Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Λουτράκι. Καταγγελία γονέων για το 3ο Δημοτικό (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Τριτοκοσμικές  εικόνες  αντικρίσαμε  καθώς φτάσαμε έξω από το 3ο Δημοτικό Σχολείο του…

Τριτοκοσμικές  εικόνες  αντικρίσαμε  καθώς φτάσαμε έξω από το 3ο Δημοτικό Σχολείο του
 Λουτρακίου ύστερα  από
καταγγελία γονέων . “Πηγαίνετε και ρίξτε μια ματιά να δείτε το χάλι της
Δημοτικής αρχής που δήθεν μεγαλοπιάνονται με μεγάλα και σοβαρά θέματα
και αδιαφορούν για τα του οίκου τους και θέλουν να τους ξαναψηφίσουμε,
ούτε στη Ουγκάντα να είμαστε.” Αυτά τα λόγια μου είπαν να σας πω κύριοι
της Δημοτικής Αρχής και να τα καταγράψω για να δείτε αυτούσια τα έργα
σας .

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ενώ έξω από το σχολείο της γυναίκας του δημάρχου; Αλλά και μέσα… Πόσα laptop θα πάρει το 3ο Δημοτικό Λουτρακίου από τα λεφτά του κυλικείου; 0. Το 2ο Δημοτικό πόσα; Ε; κύριε δήμαρχε; Κρίμα… που δε θα ξαναβγείτε…

  2. γιατι μονο ο δρομος για το σχολειο ειναι ετσι ? πλακα μας κανετε ???? ολο το λουτρακι ειναι ειναι ετσι ……ολοι οι περιφερειακοι δρομοι ειναι σπασμενοι με λακουβες …..απαραδεκτοιιιιιιιιιιιιιιιιιιι………………..!!!!!!!!!!!!!!!!! να κοψουν απο τον φωτισμο υπερπαραγωγη και να φτιαξουν τους δρομους γιατι αλλιως θα μας φτιαχνουν τα αυτοκινητα !

  3. Η κυρία σύζυγος του δημάρχου(τρομάρα του) τι λέει; Είναι και
    εκπαιδευτικός, αλλά δεν την νοιάζει την βλαχάρα γιατί με τα δικά μαςτα λεφτά τα έστελνε στο ιδιωτικό σχολείο τα έξυπνα τα παιδιά της
    Δεν πρόκειται να ξαναγίνει δημαρχίνα, η κυρία ο κόσμος να
    χαλάσει.

  4. μην ειστε κακοι κουτσομποληδες …εγω δεν ειμαι με την μερια του δημαρχου …ουτε γεννημενη εδω για να παρω το μερος καποιου..ομως εχετε κολληματα μεγαλα ..δεν κοιτατε ποιος κανει καλο στο τοπο ..κοιτατε να βγαλετε το ματι του αλλου ..στην προσωπικη του ζωη κανει οτι θελει ο καθενας και οπου γουσταρει στελνει τα παιδια του …το θεμα ειναι τα εργα στον δημο ………

  5. Οι λακούβες έκλεισαν άμεσα βλέπω μετά το δημοσίευμα!!!
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ= ότι παίρνει διαστάσεις μέσω Μ.Μ.Ε λύνεται άμεσα!!!!
    Α ρε φοβέρα που τους χρειάζεται σε πιο σοβάρα προβλήματα…..

  6. Μηπως θα πρεπει οι δημοτικες αρχες να κοιταξουν και τους δρομους στα νεκροταφεια? Α και Β…. Ποσοι ντοπιοι πηγαινουν καθημερινα απο Αγιο Φανουριο, και χρειαζοντε 4χ4…και οι λακουβες προς το Β αμετριτες!!!

  7. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΑ. ΘΕΩΡΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ Ή ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΟΥ. ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΑΓΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΠΕΛΑ (γιατί ποτέ δεν μπήκαν στην διαδικασία να ενημερωθούν πρώτα), ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΗ.
    ΑΝ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΩΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ. Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ? ΠΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΠΛΗΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ. ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.
    ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΟΡΑ LAPTOP ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ. ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ή ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ.
    ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΑΣ. ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ '' ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ''.
    ΛΕΖΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
    Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
    ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog