Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Οι πόρνες του τείχους του Βερολίνου – Του Μπετόβλακα

- Advertisement -
Το “καλό” με την πτώση της Αριστεράς, είναι ότι όταν καταρρέει, γεμίζει ο τόπος με φθηνές πόρνες! Το κακό είναι, ότι αν κυβερνούσε την δική σου Πατρίδα, τότε πόρνη, γίνεται η μητέρα σου, η γυναίκα σου και η αδελφή σου!!!

Μπετόβλακας…

25 χρόνια πέρασαν από την πτώση του τείχους του Βερολίνου, την αρχή του τέλους δηλαδή, για την τυραννία που βίωσε η μισή Ευρώπη από την Κομμουνιστική κρεατομηχανή. Το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, δεν ήταν και το τέλος της δυστυχίας για αυτούς τους λαούς. Η κατοχή των χωρών από τους Ναζιστές, αντικαταστάθηκε απλά από την κατοχή των Κομμουνιστών. Δεν άλλαξε τίποτα απολύτως παρά μόνο οι στολές! Η Γκεστάπο έγινε KGB και ΣΤΑΖΙ, ο Χίτλερ έγινε Στάλιν, το Άουσβιτς έγινε Γκουλάγκ αλλά η δυστυχία για τους λαούς έμεινε ίδια.

Με την πτώση του τείχους, αποκαλύφθηκε σε όλη του την έκταση το μέγεθος του εγκλήματος. Ακόμα και οι πλέον καχύποπτοι, πείστηκαν για τα εγκλήματα που έγιναν. Τα αρχεία τις Στάζι και της KGB έστεκαν αδιάψευστοι μάρτυρες. Οι μισοί πολίτες κατέδιδαν τους άλλους μισούς, για να επιβιώσουν. Οι δάσκαλοι, ψάρευαν πληροφορίες από τους μαθητές τους για τις πολιτικές πεποιθήσεις των γονιών τους και η σύζυγος κατέθετε ότι ο σύζυγός της ήταν εχθρός της επανάστασης. Οι μοναδικοί υποστηρικτές που απέμειναν σε αυτούς που υπόσχονταν τον σοσιαλιστικό παράδεισο, αλλά προσέφεραν την Αριστερή κόλαση, ήταν οι θύτες. Πρώην πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών, ρουφιάνοι του συστήματος και μοσχοαναθρεμένα κομματόσκυλα.

Με την πτώση του τείχους, οι πολίτες των χωρών αυτών αντίκρισαν την άλλη πλευρά του τείχους και το επίπεδο ζωής των δυτικών. Το Βερολίνο, είναι το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα. Η πόλη χωρίστηκε στην μέση το 1945. Οι ίδιοι κάτοικοι, η ίδια νοοτροπία, το ίδιο μορφωτικό επίπεδο, τα πάντα ίδια. Μετά από 44 χρόνια όμως, οι μεν Δυτικοί είχαν μια ελεύθερη ζωή, και ένα πολύ καλό βιοτικό επίπεδο. Οι Ανατολικογερμανοί από την άλλη πλευρά, ήταν εξαθλιωμένοι, είχαν ποτιστεί από την ρουφιανιά και δεν είχαν στο ήλιο μοίρα. Τι ήταν αυτό που εξαθλίωσε τον λαούς; Γιατί πείνασαν οι Ανατολικογερμανοί και όχι οι Δυτικογερμανοί. Η απάντηση είναι προφανέστατη. Την Ανατολική Γερμανία την κυβέρνησε η Αριστερά της τεμπελιάς και της ρουφιανιάς!!!

Μόνο δύο χώρες σε ολόκληρο τον πλανήτη, δεν μετέτρεψαν τις γυναίκες τους σε πόρνες, όταν έφυγαν από την εξουσία οι Αριστεροί. Η Ανατολική Γερμανία και η Κύπρος. Στην Ανατολική Γερμανία, τον λογαριασμό της σωτηρίας τον πλήρωσαν οι Δυτικογερμανοί. Στην Κύπρο, ο αριστερός Χριστόφιας παρέλαβε την καλύτερη οικονομία της ευρωζώνης και μετά από πέντε χρόνια ακριβώς, παρέδωσε ουρές στα ΑΤΜ και στα super market! Και εκεί τον λογαριασμό τον πλήρωσε ο Κυπριακός λαός και ο ευρωπαίος φορολογούμενος. Βλέπετε, οι Κύπριοι ήθελαν…να δοκιμάσουν την Αριστερά που δεν είχε κυβερνήσει ποτέ!

Το αστείο, της υπόθεσης είναι ότι λίγο μετά την πτώση του τείχους και την πλήρη αποκάλυψη της αλήθειας, ένα νέο παιδί στην Ελλάδα, έγινε μέλος της Κομουνιστικής Νεολαίας Ελλάδος (ΚΝΕ). Αυτό το νέο παιδί πρωτοστάτησε στις πρώτες καταλήψεις σε σχολεία, και σήμερα θέλει να γίνει πρωθυπουργός!!!

Αυτό θα πει προοδευτικός νέος, με όραμα για την χώρα.

- Advertisement -

63 ΣΧΟΛΙΑ

  1. @ VAGELIS : ηρέμησε,αγοράκι μου,θα πάθεις τίποτα !
    Εγώ,είδες,έκοψα και τα κεφαλαία να μην ενοχλώ…
    Επειδή είσαι λίγο αργόστροφος (και χαρακτηριστικό των αργόστροφων είναι να ουρλιάζουν και να βρίζουν…σε καταλαβαίνω,άμυνα είναι,όταν δεν έχει κάτι να πει κάποιος,το πάει σε προσωπικό επίπεδο και βρίζει…) θα στο κάνω λιανά.
    Δεν έκανα καμία έρευνα (αλήθεια ,τί έρευνα να κάνω ρε μπόζο, της ασφάλειας είμαι ;),ξέρω τον Μπετόβλακα και αυτό είπα στην Υπατία.
    Και επειδή δεν το πολυέχεις,να στο κάνω ακόμα πιο λιανά…
    Ακόμα κι αν ήμουν κάποιος που ήθελε να τον απειλήσει πραγματικά (ή να αποκαλύψω το όνομα του),τα παιδιά στο μπλογκ έχουν περισσότερο μυαλό από εσένα για να τον προστατέψουν (απλά,δεν θα ανέβαζαν την ανάρτηση !).
    Αυτό που είπα ( και εννοούσα και εννοώ ακόμα,δεν είμαι κανένας κωλοτουμπίτσας),είναι ότι αυτά που γράφει εδώ (στο συγκεκριμένο άρθρο,που αποκαλεί όλους τους αριστερούς έμμεσα π@@τάνας γιούς),ας τα υποστηρίξει δημόσια (άσχετα αν το είπα τσαντισμένος),για τον απλούστατο λόγο ότι αν κάποιος βγει και μιλήσει δημόσια σε τέτοιο επίπεδο,πιθανόν θα βρει απέναντι του κάποιον,που θα του απαντήσει ανάλογα ή και θα το έπαιρνε προσωπικά και θα πήγαινε αλλού το πράγμα.
    Αν ήμουν εγώ αυτός,θα έλεγα "Μπετόβλακα,μην σε πετύχω,την έβαψες" ή κάτι τέτοιο…ή,θα το έκανα,δεδομένου ότι τον γνωρίζω.(δεν νομίζω να έμαθε κάτι τέτοιο ο μιφι κι ας με βγάλει στην σέντρα,αν λέω ψέμματα).
    Εσύ,επειδή όπως σου είπα δεν πολυστροφάρεις,συνέχισε να βρίζεις και το μπλογκ να ανεβάζει βρισιές του στυλ να πάω σε μπουρδέλα (ενώ εγώ και κάποιος άλλος (καλά να είναι το παλληκάρι,όποιος και να'ναι) θα σε ξεφτιλίζουμε ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ σε site σαν το bourdela .com (αλήθεια,οι του loutrakiblog δεν προβληματίζεστε που ένας από τους κορυφαίους σχολιαστές σας διαβάζει εσάς και bourdela.com ;…θα μου πεις,δημοκρατία έχουμε, ό,τι θέλει διαβάζει ο καθένας,αλλά…)
    Μια πρόταση προς το LB (αν θέλετε,εγώ υπόσχομαι ότι θα το τηρήσω πρώτος) : αν σταματήσετε να ανεβάζετε σχόλια με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς,θα σταματήσω να του μιλάω αντίστοιχα με τέτοιο ύφος…καλό το πανηγυράκι με τους Vagelakides και τους συν αυτώ και δεν μου είναι και καθόλου δύσκολο να τους τα χώνω (σε κάθε επίπεδο),αλλά να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά,γιατί υπάρχουν και άλλοι που ξέρουν να κάνουν διάλογο.
    Συμφωνείς μπούλη (μπούλης : περίπτωση ατόμου που είναι θρασύδειλο,ο γνωστός ψευτόμαγκας) ή θέλεις να συνεχίσουμε να το παίζουμε καουμπόηδες και ινδιάνοι ; (αυτό για να μην σε αφήσω ανικανοποίητο: στα μπουρδέλα που θα πάω να κάνω νοσταλγικές συζητήσεις με τις ανατολικογερμανίδες…πιθανότατα πιο μορφωμένες θα είναι από εσένα…και το μόνο που στάζι εδώ μέσα (για να χρησιμοποιήσω λίγο την ορθογραφία σου) είναι η βλακεία από το κεφάλι σου…

  2. Μη σταματας με τιποτα VAGELIS. Ο ΤΟΠΟΣ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΦΤΗΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ Ε! καλα ειναι δεν ξοδευεις και πολλα ρε χρυσαυγουλο! Εξ αλλου ειναι και το συνθημα σας: εξω οι ξενοι μεσα οι ξενες! Δωσε γκαζια VAGELIS μη σταματα να γραφεις και με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΗΜΟ!

  3. Μια και μου κόψατε το σχόλιο,οφείλω να απαντήσω αλλιώς…(να δούμε θα τηρηθεί αυτό που πρότεινα;)
    @ VAGELIS : θα πας να διαβάσεις ιστορία (για να μάθεις να ξεχωρίζεις τον σταλινικό κομμουνιστή από τον αριστερό και τον φασίστα),θα κάνεις εντατικά μαθήματα ορθογραφίας (γιατί μας έχεις βγάλει τα μάτια),θα χαλαρώσεις το υφάκι σου (γιατί το πας στο προσωπικό με το φτωχό σου το μυαλό,ενώ στην ουσία τσακώνεσαι με έναν υπολογιστή…βγες κι εσύ έξω και άρχισε να φωνάζεις αυτά που λες εδώ μέσα,να δούμε πόσοι θα σε ανεχτούν (αυτό εννοούσα και απευθυνόμενος στον μπετόβλακα…δεδομένου ότι ξέρω ποιός είναι,αν ήθελα να τον απειλήσω,θα το έκανα επί προσωπικού).
    Και μετά από ΟΛΑ αυτά,μπορεί και να σε σεβαστώ και να σε ανεχτώ…μέχρι εκεί…πρότεινα κάτι στα παιδιά του μπλογκ,ελπίζω να τηρηθεί,στο χέρι τους είναι.Αν δεν τηρηθεί,πίστεψε με,είναι πολύ εύκολο να σε κάνω ρόμπα χωρίς να χρησιμοποιώ υβριστική λέξη και να συνεχιστεί το πανηγυράκι.

  4. ΥΠΑΤΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΗΟ. ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΝΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ -ΑΝ ΛΕΓΕΤΕ ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ- ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ. ΕΚ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΛΥ… ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΗ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ…ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ——- ΡΕ ΕΣΥ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΓΝΩΜΗ.–VAGELIS

  5. @ YΠΑΤΙΑ : νομίζω ότι σε κάλυψα πρωτύτερα,άλλωστε εγώ δεν χρησιμοποίησα τον όρο,μόνο την ονομασία του site…αλλά δεν πειράζει να ζητήσω και μια συγγνώμη,αν έχω κάνει λάθος
    @ LB : Θα παρακαλούσα να διαγραφεί το προηγούμενο σχόλιο μου…άλλωστε,αυτό που έγραψα μετά,ήταν η απάντηση…αν παραμείνει,θεωρώ ότι απλά θα ρίξρι λάδι στην φωτιά….
    @VAGELIS : εσύ καθορίζεις πώς θα σου μιλάω… είτε με επιχειρήματα (δεν έχω δει ποτέ κανένα από την μεριά σου),είτε με "ρε" (όπως απευθύνεσαι ακόμα και στο τελευταίο σου σχόλιο.
    Το προηγούμενο σχόλιο μου που ανεβάστηκε και ζητάω από το μπλογκ να κοπεί,είναι στο πλαίσιο του προηγούμενου τσαμπουκά.
    Εγώ το κόβω,αν το κόψεις και εσύ.

  6. @αγαπητοί σχολιαστές, δεν είχα συμμετοχή στην συζήτηση σας, διότι θεωρώ ότι στην αρχή είχε πάρει αςχημη πορεία. Γράφω με ψευδώνυμο όχι γιατί προσπαθώ να κρυφτώ αλλά γιατί το συγκεκριμένο ψευδώνυμο δηλώνει την αηδία που νοιωθω για όλους αυτούς τους πανέξυπνους που υπηρέτησαν αυτό το σάπιο σύστημα. Άλλωστε ο οποιοσδήποτε αναγνώστης μπορεί να ζητήσει προσωπική συνάντηση μαζί μου. Άλλωστε για ποια ανωνυμία συζητάμε όταν γνωριζομαι προσωπικά με σχεδόν όλους τους πολιτικούς μου αντιπάλους. Ειναι γεγονός ότι το αρχικό σχόλιο του ανωνυμου ( βάλε καλέ μου άνθρωπε ενα ψευδώνυμο για μην μπερδεύομαστε) φαινόταν να ειναι απειλητικό. Μετα τις διευκρινήσεις νομίζω ότι το θέμα λύθηκε. Χάρηκα όμως ιδιαίτερα που με τον διάλογο τα πράγματα ηρέμησαν. Και μόνο για αυτό τον λόγο αξίζει να γράφω!!! Απολαμβάνω τον διάλογο, ακόμα κι όταν ειναι έντονος! Τα μοναδικά σχόλια άλλωστε που κόβονται ειναι τα ρουφιανοσχόλια από κανά δυο χαφιεδάκους, που προσπαθούν να αποκαλύψουν την ταυτότητα μου, το που δουλεύω κτλ, την στιγμή που με γνωρίζουν σχεδόν όλοι.
    Συνεχίζουμε να διαφωνούμε και προχωράμε…

  7. Κύριοι μου,
    ειπα να σας τραβηξω λιγο την προσοχή γιατι μου αγριέψατε λίγο 🙂 Πρέπει να διαφωνουμε πολιτισμένα!
    @Τaliban, μαζεψου παντρεμμενος ανθρωπος :p!!! Πηγαινε να φιλήσεις τον Vaggelis!!!
    Yπατία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog