Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το πρώτο κείμενο του Μπετόβλακα μετά τις εκλογές!

- Advertisement -

Εκλογές 2015. Τι με χάλασε.

Με χάλασε  που δεν μπήκε στην βουλή ο Χρυσοχοϊδης, που δεν είχε διαβάσει το μνημόνιο και ο Ντινόπουλος που κανονικά θα έπρεπε να κάνει μεταγραφή στον ΣΥΡΙΖΑ. Πίκρα με πότισε και η απουσία της Γκερέκου. Τέτοια κυρία,  με το Κ κεφαλαίο, δεν μπορεί να λείπει. Εκτός έμεινε και ο Βουδούρης που τους τελευταίους μήνες έχει αλλάξει περισσότερα κόμματα απ’ ότι σώβρακα…

  • Το γεγονός ότι η Ραχήλ Μάκρη παρότι είναι και πάλι βουλευτής και μάλιστα πρώτη και με διαφορά, δεν ανέλαβε υπουργείο παραλίγο να με ρίξει σε κατάθλιψη. Ευτυχώς όμως διότι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, θα γίνει Γενικός Γραμματέας Φωτοτυπικών. Κάθε σπίτι θα έχει δικό του φωτοτυπικό και θα βγάζει φωτοτυπίες πενηντάρικα, οπότε θα γίνουμε όλοι πλούσιοι. Επιθυμώ να συγχαρώ για μια ακόμα φορά, έναν προς έναν τους σοφούς ψηφοφόρους της.
  • Με χάλασε επίσης που δεν έγινε υπουργός ο Νικολόπουλος των Ανεξέλεγκτων. Τέτοιος κλόουν δεν μπορεί να λείπει από το τσίρκο. Η ομάδα των κλόουν Στρατούλη, Λαφαζάνη κτλ είναι φτωχότερη χωρίς το Νικολόπουλο.
  • Κατάρα σε αυτούς που δεν ψήφισαν το Παύλο Χαϊκάλη. Ένας κωμικός του επιπέδου του, δεν είναι δυνατόν να λείπει από την πολιτική ζωή της χώρας. 
  • Ακόμα περισσότερο με χάλασε ότι ο Βασίλης Λεβέντης ξεπέρασε σε ψήφους τον Βενιζέλο μόνο στη Θεσσαλονίκη. Ελπίζω στις επόμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ να μείνει εκτός βουλής. Για την Πασοκαρία όμως δεν έχω καμία αμφιβολία. Θα συνεχίσει να κυβερνά.
  • Το γεγονός ότι έμεινε εκτός βουλής η Νόνη Δούνια, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ενώ βουλευτές μας έχουν ειδικότητα στις ‘εφηβικές συνήθειες’,  μένουν χωρίς μια αξιοπρεπή δικαιολογία για να εξασκούν το άθλημα.
  • Το γεγονός ότι υπουργός Δημοσίας Τάξεως έγινε ο Γιάννης Πανούσης μου στέρησε χαρές γέλιου. Υπάρχουν διάφοροι ημίτρελοι ή ακόμα και θεόμουρλοι που ήθελαν την θέση και θα μπορούσαν να μας κάνουν να γελάμε για χρόνια. Φαντάζεστε  υπουργό Δημοσίας Τάξεως κάποιον που θα πηγαίνει μάρτυρας υπεράσπισης των αγωνιστών της 17 Νοέμβρη ή που μέλος της οικογένειας του κάνει ένοπλες ληστείες τραπεζών;
  • Με χάλασε επίσης που η Ζωίτσα Κωνσταντοπούλου δεν έγινε υπουργός και που την κλείδωσαν στην Βουλή. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορούμε να βγάλουμε λεφτά από αυτή την ιστορία. Να βάλουμε εισιτήριο στα θεωρεία της βουλής και να πουληθούν τα τηλεοπτικά δικαιώματα των συνεδριάσεων της βουλής σε χιουμοριστικές εκπομπές.
  • Το χειρότερο όμως είναι ότι η Βουλή έμεινε χωρίς Παπανδρέου μετά από 90 ολόκληρα χρόνια. Σύμφωνα με τον νόμο, οι πρώην πρωθυπουργοί εκλέγονται χωρίς σταυρό, αρκεί να μπει το κόμμα τους στην βουλή. Ο μοναδικός τρόπος για να μην είναι ο Γιωργάκης στην βουλή ήταν να φτιάξει δικό του κόμμα και να πάρει κάτω από 3%. Ο πανμέγιστος αυτό ακριβώς έκανε. Συγχαίρω προσωπικά το 44% του σοφού Ελληνικού λαού που κάποτε τον ψήφισε.

Υ.Γ. Πότε θα γίνει η τελετή καψίματος/σκισίματος/κατουρήματος  του μνημονίου;

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν είμαι αριστερός αλλά ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ,όπως υποθέτω και χιλιάδες άλλοι συμπολίτες μας.
    Η αρθρογραφία του Μπετόβλακα με βοήθησε μάλιστα να το κάνω ευκολότερα.
    Να είσαι καλά που ελάφρυνες το χεράκι μου και ελάφρυνε η ψυχή και το μυαλό μου.

  2. ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον μπετοβλακα.
    προσφερε τα μεγιστα στην εκλογικη ΝΙΚΗ του ΣΥΡΙΖΑ με την φοβερη του αρθογραφια.
    να σαι καλα ΣΥΝΤΡΟΦΕ κ καλη συνεχεια!

    TaliBan

  3. εαν ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ για χαρη του Μπετόβλακα είστε για τα σίδερα. Και το λυπηρο ειναι οτι γραφετε οτι σας αρεσει κιολας και νιωθετε και απαλλαγμενοι απο τις αμφιβολιες σας.Αμφιβολιες ειπα; μεσα σε 4 ημερες; Ωχ μανα μου πόσοι Μπετοβλακες θα χρειαστουν για να σας κανουν να νιωσετε υπεροχα μεσα στην δυστυχια σας.

  4. Ανώνυμος είχε πει κάποτε..

    Για κάτσε κε Μπετόβλακα. διότι εγώ στο έχω πει
    από πολύ καιρό πριν..!
    Αν γράφεις κάτι τέτοια… και ΣΥΧΝΑ ..
    Θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα…@ !!
    Παύλος Αρχόντης
    21 Ιανουαρίου 2015 – 8:01 μ.μ.

    ΥΓ Για φαντάσου κάτι τέτοια έγραφαν σαν εσένα σε τοπικά blog σε όλοι την Ελλάδα..!!
    Ο τσίπρας πιστεύω να σας ευγνωμονεί με τα
    Μπλά-μπλά σας…
    Ήσασταν εκτός πραγματικότητας θα έλεγα…
    Οπότε αλλάξτε ψευδώνυμο τώρα…!

  5. Υστερα απο 92 χρονια η βουλη χωρις Παπανδρεου εμενα με χαλασε που ο Τονι Μπετο που τοσο καιρο υποστηριζες εδειξε ποσο απολιτιστος ασεβης αναισθητος που δεν παρεσωδε στον Αλεξη το Μεγαρο Μαξιμου εν αντιθεση με το Μειμαρακη κυριος παρεδωσε ο ιδιος την προεδρια της Βουλης στη Ζωη με ανθη κιολας

  6. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μπετόβλακας μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ έχει αναχωρήσει για το εξωτερικό μαζί με τον Αδώνη…ενώ κάποιες άλλες μιλούν για απαγωγή και μεταφορά του σε γκουλάγκ στην αδερφή χώρα του Βλαδίμηρου από τους νικητές επαναστάτες….. Φαντάζεστε την ΜΑΚΡΗ υπουργό …..θα τρέχε από πίσω ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ …να την μυρίσει!!!!Μεγάλες αλλαγές έφεραν αυτές οι εκλογές και χαίρομαι για αυτό, γιατί βλέπουμε νέα πρόσωπα …νέες τακτικές , τους ίδιους γλέιφτες απλά έχουν αλλάξει κ…λο, βγάζουμε ανακοινώσεις και τρομάζουμε την υφήλιο..χαμός…. ΑΡΧΙΣΑ να πιστεύω στην μετενσάρκωση βλέποντας k ακούγωντας τον Αλέξη να μιλάει ,,,δεν ξέρω βέβαια αν αναφερόταν στον ίδιο ήλιο για τον οποίο μιλούσε ο Ανδρέας… φύσηξε αέρας αλλαγής… Πιστεύω αγαπητέ μπετόβλακα ότι θα πέσεις έξω στις προβλέψεις σου …ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΧΙΚΑ θα πραγματοποιήσει πολλές από τις εξαγγελίες του…. Θα αρχίσουμε να βλέπουμε ανατολή …πριν πνιγούμε στα νερά της Σμύρνης …..

  7. Εάν Ψηφήσατε ΣΥΡΙΖΑ επειδή η αρθογραφία του ΜΠΕΤΟ ήταν πάντα εναντίον του( ΣΥΡΙΖΑ),δεν είσαστε μόνο για τα σίδερα όπως έγραψε και κάποιος άλλος, είσαστε για κλάματα.

    Εάν ,λέω εάν έγραφε εναντίον της Ν.Δ η του ΠΑΣΟΚ η ενός άλλου κάματος θα το ψηφίζατε?????
    Είσαστε όντος για τα σίδερα .

    Ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ όχι για το πρόγραμμα του.

    Όχι για αύξηση μισθών και συντάξεων

    Όχι για να κάψει το μνημόνιο.

    Όχι για να διώξει την ΤΡΟΙΚΑ.

    Όχι για να παίζουμε εμείς τον ζουρνά και αυτοί να χορεύουν.

    Αλλά για να πάτε κόντρα στο ΜΠΕΤΟ!!!!!!
    Συγχαρητήρια.

    Μπετόβλακα μπράβο έκανες τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση.
    Στης επόμενες εκλογές που νομίζω ότι θα γίνουν σύντομα ο ΜΠΕΤΟ
    θα γραφεί εναντίον του ΓΑΠ

    ΨΗΦΗΣΤΕ ΤΟΝ
    ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ
    Β.Γ

  8. 11:36 μ.μ. Σταματηστε να σταζεται χολη για τη νεα κυβερνηση στο χαος τη χωρα ο Αντωνακης σας τη βυθισε ο Αντωνακης θα την αποτελειωνε αν εβγαινε παλι τουλαχιστον ετουτοι εχουν τα κακαλα να πουν ενα οχι ενω πριν στα 4 ο Αντωνακης ναι σε ολα

  9. νεο δημοκρατακια χουντικακια εχετε χασει την γη κατω απ τα ποδια σας εεεεε? θα φατε καλα οσοι χρωστατε στο δημοσιο και οσοι φαγατε απ τον λαο !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog