Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΙ- ΕΝD

- Advertisement -

Συνέλληνες ακόμη μια τρανταχτή απόδειξη για την υπόθεση Σώρρα & END ότι είναι πέρα για πέρα αλήθεια όλα …..!!!!….

Από της 18 Οκτωβρίου μέχρι και σήμερα ψάχνουν αν προκύπτουν αξιόποινες πράξεις στην υπόθεση χρηματοδότησης των Δήμων από το Σώρρα & την END και φυσικά δεν βρίσκουν τίποτα…….. Το σύστημα είναι σε πλήρη Π Α Ν Ι Κ Ο !!!!!!!!!! ΔΕΣ ΤΟ LINK:

http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?pcm_id=28f27c05-f9b8-4cfb-aa9a-59c6d2b896cf

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΓΑΠΗΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΠΛΟΚ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΩΡΕΙΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΕΨΑΞΑ .ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ KAREN HUDES (ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ). ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΣΥΜΠΡΑΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ν.D. ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΑ ΑΛΗΘΩΣ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ Κ. ΣΩΡΡΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ….ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΛΛΑ

  2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ" ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΨΑΞΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΔΥΜΟΝΕΣ" ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ" ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ" ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ" ΤΑ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ…..ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΟΥ" ΘΑ ΕΒΑΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΤΗΜΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ……..

  3. ΕΠΩΝΥΜΟ.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
    ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΤΗΛ.6994251597
    ΜΑΙΙΛ. prosillia@gmail.com
    ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΙΙΛ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑ.ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΛΕΣΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙΣ.

  4. Ανώνυμε 19 Νοεμβρίου 2013 – 5:48 π.μ.Πόσο βολεμένος είσαι;; Εδώ έχουμε 59 Δήμους με αρνητική απάντηση 31 Δήμους χωρίς απάντηση. Γιατί δεν απάντησαν; μήπως έχουν υπογράψει; και οι υπόλοιποι 262 Δήμοι;;;; Αρα λοιπόν εσύ είσαι ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ χαχαχαχα!!!
    ''Ο καιρός γαρ εγγύς''

    Κάποιος που βλέπει….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog