Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Kαραγκιόζης ψευτοκαλόγερος

- Advertisement -

Τη μια λέει ότι ανήκει σε Ουκρανική Εκκλησία, την άλλη σε Ρώσικη, καιρός είναι να αφήσει την ψευτοκαλογερική και να γίνει πρωταγωνιστής σε gay porno.
Οι αποκαλύψεις για τον «Ρασπούτιν της Παιανίας» δεν έχουν …

τελειωμό. Από τη σωρεία των καταγγελιών που συνεχίστηκαν και χτες -για δεύτερο συνεχές 24ωρο- στην «Espresso» βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο «άγιος πατέρας» και τηλεστάρ δεν ξέρει μόνο να μαγειρεύει σπεσιαλιτέ, αλλά και να «ψήνει» αφελείς ανθρώπους, με σκοπό το κέρδος και την ικανοποίηση των ορέξεών του.

Κι όλα αυτά όχι πάντα με το… ναζιάρικο ύφος που έβγαλε προς τα έξω στην εκπομπή του Alpha «Κάτι ψήνεται», αλλά και με βίαιες μεθόδους που χρησιμοποιεί ακόμη και εναντίον των υπόλοιπων μοναχών που βρίσκονται στο μοναστήρι του.

Αυτόπτες μάρτυρες που έτυχε να εισχωρήσουν στα… ιδιαίτερα του «άντρου της ακολασίας» του μας δήλωσαν ότι έχει χτίσει την κρεβατοκάμαρά του ακριβώς πάνω από την οροφή μιας από τις τρεις εκκλησίες που υπάρχουν στον χώρο. «Τον έχω δει μες στο μοναστήρι σε άσεμνες περιπτύξεις με μοναχούς και έχω υπάρξει αυτόπτης μάρτυρας των ύβρεών του -και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο- απέναντί τους. Η λέξη “ουστ” είναι το ψωμοτύρι του, ενώ σηκώνει χέρι σε όποιον δεν υπακούει στις ορέξεις του» μας λέει η κυρία Γεωργία, η οποία θυμάται πολλές περιπτώσεις αφελών (γυναικών, αλλά και αντρών) που τον επισκέπτονται για να τους λύσει τα μάγια με το… αζημίωτο.

Στα θύματα του ψευτοπαπά συγκαταλέγεται κι ένας νεαρός που ήταν άστεγος και ζητιάνευε έξω από την εκκλησία του Αγίου Σώστη, στη λεωφόρο Συγγρού. «Ο… φιλεύσπλαχνος Ποιμένας κάλεσε τον νεαρό στο μοναστήρι για να του προσφέρει στέγη και τροφή. Ομως το… άγιο χέρι του προχώρησε γρήγορα και στα απόκρυφα σημεία του νεαρού, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τον βιντεοσκοπήσει με το κινητό του τηλέφωνο» μας αποκαλύπτει ο κύριος Παύλος που γνωρίζει προσωπικά τον νεαρό και έχει στα χέρια του το ροζ βίντεο.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Η μυστηριώδης διάρρηξη στη μονή του «Ράσπουτιν»

Το… θαύμα με τις εικόνες και τα τάματα που έκαναν φτερά

Μία ακόμη «σκοτεινή» υπόθεση με πρωταγωνιστή τον περίφημο «Ρασπούτιν της Παιανίας» φέρνει σήμερα στο φως η «Espresso». Πρόκειται για την προ διετίας «μυστηριώδη» διάρρηξη στη μονή Παναγίας Ευεργέτιδας, που είχε αποτέλεσμα να κάνουν φτερά μία ιερή εικόνα μεγάλης αξίας, καθώς και χιλιάδες χρυσά τάματα πιστών, συνολικού βάρους άνω των 100 κιλών!

Η «ύποπτη» διάρρηξη στο μοναστήρι όπου ηγείται ο «άγιος πατέρας- τηλεαστέρας» είχε γίνει τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011. Μάλιστα ο ίδιος είχε επικοινωνήσει με τα γραφεία της εφημερίδας, μέσω τρίτου ατόμου, και είχε δημοσιοποιήσει το πλιάτσικο των ιερόσυλων!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ο ίδιος είχε καταγγείλει στο τοπικό αστυνομικό τμήμα αλλά και στον συντάκτη της εφημερίδας που είχε βρεθεί στο σημείο, την ώρα που οι μοναχοί είχαν αποσυρθεί στα κελιά τους για να ξεκουραστούν, άγνωστοι παραβίασαν το μικρό παράθυρο μιας τουαλέτας και κατάφεραν να εισβάλουν ανενόχλητοι στο εσωτερικό του ναού.

Κλαίγοντας μπροστά στον φωτογραφικό φακό, ο ψευτοπαπάς της Παιανίας είχε δηλώσει τότε πως οι ιερόσυλοι διαρρήκτες είχαν αρπάξει συνολικά έξι ιερές εικόνες ανυπολόγιστης αξίας, αλλά και αμέτρητα χρυσά τάματα, που το βάρος τους ξεπερνούσε τα 100 κιλά, πολλά από τα οποία ήταν διακοσμημένα με τεράστιας αξίας διαμάντια και άλλους πολύτιμους λίθους!

«Οι ληστές άρπαξαν την εικόνα της Παναγίας της Ευεργέτιδας, της Αγίας Παρασκευής, της Αγίας Ταβιθάς, της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου, της Παναγίας Κανάλας, αλλά και την παμπάλαια εικόνα της Παναγίας Μυρελαίου!

Ολες αυτές οι παλιές εικόνες ήταν γεμάτες με χρυσά τάματα, από βέρες και κοσμήματα μέχρι δαχτυλίδια με διαμάντια…» ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά και τόνιζε ότι οι άγνωστοι γνώριζαν άριστα τον χώρο, αφού προσπάθησαν να εισέλθουν στο εσωτερικό της μονής από δωμάτια που δεν συνορεύουν με τα κελιά των μοναχών.

Τρεις μόλις μέρες μετά τη διάρρηξη, συγκεκριμένα την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011, ο «Ρασπούτιν της Παιανίας» επικοινώνησε και πάλι με τα γραφεία της «Espresso», αυτή τη φορά για να αναγγείλει ένα ανεξήγητο… θείο θαύμα!

Οι πέντε από τις συνολικά έξι κλεμμένες εικόνες είχαν βρεθεί σε ένα χωράφι μόλις 50 μέτρα από το μοναστήρι, αλλά τα τάματα παρέμεναν άφαντα! Οι διαρρήκτες είχαν μετανοήσει… κατά το ήμισυ, αφού είχαν επιστρέψει χωρίς φθορές τις ιερές εικόνες, εκτός από αυτή της Παναγιάς Κανάλας, αλλά είχαν αφαιρέσει τα ανυπολόγιστης αξίας τάματα!

«Οι κακοποιοί μετάνιωσαν για την πράξη τους και επέστρεψαν τις εικόνες στο μοναστήρι μας, εκτός από μία, που ίσως την κράτησαν για να την πουλήσουν. Κράτησαν όμως και όλα τα χρυσά τάματα, που είναι πολύ μεγάλης αξίας» δήλωνε τότε ο «πατέρας» Ποιμένας και απέδιδε την επιστροφή των κλοπιμαίων σε… θαύμα.

Μάλιστα, προκειμένου να γιορτάσει το χαρμόσυνο γεγονός, είχε διοργανώσει και «έκτακτη πανήγυρη», στην οποία είχε δώσει το παρών πλήθος κόσμου από τις γύρω περιοχές. Φυσικά, η εικόνα της Παναγιάς Κανάλας και τα εκατοντάδες χρυσά τάματα των πιστών δεν… επέστρεψαν, αλλά ούτε και βρέθηκαν ποτέ!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ – Φωτ.: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΣΙΑΣ

«Ολα τρέλα» για τον ψευτοπαπά μετά την τηλεμαγειρική!

Επειτα από την εμφάνιση για τα… πανηγύρια που έκανε στην εκπομπή του Alpha «Κάτι ψήνεται» συγκεντρώνοντας υψηλότατα ποσοστά τηλεθέασης, ο «πατήρ» Ποιμένας της μονής Μυρελαίου έδωσε νέο τηλεοπτικό ρεσιτάλ (για γέλια και για κλάματα!) στο «Ολα τρέλα», στον ΑΝΤ1.

Με ύφος που θύμιζε κάτι από τους… κατατρεγμένους ήρωες των ελληνικών μελοδραμάτων, ο «Ρασπούτιν από την Παιανία» -όπως τον έχουν αποκαλέσει- μίλησε για τα ζοφερά παιδικά του χρόνια.

Οπως ισχυρίστηκε, μετά το ατύχημα που είχε σε ηλικία 2 ετών, το οποίο του προκάλεσε αναπηρία στο δεξί του χέρι, τα παιδιά της ηλικίας του τον έκαναν πέρα. Ετσι πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του δίπλα στη μητέρα του μαθαίνοντας να μαγειρεύει, να ζωγραφίζει και να κεντάει.

«Ηθελα να αποδείξω στον εαυτό μου ότι δεν είμαι για πέταμα, ότι είμαι άνθρωπος» είπε χαρακτηριστικά από το βήμα που του έδωσε ο Θέμος Αναστασιάδης.

Ο παπάς-showman τράβηξε και πάλι το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού ανεβάζοντας στα ύψη τα νούμερα της Nielsen. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το «Ολα τρέλα» έκανε το βράδυ της Δευτέρας 26,5% τηλεθέαση στο σύνολο και 33% στα νεανικά κοινά.

Μιλώντας για τον χώρο της εκκλησίας, ο «πατήρ» Ποιμένας δήλωσε ότι «υπάρχουν πολλά θηρία», συμπληρώνοντας ειρωνικά ότι ο ίδιος είναι «αμαρτωλός» και γι’ αυτό κάθεται στην άκρη του.

Οσο για τον Γιώργο Λιάγκα που τον παρομοίασε με τον Φλωρινιώτη μέσα από την εκπομπή του; Του απάντησε δημοσίως πως τον αγαπάει και τον συγχωρεί που τον λοιδόρησε, αλλά στεναχωριέται κυρίως για τον Γιάννη Φλωρινιώτη, τον οποίο και σέβεται.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο «πατέρας» Ποιμένας έχει δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις για να κάνει πρωινή εκπομπή μαγειρικής παρουσιάζοντας μοναστηριακές συνταγές, τις οποίες όμως αρνήθηκε γιατί έχει τις υποχρεώσεις του στη μονή. Εξάλλου, δηλώνει «ένας απλός μοναχός». Ωστόσο στο «Ολα τρέλα» δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει την αγάπη του κόσμου που εισπράττει καθημερινά.
«Μπαίνω στο σούπερ μάρκετ και μου λένε “είσαι θεός”» είπε προβάλλοντας τα θεία, ενώ αναφορικά με τη λεπτή φωνή του που γίνεται αντικείμενο σχολιασμού, τόνισε: «Αυτή τη φωνή μού έδωσε ο Θεός».

*taxalia

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΑΓΚΕΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ .

    ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΧΤΑΡΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΝΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ .

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ .

  2. ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ. ΟΤΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2000 2003. ΕΜΕΝΕ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΩΙΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΩΝΙΣΕ ΠΑΠΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΜΠΕΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ 10*10cm 20000 ΔΡΧ. ΤΟΤΕ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΦΥΛΑΧΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog