Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Έρε γλέντια!Στην Δίκη του ΣΚΑΪ ο Νικηφόρος..

- Advertisement -

Στην πετυχημένη εκπομπή του ΣΚΑΪ  ”Δίκη” του Κυριάκου Θωμαΐδη θα εμφανιστεί την προσεχή Δευτέρα 18/11 ο Νικηφόρος….

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι η συγκεκριμένη εκπομπή έχει συμβάλει αρκετά στη διαδικασία έρευνας για τα στημένα παιχνίδια στην Ελλάδα και αναμένονται βόμβες μεγατόνων από τον Νικηφόρο για τα δικά μας εδώ-ξέρετε ποιά και τι.Μέχρι και την κουτσή-Μαρία να ρωτήσει κάποιος ερχόμενος στην Κορινθία,η κουτσή-Μαρία θα πει αυτά που γνωρίζουν όλοι εκτός από κάποιους ψεκασμένους ή καλοπληρωμένους..

Είναι επίσης γνωστό ότι ο Νικηφόρος με τους φανατικούς φίλους αλλά και τους φανατικούς εχθρούς έχει άριστη σχέση με τον νέο αφεντικό της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη και σίγουρα θα επεκταθεί στα θέματα της ΑΕΚ που είναι γνώστης.Ο Νικηφόρος στο προσωπικό του ημερολόγιο έγραψε για την κλήση του στην εκπομπή:

O ARTHUR SCHOPENHAUER  υποστηρίζει ότι Κάθε αλήθεια περνά από τρία  στάδια . Πρώτον διακωμωδείται . Δεύτερον βρίσκει βίαιη αντίσταση .Τρίτον γίνεται αποδεκτή ως αυταπόδεικτη.
Και αυτά εφαρμόζονται πλήρως σε μένα. και επί μονίμου βάσεως .
Το κάλεσμα  μου αυτό δεν σημαίνει ότι ήρθε και η δικαίωσης μου. Αλλά είναι μια δικαίωση που μια από τις καλύτερες εκπομπές με καλεί να πάρω μέρος  Και έχω την τεράστια ευθύνη να πω τα πράγματα με το όνομα τους και σας γνωρίζω ότι θα τα πω όπως έχω μάθει. Θα δυσαρεστήσω πολλούς αλλά δεν φταίω εγώ αλλά αυτοί που με τις πράξεις των αλλά και τις παραλείψεις των με αναγκάζουν να βγω στη Δίκη και γνωρίζω πολύ καλά ότι αυτός που κρίνει κρίνεται.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Να δω πότε θα βγει στην δημοσιότητα το θέμα με το ταξιδάκι αρχιδιαιτητή στην Ισπανία(όλα πληρωμένα από τον πρόεδρο της Α1)και πότε το άλλο θεματάκι με το μαγαζάκι που φτιάχνει διαιτητάρα στην Κόρινθο και έχει για μηχανολόγο τον γνωστό γραμματέα ομάδος της Α1 που ανεβοκατεβαίνει στην Ενωση.Να περάσει το σχόλιο παρακαλώ-όχι όπως τα άλλα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog