Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ : ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕΛΩΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

- Advertisement -
Το πρωί του Σαββάτου (28/9) συνελήφθησαν ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Ηλίας Κασιδιάρης, ενώ αναζητούνται ακόμα πέντε βουλευτές της Χρυσής Αυγής. 

Συνελήφθησαν σήμερα το πρωί…

 ο γγ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής του κόμμματος Ηλίας Κασιδιάρης, και αναζητούνται άλλοι πέντε βουλευτές του κόμματος. Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης, εξέδωσε συνολικά 36 εντάλματα σύλληψης και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Αττική για τον εντοπισμό και άλλων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.Οι συλληφθέντες δεν προέβαλαν αντίσταση και οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.
 Οι παραπάνω αντιμετωπίζουν την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης σύμφωνα με το άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα. Το συγκεκριμένο άρθρο επιτρέπει τη σύλληψη βουλευτών, ακόμη και χωρίς να έχει προηγηθεί άρση της ασυλίας τους.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες τα άλλα εντάλματα αφορούν Παναγιώταρο, Λαγό και Μίχο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αντιεσαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει καταθέσει μέρος του πορίσματός του βάσει του οποίου φαίνεται πως στοιχειοθετείται κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Με βάση αυτό εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης.Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στοιχειοθετείται καθοδήγηση στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Όλοι οι συλληφθέντες βρίσκονται στα γραφεία του 12ου ορόφου της ΓΑΔΑ στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία όπου αναμένεται να τους ληφθούν καταθέσεις. Στη συνέχεια υπάρχει πιθανότητα να τους μεταφέρουν στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών και στη κατόπιν να μεταφερθούν στον Άρειο Πάγο.

- Advertisement -

230 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ είπε… 27 Αυγούστου 2012 – 10:57 μ.μ.

    ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΗΣΑΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ – Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ!!!

    ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΦΑΠΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ 27 Αυγούστου 2012 – 10:57 μ.μ.

    Ο Παύλος Φύσσας έπεσε νεκρός από χέρι χρυσαβγίτη
    ο Ρουπακιάς ειδοποιεί τον Πατέλη, αυτός τον Λαγό και αυτός τον αρχηγό, Μιχαλολιάκο.
    ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ:Πρόκειται για ενα ψυχικά διαταραγμένο άτομο που χαρακτηρίζεται από προβλήματα στην αντίληψη της πραγματικότητας.
    ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΣ ΨΕΥΤΗΣ!

  2. Στις 17 Σεπτεμβρίου 2013, ο Παύλος Φύσσας βγήκε συνοδευόμενος από τη σύντροφό του[3] σε μια καφετέρια μαζί με άλλα 8-10 άτομα παρακολουθούσαν αγώνα ποδοσφαίρου. Στην ίδια καφετέρια βρίσκονταν επίσης μια παρέα ακόμα δυο-τρίων άτομων.

    ΕΚΤΑΚΤΟ: Μαχαιρώθηκαν 2 νεαροί στα Καμίνια
    Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013

    ΣΗΜΕΡΑ…Ισχυρή έκρηξη βόμβας σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στα Πετράλωνα

    ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο DOGO F13…………X.A.

  3. χ.α Σαν σήμερα αγράμματο ερπετοειδές, φυρερίσκο της κακιάς ώρας το 1943: Σε ομιλία του μπροστά σε συγκέντρωση γερμανών τοποτηρητών (Γκαουλάιτερ) στο κατεχόμενο Πόζναν της Πολωνίας, ο Χάινριχ Χίμλερ περιγράφει την εξολόθρευση των Εβραίων με λεπτομέρειες. Η ομιλία αυτή μαγνητοφωνήθηκε και αποτέλεσε σημαντικό αποδεικτικό στοιχείο για τα εγκλήματα των εθνικοσοσιαλιστών στη Δίκη της Νυρεμβέργης.

  4. 1:49 Πρώτον, δεν τα ξέρεις καλά. Η αλήθεια είναι ότι ο ο Ρουπακιάς ειδοποιεί τον Πατέλη, αυτός τον Λαγό, αυτός τον αρχηγό, Μιχαλολιάκο και ο Μιχαλολιάκος τον Χίτλερ. Έ, να μην ειδοποιηθεί και ο Χίτλερ; Εσείς οι αριστεροί είστε πρώτοι στις ιστορίες και εξιστορίσεις με αρκούδες, άλλωστε. Να είσαι σίγουρος πάντως, αφελή Πολίτη, ότι αν αύριο σε στοχοποιήσει για κάποιο λόγο το Παρακράτος που μας κυβερνά, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να παρουσιάσουν στοιχεία ότι εσύ έκαψες την ΜΑΡΦΙΝ, και τηλεφώνησες πρώτα στον Τσίπρα και μετά στον Στάλιν. Τουτέστιν αφελή Πολίτη, τα στοιχεία αυτά δεν προκύπτουν από μάρτυρες, αλλά από κομπιούτερ, βαλίτσες της ΕΥΠ, κλπ, δηλαδή ποιός αφελής τα πιστεύει;; (πέρα από σένα βέβαια).

    Δεύτερον, μια που ξέρεις καλά το όνομα του Μακαρίτη του Ράπερ, για πες μας και το όνομα της εγγύου στην Μαρφίν. Εδώ σε θέλω, αφελή Πολίτη με τις παρωπίδες.

    Τρίτον, μάλλον εσύ μου μοιάζεις με ψυχάκιας, για να καταγράφεις ότι έχω πει από πρόπερσι. Αν θες και καμία φωτογραφία μου να με βάλεις στους τοίχους σου, όπως βλέπουμε στο CSI, ζήτα την από το blog. Τους έχω δώσει ένα link που είμαι με τον Τσίπρα.

    Και κλείνω με αυτό: Λευτεριά στους Πολιτικούς Κρατούμενους!!!

    Ρε που φτάσαμε, οι ακροδεξιοί να λένε το παραπάνω σύνθημα, και οι ακροαριστεροί να λένε ζήτω το Εθνος, ζήτω οι Εισαγγελείς!!!

    ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

  5. Αν κάτι χαρακτηρίζει την οργάνωση με τις μαύρες μπλούζες είναι ότι αυτή λέει την αλήθεια στο "λαό" αντίθετα με τους άλλους τους "κλέφτες". Αν εξαιρέσεις ότι:

    -Δήλωσαν στον ανακριτή ότι καταδικάζουν τη βία από όπου κι αν προέρχεται, ενώ οι τρεις βουλευτές τους επιδόθηκαν σε κλωτσομπουνίδια on camera, μπροστά σε γραφείο του εισαγγελέα. Αφήνω μαχαιρώματα μεταναστών, επίθεση στο Πέραμα κλπ.

    -Δήλωσαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με το ναζισμό, απλώς τα πορτρέτα του Χίτλερ στην οικία Μιχαλολιάκου και το ναζιστικό μουσείο Ιωαννίνων (άλλως σπίτι Παπά) έπεσαν απ' τον ουρανό. Αφήνω τα επίσημα κομματικά τους κείμενα στα περιοδικά τους.

    -Δήλωσαν ότι έρχονται να ανατρέψουν το φαύλο πολιτικό σύστημα που πίνει το αίμα του λαού, αλλά μια χαρα εισέπραξαν τις βουλευτικές μισθάρες τους, μια χαρά δέχτηκαν τις βουλευτικές αμαξάρες τους, μια χαρά διόρισαν στη βουλή τα "μαύρα παιδιά" τους.

    -Δήλωσαν ότι αυτοί έχουν "καθαρά χέρια που δεν έχουν κλέψει σαν τους άλλους" και δεν προλαβαίνουμε να μετράμε τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που βρίσκονται στο σπίτι καθενός που συλλαμβάνεται και ποιος ξέρει τι άλλο έχουν να δούν ακόμα τα μάτια μας στην πορεία μιας ανακρισης που τώρα αρχίζει. Καλά, για το πως ξεφύτρωσαν δεκάδες, πολυτελή γραφεία από το πουθενά σε όλη τη χώρα δε ρωτάω. Θα το μαθουμε κι αυτό στην πορεία.

    -Δήλωναν ότι είναι εναντίον των τζακιών και της φαύλης οικογενειοκρατίας στην πολιτική την ώρα που ο Φύρερ έκανε τη γυναίκα του βουλευτή (16 χιλιαρικάκια το μήνα στο ίδιο σπίτι δεν είναι άσχημα) και τώρα την έκανε και αρχηγό ανταυτού.

    -Μετά την είσοδό τους στη βουλή δηλώνουν και χριστιανοί! Το γεγονός ότι τα περιοδικά και οι εφημερίδες τους βρύθουν παγανιστικής λατρείας είναι συμπτωματικό. Ο λαός στην πλειοψηφία του πιστεύει στο Χριστό, άρα εμείς για να παρουμε ψηφαλάκια δεν αλλάζουμε θρήσκευμα; Σωστός ο παίχτης! Άλλωστε τέτοιος λαός, τέτοια πολιτικά κριτήρια.

    -Δήλωναν αντισυστημικοί και θύματα του κακού μνημονιακού κράτους που τους κυνηγάει. Τόσο πολύ τους κυνηγάει που είχαν απλώσει δίκτυα επιρροής κι εξάρτησης παντού: στην αστυνομία, στην ΕΥΠ, στο λιμενικό ακόμα και στη δικαιοσύνη.

    -Το κορυφαίο; Δηλώνουν πατριώτες εθνικιστές! Ποιοί; Αυτοί που λατρεύουν τον Αδόλφο Χίτλερ! Αυτοί που λυπόντουσαν στην αρθρογραφία τους που έχασε στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Αυτοί που υμνούν τον άνθρωπο που αιματοκύλησε την Ελλάδα!

    Αν εξαιρέσεις λοιπόν όλα αυτα, κατά τα άλλα οι άνθρωποι είναι φιλαλήθεις και αποτελούν εγγύηση ότι θα έρθουν να μας σώσουν από τους 'κλέφτες που τα φάγανε'. Περαστικά μας

    ΥΓ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ ασε τις σαχλαμάρες και άνοιξε την καρδιά σου να μας πεις πως έπεσες θύμα του κυρίου μιχαλολιάκου

  6. ΑΙΜΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    Εντυπωσιακή είναι η μετεξέλιξη της ηγετικής ομάδας των ναζιστών. (Οι άνθρωποι που ξέρουν να ακονίζουν τις ξιφολόγχες στα πεζοδρόμια, που υπόσχονταιι εν είδει φύρερ σε ορδές οπαδών, που θεωρούν τους εαυτούς τους πιστούς απογόνους του κινηματογραφικού Λεωνίδα, ότι «μία ημέρα θα επιστρέψουμε και η γη θα τρέμει», που κάνουν τσίσα σε τηλεοπτικά κτίρια για να περάσουν το προφίλ του αντισυστημικού που θα χτυπήσει το κατεστημένο)Εκεί που το έπαιζαν «ατρόμητοι», «γενναίοι» και τσαμπουκάδες, όταν είδαν ορατό τον κίνδυνο να βρεθούν στην .. στενή …. μετεβλήθησαν σε φοβισμένα, πανικόβλητα ανθρωπάκια, αποκηρύσσοντας τον ίδιο τους τον εαυτό.
    Εκεί που μέχρι λίγες μέρες υπερασπιζόταν με πάθος την δραστηριότητα και τις «αρχές» της οργάνωσης τους τώρα;Τώρα δεν έχουν το θάρρος να αποδεχθούν τίποτα και προχώρησαν σε καταδίκη των πάντων που μέχρι χτες ήταν η καθημερινότητα τους. Δεν αποδέχτηκαν τον «όρκο» τους, -μια παραλλαγή του όρκου των ταγματασφαλιτών της κατοχής- καταδίκασαν τα πάντα. Λες και ηγούνταν καμιά ομάδα προσκόπων.

    Απόσπασμα από συνέντευξη της Ελένης Ζαρούλια:«Με τον Νίκο γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς στη συμμετοχή μας στα εθνικιστικά κόμματα. Μας ένωσε η αγάπη για την πατρίδα μας και τα σύμβολα. Αμέσως διαπίστωσα ότι είναι αδάμαντας, είναι βράχος. Τις ίδιες απόψεις που είχε πριν από 30 χρόνια τις έχει και σήμερα!»

    Απόσπασμα από άρθρο του Νίκου Μιχαλολιάκου (Χρυσή Αυγή τ. 26)

    « … ο Αρχηγός του Γερμανικού Ράιχ και οραματιστής της Νέας Ευρώπης Αδόλφος Χίτλερ έθεσε μόνος Του τέλος στη γήινη παρουσία του […] Εχουμε χρέος να τιμήσουμε τη μνήμη Εκείνου, έχουμε ανάγκη ζωτική να τιμούμε τους ήρωες της Ιδέας μας […] Δεν έχουμε σκοπό να γίνουμε αρεστοί, ούτε και μας ενδιαφέρει να είμαστε αποδεκτοί ανάμεσα σε αυτόν τον αποχαυνωμένο λαό. Είμαστε οι πιστοί στρατιώτες της Εθνικοσοσιαλιστικής Ιδέας και τίποτε άλλο[…]HEIL HITLER!»

    Απόσπασμα από την απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου στον ανακριτή «Δεν είμαι ναζιστής, δεν είμαι εθνικοσοσιαλιστής, είμαι Ελληνας Εθνικιστής»

    Φοβισμένο, πανικόβλητο ανθρωπάκι, αποκηρύσσει τον ίδιο του τον εαυτό.
    Πόσο ηλίθιο μπορεί να είναι, ή μάλλον, πώς μπορεί να περιγραφεί το πλάσμα που επειδή είναι εξαθλιωμένο τα βάζει με τους εξαθλιωμένους και, παράλληλα, προσπαθεί με κάθε μέσο να επιτύχει την εύνοια αυτών που υποτίθεται ότι μισεί;

    Υ.Γ
    Φοβισμένο, πανικόβλητο ανθρωπάκι ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗ αυτά που είπες υπάρχουν στις αναρτήσεις του loutrakiblog.

  7. Ξαναδιάβασε το :

    "παραθεριστή" , ο λόγος που βρίσκεσαι εσύ προσωπικά στους κόλπους της χρυσής αυγής είναι ένας και είναι ψυχολογικός !

    Το γνωρίζεις καλύτερα από μένα , το βιώνεις κάθε φορά που είσαι μόνος σου , στα σκοτεινά, μοναχικά και ανασφαλή διαμερίσματα της αρνητικής σου αυτοεκτίμησης , εκεί είσαι κάποιος , εκεί ο ανταγωνισμός είναι ελάχιστος … έχεις χαρά …

    Όταν είσαι μόνος σου παραθεριστή … στο σκοτάδι όταν δε σε βλέπει και δε σε ακούει κανείς , τότε γνωρίζεις και θα γνωρίζεις πάντα το λόγο που είσαι και θα είσαι εκεί …

    Κάθε λέξη σου ! κάθε κώμα ! και κάθε τελεία ! όταν συνθέτεις πρόταση… .

    όσο γράφεις σε "διαβάζω" … "παραθεριστή" .

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  8. «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

    Παραθεριστή και λοιποί ναζήδες περαστικά σας.
     
    Υγ δυστυχώς το lb με τις επιλογές των άρθρων που δημοσίευε μήνες τώρα,έριχνε νερό στο μύλο
    της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης. Αλήθεια γιατί μέρες τώρα δεν έχει ανέβει ούτε ένα ρεπορτάζ με την εγκληματική,παρακρατική δράση της ΧΑ? που είναι τα αδιάσειστα στοιχεία που έχουν προκύψει για τα νταβατζιλίκια,τους εκβιασμούς,τα μαϊμού συσσίτια,τις δολοφονικές επιθέσεις ,τα πογκρόμ,τα παράνομα όπλα , τα νταηλίκια κτλ της ΧΑ? που είναι τα στοιχεία από τις καταθέσεις του αρχηγού,υπαρχηγού και λοιπών βουλευτών και στελεχών της ΧΑ που σαν κότες λυράτες και το σκατό στο μπατζάκι αποτάσσονται τον ναζισμό και τα κείμενα της νιότης τους?
    Ήταν πολλοί αυτοί που τάιζαν και χάιδευαν  το τέρας και είμαστε γελασμένοι  αν πιστεύουμε ότι θα το νικήσουμε  μόνο μέσα από συλλήψεις και δικαστήρια.
    Ο αγώνας πρέπει να δοθεί στην κοινωνία ,στις γειτονιές,στα σχολεία,στους χώρους εργασίας και πρέπει να είναι καθημερινός.
    Το φασισμό βαθιά καταλαβέ τον. 
    Δε θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον.

  9. Πως να το πω αλλιως μπας και το καταλαβετε:

    Εσεις ειστε Ολυμπιακος ή Παναθηναικος, και σκοτωνεστε για τις Ομαδες σας, οπως ο Φυσας, εμεις ειμαστε Εθνικη Ελλαδος.

    Εσεις εχετε μεινει στην δεκαετια του 70 και του 80, στα φεστιβαλ της ΚΝΕ Οδηγητη, εμεις ειμαστε για τα καλα στην Ελλαδα του 2013 και των Μνημονιων.

    Αυτη τη στιγμη τα ιδεωδη δεν μπορει να ειναι κομματικα, παρα μονο εθνικα. Και οι Ελληνες Εθνικιστες εχουν τωρα τον βασικο ρολο στην αντισταση και στην ανατροπη του σαπιου ξενοδουλου καθεστωτος.

    Εσεις εχετε συνταχθει με το καθεστως, τωρα μαλιστα που αυτο μας πολεμαει λυσσαλεα το αγαπησατε κιολας, οποτε αφηστε εμας να πολεμαμε το θεριο, και εσεις συνεχιστε να το ταΐζετε.

    Δυστυχως στη Ελλαδα των Μνημονιων, ολοι γινανε συστημικοι, ολοι: αριστεροι, ακροαριστεροι, εξωκοινοβουλευτικοι αριστεροι, αναρχικοι, ολοι, εκτος απο τους Ελληνες Εθνικιστες.

    Αυτο που δεν εχετε καταλαβει, ειναι οτι για μας η Χρυση Αυγη ειναι το Οχημα, δεν ειναι ο σκοπος. Το οχημα αυτο μπορει αυριο να ειναι αλλο και να λεγεται αλλιως, ο σκοπος ομως θα παραμενει ιδιος. Και να ειστε σιγουροι οτι το οχημα μας θα ειναι παντα αυτο που θα γυριζει τα αντερα περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο σε εσας ολους και στο συστημα που υπηρετειτε. Τιποτα λιγοτερο, μεχρι να φυλακιστουν οι Ελληνες Πολιτικοι των Μνημονιων, και να ξαναπαρουμε την Πατριδα μας πισω απο την Τροικα.

    Καληνυχτα νενεκοι.

    ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

  10. …Αυτο που δεν εχετε καταλαβει, ειναι οτι για μας η Χρυση Αυγη ειναι το Οχημα, δεν ειναι ο σκοπος. Το οχημα αυτο μπορει αυριο να ειναι αλλο και να λεγεται αλλιως, ο σκοπος ομως θα παραμενει ιδιος. Και να ειστε σιγουροι οτι το οχημα μας θα ειναι παντα αυτο που θα γυριζει τα αντερα περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο σε εσας ολους και στο συστημα που υπηρετειτε.
    Ο κάθε βλάκας, νομίζει ότι είναι πατριώτης, διότι αγνοεί ότι δεν υπάρχει πατριώτης βλάξ όπως ο
    ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ ο καθηγητής χα!χα!χα!)
    Ευφυΐα πέτραςΕίναι εντελώς αμόρφωτος, ακαλλιέργητος, αδαής και ανερμάτιστος, αλλά ιδιαίτερα ικανος και δημιουργικος ως προς το να φτιάχνει μια αποκλειστικά δική του ιδιαίτερη υπο-πραγματικότητα, στην οποία καταφέρνει να συνδυάζει μια κωμικοτραγική δημαγωγία υποστηρίζοντας κάποιες «αξίες» με την καθημερινή διαρκή και ουσιαστική ακύρωσή τους. Ενας καλός χρυσαυγίτης (νεο)ναζί .
    “ΝενεκοΠατριώτης” της πάρτης του.Απόσπασμα από την απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου στον ανακριτή «Δεν είμαι ναζιστής, δεν είμαι εθνικοσοσιαλιστής, είμαι Ελληνας Εθνικιστής»

    Φοβισμένο, πανικόβλητο ανθρωπάκι, αποκηρύσσει τον ίδιο του τον εαυτό.
    Πόσο ηλίθιο μπορεί να είναι, ή μάλλον, πώς μπορεί να περιγραφεί το πλάσμα που επειδή είναι εξαθλιωμένο τα βάζει με τους εξαθλιωμένους και, παράλληλα, προσπαθεί με κάθε μέσο να επιτύχει την εύνοια αυτών που υποτίθεται ότι μισεί;

  11. Παραθεριστή και οι υπόλοιποι “διαφημιστικές καρικατούρες ” του ναζισμού , είμαι περήφανος που έχω γεννηθεί Έλληνας ξέρετε γιατί ?

    Γιατί η “ράτσα” μου έχει προσφέρει πολιτισμό , έχει εμπνευστεί ιδέες , έχει συνεισφέρει πολλά στις επιστήμες και γιατί έχω ένα σημαντικότατο αποτύπωμα σαν λαός στην ιστορία του ανθρώπινου είδους, το οποίο προκαλεί αυθόρμητα σεβασμό και θαυμασμό σε άλλους λαούς .

    Τον ίδιο αυθόρμητο σεβασμό και θαυμασμό για αντίστοιχα ιστορικά αποτυπώματα νιώθω και εγώ για άλλες “ράτσες “ και πολιτισμούς, που με τη σειρά τους συνετέλεσαν στην σταδιακή εξελικτική “αποζωόδηση” του ανθρώπινου είδους .

    Αντίστοιχα όμως υπάρχουν στην ιστορία του λαού μου και της ανθρωπότητας , μεγάλα αποτυπώματα αίματος τα οποία έχουν προέλθει από μαύρες στιγμές , από μαύρες θεωρίες και από μαύρες ψυχές !

    Σήμερα , μαύρες αρρωστημένες ψυχές ντροπιάζουν τη Χώρα μου , σκοτεινιάζουν την ιστορία της , μαυρίζουν και στειρώνουν ιδέες , δηλητηριάζουν και μολύνουν μυαλά συνανθρώπων μου , γράφουν μαύρες σειρές στην ιστορία μου , ύπουλα και καταχθόνια καπηλεύονται το όνομα και τα σύμβολα του λαού μου με απώτερο σκοπό να τον γκρεμίσουν στο αχανές έρεβος της σαλεμένης ψυχοσύνθεσής τους .

    Εκτός ότι δεν καταλάβατε ότι γνωρίζοντας κάποιοι τη μαυρίλα που σιγοβάφει χρόνια πλευρές του μυαλού σας, ευτυχώς σε πολύ λίγους από σας . Σας εκμεταλλεύτηκαν και σας χρησιμοποίησαν ως όπλο εναντίον του λαού σας που επικαλείστε ότι προστατεύετε . Δεν έχετε ούτε τα απαραίτητα ψήγματα σκέψης να αντιληφθείτε ότι δεν είστε τίποτα άλλο παρά ένα πρόσφορο μέσο εύκολα χειραγωγούμενο, για την άγνωστη σε σας, αποστολή σας και εύκολα αναλώσιμο μετά το πέρας της .

    Πριν μερικά χρόνια η σημαία της χώρας ήταν ένα περήφανο σύμβολο που κύκλωνε όλα τα καλά της ιστορίας μας , σήμερα εξ αιτίας σας και εξ αιτίας της προσβολής που της κάνατε πολλοί συνάνθρωποι σας την απωθούν από τη σκέψη τους, για να μη ταυτιστούν με σας .

    Ένας λαός, ο Γερμανικός ,άλλαξε σημαία και ντρέπεται και για αυτή και για την ιστορία του …

    Κάποτε θρασύδειλα “παιδάκια” πρόβαραν κρυφά αιματοβαμμένες στολές “ηγετών του σκότους “ Σήμερα κρυφά νομίζουν, κάνουν το ίδιο .

    Καταδικάζοντας όμως υπό το φως το είδωλο που καθρεφτίζει τη ψυχή τους, πού ίσως και αυτοί οι ίδιοι, παρουσία άλλων δεν μπορούν να αντικρίσουν .

    Τα παραπάνω δεν απευθύνονται σε μη αναστρέψιμα καρβουνιασμένες ψυχές, εκεί δεν υπάρχει γιατρειά , απευθύνονται για προβληματισμό και σκέψη στους υπόλοιπους …

    Προστατέψτε το μυαλό σας είναι πολύτιμο …είναι δικό σας αλλά το διεκδικούν πολλοί …

    Ανάμεσά τους και εγώ …

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  12. Παραθεριστή, η εμμονή σου με το νεοναζιστικό γκρουπούσκουλο, δεν αποτελεί έκπληξη, γι αυτούς που σε παρακολουθούν από πέρσι ν' αναπαράγεις την πολιτική τους ατζέντα και την αντι- αριστερή σου μονομανία. Συνήθως περίμενες απαντήσεις στις ιδεοληπτικές τοποθετήσεις σου, από αριστερούς, που ευκόλως αντιμετωπίζεις με δαιμονοποίηση, χρησιμοποιώντας τις "καθεστωτικές" τους αδυναμίες, ειδικά όταν αυτοί ανήκουν στον κοινοβουλευτικό κόσμο. Τι έχεις να μας πεις όμως για τις Αντικαθεστωτικές δυνάμεις, που δεν ανήκουν στους θιασώτες της "δημοκρατίας" των οικονομικών και πολιτικών ελίτ που διαδέχθηκαν την χούντα των Συνταγματαρχών, με τις επιταγές των ξένων επικυρίαρχων.
    Τουλάχιστον όταν αυτοί διώκονται και διώκονται επί δεκαετίες δεν μεταλλάσσονταν σε "παρθένες" και "αβλαβείς" πολιτικούς αντιπάλους των κρατούντων, αλλά διατηρούσαν την πολιτική επιλογή τους έως το τέλος, με όποιο κόστος και τίμημα, ενώ δε καμία καταστολή και κρατική βία δεν πτοούσε και δεν πτοεί τους χιλιάδες συμπαραστάτες τους, πανελλαδικά να εκφράζονται με οργή ενάντια σ' ένα σύστημα εκμετάλλευσης του λαού μας, που επιδιώκει συστηματικά την σκλαβοποίησή του.
    Αντιθέτως οι "ριψάσπιδες" του Εθνικοσοσιαλισμού, σήμερα στην Ελλάδα, αποκηρύσσουν εαυτούς, ιδέες και δράσεις τους με την ευκολία που φτύνουν, παριστάνοντας τους "αθώους" και "αδιάφορους", για το σύστημα Εθνικιστές, μπρος στον φόβο της μπουζούς.
    Εθνικιστές όμως ήταν και οι Ιρλανδοί επαναστάτες του ΙΡΑ και οι Βάσκοι της ΕΤΑ, που δίνανε το αίμα τους για την ανεξαρτησία της πατρίδας τους, αλλά δεν δείλιαζαν μπροστά στην βια της εξουσίας. Αλλά αυτοί οι Εθνικιστικοί αγώνες δεν είναι πρότυπα για τύπους σαν κι εσάς, γιατί αυτοί οι αγώνες δεν είχαν και δεν χωρούσαν ναζισμό και φασισμό, αλλά αύρα Ελευθερίας και ελευθεριακού σοσιαλισμού.
    Ο ρατσισμός, ο φυλετισμός και ο Εθνικοσοσιαλισμός σας, ανήκει στις μαύρες σελίδες της Ιστορίας στερώντας, τον ζωογόνο αέρα και τον ήλιο, από τα έθνη, όπου εισβάλλει και σαν εισβολέας πρέπει ν' αντιμετωπίζεται.
    Το παρελθόν διδάσκει ότι επιφυλάσσεται οικτρό τέλος για όσους εγκληματούν κατά της Ανθρωπότητας.
    MASTER FOU

  13. «Ου δη πάτριον εστί ηγείσθαι τους επήλυδας των αυτοχθόνων, ουδέ τους ευ παθόντας των ευ ποιησάντων, ουδέ τους ικέτας γενομένους των υποδεξαμένων».
    Στα νεοελληνικά ….

    Δεν είναι πατροπαράδοτη αρχή μας, να εξουσιάζουν οι αλλοδαποί τους εντόπιους, ούτε οι ευεγετηθέντες τους ευεργετήσαντας, ούτε αυτοί που έφθασαν εδώ ως ικέτες τους ανθρώπου που τους εδέχθηκαν.
    “Πανηγυρικός” του Ισοκράτη ….ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ…Χ.Α.

  14. Λοιπόν αφου συνέλαβαν τους αμορφωτους, ζωα κλπ κλπ ναζιστες της χρυσης αυγης και χαρήκαμε ολοι…
    Ρωτάω όλους τους παραπανω κυρίους, ποτε θα μαζευτουμε να παμε να μαζεψουμε τα κ@λοπαιδα που καινε την αθηνα 3 φορες τον χρονο και να φροντισουμε να δικαστουν? Δεν θέλω αριστερές μπουρδες να ακουσω!
    Σταρατα λογια και μετρημενα…Θα φτιάξουμε συλλογο εδω στην Κορινθια που να καταδικάζει και τους ακροδεξιους και τους αναρχικους! Ολοι μαζί! Επίσης μιας και το πιασαμε εθνικα, θα κυνηγησουμε απο κοινου οσα κομματα, θελουν αλλαγη σημαιας, θρησκειας κλπ κλπ.
    Ποσοι συμφωνειτε κυριοι, να μπουμε στο ιδιο μετωπο, με γνωμονα μονο την πατριδα και υποταγή στο ελληνικό συνταγμα και τους νομους που διεπουν το ελληνικο κράτος?
    Υπατια

  15. Ρουπακιώτης: ΗΠΑ και Κομισιόν επέβαλαν τις συλλήψεις βουλευτών της ΧΑ

    Υπήρξαν πιέσεις, λέει ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης

    Μιλά για πολιτικές σκοπιμότητες, που υπαγορεύθηκαν από «αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις» – Συνδέει το ταξίδι Σαμαρά στις ΗΠΑ και την ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από τη χώρα μας με τις ποινικές διώξεις Χρυσαυγιτών

    Πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από τις συλλήψεις της Χρυσής Αυγής αναγνώρισε ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης.

    Μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» του Σκάι, ο κ. Ρουπακιώτης υποστήριξε ότι οι διώξεις βουλευτών της ΧΑ υπαγορεύθηκαν από τις ΗΠΑ και την Κομισιόν, και τις συνέδεσε τόσο με το ταξίδι του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, σε Ουάσινγκτον και Νέα Υόρκη, όσο και με την επικείμενη ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα.

    «Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή. Σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό στις εξελίξεις. Σαφώς ο πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι» επισήμανε ο κ. Ρουπακιώτης, που ήταν υπουργός Δικαιοσύνης επί της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβελη…

    Πηγη: Πρωτο Θεμα

    Καληνυχτα και παλι νενεκοι.

    ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

  16. ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ:Πρόκειται για ενα ψυχικά διαταραγμένο άτομο που χαρακτηρίζεται από προβλήματα στην αντίληψη της πραγματικότητας.

  17. Παραθεριστή άστους μη τους ξυπνάς….εξάλλου αυτός που έταξε εαυτό στο ρόλο του Νενέκου και αυτοπροσδιορίζεται αριστερός και προοδευτικός έχει τέτοιο μυαλό και τέτοια ψυχοσύνθεση που το άσπρο στο βγάζει μαύρο…….
    Δές τους διάφορους Αντισθένηδες που κυκλοφορούν και εδω μέσα και έχουν αναλάβει εργολαβικά τα σχόλια τα οποία φυσικά κινούνται προς την ανθελληνική κατέυθυνση……..

  18. Τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται, είπε ο Τσίπρας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα

    Στην καταγγελία ότι τόσο το τηλέφωνο του ίδιου όσο και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούνται προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας στη διάρκεια της πρόσφατης ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

    Όπως σημειώνει η εφημερίδα Real News, ο κ. Τσίπρας κατήγγειλε μιλώντας στην ΚΟ: «Να ξέρετε ότι τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται. Τόσο το δικό μου όσο και των βουλευτών μας».

    Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο κ. Τσίπρας φέρεται να είπε ότι τα τηλέφωνα των βουλευτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρακολουθούνται από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

    Πηγη: in.gr

    Τσιπρακο, σε ετοιμαζει και εσενα ο Δενδιας για την Μπουζου. Την συνταγη την εχει ετοιμη: εγκληματικη οργανωση ο ΣΥΡΙΖΑ με ταγματα εφοδου τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Μην ανησυχεις ομως, εσας θα σας βαλει μαζι με την 17 Νοεμβρη και τους Πυρηνες της Φωτιας.

    Ερωτημα: με τοση φορα που εχει παρει η Κυβερνηση να φυλακισει ολους τους πολιτικους της αντιπαλους, εκλογες θα ξαναγινουν ποτε αραγε;

    ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

  19. 1h IANOUARIOU THA PERNAME THN PROEDRIA THS EOK MONO EAN THEN YPHRXE H XRYSH AVGH OPOS MAS TO EIPAN STA ISIA ME DHMOSIES DHLOSEIS TOUS,MOLIS GYRISE APO AMERIKH !!,KAI AVRIO PAH STO ISRAHL !!NA DIPRAGMATEFTH ME TOUS EBREOUS TA KOITASMATA. STO METAXY 2 EVDOMADES KANEIS DEN ASXOLITHIKE ME THN TROIKA POU HTAN EDO!!!. KATA T ALLA DEN HTAN STHMENO.. THOLOKOULTOURIARIDES YPOKRITES ADIFASISTES ARISTEROI XYPNHSTE ARKETA SAS PLHROSE H XORA STHN METAPOLITEFSH …-VAGELIS

  20. ΑΧΡΩΝ προςΠαραθεριστή(μπορει να ειναι και ο ιδιος) άστους μη τους ξυπνάς….
    ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ! Ο κάθε βλάκας, νομίζει ότι είναι πατριώτης, διότι αγνοεί ότι δεν υπάρχει πατριώτης βλάξ.

  21. VAGELIS και ουχί ΒΑΓΓΕΛΗΣόπως λέμε δηλ.Sakis-Lakis-Basilios-nikos -takis κ.τ.λ mathe na grafeis ellinika kai meta na les oti se pirazoun oi xenoi
    "OPOS MAS TO EIPAN STA ISIA ME DHMOSIES DHLOSEIS TOUS,MOLIS GYRISE APO AMERIKH !!,KAI AVRIO PAH STO ISRAHL !!NA DIPRAGMATEFTH ME TOUS EBREOUS TA KOITASMATA"
    edo sou exoun diapragmatefti to myalo sou reVAGELIIIIIIIIS!
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΙΗΜΑ ΛΕΤΕ ΕΣΥ Ο ΑΧΡΩΝ Ο ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ Ο χ.α και κανα δυο άλλοι.

  22. 1:08 μ.μ. οπως τα λές μεγάλε αλλά με μια διαφορά δεν υπάρχει βλάκας πατριώτης μόνο βλάκες που νομίζουν ότι είναι πατριώτες σαν τους παραπάνω αν μπορεις να καταλάβεις. Τους το υπενθυμίζω για να μη το ξεχνούν.

  23. "Ανοίγουν" τα στόματα
    ο Γιάννης Άγγος (αλβανικής καταγωγής! πως έτσι ρε παιδιά έξω οι ξένοι λέτε) , ο οποίος βρισκόταν μέσα στην καφετέρια που ήταν και ο Παύλος Φύσσας και είναι αυτός που ειδοποίησε τους υπόλοιπους(παλικαράδες) να πάνε εκεί. Ο ίδιος ζήτησε τελίκά να καταθέσει εκ νέου, κάτι που θα γίνει την προσεχή Τρίτη.
    Είναι μανούλες στο κάρφωμα προκειμένου να σωσουν το τομάρι τους.
    Δεν με ξαφνιάζει αυτό. Γιατί Και στο παρελθόν ο («αρχηγός», «φίρερ» επί το ναζιστικότερον) τους έχει πουλήσει αρκετούς συνεργάτες του. Έξις δευτέρα φύσις, που έλεγε κι ο Αριστοτέλης.

  24. Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν 700 άτομα που σιτίζονται από την ναζιστική συμμορία, η οποία καταβάλει για τους μισθούς των στελεχών της έξι εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο!!!

    Είναι ένα τεράστιο ποσό και με δεδομένο ότι μέχρι τώρα η κρατική επιχορήγηση είναι μόνο 873.000 ευρώ –εκ των οποίων έχουν ξοδευτεί μόνο τα μισά απ’ ότι είπε ο Μιχαλολιάκος στην απολογία του- παραμένει ένα τεράστιο ερώτημα για το ποιοι είναι οι χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής, η οποία φαίνεται να διαθέτει μια εντυπωσιακή οικονομική άνεση.

    Διαπραγματευόταν με καναλάρχη την απόκτηση τηλεοπτικής συχνότητας, πληρώνει τα λειτουργικά έξοδα των 70 γραφείων που διαθέτει σε όλη την Ελλάδα και εκτός αυτού η χρυσή αυγή βοηθούσε οικονομικά της οικογένειες μελών της που είχαν, «λόγω της δράσης τους μπλεξίματα με την δικαιοσύνη»

    Δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν κάποια στιγμή μάθουμε ότι την ναζιστική συμμορία την χρηματοδοτούσαν δεσποτάδες, βιομήχανοι τραπεζίτες και εφοπλιστές. Αυτό που θα είναι εντυπωσιακό είναι αν ισχύει η πληροφορία που δημοσίευσε βδομαδιάτικο έντυπο σύμφωνα με την οποία «ξένη πρεσβεία στην Αθήνα χρηματοδοτεί την Χ.Α».

  25. Ποια είναι τα δύο άκρα τελικά; (1)

    «Το χαστούκι του Κασιδιάρη δεν σημαίνει, ότι κάποιος χαστούκισε έναν συνάνθρωπό μας. Συμβολίζει, χτυπάω κάτι κατεστημένο».
    Γιάννης Μπέζος.-Πέτρος Γαιτάνος-ΓιάννηςΠλούταρχος-Νότης Σφακιανάκης-Σταμάτης Γονίδης-Νίκος Βέρτης.

    Το ένα άκρο, ο Φύρερ της Πεύκης. Ο τύπος, που ενσάρκωσε όλη την -επί 20ετία- συσσωρευμένη βρωμιά, πουστιά, βλακεία, αμορφωσιά και χοντροπετσιά της νεοελληνικής κοινωνίας και τους έδωσε πολιτική έκφραση.
    Αυτός, ο οποίος, όταν αντίκρισε τον Ανακριτή και κατ’ επέκταση την προοπτική να παίρνει το πρωινό του τσάι παρέα με τον Αραβαντινό, άρχισε ν’ αποκηρύσσει και ιδεολογίες και άρθρα και ανθρώπους και γενικώς, να κάνει κωλοτούμπες λέγοντας κοινές ανοησίες, όπως «…τότε, πριν από 35 χρόνια, υπήρξε αυτή η αρθρογραφία της οποίας το περιεχόμενο δεν αποδέχομαι σήμερα. Η Χρυσή Αυγή σε ιδεολογικό επίπεδο δεν έχει καμία σχέση με τον γερμανικό εθνικοσοσιαλισμό του μεσοπολέμου, εκφράζεται μόνο από το εθνικιστικό κίνημα. Γι αυτό ουδέποτε υιοθέτησε εθνικοσοσιαλιστικά σύμβολα, το σύμβολο μας είναι ο αρχαιοελληνικός μαίανδρος. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι στρατός, καταδικάζω τέτοιες συμπεριφορές και την αμφίεση (σ.σ. υπάρχει πλήθος φωτογραφιών, οι οποίες δείχνουν το μισάνθρωπο ουρακοτάγκο να φοράει T-shirt με στάμπα τη νεκροκεφαλή των Waffen SS), αλλά και τον συγκεκριμένο βηματισμό δεν τον υιοθετώ, όπως έχω πει και σε τηλεοπτική μου εμφάνιση. Γενικώς έχω καταγγείλει μέσα και έξω από τη βουλή κάθε πράξη βίας…Καταδικάζω όλα τα επεισόδια καταστρατήγησης του νόμου».

    Πριν περίπου 60 χρόνια, ο συγκρατούμενος του Μπελογιάννη, Δημήτρης Μπάτσης, γόνος πλούσιας και γνωστής αθηναικής οικογένειας με πατέρα Ναύαρχο, κλήθηκε από τον Εισαγγελέα της έδρας στο γραφείο του τελευταίου, ο οποίος του ζήτησε να καταθέσει ότι ο Μπελογιάννης ήταν κατάσκοπος της ΕΣΣΔ, με αντάλλαγμα τη μη εκτέλεσή του. Ο Μπάτσης σχεδόν τον έφτυσε και ζήτησε να επιστρέψει στο κελί του. Αυτό είναι το «άλλο άκρο».

    Το ένα άκρο, ο ψυχοπαθής Κασιδιάρης. Μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα έβγαινε με τρεμάμενη φωνή στα κανάλια και διέψευδε πανικόβλητος, ότι η παράταξη είχε κάποια σχέση με την επίθεση στην Αμφιάλη, υποστήριζε ότι όσοι συμμετείχαν στην επίθεση «δεν έχουν καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή» και τόνισε ότι «θα απαντήσουμε με μηνύσεις σε όσους μας εμπλέκουν». Μολονότι ήξερε πολύ καλά τι είχε γίνει, έσκουζε σαν 15χρονη μαθήτρια, που την έπιασαν να χαμουρεύεται στο πάρκο, δηλώνοντας ότι «δεν μπορείτε να μας εμπλέκετε σε ένα έγκλημα επειδή ειπώθηκαν κάτι πράγματα στον Μελιγαλά». Εν ριπή οφθαλμού, η ατρόμητη εθνικοσοσιαλιστική στρατιά μετουσιώθηκε σε… «μαγκιά κλανιά και κώλος φινιστρίνι».

    Πριν από 66 χρόνια, στα μέσα του Απρίλη του 1947, δικαζόταν από το Δικαστήριο των δοσιλόγων Ηρακλείου στην Κρήτη, ο γκεσταμπίτης-συνεργάτης των Ναζί, Μαγιάσης. Στις 30 του μήνα ο ανωγειανός Γιώργης Βρέντζος και κατά κόσμον «Τηγανίτης» (στην Κρήτη και ιδίως στο Μυλοπόταμο, συνηθίζουν πολύ τα παρανόμια, δηλαδή τα παρατσούκλια) μπαίνει στο ακροατήριο και ορμά προς το εδώλιο, καταφέρνοντας δυο μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα του σiχαμένου προδότη!

    Αιτία; Ο Μαγιάσης είχε καρφώσει τον αδελφό του Τηγανίτη, Βρεντζομιχάλη, στους Ναζί, διότι είχε δώσει ψωμί και νερό στους ΕΛΑΣίτες (προφανώς επρόκειτο για τα τμήματα των καπετάνιων Σμπώκου και Ποδιά). Ο Βρεντζομιχάλης πλήρωσε την πράξη του αυτή με την εκτέλεσή του στο οροπέδιο της Νίδας, στον Ψηλορείτη, από τους Σουμπερίτες.

  26. Ποια είναι τα δύο άκρα τελικά; (2)

    Κατά τη συνεδρίαση, περί τις 11.30΄ περίπου και ενώ εξεταζόταν ο Τηγανίτης, ως μάρτυρας κατηγορίας και αδελφός του εκτελεσθέντος, γύρισε και κτύπησε δυο φορές με μαχαίρι τον κατηγορούμενο δοσίλογο στην κοιλιακή χώρα. Σαν ήρθε ο Εισαγγελέας, ο Τηγανίτης τον πλησίασε με θάρρος. κατέθεσε στην έδρα του δικαστηρίου το μαχαίρι, παραδόθηκε στη φρουρά και δήλωσε πως δεν θέλει να κάνει κακό σε κανέναν άλλο. «Του είπα να με δικάσει, να με συλλάβει, να κάνει ό,τι λέει ο νόμος. Εγώ ήμουν ήρεμος πια, είχα ξαλαφρώσει, είχα κάνει αυτό που έπρεπε. Γυρίζω πίσω και θωρώ ανθρώπους να κλαίνε από χαρά και συγκίνηση, άλλοι με χειροκροτούσαν, άλλοι φώναζαν μπράβο. Με έκλεισαν στη φυλακή και με πήγαν στα Χανιά για να δικαστώ» θα πει ο Τηγανίτης στη μοναδική συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει στο δημοσ/φο Νίκο Ψυλλάκη το φθινόπωρο του 1982 (δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Κρητικές Εικόνες”). Αυτό είναι το «άλλο άκρο.
    Για να τελειώνουμε λοιπόν, με τη συμπλεγματική πλέμπα της «ομάδας αληθείας» και τις γελοίες θεωρίες περί «δύο άκρων». Παρόλο, που η πολιτική τους παιδεία προσεγγίζεται μόνο με όρους μεσημεριανάδικου στο STAR, έχουν δίκιο.
    Πράγματι, υπάρχουν δύο άκρα, τα οποία προσδιορίζονται, όχι με αυστηρώς πολιτικά/ιδεολογικά κριτήρια, αλλά με ξεκάθαρα πολιτισμικά: Στο ένα άκρο, οι Μαυρομιχαλαίοι κι οι Κωλέτηδες, οι Νενέκοι, οι δικαστές-αχυράνθρωποι που φυλάκισαν τον Κολοκοτρώνη και το Νικηταρά, οι τσιφλικάδες με τους επιστάτες τους, οι φασίστες της οργάνωσης ΕΕΕ του μεσοπολέμου, που έκαναν προγκρόμ στις προσφυγικές συνοικίες των «τουρκόσπορων», οι ταγματασφαλίτες, οι Ράλληδες κι οι μαυραγορίτες, οι δωσίλογοι, οι χουντικοί, τα νέα τζάκια της μεταπολίτευσης, οι νταβατζήδες του εκσυγχρονισμού, οι Μπάμπηδες κι οι Πρετεντέρηδες, οι Καρατζαφέρηδες κι οι «Καιάδες», οι Σάκηδες, οι Ελένες κι οι Φουρθιώτηδες. Όσοι πιστεύουν ότι η απάντηση στον υπόκοσμο με τις γραβάτες, είναι ο υπόκοσμος με τις αρβύλες, που δολοφονεί φτωχούς κι ανυπεράσπιστους.

    Στο άλλο άκρο, η αγωνιώδης ιστορική πορεία ενός λαού να προκόψει, κόντρα στα ξενόδουλα αφεντικά και τα μαντρόσκυλά τους. Η κλεφτουριά του ’21. Ο Νικηταράς, που πέθανε τυφλός, ξεχασμένος και ζητιάνος στα σοκάκια του Πειραιά. Ο Βέγγος, που στάλθηκε στη Μακρόνησο.
    Ο Μαρίνος Αντύπας κι ο Ρόκος Χοιδάς. Ο Τερτσέτης κι ο Πολυζωίδης, Η φτωχολογιά, που τη θέριζε η φυματίωση του μεσοπολέμου (χαρακτηριστικό χρονογράφημα της εποχής «Η αστροφεγγιά» του Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου). Οι ρεμπέτες. Η λεβεντιά κι η αξιοπρέπεια των Ελλήνων αγωνιστών έναντι των γερμανικών πολυβόλων. Ο Ρίτσος, ο Μητροπάνος κι ο Ξυλούρης. Η τιμή κι η αξιοπρέπεια του να υπερασπίζεσαι την ιδεολογία σου, κόντρα στον τεράστιο κρατικό/παρακρατικό μηχανισμό που’χει πέσει πάνω σου να σε λιώσει. Ο Παύλος Φύσσας κι ο κάθε άνθρωπος, που –ανεξάρτητα από πολιτικές, ιδεολογικές, φιλοσοφικές, ή θρησκευτικές αντιλήψεις- βάζει πάνω απ’ όλα την αξιοπρέπεια του ίδιου και των συνανθρώπων του και θεωρεί ως πρώτιστο καθήκον του να μη ζήσει σαν δούλος κανενός.

    Προφανώς και ανήκουμε στο δεύτερο άκρο. Ευτυχώς!

  27. Α….δεν μέτρησες τα ακρα καλα! Υπάρχει ενα τριτο ακρο..του εθνομηδενισμου! Αυτο το ακρο που λεει, οτι ο νικηταρας ο κολοκοτρωνης και οι αλλοι , ηταν τυχοδιωκτες που ταραξαν την φιλειρηνικη- αρμονικη ζωη που ζουσαν οι ελληνες και οι τουρκοι, στην ακμάζουσα πολιτισμικά ελλαδα του 1800. Ειναι το ακρο, που ΄βλεπει΄ συνωστισμό στην Σμυρνη, που θεωρει την σημαια μας ΄βλαχιά΄ και παλιοπανο. Ειναι το ακρο, που επιτρεπει να γινει ξεμπαρκο αμπελι η ελλαδα, γιατι δεν πιστευει στο εθνος μας…δεν πιστευει στα συνορα μας! Ειναι το ακρο, που αψηφά την ελληνική χριστιανικη παραδοση, βγαζει τον σταυρο απο τα σχολεια, απο τα εθνοσημα…το ακρο που θεωρεί οτι ο σταυρός ΄προσβαλλει΄ τους απροσκλητους αλλοθρησκους επισκεπτες! Φανταζεσαι να το ελεγες αυτό στον 'γιο της καλογριας'? Ειναι το άκρο που φτιαχνει μουσειο εις τιμήν του Κεμάλ Ατατουρκ, το ακρο που αφιερωνει πλατειες στους Αλβανους. Ειναι το ακρο που χλευαζει νεκρους αστυνομικους σε ιστοσελιδες
    Πρεπει να οργιζεσαι με αυτα που μολις διαβασες Α, εφ΄οσον ανήκεις στο ακρο του 'Νικηταρα και του Κολοκοτρωνη'! Τι έχεις να πεις για το τρίτο ακρο Α?
    Υπατία

  28. Θεοδωρίδης: 'Έτσι, αν αποτινάξουμε από το μυαλό μας τη σκουριά της εθνικιστικής ανάγνωσης της Ιστορίας, που μάλιστα φτάνει μέχρι το σημείο να αποκρύπτει ακόμη και σήμερα το όνειδος ενός επονείδιστου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας που διέπραξαν οι ορδές του Κολοκοτρώνη, δηλ. τη «σφαγή της Τριπολιτσάς», θα διαπιστώσουμε ότι οι εξεγερμένοι βαλκανικοί λαοί αναζητούσαν την πραγμάτωση ενός οράματος πολιτικής αυτοδιάθεσης, που τότε ταυτιζόταν με την «πολιτειακή συγκρότηση» και εθεωρείτο προϋπόθεση για την κοινωνική απελευθέρωση ενός λαού.

    Δεν επιζητούσαν, δηλαδή, τη διαφυγή από μια απροσδιόριστη «σκλαβιά» στην οποία ήταν δήθεν υποδουλωμένη η καθημερινότητα τους, αφού ως γνωστόν στην πολυεθνική οθωμανική αυτοκρατορία υπήρχε πλήρης ελευθερία διδασκαλίας και ανάπτυξης θρησκευτικής και ευρύτερης πολιτισμικής συνείδησης, περιχαρακωμένης βεβαίως στα πλαίσια του «μιλιέτ», και έχοντας ως υποκείμενο της τις κοινότητες και όχι τα άτομα καθαυτά.'
    Εξαγριώνεται το δευτερο ακρο καθόλου????
    Yπατια

  29. Καραγιαννιδης: Να αφήσουμε κατά μέρους τα εθνικά φαντασιακά, τους εθνικούς μας εχθρούς, γιατί σε αυτόν τον κόσμο δεν υπάρχουν σύνορα. Δεν υπάρχουν εθνικά σύνορα. Υπάρχουν ταξικά σύνορα».

    Yπατία

  30. Για την ρεπουση….ας μην ξεκινησω, δεν θα τελειωσω ουτε αυριο!!!
    Οποιος θεωρεί οτι ειναι ΄σωστος΄ ελληνας λοιπον, μαλλον οποιος θεωρει τον εαυτο του ελληνα, καταδικαζει και τους φιλοναζιστες και τους εθνομηδενιστες! Κράζει και τον ενα και τον αλλον.
    Υπατία

  31. Αγαπητέ Α (άλφα κεφαλαίο),

    Ξέχασες πολλά από το άκρο που εσύ θεωρείς καλό: Ξέχασες την 17 Νοέμβρη, τους Πυρήνες της Φωτιάς, τον Μελιγαλά … τί να πρωτοπούμε.

    Αυτό ιατρικώς λέγεται είτε επιλεκτική αμνησία, είτε γενικευμένη μ@λ@κία. Διάλεξε τί από τα δύο σου συμβαίνει και πες μας.

    Μετά τιμής,

    ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

  32. ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;
    ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ,
    "Παρόλο, που η πολιτική τους παιδεία προσεγγίζεται μόνο με όρους μεσημεριανάδικου στο STAR, έχουν δίκιο.
    Πράγματι, υπάρχουν δύο άκρα, τα οποία προσδιορίζονται, όχι με αυστηρώς πολιτικά/ιδεολογικά κριτήρια, αλλά με ξεκάθαρα πολιτισμικά"
    κουτόφραγκοι ε κουτόφραγκοι απόγονοι των βαρβάρων, ανάξιοι απόγονοι, ενδόξων προγόνων.

    χα!χα! ο παραθεριστης ο ορισμός τηςμ@λ@κίαSS
    Υπατία
    Ούτως ή άλλως, όπως λένε και οι Γραφές, σε έπλασε «καθ' εικόνα και ομοίωση» Toυς

  33. 12.43, RE SY ASE THS EXYPNADES KAI THS EIRONIES, APO ARLOUMPES OLOI OI ARISTEROI EISTAI PROTOI. GIA THN TAMPAKIERA KAI TA GEGONOTA POU EGRAPSA EXEIS NA PSELISIS KATI??? XYPNA ARISTERO FYTO KAI KOITA TA GEGONOTAAAA !!! TO KALYTERO DORO AVRIO GIA TOUS EVREOUS EINA H XRYSH AVGH ! SYPTOSH DEN NOMIZO ! KAI MHN YPOTIMATE YPOKRITES TON KOSMO..AN EFARMOSOUME ETSI TON NOMO PERI EGLHMATIKON ORGANOSEON OLOI OI ARISTEROI POU KAPSATE THN ELLADA ALLA KAI ANTHROPOUS ZODANOUS EPREPE NA EISTE MESA. GIATI DEN LEEI O DENDIAS POIO TEL. VOULEFTOU TOU SYNASPISMOU PHRE FOTIA META TA GEGONOTA STIS SKOURIES?? TO EPISIMO KATASTATIKO TOU KKE MILA XEKATHARA GIA KATALHSH THS ASTIKHS DHMOKRATIAS !!! AFTO VEVAIA EINAI SOSTO !! AFTOI POU XREOKOPHSAN THN XORA DEN EINAI EGLHMATIES?? KLP.YPOKRITES H VLAKEIA SAS EINA EPIKINDYNH…VAGELIS

  34. VAGELIS,ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΚΟΥΤΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΛΟΙ.
    ΒΡΕ ,ΤΣΑΚΩΜΕΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ,ΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ.
    ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ,ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ GREEKLISH ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΟΥ.

  35. αφού κάνατε αρχηγό έναν σκουρόχρωμο και κοντοπίθαρο (γιατί μοιάζει με αρχαιοελληνικό πυθάρι) και υπαρχηγό έναν στην όψη μιγάδα και β' υπαρχηγό έναν βιτσιόζο με τα νεοναζιστικά σύμβολα και δερμάτινα αξεσουάρ, τύπο βλαχοχουντικό, αλλά και άλλα μπουμπούκια της thras metal σκίνχεντ σκηνής, με μεγάλη στιχουργική ικανότητα στην διάδοση του white power κινήματος και του νεοπαγανιστικού σατανισμού όπως το συγκρότημα του "καιάδα" κατά κόσμον γερμενή και το συγκρότημα progrom του μπασίστα και γαμβρού της οικογενείας ματθαιόππουλου, θέλετε να μας ψήσετε κάτι τύποι σαν τον παραθεριστή και την υπατία, ότι αυτός είναι πατριωτισμός και "για την Ελλάδα ρε γαμώτο", να φορέσουμε τις martens (μάρκα άρβυλων για σκίνχεντ) και να βγούμε με το βάδισμα της χήνας, με το δεξί χέρι τεντωμένο σε χαιρετισμό προς τον ήλιο.
    Ρε νούμερα έχετε τρελλαθεί τελείως;
    ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ………

  36. 9.38, νουμερο εισαι εσυ..καθως κανεις μας δεν προσπαθησε να σε πεισει να βγεις με αρβυλες..φαντασμενο πιτσιρικι!!!
    Εθεσα σαφή ερωτήματα και παρακάλεσα να μην ακουστουν αριστερες μπουρδολογιες. Ενταξει αυτο, το ιδιο ποιημα το εχετε πει απο 10 φορες ο καθενας. Το εμπεδωσαμε…κατι παραπανω απο αυτο εχεις να πεις?
    Εντωμεταξύ, αυτο το σκουροχρωμος- κοντοπιθαρος κρύβει κάποιο αντιρατσισικο μηνυμα?? χαχαχαχα
    Τελος παντων, δεν απευθυνηθηκα σε ατομα σαν και σενα, που θεωρω τελειως ασοβαρα! Τον γερμενη, και τους sknhead και την μουσική που περιγραφεις, γραμμενους τους εχω στα παλια μου τα παπουτσια. Βεβαια αυτο δνε μπορει να το καταλαβει ο δικος σου εγκεφαλος, καθως ειναι κολλημενος σε μια συχνοτητα. Χαρηκαμε λοιπον που εξεφρασες, την ΄πρωτοτυπη΄ αποψη σου!
    Ας μιλησει τωρα καποιος σοβαρός ανθρωπος!
    Υπατία

  37. Οχι ρε φιλαράκο 9:38, απο εσένα δεν θέλουμε να κάνεις απολύτως τίποτα. Ούτε παρελάσεις, ούτε να ξυρίσεις το κεφάλι σου, ούτε να ακούς heavy metal, τίποτα από όλα αυτά. ΜΟΝΟ ένα πράγμα θέλουμε από σένα που αξίζει: Την ψήφο σου. Και άσε μετά τον κοντό τον ψηλό και τον άσχημο, να ξεβρωμίσουν τον τόπο από τους Πολιτικάντηδες και τις Τρόϊκες. Απλά πράγματα.

    Γιατί δηλαδή όταν ψήφιζες ΠΑΣΟΚ, σε είχαν βάλει σε όλα τα κόλπα του κόμματος;; Τις μίζες, τα εκατομμύρια, τις βίλες;; Οχι βέβαια! Εσύ απλώς τους ψήφιζες, και αυτοί τα έτρωγαν μόνοι τους.

    Ετσι θα το κάνεις και με μας. Εσύ απλώς θα μας ψηφίζεις, και εμείς θα τους τρελάνουμε στην σφαλιάρα.

    ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

  38. Βρε Παραθεριστή,
    μην τους βάζεις δυσκολα…δεν καταλαβαινουν αυτο που τους λες. Δνε καταλαβαινουν οτι οσοι ψηφισαν χρυση αυγή, ψηφισαν για να διωξουν κλωτσηδον τους κλεφτες απο την Βουλη!Θα σου πουν για το Χιτλερ και τις φωτογραφιες του Παππα παλι! Βλεπουν Mega, ΄ενημερωνονται΄ για τα σημαντικά νεα της ελλαδας (που ειναι η χρυση αυγη βεβαιως βεβαιαως και οχι το αγγουρι που θα φαμε απο το ΔΝΤ) και ερχονται και λενε ποιημα μετα 🙂
    Yπατία

  39. "Εκτός ότι δεν καταλάβατε ότι γνωρίζοντας κάποιοι τη μαυρίλα που σιγοβάφει χρόνια πλευρές του μυαλού σας, ευτυχώς σε πολύ λίγους από σας . Σας εκμεταλλεύτηκαν και σας χρησιμοποίησαν ως όπλο εναντίον του λαού σας που επικαλείστε ότι προστατεύετε . Δεν έχετε ούτε τα απαραίτητα ψήγματα σκέψης να αντιληφθείτε ότι δεν είστε τίποτα άλλο παρά ένα πρόσφορο μέσο εύκολα χειραγωγούμενο, για την άγνωστη σε σας, αποστολή σας και εύκολα αναλώσιμο μετά το πέρας της .

    Πριν μερικά χρόνια η σημαία της χώρας ήταν ένα περήφανο σύμβολο που κύκλωνε όλα τα καλά της ιστορίας μας , σήμερα εξ αιτίας σας και εξ αιτίας της προσβολής που της κάνατε πολλοί συνάνθρωποι σας την απωθούν από τη σκέψη τους, για να μη ταυτιστούν με σας .

    Ένας λαός, ο Γερμανικός ,άλλαξε σημαία και ντρέπεται και για αυτή και για την ιστορία του …"

    Είστε αναλώσιμοι … εκ φύσεως και υπόστασης.

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  40. Οχι ρε Βαγγελη, αυτοι δικαιουνται να καψουν ελευθερα! Δεν ειναι φασιστες το εχουμε πει..οποιος δεν δουλευει τον καιμε με δημοκρατικές διαδικασίες! Αστα αυτά και ας ξαναγυρίσουμε στον Β΄ Παγκοσμιο πολεμο παλι…(αυστηρα στον Β' ΠΠ, μην αναφερεις εμφυλιο γιατι τοτε θα κατηγορηθεις για φιλοεμφυλιακες αποψεις).
    Οι αποπειρες ΄δολοφονίας΄ κατα λαθρομεταναστων λογω χρωματος, θρησκειας ή δεν ξερω εγω τι αλλο θεωρείται εγκληματα, οι αποπειρες δολοφονίας κατά των εργαζομενων ελλήνων (ειτε ειναι αστυνομικοι, ειτε ειναι απεργοσπαστες ειτε φυλακες οπουδηποτε ειτε θυματα τρομοκρατών) ειναι συνδικαλισμος, αγωνας και δημοκρατια!
    Ο παραλογισμός στο μεγαλείο του.

    Κι οσον αφορά την σημαία, να φοβάστε αυτους που θέλουν να την αλλαξουν γιατί δεν τους αρέσει ο σταυρος!
    Αντε τώρα μπορειτε παλι να μου απαντησετε 'σοβαρα', λέγοντας ποσες φορες την ημέρα ουρουσε ο Χιτλερ!!
    Υπατια

  41. …Κι οσον αφορά την σημαία, να φοβάστε αυτους που θέλουν να την αλλαξουν γιατί δεν τους αρέσει ο σταυρος!(η φαντασία σου!) ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΜΑΝΤΑΜΙΤΣΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ! ΕΙΝΑΙ ΦΙΔΙΑ ΚΟΛΟΒΑ!
    Σε αυτούς είπε ο Ιησούς Χριστός:Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί! (η πραγματικότητα) Κάτι περίπου σαν του λόγου σου!

    Βρες κάτι άλλο να πείς όλο τα ίδια και τα ίδια.

  42. Ο Α…με τα δυο άκρα, που ακομα δεν απαντησε για το τριτο άκρο!
    Εγω δεν διαφημιζω καμμια σημαια κυριουλη! Απλα σπαω πλάκα με καποιους απο εσας, που εχετε χωθεί στις βιβλιοθηκες για αποφθεγματα και την βιογραφια του χιτλερ και μας κανετε κυρηγματα
    Τελευταια φορά σε ξαναρωτάω και ασε την παλαια και την καινή διαθηκη ησυχη (ετσι και αλλιως δεν πιστευετε σε θρησκειες και συνορα, να ποιος ειναι ο υποκριτής!!!)…ειναι ή οχι εγκληματική οργάνωση οι ΄αναρχικοι' , το ΠΑΜΕ, το ΑΝΤΑΡΣΥΑ που δερνει κατα κορον οποιον τολμαει να αντιτιθεται στα προσταγματα της ΄αριστεράς΄
    Υπατία

  43. "Ο μάρτυρας, σύμφωνα με πληροφορίες, κατονομάζει τον κατηγορούμενο στην υπόθεση βουλευτή Νίκο Μίχο ως εκπαιδευτή στελεχών της Χρυσής Αυγής «στην εξουδετέρωση αντιπάλων με χρήση μαχαιριών». Όπως φέρεται να υποστήριξε ο μάρτυρας, οι εκπαιδεύσεις «πραγματοποιούνταν σε μαντριά περιοχών της Αττικής, Μαλακάσα κλπ», όπου οι εκπαιδευόμενοι προέβαιναν «σε μαζικές σφαγές αμνοεριφίων σε στάνες, προκειμένου να διδαχτεί η τεχνική των χτυπημάτων με μαχαίρι στην καρωτίδα».

    Κατά τη μαρτυρική κατάθεση, ο εν λόγω βουλευτής προωθούσε έναντι τιμήματος όπλα σε διάφορα μέλη της οργάνωσης, ενώ επισήμανε ότι, όπως έχει ακούσει, «γίνονταν βολές με πυροβόλα όπλα, σε ερημική περιοχή στην Παλαιά Πεντέλη»

    "Ο μάρτυρας αναφέρεται σε «γενική κεντρική εντολή» για τις επιθέσεις σε βάρος αλλοδαπών και μάλιστα τονίζει: «Στα γραφεία, κάθε Σάββατο, όπου μαζευόμαστε, ο καθένας διηγείτο ιστορίες για το πόσους αλλοδαπούς χτυπούσε μέσα στην εβδομάδα και τι τους έκανε. Το ίδιο ισχύει και για επιθέσεις σε τοξικομανείς, αριστεριστές και αναρχικούς»"

    Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ θα βρείτε αρκετά ενδιαφέροντα και χαριτωμένα πραγματάκια και απαντήσεις ίσως :

    http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231268197

    Υ.Γ.

    Θυμάμαι έναν Χ Α να γράφει εδώ μέσα με ένα κάπως ύφος … "ερχόμαστε και είμαστε χιλιάδες "

    Τον τελευταίο καιρό ο Χ Α αποφεύγει να γράφει ότι είναι "χιλιάδες" γιατί ?

    Μήπως επειδή κελαηδούν πολλά πουλάκια τελευταία και τον επιβεβαιώνουν ….?

    Και όντως από ότι φαίνεται είχε δίκιο ο Χ Α ερχόντουσαν και ήταν χιλιάδες, κάτι ήξερε που το λεγε …

    Όπως ίσως κάτι ξέρει και τώρα που κάνει τουμπεκί σχετικά με το "ήμαστε χιλιάδες"…

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog