Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο καταραμένος όφις, του Μπετόβλακα

- Advertisement -

«Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταφέρει να εξασφαλίσει κοινοβουλευτική πλειοψηφία, είναι ενδεχόμενο να συνεχίσει τη μνημονιακή πολιτική. Είναι πολύ πιθανό. Δεν το λέω σίγουρο, γιατί είμαι μετρημένος.» τάδε εφη Αλέξης Μητρόπουλος, πρώην Πασόκος και νυν εκατομμυριούχος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ…

Γράφει ο Μπετόβλακας

Πείτε μου αγαπητοί Συριζαίοι τι δεν καταλάβατε! Πείτε μου ποιες άγνωστες λέξεις έχετε να σας τις εξηγήσω! Πείτε αν σας δυσκολεύει κάτι στην τόσο απλή πρόταση του εκατομμυριούχου βουλευτή σας, για να σας βοηθήσω.

Υποστήριζα από την πρώτη στιγμή ότι το μνημόνιο είναι η μόνη λύση για την χώρα και τον μέσο πολίτη. Οι μόνοι που θέλουν την Ελλάδα εκτός μνημονίου είναι οι πολύ πλούσιοι, οι τεμπέληδες και αυτοί που δεν καταλαβαίνουν απλή αριθμητική. Οι πλούσιοι θέλουν την επιστροφή στην δραχμούλα, για να πενταπλασιάσουν τα εκατομμύρια τους. Οι τεμπέληδες θέλουν την καταστροφή για να μην ξεχωρίζουν, αφού αν καταστραφεί η χώρα θα κρύψουν τα χάλια τους στα χάλια των άλλων. Η τρίτη κατηγορία είναι το ακροατήριο του Λάκη Λαζόπουλου. Του εκατομμυριούχου γελωτοποιού, που από το πιο αηδιαστικό κομμάτι του ΠΑΣΟΚ, προήχθη σε καθοδηγητή του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα κολπάκια του Πασόκου Μητρόπουλου, ότι αν δεν πάρετε αυτοδυναμία, θα ‘ αναγκαστείτε’ να εφαρμόσετε το μνημόνιο δεν περνούν. Θα πάρετε αυτοδυναμία!!! Ακόμα και η γυναίκα του Σαμαρά θα σας ψηφίσει. Ίσως ήρθε η ώρα να απαλλαγεί η Πατρίδα μια για πάντα από τις επαναστατικές πορδίτσες που εξαπολύετε κάθε τόσο. Να κυβερνήσει επιτέλους η Αριστερά ( λες και η πασοκαρία που κυβερνούσε από το 1981 ήταν δεξιά) και να τελειώνει το πανηγυράκι.

Όταν αγαπητοί σύντροφοι, εφαρμόσετε το νέο μνημόνιο, τότε να δείτε γέλια. Δυστυχώς για σας τα ψέματα τελείωσαν. Σιγά-σιγά θα αναγκαστείτε να πείτε την αλήθεια στο πόπολο που έχετε μαζέψει. Οι επαναστατικές μπούρδες, με το κάψιμο του μνημονίου, θα αντικατασταθούν με τις χιλιάδες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων που ΕΣΕΙΣ θα κάνετε. Το παλιό μνημόνιο που ξέρουμε θα μοιάζει χάδι, σε σχέση με το νέο μνημόνιο που ΕΣΕΙΣ θα υπογράψετε και ΕΣΕΙΣ θα εφαρμόσετε. Η εφεδρεία και οι μετατάξεις είναι παιχνίδια μπροστά στις απολύσεις. Θα αναπολείτε τις όμορφες στιγμές που ζούσατε, τότε που παίρνατε 4% και λέγατε ότι σας κατέβαινε στο κοτσιδάτο κεφάλι σας. Τότε που καίγατε την Αθήνα για να φέρετε το Γιωργάκη.

Στην διαχείριση των οικονομικών δεν σας φοβάμαι. Θα κάνετε αυτό που πρέπει και το πολύ-πολύ να σας δέρνουν στους δρόμους οι πρώην Πρασινοφρουροί που τώρα το παίζουν φανατικοί Συριζαίοι. Ήδη ο αρχηγός σας έχει κάνει την μισή κωλοτούμπα και τα στελέχη σας, όπως ο Μητρόπουλος, ο Σταθάκης, και ο Δραγασάκης την έχουν κάνει ολόκληρη. Αυτό που τρέμω είναι ότι ίσως χρειαστεί να χειριστείτε τα Εθνικά Θέματα. Οι Πασόκοι μπορεί να έκλεβαν το παγκάρι, αλλά την Πατρίδα την σέβονταν. Εσείς όμως;

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπετοβλακα ασχολησου εκει με τη δευθυντιλικη σου και ασε τι θα κανουν οι αλλοι εσυ τουλαχιστον τη θεση σου δεν προκειται να τη χασεις ποτε μιας και εισαι τοσο μεγαλο κομμαντογκ και σε εχουν βαλει για να σπεκουλαρεις τα αλλα κομματα ο Δημιουργος μας ελεγε Γνωσεται τη αληθεια και η αληθεια ελυθερωσει ημας λοιπον πηγαινε να διαβασεις κανενα βιβλιο της προκοπης μπας και ξυπνησεις απο το Ματριξ που ζεις και δεις τη πραγματικα υπαρχει πισω αποτην κουρτινα

  2. ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΣΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΟΙ ΑΛΕΞΗΔΕΣ

  3. Ας απαντησει καποιος στο Μπετοβλακα,διοτι για μια ακομα φορα εχει δικιο.
    Αγαπητοι φιλοι ετσι ειναι.
    Απαντησεις σε οτι γραφει δεν εχει δωσει κανεις,παρα μονο μαγκια,κλανια και κ……. φιν……νι.
    Δηλαδη ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ

    Β.Γ.

  4. Τι σχόλια να κάνουμε ρε Βασιλάκη ….?
    Γνωστά πράγματα, και χιλιοειπωμένα..!!
    Κάθε φορά τα ίδια.. και εσύ μας λες…!
    Σχολίασε και εσύ.. πέσε κάτι για θέμα, όπου δεν το ξέρει κανείς….!!!!

  5. Ston 1:26 π.μ Βασιλάκη
    Βρε Βασιλάκη τους Έλληνες αυτήν την στιγμή δεν τους ενδιαφέρουν οι φανφάρες από διάφορους σοφούς..
    (Άλλωστε δεν είναι μήνας των εκλογών..!)
    ΤΩΡΑ τον ενδιαφέρει πως θα πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ –
    σήμα αυτοκινήτου –ασφάλεια –χριστουγεννιάτικο τραπέζι-παπούτσια παιδιά-χειμώνας τροφή – θέρμανση..κτλ..
    Κοιτά την τσέπη του και δεν βλέπει τίποτα..
    Οι αγορά τα μαγαζιά περιμένουν ..
    Από ποιους …??
    Έπαιρναν τα δώρα.. και οι συνταξιούχοι έπαιρναν τον δώρο,
    και έπαιρνε μια ανάσα οι αγορά, και ο κόσμος ήταν χαρούμενος..
    Τώρα τι…??
    ΥΓ τι να σχολιάσουμε βρε Βασιλάκη…?? π.α

  6. Προς ολους
    Καποτε πρεπει να μαθουμε οτι πρεπει ολοι να πληρωνουμε αυτο που αναλογοι στον καθε ενα και οχι να πληρωνουν μονο οι μισθωτοι κ συνταξειουχοι.
    Εχουμε δικαιωματα,αλλα εχουμε και υποχρεωσεις.
    Ας αναλαβει ο καθενας της ευθυνες του, που εχει ξεχασει εδω και πολλα χρονια,(το λιγοτερο 60).
    Και να σταματησουμε να σκεφτωμαστε το ΕΓΩ αλλα το ΕΜΕΙΣ.
    Οποιος καταλαβε, καταλαβε.

    Καλο σας βραδυ
    Β.Γ

  7. Ξεχασα κατι.
    Οσο για την υπογραφη δεν ενοω την δικια σου.
    Καποιοι καποτε υπεγραφαν για την ενταξει της χωρας μας στη Ε.Ε και εμεις καναμε τουμπες απο την χαρα μας,χωρις να ξερουμε οτι θα ειχαμε υποχρεωσεις πολλες υποχρεωσεις.
    Με λιγα λογια.
    Μπηκαμε στο μποστανι με τα αγγουρια αλλα….Ξεβρακωτοι
    Καλο βραδυ
    Β.Γ

  8. " Αυτό που τρέμω είναι ότι ίσως χρειαστεί να χειριστείτε τα Εθνικά Θέματα."
    Ποιόν μου θυμίζει,ποιόν μου θυμίζει…α,ναι,έναν αξιολογότατο "πατριώτη" ονόματι Γιώργο Καρατζαφέρη.
    Αυτόν ντε,που υπέγραψε το μνημόνιο "για να έχουμε να φάμε" και είναι κατηγορούμενος για μίζες και χρήματα σε off-shore εταιρίες.
    Φυσικά κι αυτός στην αριστερά ανήκει,όχι στην παραδοσιακή "πατριωτική'' δεξιά,σαν κι εσένα,ε Μπετόβλακα ;
    (όλως τυχαίως,όλο και περισσότερα ονόματα δεξιών και κυβερνούντων εμπλέκονται σε τεράστια σκάνδαλα…αλλά για αυτά δεν λέμε τίποτα,κάνουν τζιζ !!!)
    Συνέχισε να μας προσφέρεις γέλιο με τα ''άρθρα"σου…ειλικρινά,ο μόνος λόγος που θέλω να βγει κυβέρνηση Σύριζα,είναι για να δω τί θα κάνετε κάτι άτομα σαν κι εσένα ….θα βγείτε στους δρόμους να αντιστεθείτε για τα πιστεύω σας ;
    Θα πέσει ΠΟΛΥ γέλιο,όντως !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog