Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δεν πειράζει παίδες!Μας κάνατε υπερήφανους!

- Advertisement -

Πρώτη ευρωπαική νίκη με 33-28 επί της πανίσχυρης Ραντσίσκι για τον Ποσειδώνα στο χάντμπολ στα πλαίσια του Τσάλενς Καπ….
Αποκλεισμός όμως για την ομάδα από το Λουτράκι στην παρθενική της συμμετοχή στα Ευρωπαικά σαλόνια αφού η ήττα με 14 γκολ διαφορά στο πρώτο παιχνίδι στην Σερβία ήταν καταλυτική.

Δεν πειράζει παίδες μας κάνετε υπερήφανους και ευχόμαστε του χρόνου στην Ευρώπη να πάμε ακόμα καλύτερα και ακόμα ψηλότερα!

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εβαλε τερμα τον κωστα και ηταν πολυ καλος.αυτο ας το κρατησει ο κοουτς για την συνεχεια.οι φιλαθλοι της πολης που ειναι?γιατι ουτε στην μπαλα πανε για να προλαβω καποιους

  2. Συγνώμη αγαπητέ 5:59 αλλά μην συγκρίνεις τον αολ που είναι γ εθνική και τον ποσεισώνα που είναι α εθνική παίζει Ευρώπη και δεν πηγαίνουν οι συμπολίτες μας σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι που ειναι τιμή για τον τόπο τους άλλο αολ άλλο Ποσειδών που παίζει Ευρώπη και εκπροσωπεί τον τόπο μας σε όλη την Ελλάδα.

  3. Ποιος κόσμος ρε παιδιά; εδώ από τα μέλη του ΔΣ του Ποσειδώνα ο μόνος παρών, ήταν ο Μπάμπης. Οι υπόλοιποι που ηταν; ντροπή για την ιστορία του Ποσειδώνα που απουσίαζε όλο το ΔΣ. Μπάμπη, είναι δική σου ευθύνη.
    Και μετά ρε παιδιά ζητάτε από τον κόσμο να συμμετεχει; που; στο χάντμπολ και να το στηρίξουμε όλοι εμείς όταν δε το τιμάει το ίδιο του ΔΣ; που είναι οι μόλις 5 μηνών αντιδήμαρχος αθλητισμού και ο πρώην δήμαρχος; Που ειναι ο εμπειρος ο Παύλου; Είδα κάποιους και χάρηκα. Περίμενα όλο το ΔΣ του ΔΉΜΟΥ να ήταν εκεί. Έστω για 15 λεπτά.
    Όταν δε αναγνωριζουν και δε στηρίζουν οι πρώτοι πολίτες της πόλης, ποιος θα το κανει; ο κοσμος; ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ρε ζαγαρια.
    Το έχετε ξαναζήσει;
    ντροπή όλων. Μπάμπη, να το προσέξεις αυτό που γράφω.
    Ένας φίλος σου.
    Άξια η προσπάθεια των παιδιών. Μπράβο μάγκες.

  4. Τι ΑΟΛ και ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ συγκρίνεται ρε παιδιά. Άλλοι σύλλογοι άλλα ενδιαφέροντα. Σας ευχαριστούμε που υπαρχετε.
    Ο προηγούμενος.

  5. MΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΔΥΟ ΑΣΧΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ.ΔΕΙΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Β ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Γ ΑΓΓΛΙΑΣ

  6. δεν θεωρώ ότι είναι προσβλητικό το σχόλιο μου, εκτός και εάν λαμβάνεται εντολές για τις εγκρίσεις των απόψεων. Ξαναγράφω δεύτερη φορά, Δεν μπορεί να ζητάτε ευθύνες από τον κόσμο για την απουσία του όταν σύσσωμο το ΔΣ του Ποσειδώνα δεν είναι παρών. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον Ποσειδώνα και ο Μπάμπης πρέπει να το προλάβει. Είναι ντροπή σας. Μπεκιαρη πρόσεχε.
    Δεν μπορεί να γίνεται τέτοιο γεγονός και να λείπουν οι προ 5 μηνών ΔΗΜΑΡΧΟΣ και αντιδήμαρχος Αθλητισμού. Δεν γίνεται να λείπει σύσσωμο το ΔΣ του ΔΗΜΟΥ. Το έχετε ξαναζήσει ζαγαρια; ακόμη και για 15 λεπτά έπρεπε να είχατε δώσει το παρών.
    Δε γίνεται να λείπουν οι διοικήσεις των υπολοίπων σωματείων. Ποιος θα τους καλεσει; αυτοί που δεν ήταν παρων; ποιος θα δώσει το καλό παράδειγμα, αυτοί που ήταν εξαφανισμενοι;
    Από μόνοι τους έπρεπε να καλέσουν και να επιβάλουν στα μέλη τους να είναι παρών. Πως όμως να συμβαίνει όταν τα ίδια τα μέλη του ΔΣ του Ποσειδώνα δεν είναι παρων; ξεφτίλα Μπάμπη. Εσύ είσαι πρόεδρος στον Ποσειδώνα και εσύ έχεις όλη την ευθύνη για αυτή την κατάντια.
    Ντροπή. Να λάβεις μέτρα Μπάμπη. Μπεκιαρη προσεχε στο ξαναλεω. Σου σκαβουν λακο.Στην πιο μεγάλη στιγμή, για τον τόπο και για την ιστορία του Ποσειδώνα να απουσιάζει το ολο το ΔΣ. Δεν το βλέπεις;

    Ένας φίλος του Ποσειδώνα που ένοιωσε ντροπή για την διοίκηση του ενώ η ομάδα με έκανε υπερήφανο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog