Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μάνος Καπελώνης, Γιώργος Φουντούλης: Αυτοί είναι οι δύο νεκροί

- Advertisement -
Ο 26χρονος Γιώργος Φουντούλης και ο 22χρονος Μανώλης Καπελώνης είναι τα δυο μέλη της Χρυσής Αυγής που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ στο Νέο Ηράκλειο

Ο 26χρονος Γιώργος Φουντούλης είναι ένας από τα δύο θύματα της δολοφονικής επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο.
Ο Μάνος Καπελώνης είναι το δεύτερο θύμα της δολοφονικής επίθεσης που σημειώθηκε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.
Στις 7.20 το απόγευμα “έπεσαν” πυροβολισμοί  έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λεωφόρο Ηρακλείου 426. Σύμφωνα με τις πρώτες  πληροφορίες ,  δύο άτομα που επέβαιναν σε μια μηχανή υψηλού κυβισμού σταμάτησαν 30 μέτρα μακριά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην απέναντι πλευρά, κατέβηκαν από τη μηχανή, πέρασαν το δρόμο στάθηκαν ακριβώς έξω από τα γραφεία όπου βρίσκονταν τρία άτομα και τα πυροβόλησαν εν ψυχρώ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι δύο κρατούσαν όπλο, πιθανότατα 9 χιλιοστών.
Οι δύο νεκροί δέχθηκαν από μία σφαίρα στο κεφάλι, ενώ ο ένας από τους δύο πυροβολήθηκε και στο στομάχι, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA.
Στη συνέχεια οι δράστες, που φορούσαν μαύρα ρούχα και φορούσαν κράνη, πέρασαν απέναντι όπου είχαν αφήσει τη μηχανή και εξαφανίστηκαν  με τις αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους .
Στο σημείο βρίσκεται ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, η κόρη του γενικού γραμματέα του κόμματος, Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία, ενώ βρίσκονται συγκεντρωμένα και μέλη της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, οι δύο νεκροί είναι Έλληνες, ηλικίας 20 και 23 ετών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι δράστες επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και πυροβόλησαν εξ΄ επαφής τα θύματα. Σύμφωνα με τον Ηλία Κασιδιάρη που μίλησε στο STAR, οι δύο νεκροί και ο τραυματίας ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής. Πληροφορίες, αναφέρουν ότι τα άτομα ήταν στην ομάδα περιφρούρησης των γραφείων.
Συγκλονισμένοι οι φίλοι του Γιώργου Φουντούλη

Στο προφίλ που διατηρεί ο αδικοχαμένος Γιώργος Φουντούλης στο facebook, οι φίλοι του, συγκλονισμένοι, δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. «Είναι κρίμα, τόσο νέο παιδί». «Καλό ταξίδι Γιωργάκη, φίλε μου». «Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας». «Καλό ταξί δισυναγωνιστή», είναι μερικά από τα σχόλια που έχουν αναρτήσει στη σελίδα του.
Ο Γιώργος Φουντούλης είχε τελειώσει το 5ο Γυμνάσιο Ηρακλείου.

Αυτοί είναι οι δύο νεκροί της επίθεσης στα γραφεία της Χ.Α.
Δύο νεαρά άτομα είναι τα θύματα της δολοφονικής επίθεσης που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.
Πρόκειται για τον 26χρονο Γιώργο Φουντούλη






Τα μηνύματα στο Facebook του Γιώργου Φουντούλη
Φίλοι και γνωστοί του 26χρονου Γιώργου Φουντούλη, μόλις ενημερώθηκαν πως είναι ο νεκρός της επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο, επισκέφθηκαν τη σελίδα του νεαρού στο Facebook και έγραψαν μηνύματα συμπαράστασης και συλλυπητήρια.






Και τον Μάνο Καπελώνη







ENIKOS.GR

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κριμα τα παλικαρια που δεν προλαβαν να χαρουν την ζωη. . . . ας μην βιαζομαστε για συμπερασματα. . . μπορει να ειναι οντως τρομοκρατες αλλα μπορει να ειναι και προβοκατσια της ιδιας της χρυσης αυγης. . . αλλωστε ο χιτλερ ειναι καλος δασκαλος μην ξεχναμε οτι αυτος εβαλε φωτια στο ραιχσταγκ και μετα κατηγορουσε τους εβραιους

  2. Πωπω ρε γαμωτο τα δικα σας τα παιδια τα βαλατε κατευθειαν τον Φυσσα κανατε μια εβδομαδα γιατι αραγε?Οπως και να εχει κριμα 2 ζωες που τα χαθηκαν για προβοκατσια .

  3. Και τα δυο πρωτα μηνυματα ειναι για κλαματα. Τωρα ειναι προβοκατσια ενω ο φονος του Φυσσα δεν ηταν. Ρε αντε μαμηθητε λουστρακια

  4. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ [ ΑΝ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΝ ] ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ……ΓΙΑΥΤΟ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ….ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΑ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ [ΣΑΝ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΥΜΑΤΑ ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ] …..

  5. Γειά σου VELUTELA αντικειμενικέ! Όταν δολοφόνησαν τον Φύσσα, έπρεπε να συλλάβουν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής. Τώρα όμως συνιστάς …ψυχραιμία! Ό,τι πεις… Εγώ πάντως θα γούσταρα να συλλάβουν τον Αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ…

  6. Δεν βλέπω την αντιτρομοκρατική να δείχνει τον ίδιο ζήλο εδώ όπως με την περίπτωση του Φύσσα, που μέσα σε μιά βδομάδα είχαν σύρει βουλευτές που δεν είχαν καμμία σχέση με το φονικό, τους μπαγκλαρώσανε και κύριος οίδεν πότε θα εξετασθεί η υπόθεση . Εδώ έχει περάσει μιά βδομάδα και σε λίγο θα μας πουν ότι δεν έγινε κανένα έγκλημα. Κρίμα για όλα τα παιδιά αυτά που έγιναν βορά στους λύκους.

  7. Εδώ έχουμε ένα στιγερό έγκλημα εναντίον αθώων ανθρώπων. Πού είναι η γρήγορη και αποτελεσματική ενέργεια του Υπουργού Προστασίας του Πολίτου Επιλεκτική ή κοιμάται ύπνο βαθύ. Σιγά να μήν τον ξυπνήσετε, γιατί μπορεί να ξυπνήσει και να μαζέψει τον αρχηγό και τους βουλευτές του άλλου άκρου.

  8. θέλω να βρεθούν όλοι οι ένοχοι και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Πως αφαιρείς βρε τέρας την ζωή από δυό παιδιά χωρίς τύψεις?? Τί ψυχή θα παραδώσεις? Ακαρδε…..

  9. Την φρικτή αυτή δολοφονία την ανέλαβε κάποια νέα οργάνωση. Κανείς δεν έχει πληροφορίες για δαύτους. Ούτε η ΕΛ.ΑΣ.?? Δεν μασάμε κουτόχορτο….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog