αλβανός. Με τον Ριζάι τί συγγένεια έχετε;

    Θα μας βάλεις και φυλακή φασιστάκο; Μάθε ότι εδώ και τρεις μέρες που μιλάμε συνεχώς μεταξύ μας οι Ελληνες Εθνικιστές, δεν έχει λακίσει ούτε ένας, οπότε το 22% που είδε στα τελευταία γκάλοπ ο Σαμαράς και συνέλαβε την μισή Χ.Α., ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ 22%.

    Οπότε μετράτε τα λόγια σας μερικοί μερικοί, γιατί πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Προς το παρόν θαυμάστε τον δικό σας Φυρερ που σήμερα πήγε και εγλειψε το κεντρικό Εβραϊκό Συμβούλιο στην Αμερική. Ολο το πρωί τους έγλειφε. Πάνω κάτω, πάνω κάτω, πάνω κάτω. Ολο το πρωί τους έγλειφε. Και τους έλεγε τι καλό παιδί που ήταν, που έπιασε όοοολη την Χ.Α. για το χατήρι τους.

    Όσο για τον Μάλιο, αδιάβαστε ΑΜΠ, ο Ταχτσής (καραδικός σας) άλλα λέει… Σας τα χα πετάξει στο κεφάλι πέρισυ, αλλά φαίνεται εκεί μέσα στα κεφάλια σας δεν χωράει καμία αλήθεια, παρά μόνο η ξύλινη κομματική σας προπαγάνδα.

    ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

  6. ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ: ΑΠΛΑ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟΣ!ΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΘΥΜΙΑΣ.
    …Μάθε ότι εδώ και τρεις μέρεςπου μιλάμε συνεχώς μεταξύ μας οι Ελληνες Εθνικιστές δεν έχει λακίσει ούτε ένας… ΑΛΛΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.Φυσικότατο, λογικότατο, απλούστατο! ΓΙΑΤΙ όταν δεν υπάρχουν πολιτικοί δεσμοί, τότε με την παραμικρή αφορμή, η ρουφιανιά, η αλητεία κι η παλιανθρωπιά γίνονται μπούμεραγκ για τους εμπνευστές τους. Στο τέλος οι βλάκες πάντα χάνουν.
    …Οπότε μετράτε τα λόγια σας μερικοί μερικοί, γιατί πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
    Αλλος ένας μικρός αμόρφωτος φυρερίσκος της Χρυσής Αυγής!
    Ιδού ο ψηφοφόρος, με όψη απατηλή και συγκεχυμένη.
    Ανθρωπάκι χειρότερο από τους χρυσαυγίτες, επιβεβαιώνει με τα λεγόμενά του την ειρωνική διαπίστωση του λογοτέχνη Μιχαήλ Μητσάκη: «Μοίρα παραστάσα κατά την γέννησίν μου, ως μίαν εκ των κυριοτέρων ελλείψεων της ζωής μου, μού φαίνεται ότι μου εχάρισε και το να μην ημπορώ – ή πολύ σπανίως – να ευρεθώ εις ψυχικήν αρμονίαν προς τους "εντίμους" και "νοήμονας" κυρίους».

    ΥΓ…Σας τα χα πετάξει στο κεφάλι πέρισυ… ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΣ ΨΕΥΤΗΣ!
    Αν δε γνωρίζει, τι σημαίνει Συμπλεγματικός, είναι αυτό που λέει ο λαός, κομπλεξικός!
    Οπως, επίσης, αμφιθυμία σημαίνει μη σταθερη ψυχολογικη διαθεση,εγκλωβισμενος θυμος που εκφραζεται κυκλικα μεσα στην διαρκεια της ημερας, η λεγόμενη κυκλοθυμια.

  7. Καθαρός ουρανός αστραπες δεν φοβάται!!!! Η Ε.Μ.Υ ΤΗΣ Χ.ΑΥΓΗΣ!
    Τι ειναι καλυτερο αραγε, τα καγκελα ή να εισαι ρουφιανος? ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ Η ΥΠΑΤΙΑ.

  8. ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΟΥΛΗ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΒΡΕ !
    ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ,ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΙΤΖΑ'Ι',ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ !
    ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.
    ΟΣΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΣΑΙ,ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !

  9. 11.44 και τι ειναι καλυτερο, να εισαι ένας ανώνυμος ΄αστειος΄ οπως εσυ? 🙂 Αντε για να μην σου χαλασω χατήρι, θα πω πως το βρηκα χαριτωμενο το σχολιακι σου! Και εις αλλα με υγεια 🙂

    Yπατία

  10. "παραθεριστή" , ο λόγος που βρίσκεσαι εσύ προσωπικά στους κόλπους της χρυσής αυγής είναι ένας και είναι ψυχολογικός !

    Το γνωρίζεις καλύτερα από μένα , το βιώνεις κάθε φορά που είσαι μόνος σου , στα σκοτεινά, μοναχικά και ανασφαλή διαμερίσματα της αρνητικής σου αυτοεκτίμησης , εκεί είσαι κάποιος , εκεί ο ανταγωνισμός είναι ελάχιστος … έχεις χαρά …

    Όταν είσαι μόνος σου παραθεριστή … στο σκοτάδι όταν δε σε βλέπει και δε σε ακούει κανείς , τότε γνωρίζεις και θα γνωρίζεις πάντα το λόγο που είσαι και θα είσαι εκεί …

    Κάθε λέξη σου ! κάθε κώμα ! και κάθε τελεία ! όταν συνθέτεις πρόταση… .

    όσο γράφεις σε "διαβάζω" … "παραθεριστή" .

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  11. ΚΥΡΑ – ΥΠΑΤΙΑ,ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ "ΣΟΒΑΡΗ" ΚΙ "ΕΠΩΝΥΜΗ"…
    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ,ΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΛΑΟΣ (ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ) ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ;;;
    ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο,ΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ,ΣΩΣΤΑ ;
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΘΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΑΒΑΝΤΑ ΣΕ ΝΕΟΝΑΖΙ.

  12. ΠΑΝΘΗΡΑ,ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗ,ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΒΑΖΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ,ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΜΙΤΟ ΑΠΟ 3 ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΜΑΤΟΜΠΟΥΚΑΛΟ ;
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΝΕΣΑΙ !
    ΤΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕ ΛΙΓΟ Ο "ΚΟΛΛΗΤΟΣ " Ο ΔΕΝΔΙΑΣ,ΒΕΒΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ…ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ.
    Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.

  13. 1.45, o καθένας πραττει κατα συνείδηση..εγω νεοναζι δεν υποστηριξα ποτέ και ουδεποτε εχω εκφράσει ιδεες περί ανωτερότητας φυλης και τέτοιες μπουρδες ή θαυμασμό για τον χιτλερ και τους λοιπους ναζι- ψυχακηδες.
    Μπορω να συμφωνησω οτι στο 0,5% που ανεκαθεν υποστηριζε την χρυση αυγή, υπήρχαν φιλοναζιστες και ρατσιστες…Δεν προκειται ποτε να συμμεριστω την αποψη σας πως το 8% που ψηφισε στις τελευταιες εκλογες χρυση αυγή ειναι ρατσιστες, ναζιστες και λοιπα. Αυτα ειναι μπουρδες και οποιος εχει λογική το αντιλαμβανεται!
    Απορω (για πολλοστη φορά) πως καταδικάζετε την χρυση αυγη ΄εγκληματική οργάνωση΄ και δεν καταδικάζετε καποιες ΄αριστερες΄ που ΄θρέφουν΄ τρομοκρατες και αναρχικους μπαχαλακηδες. Δηλαδη εσενα, σου φαινεται νόμιμο να βαλει καποιος βομβα…το θεωρείς επανασταση να σκοτωνουν αστυνομικους πχ! Οταν μαζευαν τους πυρηνες της φωτιας, μιλουσατε για μαχομενη νεολαια…οι τρομοκρατες!
    Εχει ΄κοκκινησει΄ το μυαλο σας και εχετε χασει την κριση σας και την αντικειμενικοτητα σας.
    Και για να σου απαντησω στο ερωτημα σου: Θα προτιμουσα να ψηφισω των Βεργη να βγαινει στην βουλη γυμνός να κανει βολτες, παρα να ψηφισω την αριστερη κατάρα της ελλαδας, τους ανθέλληνες, τους αριστερους με τα 50 ακινητα και τις μετοχές,αυτους που για να παρουν την εξουσια εσφαξαν την μιση ελλαδα!
    Για μενα οσο εχθροι ηταν οι ναζι αλλο τοσο εχθροι ηταν και οι Βουλγαροι… Νεοναζι και κομμουνιστες για μένα ειναι το ιδιο!
    Υπατία

  14. ΚΥΡΑ ΥΠΑΤΙΑ,ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ !
    ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΒΟΜΒΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ (ΑΝΑΜΑΣΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΣΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ,ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ).
    ΤΟ 8 % ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ (ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ),ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΔΡΑΣΗ" ΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΝΕΟΝΑΖΙ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΦΙΞΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΑΚΑΤΑΨΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ.ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ,ΚΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΦΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΟΥ ΜΙΣΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ,ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΗΔΗ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ.

  15. Ε ρε πως αλλαζουν οι καιροι… Οι αναρχικοι πηγαν τωρα με τους κυρ Αστυνομους, τους Εισαγγελεις και τους Ανακριτες. Τοσο ξεφτυλισμενοι ειστε!

    ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

  16. χαχαχα…. Συγκινηθηκα! Δεν με ενδιαφερουν οι κλαδοι της αναρχιας, μαλλον να το πω καλυτερα τα παρακλαδια της αριστερας!
    9.02 πολυ Πρετεντέρη βλεπεις, προσεξε το! Αμα ημουν σαν και σενα, εγω και οι αλλοι, οταν σκοτωσε αυτος ο τυπος τον Φυσσα θα βγαιναμε να λεγαμε, το εκανε απο αγανακτηση..οπως βγηκατε καλη ωρα εσεις να καλυψετε τους τρομοκρατες (πολλες φορες), τους δολοφονους λαθρομεταναστες (πολλες φορες). Μηπως θελεις να σου βρω τις αναρτησεις μια μια, ποσο ξεδιαντροπα βγηκατε ολοι να τους δικαιολογησετε? Αγανακτισμενη νεολαια, εξαθλιωμένοι…ο ποσα ειχατε σκαρφιστει, για τους δολοφονους ΄σας΄
    Πάντως εγώ τα διασκεδάζω με τις προπαντων ΄σταθερες΄ αρχες σας!
    Ξέρεις τι ειναι φασισμος, ρατσισμος και εγκλημα? Να ΄ζυγίζεις' τις ανθρωπινες ζωές αναλογα με το πολιτικο πιστευω! Πιο αθλιοι και απο τους Ταλιμπαν! Κάντε τον Φυσσα ηρωα, ξεχάστε τους ΄απεργοσπαστες' στην Marfin που καποιοι δικοι σας τους εκαψαν και αφηστε εμενα να ζω στο Matrix (καλυτερα απο το να ζω με υποκριτες αριστερους ή ΄αριστερίζοντες΄ οπως θελετε παρτε το)
    Υπατία

  17. Οι αναρχικοι πηγαν τωρα με τους κυρ Αστυνομους, τους Εισαγγελεις και τους Ανακριτες.. άποψή σου δεν σημαίνει ότι είναι και σωστή

  18. ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ:Πρόκειται για ενα ψυχικά διαταραγμένο άτομο που χαρακτηρίζεται από προβλήματα στην αντίληψη της πραγματικότητας.
    Η δε γραφική ΥΠΑΤΙΑ ζεί στον κοσμο των Παραισθήσεων όταν ένα υπαρκτό ερέθισμα, το αντιλαμβάνεται διαφορετικά απ' ότι είναι.

  19. ΚΥΡΑ ΥΠΑΤΙΑ,ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ,( Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ) ΑΛΛΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ (ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ "ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ,ΔΗΛΑΔΗ ;" EΔΩ ΜΕΣΑ).
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΓΡΑΠΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΕΞΥΜΝΗΣΕΙ ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ),ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΦΕΡΤΟ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡ (ΤΟ ΘΕ'Ι'ΚΟ "ΝΑΙ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΗ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ !!!",ΕΣΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ,ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.)ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ,ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ (ΑΥΤΟΣ ΝΤΕ,Ο ΑΝΤΗΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ,ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΙΑΔΙΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ…ΑΛΗΘΕΙΑ,Η ΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ Ή ΑΛΛΑΞΕ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ 😉
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΣΑΙ ΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΞΕΡΝΟΒΟΛΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ),ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΙΓΜΑ : "Ξέρεις τι ειναι φασισμος, ρατσισμος και εγκλημα? Να ΄ζυγίζεις' τις ανθρωπινες ζωές αναλογα με το πολιτικο πιστευω!"
    KAI OI KOMMOYNΙΣΤΕΣ,ΚΥΡΑ ΥΠΑΤΙΑ ; E ;
    (ΓΕΛΑΩ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ,ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ…ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑ'Ι'ΚΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΙΣΕΙ ΕΙΜΑΙ.)
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ MARFIN,ΠΡΟΣΕΞΕ,ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ…ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ "ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ" ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΠΝΙΓΕΙΣ.

  20. κομματόσκυλα σαν τον παραθεριστή και την υπατία, έχετε έναν φαήλο, μην φοβάστε, θα αναστήσει τον Ελληνικό Εθνικισμό από τις στάχτες του νεοναζισμού, ρε χαπακωμένοι είσαστε; Τι φαντασιώνεστε;

  21. ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΟΥΛΗ,ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ,ΝΤΡΟΠΗ !
    ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ,ΕΣΥ ΜΑΣ ΚΟΚΚΟΡΕΥΟΣΟΥΝ OTI EXETE AΠΟΦΟΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΝΤΕ !ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΛΕΩ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΝ ΣΠΑΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.)(ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…ΑΛΗΘΕΙΑ,ΠΟΙΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟ 😉
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΟΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΤΟΝ ΝΤΕΤΙΡΛΗ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΦΥΡΕΡ.
    ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΑ ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΙ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΩΡΑ .

  22. Κ. Ανωνυμε 11.51,
    χαιρομαι που γελάς γιατι εγώ γελάω ακομα περισσοτερο! Εξυμνω ξερεις τι σημαίνει? Εξυμνησα εγω την οργανωση γυναικων της χρυσης αυγής? Σιγα μην μας πεις πως σας εβαλα και αναρτηση!!!
    Εσενα προσωπικά, θα ηθελα να σε προσκαλέσω στο σπιτι μου και να σε αφησω ελευθερα να ψαξεις να βρεις έστω ένα φυλλο απο εφημεριδα της χρυσης αυγής ή του στοχου! Οπως καταλαβαινεις, μονο σοβαρα δνε μπορω να σε παρω..ανθρωπος που μιλαει τοσο σιγουρα για καποιον χωρις να τον γνωριζει (και δεν αφορα μονο εμενα αυτο, αλλα όλους) δεν ειναι σοβαρος 🙂 Aράδιασε επομένως όσες παραγράφους θέλεις..εγω το επιπεδο του νηπιαγωγειου το εχω ξεπερασει προ πολλου.,…Την γνωση δεν ξέρω αν την πουλάνε με το κιλό, την εξυπναδα φαινεται οτι πουλανε 🙂
    Kαι οσον αφορα τους κομμουνιστές, αυτο και αν ειναι γελοιο ερώτημα!! Δεν εχω δικαιολογήσει ποτε καμμια δολοφονια! ΑΚΟΥΣ..ειναι ο εγκεφαλος σου μαζι σου?? ΚΑΜΜΙΑ! Το εχω πει 1000 φορές! Αυτή ειναι η κυρια διαφορά μας κ. Εξυπνε! Εγω δεν τρέχω να δικαιολογησω τον καθε δολοφονο( τρομοκρατη στην περιπτωση σου) γιατι με βολευει ιδεολογικά! Ψιτ και για την Μαρφιν δεν θα αλλαξει τιποτα αν ειναι ΄αλλα καλόπαιδα΄ μακάρι να ειναι ομως, για να βγεις να κραζεις τοτε για να αποδειξεις ακομα μια φορα ποσο υποκριτες ειστε! Ευχομαι να ειναι χρυσαυγιτες, να δουμε τι ωραια που θα θυμηθειτε τα ονοματα τους 🙂
    Τελος παντων τι συζηταμε τωρα… Εγω λέω να μαζευτουμε όλοι να παμε να παιξουμε σε καμμια παιδική χαρα!
    Υπατία

  23. Ο αυνανισμός έχει και ένα όριο κ. χ.α. Όπως είπε και κάποιος παραπάνω -λίγο παραφρασμένο-Στο τέλος οι μ@λ@κες πάντα χάνουν. Μόνο μη βιάζεσαι.

  24. ALTER EGO-PROSOXH!! XATHIKAN SYMPOLITES MAS. O ENAS NOMIZH OTI EINAI O ADISTHENHS KAI O ALLOS PANTHIRAS .. .PARAMILOUN DEN XEROUN TI EGINE APO POU POS TOUS HRTHE POS KAI APO POU. , LENE ASYNARTHSIES OTI TOUS KOROIDEPSAN OI DHMOSIOGRAFOI KAI H TV POU EVLEPAN POLY !!OPOIOS TOUS VREI NA TOUS PARADOSOI STA PROTA GRAFEIA TOU SYRIZA H TOU ADARSIA POU THA VRH- VAGELIS

  25. Δυστυχως μολις αφεθει ελευθερος και ο Μιχαλολιακος, ο συναποφοιτος Δενδιας θα αναγκαστει να παραιτηθει. Ισως θα πρεπει να τον διαγραψουμε και απο τον Συλλογο των Αποφοιτων, ως αποτυχημενο, επειδη μιας ντροπιασε.

    Τι να κανουμε… Ο καθενας κανει τις επιλογες του και πληρωνει ακριβα για τις κακιστες. Και του το λεγαμε: Τι τις θελεις τις παρεες με τους Εβραιους; Σιγα μη σε καλυψουνε τωρα…

    Αναρχο-ψευδοπροοδευτικο-αριστεριστες ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ. Και που ´στε: αλλη φορα μην πιστευεται οτι σας λενε οι Δημοσιογραφοι….

    Και εις αλλα με υγεια.

    ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

  26. Εδώ είμαι δύστυχε 9:48 μ.μ. δεν χάθηκα εσύ είσαι χαμένος εγκεφαλικά και όχι μόνο.(Δεν είμαι και πολύ του Υπολογιστή)Για να σου υπενθυμίσω ότι:Οι (νεο)ναζί μοιάζουν με υποχθόνιες κατσαρίδες αλλά δεν σέρνονται (πάντα τουλάχιστον), δεν πετάνε και σύμφωνα με την κρατούσα στην επιστήμη άποψη, δεν έχουν κεραίες. Aλλά, είναι πάρα πολύ επικίνδυνοι σε αντίθεση με τα άσχημα μεν αλλά άκακα αυτά έντομα των υπονόμων.Έχουν την ευφυΐα πέτρας αλλά ταυτόχρονα είναι έμβια όντα και ιδιαίτερα ευρηματικοί όταν πρόκειται να προκαλέσουν σωματικό ή ψυχικό πόνο και δυστυχία σε ανθρώπους. Είναι εντελώς αμόρφωτοι, ακαλλιέργητοι, αδαείς και ανερμάτιστοι, αλλά ιδιαίτερα ικανοί και δημιουργικοί ως προς το να φτιάχνουν μια αποκλειστικά δική τους ιδιαίτερη υπο-πραγματικότητα, στην οποία καταφέρνουν να συνδυάζουν μια κωμικοτραγική δημαγωγία υποστηρίζοντας κάποιες «αξίες» με την καθημερινή διαρκή και ουσιαστική ακύρωσή τους.
    “Πατριώτες” της πλάκας και της πάρτης τους.
    Ας μου πει κάποιος αμετανόητος θαυμαστής αυτής της ναζιστικής, δολοφονικής, παραστρατιωτικής, εγκληματικής και εξτρεμιστικής οργάνωσης, σε ποια ευνομούμενη χώρα, αυτά τα καθάρματα θα τραμπούκιζαν, θα μαχαίρωναν και θα σκότωναν επί 2-3 χρόνια, χωρίς να τους ενοχλεί κανένας;
    Το θέμα είναι να πάψουν οι αμετανόητοι θαυμαστές τους να προσπαθούν να μας πείσουν πως τα. . . φουσκωτά παιδιά είναι αθώα! Μόνο μη βιάζεστε! μη βιάζεστε!

    Υ.ΓΔεν έχω καμία σχέση με τέτοιου είδους γραφεία που λές.

  27. ΑNTHROPE MOU DEN SE XERO. XORIS PLAKA PLEON , DEN EISAI STA KALA SOU.DEN EIMAI EGO O DYSTHXISMENOS. EIMAI ENADION TON AKRON. KAI TON 2. LES KATSARIDES KAI NAZI EKATODADES XILIADES SYMPOLITON SOU !!! THN -KRATOUSA EPISTIMONIKH APOPSI- EILIKRINA THN XREIAZESE. KATHE HMERA GINODE EKATODADES-XILIADES PARANOMIES KAI LEGODE XILIADES M———S S AFTHN THN XORA. AN ROTAGAME TON KATHE ENA APO AFTOUS POU TA KANOUN SE POIO KOMA ANIKH TI THA GINOTAN??? XYPNA ANTHROPE MOU GIATI DIAKRINO KAPOIO EPIPEDO… TO MEGALYTERO SOOU THS METAPOLITEFSIS POU MAS KATADHSE EDO , VLEPOUME AFTES THS HMERES.KAI XEREIS KATI? TORA VLEPO THN XRYSH AVGH DEFTERO KOMA , KAI KALA THA KANH. VARETHIKA-MEGALOSA ME TOUS PSEFTOKOULTOURIARIDES ADIFASISTES THS METAPOLITEFSIS TOSA XRONIA.DEN ADEXO NA VLEPO THN YPOKRISIA.TO KKE EXEI EPISIMA STO KATASTATIKO TOU -THN KATALHSH THS ASTIKHS DHMOKRATIAS-!!! TH AGONES EKANES GIA AFTO DHMOKRATH ADISTHENH? TOUS MEN TOUS LES KATSARIDES, AFTOUS??.THA SOU PO EGO, OTAN KAINE ZODANOUS ANTHROPOUS,OTAN KAINE THN POLH,OTAN PETANE MOLOTOF ,KLP, TOUS LES AGANAKTISMENOUS NEAROUS…EISAI YPOKRITHS ADISTHENH…VAGELIS

  28. Αντε πάλι απο την αρχή….Το είπε το ποιηματάκι του ο Αντισθένης…
    Ευτυχώς που υπάρχουν οι χρήσιμοι ηλίθιοι σαν αυτόν και το συνάφι του και μας διασκεδάζουν………

  29. ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ:Πρόκειται για ενα ψυχικά διαταραγμένο άτομο που χαρακτηρίζεται από προβλήματα στην αντίληψη της πραγματικότητας.

  30. παραθεριστή μην βιάζεσαι γιατί ο φύρερ σου μπήκε στην μπουζού απο όπου θα έχει όλο τον χρόνο ν' αναπολεί το "ερχόμαστε" και τις "κλαγγές της ξιφολόγχης που σέρνεται στα πεζοδρόμια", γιατί προς το παρόν σέρνεται ο "εσμός" των εναπομεινάντων νεοναζί, από την ασφάλεια στα δικαστήρια και από εκεί στις φυλακές, περαστικά στην παιδική αλλά και μάλλον χρονία και ανίατη ασθένεια του Εθνικοσοσιαλισμού.
    AΚΡΑΤΟΣ

  31. ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΟΥΛΗ,ΔΕΝΔΙΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ.
    ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ.
    ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΣΙΓΑΡΑ ΓΙΑ ΦΥΡΕΡ (ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ)
    ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ.
    ΞΥΔΙ.

  32. Χα! Χα! Χα!Εχουν πλάκα τελικά τα σχόλια ότι δεν αρέσει η δεν το καταλαβαίνουμε και απο δω και απο κει είναι για βρισίδια! Σύμφωνα με τον 9:58 π.μ.ο αντισθένης είναι ηλίθιος:δηλ.που υστερεί νοητικά,που δεν έχει λογική,που δεν αρμόζει

    Γνωρίζει όμως 9:58 π.μ. τι σημαίνει -σύμφωνα με αυτά που γράφει αποκρίνεται πλήρως- το ουσιαστικό ο βλάκας: δηλ. αυτός που έχει χαμηλή νοημοσύνη ή που συμπεριφέρεται χωρίς σκέψη. ο ανόητος, ο χαζός.
    Λες, Το είπε το ποιηματάκι του ο Αντισθένης αυτός έχει μιά αλφα ιδεολογία καλώς η κακώς και πάνω σε αυτή γράφει αυτά που γράφει-αρέσουν δεν αρέσουν-. Εσύ τι γράφεις και τι λές …Ευτυχώς που υπάρχουν οι χρήσιμοι ηλίθιοι σαν αυτόν και το συνάφι του και μας διασκεδάζουν……… άρα ο βλάκας: αυτός που έχει χαμηλή νοημοσύνη ή που συμπεριφέρεται χωρίς σκέψη. ο ανόητος, ο χαζός.Πως να διασκεδάσει ενας ανόητος η ένας χαζός όταν δεν καταλαβαίνει;

  33. VAGELIS θέλεις να κρυφτείς κι η χαρά δεν σε αφήνει! Μου αρέσει που τάχα εξανίστασαι, επειδή με τις ποινικές διώξεις θα ανέβουν τα ποσοστά της χ.α. VLEPOUME AFTES THS HMERES.KAI XEREIS KATI?TORA VLEPO THN XRYSH AVGH DEFTERO KOMA , KAI KALA THA KANH
    Λες
    EIMAI ENADION TON AKRON. KAI TON 2
    Σταμάτα να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου! Όλα αυτά που καταλογίζονται στα πλαίσια του κατηγορητηρίου στη Χ. Α. και τα πρωτοκλασάτα στελέχη της είναι αλήθεια και είναι βέβαιο πως έχουν κάνει και πολλές άλλες εγκληματικές πράξεις που δεν τις γνωρίζουμε. Μόνο με μια ματιά, καταλαβαίνει κανείς πως έχουμε να κάνουμε είτε με εγκληματίες είτε με διαταραγμένες προσωπικότητες, αν και μάλλον ισχύουν και τα δύο.
    LES KATSARIDES KAI NAZI EKATODADES XILIADES SYMPOLITON SOU !!!Που το είδες αυτό -να μάθεις να διαβάζεις και να μη κάνεις ανάγνωση-ποτέ δε μίλησα έτσι για τον κόσμο που θεώρησαν ότι
    Αυτή η ψήφος διαμαρτυρίας εναντίον της Δημοκρατίας και υπερ της χ.α θα του έλυνε τα προβληματά τους,η αντίδρασή τους αυτή έδειξε το μέγεθος της άγνοιας για το τι ψήφιζαν-το διαπίστωσε στην πορεία και το τραγικό ότι έδωσε τη συγκατάθεση του και για φόνο- η γιαυτούς που ψηφισαν για να κάνουν χαβαλέ στο κανάλι της Βουλής.
    Εξ άλλου Εναλλακτικοί επιχειρηματίες είναι που όπως όλοι οι επιχειρηματίες του κόσμου χρησιμοποιούν τον εκβιασμό, τη βία και το φόνο για να πλουτίσουν. Επομένως στα πλαίσια του καπιταλισμού και της νεοναζιστικής του ελληνικής έκφρασης σε όλα τα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά επίπεδα, είναι απολύτως νόμιμοι.
    Υποχθόνιες κατσαρίδες και (νεο)ναζί λέω Αυτόν τον εσμό των κακοποιών που κρύβονται πίσω από το. . . φερετζέ του πατριώτη και του νόμιμου πολιτικού κόμματος.

    Υ.Γ Οσο για το
    ALTER EGO-PROSOXH!! XATHIKAN SYMPOLITES MAS. O ENAS NOMIZH OTI EINAI O ADISTHENHS KAI O ALLOS PANTHIRAS .. .PARAMILOUN DEN XEROUN TI EGINE APO POU POS TOUS HRTHE POS KAI APO POU. , LENE ASYNARTHSIES OTI TOUS KOROIDEPSAN OI DHMOSIOGRAFOI KAI H TV POU EVLEPAN POLY !!OPOIOS TOUS VREI NA TOUS PARADOSOI STA PROTA GRAFEIA TOU SYRIZA H TOU ADARSIA POU THA VRH- VAGELIS
    Βιάζεσαι! Πολύ βιάζεσαι!Δεν έχει νόημα να βιάζεσαι. Το σημαντικό είναι να προλαβαίνεις. Καλή σου νύχτα VAGELIS και να μη Βιάζεσαι!

  34. 12:21, 11:01 εσύ με την ακράτια, κλπ, βάλτε τώρα Χρυσή Αυγή Web TV να δείτε λίγο Κασιδιάρη, νά 'ρθετε στα ίσα σας.

    Μόνο μη σας κάνει κανένα ΜΠΟΥ και σας φύγουν χονδρά ψιλά.

    ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

  35. ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ:Πρόκειται για ενα ψυχικά διαταραγμένο άτομο που χαρακτηρίζεται από προβλήματα στην αντίληψη της πραγματικότητας.

  36. το ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που στηρίζουν τον Παππα που έχει κάδρο τον Χίτλερ δεν είναι άρρωστο μόνο αλλά και επικίνδυνο!!!αλλά τουλάχιστον να μην ξαναπούνε οτι τους νοιάζουν τα προβλήματα του Έλληνα γιατί δεν είναι Έλληνες..και δεν σέβονται ούτε την μνήμη των ανθρώπων που έπεσαν νεκροί εξαιτίας του Χίτλερ

  37. 3:07 Εγω δεν υποστηριζω τον Χιτλερ, αλλα αν το ξανασκεφτεις αυτο που εγραψες (με λιγες παραπανω στροφες στο μυαλο) θα παρεις χαμπαρι οτι στην Ελλαδα ο ΓΑΠ προκαλεσε μεγαλυτερη καταστροφη απο οτι ο ΧΙΤΛΕΡ, και ομως α) ανθρωποι σαν κι εσενα τον ψηφισαν (βγηκε με 45% !!!) και εχουν ησυχη την συνειδηση τους (αυτο και αν ειναι αρρωστο και επικινδυνο!!!) και β) ο ΓΑΠ παραμενει ασυληπτος και κανενας Εισαγγεας δεν ασχολειται μαζι του.

    10:58 Εσυ εισαι αυτος που δεν εχει ουδεμια αντιληψη της πραγματικοτητας. Ξερεις ποσοι γονεις ερχονται και με παρακαλανε κλαιγοντας να κανω κατι για να βρουν δουλεια τα παιδια τους που εχουνε πτυχιο και μαστερ (οχι σαν κι εσενα ανεπροκοπε) και ειναι χρονια ανεργα; Που ζεις;;;

    ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

  38. Προσπαθήσατε ν' αναστήσετε τον ναζισμό, τον νεοπαγανισμό και την φυλετική θεωρία περί "άριας φυλής" και 'καθαρότητας του αίματος", αδαείς και νεόκοποι ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ, λάτρείς των χιτλερικών ταγμάτων εφόδου και των μελανοχιτώνων του Μουσολίνι, σε μια χώρα που έδωσε ποταμούς αίματος για την Ελευθερία και σ' έναν λαό που ο "βδελυρός", για σας ΙουδαιοΧριστιανισμός, στήριξε την Ορθοδοξία και τις έδωσε Οικουμενικό περιεχόμενο.
    ΕΊΣΤΕ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, εκτός από νονοί της νύκτας….

  39. Χ.Α.Χ,ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ.
    ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ ΠΑΛΙ,ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog