Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΣΟΚ! 3 νεκροί ανάμεσα στα σκουπίδια της Φιλοσοφικής

- Advertisement -

Όπως όλοι γνωρίζουμε, πριν από λίγες ημέρες, έγινε συλλογή απορριμάτων από τον χώρο της Φιλοσοφικής σχολής του ΕΚΠΑ στου Ζωγράφου. Ο χώρος της σχολής παρέμενε γεμάτος σκουπίδια για τους τελευταίους 6 μήνες, αφού είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα οι υπάλληλοι καθαριότητας του πανεπιστημίου.

Γράφει η Βίκυ Κουλούρη….

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περισυνελέγησαν 5.5 τόνοι σκουπιδιών.

Ύστερα από επίσημη καταγγελία στο 4news.gr από περαστικό, ανάμεσα στους τόνους σκουπιδιών, οι αρχές εντόπισαν σήμερα (με τη βοήθεια του μάρτυρα που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος) τις σωρούς 3 ανθρώπων. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο άντρες (ηλικίας 39 και 44) και μια γυναίκα (ηλικίας 41 χρόνων). Η αστυνομία κάνει λόγο για αιώνιους φοιτητές. Πρόκειται για φοιτητές που είχαν εισαχθεί στην Φιλοσοφική την προηγούμενη δεκαετία και είχαν εξαφανιστεί χωρίς να έχουν βρεθεί ποτέ τα ίχνη τους.

Έπειτα από την ταυτοποίηση των στοιχείων των θανόντων προέκυψε ότι ο χαμός τους δεν είναι προϊόν εγκληματικής ενέργειας, αλλά αιτιών που σχετίζονται με παρατεταμένη αδράνεια και οκνηρία.

Σύμφωνα με την επίσημη αναφορά των συνεργείων, στα απορρίματα βρέθηκαν τα εξής αντικείμενα:

3 σοροί «αιώνιων» φοιτητών, συνολικού βάρους 2.000 κιλών
1.700 κιλά σημειώσεις από πολιτικές παρατάξεις (ΚΝΕ, ΔΑΠ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΠ)
200 κιλά πούλια και ζάρια ταβλιού
16 κιλά γαρύφαλλα σε κατάσταση αποσύνθεσης
5 κιθάρες, 3 τουμπερλέκια, ένα τρίχορδο μπουζούκι και 1 ντέφι
3 αντιασφυξιογόνες μάσκες και 3 ασπίδες των ΜΑΤ

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εισαστε απαραδεκτοι να κανετε χαβαλε με τρεις πιθανους θανατους ανθρωπων! Αυτοι που σπουδαζαν εκει δεν θα ενιωθαν πολυ ασχημα μαθαινοντας οτι καθε μερα περνουσαν διπλα απο 3 νεκρους και δεν το ηξεραν? Να γραψουμε και εμεις οτι βρεθηκαν στα γραφεια του blog σας 3 νεκροι? Ντροπη σας!

  2. κατάμαυρη προπαγάνδα, του Λοβέρδου του βάζει γυαλιά που διαπόμπευσε τις οροθετικές.
    αλλά και σεις σαν μπλογκ, τι να πω, τα θέματα σας ένα και ένα, διαλεχτά.
    θα μου πείτε άμα δεν μου αρέσουν να μη σας διαβάζω.
    μην ανησυχείτε, αυτό θα κάνω.

  3. Αυτη η Κουλούρη πρέπει να μάθει ότι ακόμη και αυτοι οι "3 αιώνιοι φοιτητές" παραμένουν 3 ΑΝΘΡΩΠΟΙ οι οποίοι προφανώς δεν ζούσαν όπως αυτη και είχαν δυσκολη ζωή. Όποιος την ξέρει να πάει να της ρίξει μια μεγάλη και πολύ βρωμερή ροχάλα απο μένα.

  4. Βρε παιδιά δεν βρέθηκε κανένας νεκρος!!ΣΑΤΥΡΑ είναι…
    Μην λέτε τέτοια και γινει τσάμπα κανα συλλαλητηριο προς την Φιλοσοφική σχολή για συμπαρασταση στυς νεκρους φοιτητες αλα Ηλιάνα :p
    Υπατία

  5. Ο Νίκος Ρωμανός ξεκινάει απεργία πείνας για το νόμιμο δικαίωμά του να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο.

    "Την περασμένη άνοιξη έδωσα πανελλήνιες εξετάσεις μέσα από τη φυλακή και πέρασα σε μια πανεπιστημιακή σχολή στην Αθήνα. Με βάση τους δικούς τους νόμους, λοιπόν, από τον Σεπτέμβρη δικαιούμαι να αρχίσω να παίρνω εκπαιδευτικές άδειες από τη φυλακή για να παρακολουθώ το πρόγραμμα της σχολής.
    Όπως είναι λογικό, οι αιτήσεις που έχω κάνει έχουν καταλήξει στα αζήτητα, γεγονός που με οδηγεί να διεκδικήσω αυτό το αίτημα με οδόφραγμα το σώμα μου".

    Ο Νίκος Ρωμανός συνελήφθη και καταδικάστηκε για την διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης. Ήταν φίλος του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και ήταν μαζί του το βράδυ της δολοφονίας του από τον αστυνομικό Επαμεινώνδα Κορκονέα. Ο Γρηγορόπουλος ξεψύχησε στα χέρια του. Ήταν τότε και οι δυο 15 ετών.

    Καμία κ. Κουλούρη έχει να μας πει κάτι για τον Ρομανό;;;

  6. Σε τι αποσκοπεί η τρολια?? Νομίζω ότι η η πρωταπριλιά αργειι ακομα. Κακόγουστο αστείο??? Τι να πω… Τι μυαλά κουβαλάει ο κόσμος. Τι βλακεια κυκλοφορεί…..

  7. 8 Νοεμβρίου 2014 – 10:12 μ.μ.
    Όταν έκανε την ληστεία είχε στον νού του τα διακαιώματα του άλλου που πήγε και έκλεψε;
    Αλλά τώρα θέλει να σεβαστεί η πολιτεία τα δικά του.
    Ρε ούστ κατακάθι της κοινωνίας που πολιτικοί κύκλοι σε αναγάγουν σε ήρωα. Και τολμάς να ζητάς δικαιώματα;; Σεβάστηκε ποτε κάτι;
    Όσο για το άρθρο είναι κατα φαντασία …σάτυρα.
    Αλλά ποιος έχασε το χιουμορ του για να το βρείτε εσείς που σχολιάσατε. Και για να σας κεντρίσω λίγο, με την ίδια ευκολία θα ψηφίσετε κιόλας . Χαρά ο διαχειριστής που θα μου επιτεθούν οι δημοκρατες!!! με τα ρόλεξ στα χέρια και τις γούνες στους ώμους.
    αντε γεια… ααα … καλημερα.

  8. ston 10:02 π.μ.
    Ο εισαγγελέας στην δίκη αναφέρει χαρακτηριστικά «Δεν θα γίνω μπαλωματής και γεφυροποιός ώστε να θεραπεύσω τα κενά και τις πλημμέλειες της προδικασίας, αστυνομικής και ανάκρισης… Πρώτη φορά βλέπω ληστεία που να αφήνουν τους ομήρους ελεύθερους, κατά δε την καταδίωξη, ενώ είχαν το
    επάνω χέρι διαθέτοντας βαρύ οπλισμό, ούτε πυροβόλησαν τους αστυνομικούς που τους καταδίωκαν ούτε χρησιμοποίησαν τον όμηρο σαν ασπίδα για να διαφύγουν…». Στη συνέχεια δήλωσε πως «από κανένα στοιχείο δεν μου προκύπτει ότι αποδεικνύεται η κατηγορία για συγκρότηση και ένταξη σε
    τρομοκρατική ομάδα».
    Ακόμα και ένας στόκος σαν εσένα αντιλαμβάνεται οτι δεν είχαν σκοπό να σκοτώσουν.
    Μπορεί να διαφωνώ με τις ιδέες και τις πράξεις του ρωμανού, του αναγνωρίζω όμως οτι είναι συνεπής σ' αυτό που πιστεύει.Εζησε πολύ δύσκολες στιγμές καθώς έζησε απο κοντά την δολοφονία του φίλου του σε μια πολύ μικρή ηλικία που σίγουρα τον επηρέασε.
    Και τέλος η δικαιοσύνη δεν πρέπει να σκέφτεται και να απονέμεται με ιδεολογικά κριτήρια και δυστυχώς σ' αυτό το παιδί στέκεται καθαρά απέναντι του γιατί σε κάποιους δεν αρέσουν οι ιδέες του.Για τις πράξεις του καταδικάστηκε.Με αυτά που γίνονται τώρα τον εκδικούνται ξεκάθαρα για τις απόψεις του.

  9. Δυστυχώς οι πράξεις μας, βαραίνουν το υπόλοιπο της ζωής μας. Μας στοιχειώνουν και μας σημαδεύουν. Δικαιοσύνη είναι σαν το αλάτι. Όταν το βάζουμε στο φαγητό μας, το νοστιμεύει αντίθετα όταν το βάλουμε στην πληγή μας, μας πονάει. Εσύ όμως είσαι πιο στόκος απο εμένα και πραγματικά μου δίνει παρηγοριά.
    Για πηγαινε και ρώτα αυτούς του ομήρους που έζησαν την “ ευγενική τρομοκρατία“ τι τραβάνε οι ίδιοι και οι οικογένειες τους; Εαν πετάγονται με εφιάλτες ή πηγάινουν σε ψυχολόγους; Και όλα αυτά απο ένα καλό παιδί.
    Δεν του δίνει απολύτως κανένα δίκιο και μάλιστα βρίσκει και συμπαραστάτες όπως εσένα.
    Οταν μάθεις τι τραβάνε οι οικογένειες αυτές ξαναγράψε μου και πες μου εαν έχουν δικαίωμα για μια φυσιολογική χωή αυτοί και τα παιδιά τους. Αλλά εσένα δε σε νοιάζει. Σε νοιάζει; Μπαααααααααα………..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog