Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Οι πόρνες του τείχους του Βερολίνου – Του Μπετόβλακα

- Advertisement -
Το “καλό” με την πτώση της Αριστεράς, είναι ότι όταν καταρρέει, γεμίζει ο τόπος με φθηνές πόρνες! Το κακό είναι, ότι αν κυβερνούσε την δική σου Πατρίδα, τότε πόρνη, γίνεται η μητέρα σου, η γυναίκα σου και η αδελφή σου!!!

Μπετόβλακας…

25 χρόνια πέρασαν από την πτώση του τείχους του Βερολίνου, την αρχή του τέλους δηλαδή, για την τυραννία που βίωσε η μισή Ευρώπη από την Κομμουνιστική κρεατομηχανή. Το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, δεν ήταν και το τέλος της δυστυχίας για αυτούς τους λαούς. Η κατοχή των χωρών από τους Ναζιστές, αντικαταστάθηκε απλά από την κατοχή των Κομμουνιστών. Δεν άλλαξε τίποτα απολύτως παρά μόνο οι στολές! Η Γκεστάπο έγινε KGB και ΣΤΑΖΙ, ο Χίτλερ έγινε Στάλιν, το Άουσβιτς έγινε Γκουλάγκ αλλά η δυστυχία για τους λαούς έμεινε ίδια.

Με την πτώση του τείχους, αποκαλύφθηκε σε όλη του την έκταση το μέγεθος του εγκλήματος. Ακόμα και οι πλέον καχύποπτοι, πείστηκαν για τα εγκλήματα που έγιναν. Τα αρχεία τις Στάζι και της KGB έστεκαν αδιάψευστοι μάρτυρες. Οι μισοί πολίτες κατέδιδαν τους άλλους μισούς, για να επιβιώσουν. Οι δάσκαλοι, ψάρευαν πληροφορίες από τους μαθητές τους για τις πολιτικές πεποιθήσεις των γονιών τους και η σύζυγος κατέθετε ότι ο σύζυγός της ήταν εχθρός της επανάστασης. Οι μοναδικοί υποστηρικτές που απέμειναν σε αυτούς που υπόσχονταν τον σοσιαλιστικό παράδεισο, αλλά προσέφεραν την Αριστερή κόλαση, ήταν οι θύτες. Πρώην πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών, ρουφιάνοι του συστήματος και μοσχοαναθρεμένα κομματόσκυλα.

Με την πτώση του τείχους, οι πολίτες των χωρών αυτών αντίκρισαν την άλλη πλευρά του τείχους και το επίπεδο ζωής των δυτικών. Το Βερολίνο, είναι το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα. Η πόλη χωρίστηκε στην μέση το 1945. Οι ίδιοι κάτοικοι, η ίδια νοοτροπία, το ίδιο μορφωτικό επίπεδο, τα πάντα ίδια. Μετά από 44 χρόνια όμως, οι μεν Δυτικοί είχαν μια ελεύθερη ζωή, και ένα πολύ καλό βιοτικό επίπεδο. Οι Ανατολικογερμανοί από την άλλη πλευρά, ήταν εξαθλιωμένοι, είχαν ποτιστεί από την ρουφιανιά και δεν είχαν στο ήλιο μοίρα. Τι ήταν αυτό που εξαθλίωσε τον λαούς; Γιατί πείνασαν οι Ανατολικογερμανοί και όχι οι Δυτικογερμανοί. Η απάντηση είναι προφανέστατη. Την Ανατολική Γερμανία την κυβέρνησε η Αριστερά της τεμπελιάς και της ρουφιανιάς!!!

Μόνο δύο χώρες σε ολόκληρο τον πλανήτη, δεν μετέτρεψαν τις γυναίκες τους σε πόρνες, όταν έφυγαν από την εξουσία οι Αριστεροί. Η Ανατολική Γερμανία και η Κύπρος. Στην Ανατολική Γερμανία, τον λογαριασμό της σωτηρίας τον πλήρωσαν οι Δυτικογερμανοί. Στην Κύπρο, ο αριστερός Χριστόφιας παρέλαβε την καλύτερη οικονομία της ευρωζώνης και μετά από πέντε χρόνια ακριβώς, παρέδωσε ουρές στα ΑΤΜ και στα super market! Και εκεί τον λογαριασμό τον πλήρωσε ο Κυπριακός λαός και ο ευρωπαίος φορολογούμενος. Βλέπετε, οι Κύπριοι ήθελαν…να δοκιμάσουν την Αριστερά που δεν είχε κυβερνήσει ποτέ!

Το αστείο, της υπόθεσης είναι ότι λίγο μετά την πτώση του τείχους και την πλήρη αποκάλυψη της αλήθειας, ένα νέο παιδί στην Ελλάδα, έγινε μέλος της Κομουνιστικής Νεολαίας Ελλάδος (ΚΝΕ). Αυτό το νέο παιδί πρωτοστάτησε στις πρώτες καταλήψεις σε σχολεία, και σήμερα θέλει να γίνει πρωθυπουργός!!!

Αυτό θα πει προοδευτικός νέος, με όραμα για την χώρα.

- Advertisement -

63 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
    Μάνος Χατζηδάκις

    Πρώτα πιστεύαν οι από κει
    πώς εδώ ζούσε η Ελευθερία
    και οι από δω πως από κει
    υπήρχε η τάξη κι η εργασία

    Τώρα διαπίστωσαν μαζί
    ότι το τείχος δεν έπρεπε να γκρεμιστεί
    γιατί “ταν άξιο μόνο του να συντηρεί
    και τάξη και αξιοπρέπεια κι ελευθερία
    το βράδυ μες στην ονειρική τους φαντασία.

    Τι κρίμα που γκρεμίστηκε το τείχος
    Και τώρα πώς να ζεσταθεί
    Μες στην καρδιά το ψύχος

  2. το κακό με το μπετοβλακα είναι οτι μιλάει με λογικά επιχειρηματά, είτε αρεσει σε κάποιους είτε οχι,
    το κακό από την άλλη είναι ότι δε βλέπουν πολλοί με λογική σκέψη τις εξελίξεις/ τεκτενομενα και θα τρεχουμε…….

  3. Τις μέρες εκείνες που τα πράγματα έβραζαν στην Γερμανία – και που απο λάθος επικοινωνίας στις γραμμές των κομμουνιστών έπεσε το τείχος – υπήρχαν δυο γνώμες:
    1)Οι ανατολικογερμανοί που χαιρόντουσαν διότι θα έπαιρναν μπαξίς απο 1000 μάρκα ο καθένας να αγοράσουν Levi's και Marlboro
    2)Οι δυτικογερμανοί που ήξεραν ότι την νύφη θα την πληρώσουν οι ίδιοι με την πειθαρχεία, την εργατικότητα και την αποταμίευση τους – το ίδιο τους το κοινωνικό κράτος που με αίμα είχαν χτίσει επι δεκαετιών.

    Έπεσε το τείχος και το επίδομα αλληλεγγύης ήταν μια νέα λέξη για τους δυτικούς – έπρεπε να το πληρώνουν μηνιαίως και αν δεν κάνω λάθος το πληρώνουν ακόμα…
    Τα εργοστάσια τους γέμισαν απο ανατολικογερμανούς ρουφιάνους και χαφιέδες που αντί να δουλεύουν μαμήσανε το όλο οικοδόμημα που ως τότε δούλευε άψογα, που αποταμίευε και τους εξασφάλιζε ρέγουλα στη ζωή τους.
    Κανένας Γερμανός ή εκεί εργαζόμενος δεν φοβόταν ως τότε αν τον καλούσε το γραφείο προσωπικού – πλέον άρχισε να φοβάται γιατί τον κάρφωσε ανατολικός την ώρα που έτρωγε ένα ψωμάκι.
    Κανένας Γερμανός ή εκεί εργαζόμενος δεν έβλεπε το ρολόι του, δούλευε για να αποταμιεύσει και να απολάβει το κοινωνικό του κράτος, να μπορεί να απολαμβάνει δωρεάν υγεία και παιδεία.
    Κανένας Γερμανός ως τότε δεν θα φανταζόταν ότι θα πρέπει πλέον να κάνει υπερωρίες επειδή απλά ο νέος αδερφός, ο ανατολικός βγήκε ελεύθερος γιατρού – δεν ξέραν οτι υπάρχει αυτό!

    Όταν πλέον άρχισαν να πληρώνουν μάρκα για να τους δει γιατρός, να πληρώνουν μάρκα για τα βιβλία του σχολείου των παιδιών τους, να μην μπορούν να πηγαίνουν διακοπές στην αγαπημένη τους Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία – όλοι οι Γερμανοί είχαν φίλους εκεί – και όταν είδαν ότι τα εργοστάσια τους μεταφέρονται το ένα μετά το άλλο στην Τσεχία, Ουγγαρία, Κίνα, τότε ήταν πολύ αργά!

    Είχε ήδη βγει καγκελάριος Ανατολικογερμανίδα…

    Αυτά!

    Απλά φίλε Μπετόβλακα, βγάλε το ..βλακα και βάλε το ..γατα!

  4. Μ αρεσει που τα επιχειρηματα σου δινονται τεκμηριωμενα αλλα φευ ειναι παντα με δεξια ματια και αποκλιση.Ξεχναμε τους δεξιους θυρωρους στην Ελλαδα "τη πορνη που τη εκαναν καγκελαριο"το λεω βεβαια με την εννοια οχι οτι δεν ηταν ηθικη,στο σωμα,αλλα κατι φιλιες με εμπορους οπλων ειχε(γιατι να το κρυψουμε αλλωστε -βλεπε Σσομπλερ,ηταν γραμματευς του?

  5. Το "καλό" με την πτώση της Αριστεράς, είναι ότι όταν καταρρέει, γεμίζει ο τόπος με φθηνές πόρνες! Το κακό είναι, ότι αν κυβερνούσε την δική σου Πατρίδα, τότε πόρνη, γίνεται η μητέρα σου, η γυναίκα σου και η αδελφή σου!!!
    ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΑΛΗΤΗ,ΤΟΝ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ.
    @ ΜΙΦΙ : ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΩ ΑΝΑΛΟΓΑ.
    ΑΠΛΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" (ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΕΝΕΞΗ ΜΑΣ),ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Ο ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΑΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ.
    @ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ : EΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ Γ@Μ@ΤΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ,ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ;
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΟΣΟ ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ "ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙΣ" ΣΤΟ LOUTRAKIBLOG ΓΙΑ ΜΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ…
    AΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΟΗΤΟΥ! (ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΛΑΩ)

  6. Ρε μπετοβλακα σε βαρέθηκα πια πάντα δίκιο έχεις!!!!!!!

    Έζησα κάποια χρόνια στο Δ. Βερολίνο πριν την πτώση του τείχους και με αρκετές επισκέψεις στο Ανατολικό, λογω εργασίας.

    Είδαν πολλά τα μάτια μου.
    Τι να πρωτογράψω.

    Τον φόβο που είχαν στα μάτια τους οι ανατολικοί?

    Την ΣΤΑΖΙ?

    Το ότι ο σύζυγος παρακολουθούσε την σύζυγο, το παιδί και τους δυο και έδιναν κάθε μέρα αναφορά στη αστυνομία?

    Τους ανθρώπους του κοματος,που ενώ απαγορευόταν για όλους τους ανατολικούς να μπουν στο δυτικό Βερολίνο, αυτοί έμπαιναν με τα αυτοκίνητα τους όποτε ειθελαν,αγοραζαν εμπορεύματα, τα μετέφεραν στο ανατολικό και πουλούσαν κάνοντας λαθρεμπόριο?

    Είναι τόσα πολλά που έζησα που θα μπορούσα να γραφώ για ώρες.

    Β.Γ

    Υ.Γ
    Μην θεωρηθεί ότι είμαι δεξιός

  7. Αγαπητέ Μπετό, μπράβο και πάλι μπράβο. Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες. Απόδειξη ειναι ο 12:31που γράφει ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΟΣΟ ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ "ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙΣ" ΣΤΟ LOUTRAKIBLOG…αυτοί ήταν πάντα οι αριστεροί . Αν δεν τους αρέσει αυτό που λες παίρνεις εισητηρια για Σιβηρια. Παριστάνει ο 12:31 τον δημοκράτης ενώ ειναι φασιστοειδές. Σκέψου να είχα γράψει κάτι τέτοιο κάποιος χρυσαυγίτης. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να κυβερνήσουν.

  8. Αυτό που περιγράφεις φίλε Μπετό,δεν ήταν αριστερά αλλά ένα ολοκληρωτικό καθεστώς,δηλαδή χούντα.Κόκκινη μεν αλλά χούντα.

    Νομίζω ότι είναι λάθος να συγκρίνουμε ένα κράτος που έχει ελεύθερες εκλογές και δημοκρατία με ένα αστυνομοκρατούμενο και πλήρες ελεγχόμενο κράτος όπως η Ανατολική Γερμανία.

    Τώρα όσον αφορά την πορνεία, αυτή δεν οφείλεται σε τι σύστημα μεγάλωσαν οι γενιές αλλά απορρέει από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του dna της κάθε φυλής.Πχ η Αλβανία η οποία είχε επιλεγεί από τις Μεγάλες Δυνάμεις να έχει επίσης έναν σκληρό κομμουνισμό-την χούντα του Χότζα,όταν κατέρρευσε το σιδηρούν παραπέτασμα,οι Αλβανοί άρρενες έφυγαν προς αναζήτηση καλύτερης ζωής και μετά έφεραν τις γυναίκες τους.Κάτι αντίστοιχο είχαν κάνει και οι Έλληνες σε περιόδους μεγάλης φτώχειας και μετανάστευσης ενώ άλλοι λαοί επέλεγαν να στείλουν στην ξενιτιά πρώτα τις γυναίκες τους…

  9. @ 8:57 : EΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ LB. (ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ,Ο ΜΕΣΟΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ)
    ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ,ΠΟΥ ΔΕΧΕΣΑΙ (ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ) ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΡΘΡΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΛΙΑΝΑ (ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ)
    ΤΑ ΕΧΩΣΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ,ΓΙΑΤΙ (ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ")
    Ο ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΣ ΑΛΗΤΗΣ (ΠΛΕΟΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΙΤΛΟ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ) ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΑΡΘΡΟ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,ΕΧΟΥΝ ΜΑΝΕΣ Η ΑΔΕΡΦΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ (Η ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΩΝ,ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ).
    @ΜΙΦΙ : EXEIΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΕΞΙΣΟΥ.
    ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ "ΑΡΘΡΑ" ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ,ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ "ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ" ;

  10. ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΕ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΑ ΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΞΥΛΟΦΩΡΤΩΝΟΥΝ

  11. @5.29
    Γιατί διαστρεβλώνεις αυτά που διαβάζεις? Νομίζω το έχεις ξανακάνει, αν συγκρίνω τον τροπο που σχολιάζεις και σε άλλες αναρτησεις.
    Ο Μπετοβλακας δεν βριζει τις μάνες και τις αδερφές σας! Υπονοεί πως η αριστερά σαςν κυβέρνηση, εξαθλιωνε τους πολιτες και εξωθουσε τελικά τις γυναικες στην πορνεία!!!
    Αυτό το φαινόμενο το παρατηρήσαμε και στην ελλάδα απο τις βαλκανικές χωρες και την ρωσία! Ποσες οικογένειες διαλυθηκαν και διαλύονται απο ΄αλλοδαπά πιπίνια΄ (κυριολεκτικά μιας και βλεπεις γαμους 80χρονων με 18χρονες) ( και οι αλβανίδες συγκαταλέγονται σε αυτά)
    Αυτά οι ΄αριστερες΄ κυβερνήσεις…δεν διαλυσαν μονο τις χωρες τους αλλα και τις παρακειμενες (καλή ώρα οπως εμάς). Ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλό μας. Ευτυχώς οι κινέζοι το έριξαν στο εμπόριο και όχι στους πλουσιους γαμπρούς :p
    Το να απειλείς κάποιον πάντως για τις αποψεις του, δεν είναι και πολύ δημοκρατικό. Να ξέρεις επίσης οτι ο Μπετόβλακας έχει πολλούς θαυμαστες! Τρομοκρατία δεν σηκώνουμε απο κανέναν αριστερό φασιστα (ουτε απο ακροδεξιό εννοειται!)
    Yπατία

  12. …Το κακό είναι, ότι αν κυβερνούσε την δική σου Πατρίδα, τότε πόρνη, γίνεται η μητέρα σου, η γυναίκα σου και η αδελφή σου!!!
    Μπετόβλακας…Κατι σαν μπετοβλακας με Υπατια.

  13. Το "καλό" με την πτώση της Αριστεράς, είναι ότι όταν καταρρέει, γεμίζει ο τόπος με φθηνές πόρνες!
    ετοιμασου μπετοβλακα. φουστΙτσα κραγιον κ τα λοιπα. Ζουπερ θα σαι.

    TaliBan

  14. Εγω παντως θυμαμαι η ελλαδα να γεμιζει με ρωσιδες και ουκρανεζες που ηταν λιγακι ελυθερων ηθων ,υστερα απο την πτωση του κομμουνισμου και την δυτικοποιηση της ΕΣΣΔ,κανω λαθος;γιατι πριν οτι εκαναν το εκαναν σπιτι τους και δεν ενοχλουσαν κατι αστους τυπου μπετοβλακα….

  15. @ ΥΠΑΤΙΑ : ΕΠΕΙΔΗ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ 9 Ή ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ),ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ (Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΞΗΓΩ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ) ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ (ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ),ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ.
    ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ Η ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.
    ΚΙ ΑΣ ΒΓΕΙ ΜΕΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.
    ΕΔΩ,ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ , ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ),ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LB.
    ΑΠΛΑ,ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.
    ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ.
    ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ : ΣΤΑ "ΜΠΑΡΑΚΙΑ" ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ,ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ; ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΣΦΙΞΑΝ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ (ΒΛΕΠΕ ΚΡΙΣΗ),ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Ή ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ;
    TA EXEIΣ ΔΕΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΣΙΤΙΚΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ.
    ΤΩΡΑ,ΑΝ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ,ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ! (ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΝΩ,ΜΕ ΣΕΝΑ…ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΩ)
    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΣΤΗ ΦΟΡΑ : ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ…ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΞ'ΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ Ή ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ( Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ Ή ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ),ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ.

  16. 12.31.—-ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΟΣΟ ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ —!!!!!!! ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝ. ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ,ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑΝ . ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΟΣΤΑΛΓΟ ΤΗΣ ΑΝ.ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ,ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ. ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΚΟΥΝΙΣΤΙΚΟΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΥΡΙΕ ΜΙ.ΦΙ. ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΜΙ. ΦΙ.ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ .–VAGELIS

  17. Υπατία μην ασχολείσε με τον 05 29. επίτηδες ανεβάζει ο Μπετό τα σχόλια του, για να αποδεικνύει ότι οι αριστεροί είναι απλά κόκκινοι φασίστες. ο Μπετό είναι μανούλα στο ξεβράκωμα του συνταξιούχου του ΟΤΕ. Κάθε φορά τον χρησιμοποιεί, εκμεταλλευόμενος το μειωμένο IQ του για να περάσει αυτά που θέλει.

  18. ΗΡΕΜΙΑ κυρίες και κύριοι,μπορεί να λέγεται καμιά κουβέντα παραπάνω και να την περνάμε γιατί σεβόμαστε τον κόπο σας να γράφετε αλλά δεν είμαστε εχθροί,αντίπαλοι ναι.Ευχαριστώ για την κατανόηση πατριώτες

  19. @ ΜΙΦΙ : ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥ VAGELIS,ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ (ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ),ΜΟΥ ΕΞΗΓΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΚΟΚΟΥΝΙΣΤΙΚΟΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ" ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ; ΚΑΤΙ ΜΕ ΚΟΚΟΥΝ,ΜΕ ΚΟΥΝΙΣΤΟ,ΜΕ ΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ; (TON ANOHTΟ,ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΛΑΚΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΠΛΕΟΝ)
    @ 10:03 : AN ANAΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ IQ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΜΕΝΑ,ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.
    ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ,ΤΟ ΞΕΡΩ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΔΥΣΚΟΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ,ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΤΣΙ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
    ΒΕΒΑΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ,ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ Ή ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ (ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ…ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ),ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΟΣΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΝ ΤΟΣΟ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ.
    ΑΠΛΑ,ΑΥΤΟ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ,ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ,ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΤΟΜΑ,ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ,ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ. ΚΙ ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ.
    ΕΠΙΣΗΣ,ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙ,ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ.

  20. @09.47
    Να σου πω και κάτι, εγώ δεν τον ξέρω τον ανθρωπο…ουτε το ονομα του γνωρίζω (αυτο το λέω να το ακούσει και ο μπετοβλακας χωρίς μπετο 9.02!!!)
    Mια χαρά καταλαβαίνω, αυτά που βλέπω και διαβάζω…είπες να πει το ονομα του για να δει αν μπορεί να κυκλοφορησει άνετα στο σπίτι. Την αποψη του πιστευω θα την πει και αυτοπροσωπως οπότε δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να μας πει το ονομά του. Οποιος συζητησει μαζί του θα ακουσει τις ιδεες του. Επομένως αυτά πες μας το ονομα σου για να δουμε αν κυκλοφορησεις έξω άνετα, ειναι περιττά και αντιδημοκρατικά, το καταλαβαίνεις!
    Στα μπαράκια ναι οι έλληνες πηγαιναν (και πηγαίνουν). Οι έλληνες εκμεταλλευτηκαν κατα καποιο τροπο την φτωχια των γυναικών αυτών (μάλλον δεν ξέρω ποιος εκμεταλλευτηκε ποιον)
    Το θέμα είναι πως ήρθαν εδω πάρα πολλές, πουλώντας το κορμί τους για να ξεφυγουν απο την φτωχεια τους, απο συγκεκριμμένες χωρες με συγκεκριμμένες κυβερνησεις!Τυχαίο, δεν νομίζω…
    Ακόμα περιμένω να μου πείτε που θα βρει ο φωστήρας τα λεφτά που μας τάζει! Θα καταλήξουμε χειροτεροι και απο την αιθιοπια με δαυτους, παρτε το χαμπαρι πριν να ειναι αργα!
    Υπατία

  21. ΘΕΛΩ ΜΑ ΠΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΩ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.

  22. @ 12:08 : ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ (ΣΕ ΤΙΜΑΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΕΡΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ).
    ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ,ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΤΙΑ ,ΠΟΥ ΕΞΗΓΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΣΑΙ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΣΕ,Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ,ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ…

  23. ΚΥΡΙΑ ΥΠΑΤΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΗΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΘΙΟΠΙΑ.ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΤΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ.ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΙΘΙΟΠΙΑ.L.B ΘΑ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ?

  24. ρε μεγαλε εσυ που απειλεις και βριζεις ολους εδω μεσα που εχουν αντιθετη αποψη απο σενα και τους αποκαλεις ηλιθιους γιατι δεν μας λες το δικο σου ονομα..οταν απαιτεις να σου συστηθουν… να συστηνεσαι ο ιδιος πρωτα ως υπερανω ιδεολογος…ετσι κανουν οι κυριοι.να μαθετε να δεχεστε και την γνωμη την διαφορετικη αν θελετε να λεγεστε ιδεολογοι και δημοκρατικοι.και στο κατω κατω οποιος δεν θελει και διαφωνει με τις αποψεις του μπετοβλακα ας μην διαβαζει την αναρτηση του …

  25. Ωπα! ο 11 Νοεμβρίου 2014 – 10:00 μ.μ. ειναι ο γνωστος VAGELIS η bourdela.com; αψογη συνεργασια μπετοβλαξ-Υπατια-vagelis.Γεμίζει ο τόπος με φθηνές πόρνες!

  26. @ 1:26 : AΘΑΝΑΣΙΑ ΣΚΟΡΔΟΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΤΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ME ΛΕΝΕ. (ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΕΦΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΣΟ ΣΧΟΛΙΟ ; ΕΓΩ ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ…ΑΛΛΙΩΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ "Η Π#@ΤΣΑ ΜΕΣ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ)
    ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ ΤΩΡΑ , "ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ" ;
    ΝΑΙ,ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ.
    (ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΣΕ ΑΠΕΙΛΗΣΑ ΚΙ ΕΣΕΝΑ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΩ ΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ 😉

  27. Ακόμα ένα παιδί κατέρρευσε από την πείνα – Φοβόταν να πει την αλήθεια στους φίλους της και τους καθηγητές της…
    Στο νοσοκομείο από ασιτία 17χρονη
    Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας η αποκάλυψη που έγινε στην εκπομπή "Πράσινο Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο" στο «Ράδιο Γάμμα» σύμφωνα με την οποία μία 17χρονη κοπέλα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» με ασιτία.

    Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση και η μητέρα της απευθύνθηκε σε συλλόγους και σωματεία ζητώντας ακόμα και για ένα πιάτο φαί. Η 17χρονη πήρε εξιτήριο πριν από λίγα εικοσιτετράωρα και την σίτισή της ανέλαβε ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο της περιοχής.
    Σύμφωνα με πληροφορίες η 17χρονη περνούσε εφιαλτικές μέρες στο σχολείο της, αλλά έκρυβε το πρόβλήμά της τόσο από τους συμμαθητές όσο και από τους καθηγητές. Πριν από περίπου μία εβδομάδα το κορίτσι εξαντλήθηκε και η μητέρα του, την πήγε σε νοσοκομείο.
    Εκεί αποκαλύφθηκε η πραγματικότητα. Το κορίτσι πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του, με τη μητέρα της που την μεγαλώνει να απευθύνει έκκληση τόσο για την ίδια όσο και για την κόρη της.
    Πηγή: newsit.gr

    TaliBan

  28. @ TALIBAN : TO MONO ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ,ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ…ΦΥΣΙΚΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΘΡΟ.
    ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ LUXLEAKS,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ;
    (ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ…ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ 😉
    ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ;
    ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟ,ΝΟΜΙΖΩ.
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΟΑΡΑ ΟΛΟΥΣ,ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ – ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

  29. Σε μια εποχή που η παγκόσμια παραγωγή με την τεχνολογική πρόοδο που την συνοδεύει μπορεί να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες του συνόλου του παγκόσμιου πληθυσμού πεθαίνουν άνθρωποι από ασιτία ενώ και στις "ανεπτυγμένες" χώρες παρουσιάζονται ανάλογα περιστατικά. Καπιταλισμός….

  30. Υπατία Μυλομενο κοριτσι εισαι εχεις σπουδασει βαλε το μυαλο σου λιγο παραπανω να δουλεψει στιφτο και θα καταλαβεις που θα βρει τα λεφτα

    Taliban να τα γραφεις αυτα μπας και ξυπνησουν απο το Matrix που ζουνε και δουνε επιτελους τη εχει πισω απο την κουρτινα και οταν το δουν πιστεψε με θα μεινουν στηλη αλατος

  31. Αμάν ρε φίλε εσύ με τα κεφαλαία….!!!!
    Δεν καταλαβαίνεις ότι οι Ελληνες έχουν μάθει- συνηθίσει τα μικρά κλασικά γράμματα..
    ΥΓ Πρέπει να είσαι κολλημένο άτομο…

  32. @ 3:44 : ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ (ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ…ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ), ΑΝ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΕΞΙΟΥΛΗ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ (ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ…ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΟΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ) ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ;
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ (ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ…ΟΛΟΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ).ΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ,ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΩ Ή ΝΑ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΩ ΤΟ ΚΛΙΜΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΙΜΑΣ,Ε ; ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ…ΜΟΝΟ Η ΥΠΑΤΙΑ,ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.
    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ,ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ…ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ…ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ;

  33. ΣΩΠΑ ΡΕ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΟ , ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟ !!!!…KAI ΟΥΣΙΑ !!! ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΠΕΤΟ ΒΡΙΖΕΙΣ, ΕΙΡΩΝΕΥΣΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΝΑ ΜΗN ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΟΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ !!!! ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ.. ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΗ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΤΟ ΤΙ ΣΗΜAIΝEI ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΟΦΑΣΤΟΕΙΔΕΣ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΣΟΥ Η ΨΑΞΕ ΣΤΟ MPOURDELA.COM. EKEI ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ. VAGELIS

  34. @14.37,
    δεν χρειάζεται και πολυ 'στίψιμο' . Δεν θα βρει λεφτά είναι πολύ απλό. Τα λεφτάκια μας, τα έφαγαν! Δεν μπορώ να πιστεψω οτι είστε τόσο ρομαντικοι? Απο τους ΄πλουσιους΄θα τα πάρει? Οι βουλευτες του έχουν 50 ακινητα ο καθένας, χωρια τις καταθέσεις!
    Θα δανειστεί? Μαλλον ναι…λεφτακια δεν βρέχει πουθενά στον κόσμο.
    Τωρα θα είναι μεγάλη μαγκια αν μας φτιαξει μνημονιο με άλλους δανειστες? Εδω αν νομιμοποιησει ολους τους λαθρομνεταναστες, θα δουλευουμε εμεις για να παιρνουν επιδοματα αυτοι! Που θα βρει τα λεφτα για 12.000.000 ελληνες και 3.000.000 λαθρομεταναστες να μας δινει τουλάχιστον 750 ευρώ μηνιαίως!
    Θα αλλάξουν εδρανα ολα τα λαμογια της Βουλής και νομίζετε θα γίνει θαυμα! Ολοι εκει μέσα σχεδόν το ίδιο ειναι! Μεγαλοδημοσιογράφοι, μεγαλοδικηγοροι και το μεγαλυτερο ποσοστο αεργοι με ΄βαρυγδουπο΄ονομα!
    Συνέλθετε επιτέλους! Τοσοι επιστημονες οικονομολογοι, νομικοι κλπ κλπ και φευγουν μεταναστες! Βγάλτε αυτους κυβερνηση (μακάρι να γινοταν με καποιο τροπο)! Θα μου βγάλετε πρωθυπουργο έναν που τον εχουν βγαλει βουλευτη απο την στρατιωτική του θητεια! Εμαστε σοβαροι? Τι νομιζετε ειναι η διακυβερνηση μιας χωρας?
    Πολύ απλοχερηδες ειμαστε οι ελληνες, αυτοι δεν έγιναν κυβερνηση, ας φάνε και αυτοι λίγο!
    Δεξιοι και αριστεροι εκει μεσα παιρνουν 8000 ευρω μισθο εδω και δεκαετιες!!! Ολοι!
    Υπατία

  35. 'Oπα' ?????
    ρε παιδιά, ας βγάλει κάποιος τον ΄ο καραγκιοζης τα μπουζουκια' απο την μέση! Εχουμε σοβαρή συζητηση!
    @4.08 μικρέ ρουφα το αυγο σου και στην μαμα σου για νανι! Αντε μου 🙂
    Υπατία

  36. Φίλε μου αντέχω….
    Αλλά ειλικρινά δεν διάβασα τα κεφαλαία σου γράμματα,
    δεν τα αντέχω….!!!!!!
    Γράψε με απλά μικρά Ελληνικά γράμματα για να σε διαβάσω…
    Παύλος Αρχόντης
    ΥΓ εσύ αντέχεις να μου απαντήσεις επώνυμα…???

  37. Γεια σου ρε VAGELIS η bourdela.com που ανεβάζεις το επιπεδο!Aψογη συνεργασια μπετοβλαξ-Υπατια-vagelis.Γεμίζει ο τόπος με φθηνές πόρνες!

  38. Κυριοι, ντροπή…
    μην λέτε για μπουρδέλα! Εχετε και μια κυρία αναμεσα σας μην ξεχνάτε 🙂
    Που ειναι οι τροποι σας!
    Βρε μην τρωγεστε!!! Ησυχια ολοι!
    Αντρες! Για αυτο παει η ανθρωποτητα κατα διαολου! Επρεπε να κυβερνουν γυναικες :p
    Yπατία

  39. Vageli, Υπατια κλπ αφηστε τον να ηρεμηση ο ανθρωποs.ΟΚ καταλαβαμε..Αυτοs τα βραδυα δεν κοιματε…Tα ειχε με τον μπετοβλακα και τον ΜΙ.ΦΙ., τωρα του την πεσατε ολοι..Εχουμε και παιδια, μ αυτα που λεει…..

  40. @ ΠΑΥΛΟΣ ΑΡΧΟΝΤΗΣ : επειδή τυχαίνει να γνωριζόμαστε και είναι μικρό το Λουτράκι,σέβομαι ότι σε ενόχλησαν τα κεφαλαία και θα γράφω με μικρά από εδώ και στο εξής.
    Επίσης,υπόσχομαι κάποια στιγμή να σου μιλήσω δημόσια,για να δεις αν αντέχω την συζήτηση. (μην πεταχτεί κανείς και πει ότι είναι απειλή κι αυτό,θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο !)
    @ VAGELIS : Eιλικρινά,γελάω πολύ μαζί σου…σε παρακαλώ,μην σταματήσεις να με βρίζεις (όταν έχεις κενό ανάμεσα στα ουίσκια σου και στο bourdela.com),θα πάθω κατάθλιψη!
    (πλάκα σου κάνω,ε; αδιάφορος μου είσαι,απλά μπαίνω καμιά φορά να σε κράζω,για να περνάει η ώρα…)
    Πρώτον,κάνεις πλεονασμό αποκαλώντας με (επιτέλους το έγραψες σωστά !!!) ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ (δεν πήρες ντεπόν μετά,μια και χρησιμοποίησες λέξη με πάνω από 4 συλλαβές ; )…
    (εντάξει,το "κομμουνιστής" γράφεται με 2 μ,αλλά το παραβλέπουμε στην περίπτωση σου!).
    Δεν σου έμαθαν στο bourdela.com,ότι οι κομμουνισταί είναι οι μόνοι φασίστες,ενώ οι άλλοι (αυτοί ντε που φωνάζουν "τιμή στους χίτες και ταγματασφαλίτες" και το γράφεις κι εσύ εδώ μεσα και δεν σε ξεχέζει κανείς άλλο πατόκορφα) και φοράνε τα μαύρα,είναι πατριώτες σαν κι εσένα ; (αυτοί ντε,που έχεις αποκαλέσει "παραδοσιακή δεξιά" και δεν σε πήραν οι δεξιοί με τις πέτρες…)
    Λεβέντη μου,τσολιά μου (για να σε ανεβάσω),μην τα μπερδεύεις…αυτά που διαβάζεις,να τα μεταφέρεις σωστά σε παρακαλώ !
    Τώρα,για τις απειλές,μόνο ένας κουτός θα πίστευε ότι κάποιος μπορεί να απειλήσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μέσω ίντερνετ !!!
    Απρόσωπο είναι,χαζούλη,μόνο κάτι σαν κι εσένα πιστεύουν ότι είναι κάποιοι όταν γράφουν.
    Φιλάκια,μπουμπούκο μου και να σκεπάζεσαι μη μου κρυώσεις (μην μου πάθεις τίποτα και σε έχω έννοια)
    @ Loutrakiblog : είναι προτιμότερο αυτό το στυλ σχολίων…καμία ουσία,απλά να κράζει ο ένας τον άλλον…

  41. ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΝΟΣΤΑΛΓΕ ΤΗΣ ΑΝ. ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ- -ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΗΜΟ ΤΟΥ ΜΠΕΤΟ– Ο ΤΟΠΟΣ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΦΤΗΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ. ΡΕ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ BOURDELO ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ..ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ…..VAGELIS

  42. @ YΠΑΤΙΑ : Συμφωνώ μαζί σου για πρώτη φορά ! Αρκεί να μην είναι σαν την Μέρκελ ! ( το mpourdela.com είναι (ο θεός να το πει) site…από τον τίτλο μόνο,καταλαβαίνεις,ελπίζω)…
    @11:52 : Kαλά τα λες…μου έχει κοπεί ο ύπνος,δεν τρώω,δεν βγαίνω από το σπίτι…λυπηθείτε με !

  43. Δεν μπορώ να καταλάβω….
    Εσένα με τα κεφάλαια-τον Μπετόβλακα-Υπατία- Βαγγέλη κτλ
    Πότε θα αρχίσετε να γράφετε με το ονομά σας….??
    Όταν θα έχουμε πραγματική δημοκρατία Τσίπρα-ΚΚΕ-Χ.Α-
    Καμένου-Καρατζαφέρη…κτλ. κτλ…
    Το φτωχό μου το μυαλό δεν καταλαβαίνει ούτε τα αυτονόητα.!!
    Εκτός αυτό εδώ, είναι απλός ένα παιχνίδι για μικρά παιδιά ..
    Και παίζεται με την πραγματική σας προσωπικότητα..!!
    Παύλος Αρχόντης
    ΥΓ Όταν άρχισα να γράφω την γνώμη μου εδώ, πριν 1-2 χρόνια, πίστεψα ότι θα σας παράσερνα και σας τους ανωνύμους να κάνατε το ίδιο και να είχαμε μια ωραία-παρέα-κουβέντα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog