Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λάβρος εναντίον των Παλαιοημερολογιτών ιερέων o μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος (video)

- Advertisement -

 Μιλώντας σήμερα ο Μητροπολίτης στους ιερείς της Μητρόπολης του ζήτησε
τα μυστήρια της εκκλησίας να γίνονται με σεμνότητα,σοβαρότητα και όπως
αρμόζει κανονικά στην εκκλησία μας.
Προχώρησε όμως και σε άλλες σοβαρές καταγγελίες….

Ερχονται μου ζητούν να τους επιτρέψω να κάνουν τα μυστήρια στα κτήματα τους.
Επειδή τους αρνούμαι είπε ο κ. Διονύσιος τρέχουν στους παλαιοημερολογίτες που τους κάνουν τα χατήρια.!
Αυτά τα μυστήρια είναι παράνομα είπε ο Μητροπολίτης που κατήγγειλε “απατεώνες” που εκμεταλλεύονται την εκκλησία.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ:

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προς Κορινθίους:

    Τοσον δε πλούσια χαρίσματα επήρατε, ώστε να μη υπολείπεσθε εις κανένα χάρισμα

    Αλλά είσατε τόσο βλάκες!!!

  2. Ωραίο πουκάμισο και ωραία μανικετόκουμπα φοράει το Τραγί!

    Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί μάγκες!!! Βουρ και κλοτσίδια!

    Σσσσσστουουουουουο δια…..

  3. εδω η χωρα καιγεται και αυτος το μυαλο του στη κονωμα? για τα προβληματαααααα θα πεις τιποτα? κανενα λογαριασμο δεη σε κανενα φτωχο πληρωσες απο την τσεπη σου? με τους κλεφταραδες παπαδες που εχεις εσυ διπλα σου τι κανεις?ξυπνα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

  4. Μιλαει για τους παλαιημερολογητες οτι ειναι απατεωνες.Μαλλον οι ορθοδοξοι ειναι περισσοτερο λαμογια γιατι αυτοι ειναι κολλητοι με την εκαστοτε εξουσια και τρωνε στο ιδιο τραπεζι.Οσο για τους παλαιους και καθε λογης παρακλαδι των Εβραιων,ο καθενας στο μαγαζακι του οσα προβατα μπορει να μαζεψει, τοσο καλυτερο αρμεγμα.Μια απο της καταρες του εθνους ειναι και οι ρασσοφοροι,αλλα ο λαος περιμενει να ελθει η βοηθεια απο ψηλα και ο γκρεμος αρχιζει και φαινεται κοντα.

  5. Όταν κλείνει εκκλησίες ή μοναστήρια παλαιοημερολογιτών στα οποία αναφέρεται ο Διονύσιος στο παραπάνω βίντεο πολύ σωστά πράττει.
    Όταν όμως ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ μοναστήρια/εκκλησίες όπως την εκκλησία της Μονής των Τριών Ιεραρχών- Μυρτιδιώτισσας στη Περαχώρα του Δήμου Λουτρακίου Αγ. Θεοδώρων, στο οποίο λειτουργούσε ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ιερέας, ο Πατήρ Νεκτάριος από το 1979 (για 34 χρόνια!!) ο οποίος μάλιστα κάθεται στην 1η γραμμή του ακροατηρίου στο παραπάνω βίντεο που έχει ανεβάσει η ιεραποστολή της Κορίνθου, τότε μιλάμε για τον κήρυκα της αγάπης και της συγχώρησης που ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και εξοστρακίζει ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ Μοναχούς και Παπάδες!!!

    Διαβάστε το πολύ ενδιαφέρον άρθρο «ο ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, ο…ΜοναχοΠαπαδοφάγος!»
    στο
    http://www.fresh-press.gr/index.php/korinthiaka/32296-dionusios-o-monaxopapadofagos.html

    ΚΑΙ μάλιστα όταν τον αναζητούν για 4ολόκληρους μήνες στην ιεραποστολή Κορίνθου προκειμένου να μάθουν το ΛΟΓΟ για τον οποίο έκλεισαν την εκκλησία, ο Διονύσιος ΚΡΥΒΕΤΑΙ !!!!

    ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ για την κατάντια κάποιων εκπροσώπων της εκκλησίας!! Αντί να ΑΝΟΙΓΟΥΝ εκκλησίες κάποιοι ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και μάλιστα χωρίς να δίνουν εξηγήσεις….

    Συγχαρητήρια στον απόλυτο δεσποτισμό!!

  6. Την «Χριστουγεννιάτικη Μπίσνα» με τα ημερολόγια που κάνει ο μητροπολίτης Κορίνθου την ξέρετε; Μάλλον όχι… Και εγώ τελευταία το έμαθα.
    Κάθε χρόνο ΥΠΟΣΧΕΩΝΕΙ τις εκκλησίες και τα μοναστήρια να ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ αριθμό ημερολογίων (αυτά που παίρνουμε για το νέο έτος) ΧΩΡΙΣ να διαπραγματεύεται τον αριθμό αυτό με κανέναν παπά ή ηγούμενο.

    Και ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ / ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ την κάθε εκκλησία και μοναστήρι να ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ όλο το ποσό, ανεξαρτήτως αν εκείνοι μπορούν να τα πουλήσουν όλα ή όχι.
    Καθαρή «μπίσνα», καθαρά επιχειρηματικός νόμος , ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ και ΔΙΑΤΑΖΕΙ !!!
    Και όλοι πρέπει να ΥΠΑΚΟΥΝΕ στις ΔΙΑΤΑΓΕΣ του αλλιώς μαύρο φίδι που τους έφαγε…

    Τα ΛΕΦΤΑ τα θέλει πάντα ΖΕΣΤΑ για το ταμείο της μητρόπολης, να τα χρησιμοποιήσει όπως εκείνος θέλει. Όχι, όχι ΜΟΝΟ για να δείξει κάποιο έργο σε γηροκομείο, υπέρ των φτωχών κλπ…..αλλά πολύ περισσότερο για άλλους ΙΔΙΟΤΕΛΕΙ ΣΚΟΠΟΥΣ……
    Ξέρετε η μητρόπολη είναι ΧΡΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ για εκείνον, λειτουργεί καθαρά με ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ όρους!!!!
    Αυτό σημαίνει ΙΕΡΩΣΥΝΗ και ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ για τον μητροπολίτη Διονύσιο…..
    Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ που έχει περάσει από την Κορινθία!!!!

    Έρχονται Χριστούγεννα, στηρίξτε και εσείς λίγο το έργο του μητροπολίτη….αγοράστε ημερολόγια και ρίξτε τον οβολό σας στους ΔΙΣΚΟΥΣ που περνάνε τις γιορτές μέσα στις εκκλησίες…τα έσοδα θα πάνε υπέρ της Dolce Vita (Καλής ζωής του μητροπολίτη και της golden boys παρέας του)όπως αναφέρει ο προηγούμενος ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ !

    Ευλογείτε…όπως λένε!

  7. δεσποτα,αφηστε ησυχους τους <>.Αυτοι ειναι οι εχωντες πραγματικα την ιερωσυνη.Εμεις ειμαστε οι αιρετικοι.Οσο για την κονομα,αυτοι δεν πληρωνονται απο το κρατος,δεν ειναι υπαλληλοι δημοσιοι δηλαδη.Ασχολειθειτε με τους ιεχωβαδες και τους ευαγγελιστες που αλωνιζουν και αφηστε τους γνησιους ορθοδοξους ησυχους.

  8. Μαθαμε τα κατορθωματα του Διονυσιου του ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΗΡΑΚΛΗ να παλευει να κλεισει ενοριες, να στερει ιερεα για να μην λειτουργουνται μοναστηρια, να μεταθετει εκδικητικα ιερεις, να κλεινει στοματα ορθοδοξων ιεροκηρυκων ιερεων και μη(που το πατε κυριε ΜΑΝΤΑΛΕ? ποιος ο καθοδηγητης σας?)να 'τραπεζωνει' παπικους,με μοναστηριακα χρηματα και γενικα να επιβαλλει μια αλλοπροσαλλη ΔΕΣΠΟΤΟΚΡΑΤΙΑ(που εισαι αειμνηστε ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ που ειχες πει μια προφητεια οτι θα δειτε τι φασισμος θα ερθει μετα απο μενα),ενω αλλοι Ο Ν Τ Ω Σ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ χτιζουν ναους ,εγκαινιαζουν ναους, χειριτονουν νεους κληρικους,περιφρουρουν τις αθανατες ψυχες, απο τους ΠΑΠΙΚΟΥΣ και τις αλλες αιρεσεις.Τι λετε? εχει θεση αναμεσα μας, ενας ΔΕΣΠΟΤΟΦΥΛΑΡΓΥΡΟΣ,σαν τον ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΜΑΝΤΑΛΟ?????

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog