Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βάστα τοίχο Αλέξη, θα ζμπρρρώξω γερά, του ΜπετΩβλακα

- Advertisement -

Να σας το ορκιστώ σύντροφοι δεν μπορούσα να φανταστώ ότι είναι τόσο εύκολη η μετάβαση στον υπαρκτό Συριζισμό….

Ξεκινάς με χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος να σκίσεις το μνημόνιο στο προαύλιο της βουλής. Στην συνέχεια καταργείς την φτώχεια με ένα νόμο και ένα άρθρο. Προχωράς στην επανακρατικοποίηση της Ολυμπιακής, διώχνεις τους κινέζους με κλωτσιές από τον Πειραιά και προσλαμβάνεις τις καθαρίστριες του υπουργείου οικονομικών. Διαλύεις τα ΜΑΤ, δίνεις αύξηση στους Δημοσίους υπαλλήλους και τα δώρα στους συνταξιούχους. Ρίχνεις πέντε μπινελίκια στην εκδιδόμενη Μέρκελ και αποκαλείς σακάτη τον Σόιμπλε. Στην συνέχεια κουρεύεις το μεγαλύτερο μέρος του χρέους, οι ευρωπαίοι σου μετράνε στο τάκα-τάκα όσα δισεκατομμυριάκια χρειαστείς για να κάνεις ανάπτυξη, χαρίζεις τα δάνεια στο πόπολο και στην χειρότερη περίπτωση βάζεις την Ραχήλ Μακρή να βγάζει φωτοτυπίες πενηντάρικα μέχρι να πιαστεί το χέρι σου στο μέτρημα.

Ο σοφός Ελληνικός λαός σε ψηφίζει. Μιλώ για τους ίδιους σοφούς ψηφοφόρους που ψήφιζαν Γιωργάκη και σήμερα παριστάνουν ότι δεν τον γνωρίζουν ούτε εξ όψεως.

Φτιάχνεις την πρώτη αριστερή κυβέρνηση μαζί με την επιτομή της δημοκρατικότητας, τον Πάνο,εγκεφαλικά, Καμμένο και αρχίζεις να κυβερνάς. Για αρχή μπαίνεις στο αεροπλάνο της γραμμής για να σε βγάλουν φωτογραφίες, και μετά συνεχίζεις κανονικά με το πρωθυπουργικό τζετ. Αντικαθιστάς την λιτότητα με τον λιτό βίο, αγοράζεις κουλούρι από τον πλανόδιο, όταν οι δημοσιογράφοι είναι εκεί και μετά πας στο Ράτκα, στο Κολωνάκι για αχινοσαλάτα. Κρατάς τα ΜΑΤ και τους Κινέζους.

Την αύξηση στους δημοσίους υπαλλήλους την δίνεις κάποια άλλη στιγμή. Το δώρο τάζεις ότι θα το δώσεις τα Χριστούγεννα (καλά Χριστούγεννα σύντροφοι) και το μνημόνιο το σκίζεις σαν τις δίαιτες, από Δευτέρα. Αντί για χάρισμα των δανείων χαρίζεις ένα cd με επαναστατικές πορδίτσες με εικόνα και ήχο σε High definition έκδοση, σε κόκκινη πάντα, συλλεκτική θήκη.

Η Μέρκελ από ιερόδουλος μεταμορφώνεται στην μεγαλύτερη ηγέτη της Ευρώπης και ο σακάτης στον εξυπνότερο άνθρωπο του πλανήτη. Το κούρεμα του χρέους γίνεται περμανάντ στα άπλυτα συριζαϊκά κεφάλια και το διώξιμο με κλωτσιές της τρόικας γίνεται γλέντι και χαρά στις 50+1 αποχρώσεις του γκρι. Και εκεί που περίμενες ότι με την συμπαράσταση της συμμαχίας Νότου θα πέταγες την Ιερόδουλη Μέρκελ στα τραπέζια της διαπραγμάτευσης και θα τις εξηγούσες τι εστί βερίκοκο, βρίσκεσαι στριμωγμένος στον τοίχο, με την ιερόδουλη να έχει μεταμορφωθεί σε μαζοχίστρια με μαύρα δερμάτινα και να σου φωνάζει με φωνή Γκουσγκούνη: «Βάστα τοίχο Αλέξη, θα ζμπρώξω γερά»

Το πόπολο περιμένει στην πλατεία, μέσα στο ψωφόκρυο, να δει τον εθνικό μας μάγκα, να κραδαίνει το ματωμένο σεντόνι με την παρθενιά της Μέρκελ. Όμως βγαίνει ο Γιάννννης Μπαρουφάκης, με το χέρι στην τσέπη, συνήθεια που του έμεινε από τη εφηβεία του. Ο Μπαρούφας ανακοινώνει στον σοφό ελληνικό λαό, ότι τελικά αρέσει πάρα πολύ το σεξ με την φράου Άγγελα Μέρκελ στον εθνικό μας ηγέτη, αλλά δεν μπορεί προς το παρών να τους μιλήσει γιατί πονάει ο ποκοπίκος του. Όταν λέει ότι του άρεσε, δεν εννοεί βεβαίως ότι του άρεσε όλο. Σαν γνήσιος αριστερός πρέπει να βάλει και μια πινελιά διαφωνίας. Τον φτιάχνει μόνο το 70% μαζί με την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ. Όσο για τα βαφτίσια μην στενοχωριέσαι. Όπως και την αποκαλείς την Μέρκελ δεν την νοιάζει. Σημασία έχει μόνο το τσούξιμο μετά.

- Advertisement -

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Toυλαχιστον Μπετοβλακα αυτος διαπραγματευεται δεν στεινι λοκο ουτε συνενοειται μεσω μαιιλ ουτε στηνεται στα 4 οπως κανανε οι δικοι σου τοσα χρονια οσο για τη Μακρη που λες καλα το ειπε εσεις δεν καταλαβατε τη εννουσε θελω παρα πολλυ ολες οιτραπεζες να γινουν κρατικες για να παψουν να μας πινουν το αιμα και για να σταματησει κατι σαν εσενα Μπετο να περνεται παχυλους μισθους επειδη ειστε διευθυντες και προισταμενοι και σιγα τη δουκεια που κανετε οι ταμιες κανουν ολοι τη δουλεια εσεις σ εμια γραφιαρα καθεστε ολη μερα αντε να πατησεται και κανενα πληκτρο που και που αντε να βγαλεται και καμμια φωτυπια που και που οσο για το δωρο χριστουγεννων που λες θα το δωσει και ολα σιγα σιγα απο αυτα που εχει πει θα τα κανει οχι σαν εσας που το μονο που σας ενοιαζε ηταν πως να γεμισεται τις τσεπες σας με τα λεφτα του Ελληνικου λαου

  2. @ ανώνυμε 12.16 Ποια διαπραγμάτευση ρε σύντροφε; Γύρισαν όλη την ευρώπη στο τζαμπέ, με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο εκτός από την πρώτη φορά που πήγαν με το αεροπλάνο της γραμμής για να βγάλουν φωτογραφίες!!! Εξι ώρες κράτησε η διαπραγμάτευση!!!!!!!! βγάλε τα καλημέρα, καλησπέρα και αντίο, εμειναν σκάρτες τρεις ώρες διαπραγμάτευσης. Από αυτές, τις 2 ώρες τις εφαγαν για να βρουν τις λέξεις που θα αντικαθιστούσαν τις λέξεις μνημόνιο, τροικα, παράταση κτλ.για να μπορεσεις εσύ και οι υπόλοιποι σύντροφοι να ξεπεράσετε το γεγονός ότι η ηγεσία σας είναι πιο μνημονιακή ακόμα και από εμένα. Η σκληρή διαπραγματευση κράτησε 20 λεπτά! Και για καφε με τους συντροφους να είχαν πάει περισσότερο θα κρατούσε. Αλλωστε ΠΡΙΝ ακόμα συναντήσουν τον ΣΟΙΜΠΛΕ, το κουρεμα είχε πάει περίπατο και είχαν συμφωνήσει με το 70% του μνημονίου. Aλήθεια σύντροφε τι ώρα θα σκίσετε το μνημόνιο; Οταν σας τα έλεγα, με λέγατε γερμανοτσολιά κτλ. Τώρα περαστικά σας!

  3. καλα ρε μπετο αυτα που μας λες αλλα μεταξυ αλεξη και αντωνη δεν υπαρχει συγκριση,ειναι σαν να κλεβεις εκκλησια.και να σου πω οτι ειμαι δεξιος καραδεξιος θα ελεγα και ο αλεξης και η κυβερνηση του μας εδειξε σε εμας τους δεξιους πως πρεπει να λειτουργει μια ελληνικη κυβερνηση και μπραβο τους!μεταξυ μας τωρα αν καταφερει και φερει μια καλη συμφωνια θα μεινει στην καρεκλα για 20 χρονια.και κατι τελευταιο,ο αντωνης ποτε θα φυγει?ο αντωνης ποτε θα κανει αυτοκριτικη?που μας τα δινανε ολα αμασητα-τα μετρα εννοω.που καταφεραν για πολυ λιγα εκατομμυρια ευρω να φορολογησουν μεχρι και τους ταλαιπωρους.

  4. Περαστικα Μπετοβλακα θα σου περασει σε 20χρονια,σε βλεπω στις επομενες εκλογες να ψηφιζεις συριζα οπως κ ο Μπαλτακος.
    Εχεις πολυ πλακα.
    Απο τοτε που ο ανθρωπος βγηκε απο τα σπηλαια ολοι ξερουν οτι οταν καποιος παει σε διαπραγματευση βαζει 10 στο τραπεζι για να παρει(ειδικα εαν ειναι αδυναμος απεναντι στους πιο ισχυρους του πλανητη που λειτουργουν σαν την κοζα νοστρα)οτι μπορει,εαν ελεγε προεκλογικα σε ποια θα εκανε πισω θα αποδυναμωνε τη διαπραγματευτικη του θεση.
    Να δω απο δευτερα που θα βρεθει ο Σα(χλα)μαρας σου.

  5. Με τις λαικιστικες μπαρουφες που γραφεις καταλαβαινουμε ολοι γιατι κρυβεσαι πισω απο την ανωνυμια,εαν εγραφες με ονοματεπωνυμο δεν θα ησουν τοσο ουγκ,θα ησουν λιγοτερο λουμπεν.Φοβερα επιχειρηματα,στα καφενεια στα κομωτηρια κ στο λιμανι μιλανε πιο ωραια,ωραιο επιπεδο ,μπραβο σου.

  6. Εγώ κύριοι δεν διάβασα το ΑΡΘΡΟ και κυρίως τα ΣΧΟΛΙΑ σας…!!
    Δεν βλέπω να έχουν κανένα νόημα για μένα…
    Είναι σαν το κομπολόι ..χωρίς χάνδρες…
    Ας κάνω καμιά άλλη δουλειά…!
    Παύλος Αρχόντης

  7. ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΠΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

  8. Μπετο σε απολαμβανω παντα αλλα εισαι αδικος

    Δεν εχουμε μνημονιο.
    Θα το σκισουμε θα το καψουμε θα το κατουρισουμε όταν πάρουμε το δώρο Χριστουγέννων έτσι να το γιορτάσουμε λίγο.

    Έχουμε όμως πρόγραμμα, τι έτσι στα τυφλά?

    Δεν έχουμε Τρόικα.
    Έχουμε όμως επιτροπή εμ,τι νόμιζες!!!!!
    Και στο κάτω κάτω

    Εχουμε 70% Σαμαρα και τα ρεστα Αλεξης
    Όλα μια χαρα.
    Και μετα την πενθημερη σχολικη εκδρομη στο σπιτη μας.

    Καλη σας νυχτα είναι και αργα βαρεθηκα
    Βασιλης Γλυκοφρύδης

  9. Ας μας γράψει κάτι ανάλογο ο Βουλευτής Κορινθίας κος Δήμας
    Να του απαντήσουμε ανάλογα και επώνυμα κε Μπετόβλακα…
    Εσένα τι να σου απαντήσουμε….???
    Να σου πούμε ότι με τα μνημόνια, μας έχουν πτωχεύσει ήδη…
    Και τα χρήματα όπου παίρνουμε, και αυτά όπου έχουμε,
    δηλ. σπίτια κτλ…δεν έχουν καμία αξία διότι κανείς δεν τα αγοράζει, διότι δεν έχει χρήματα…!!
    Αξία έχουν μόνο για την εφορεία για να τα φορολογεί…!!
    Άντε κάνε καμία άλλη δουλειά…
    Παύλος Αρχόντης

  10. Μην φοβάστε κ.Αρχοντή, τώρα με τον Ανδρέα Τσίπρα, το μνημόνιο θα είναι πιο γλυκό.
    @ κ.Γλυκοφρίδη εάν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πει πόσο μνημιονιακός είναι (70%+ την εργαλειοθήκη του Ο.Ο.Σ.Α) θα τους είχα ψηφίσει και εγώ.

  11. Ston Μετόβλακα…δεν με λένε Αρχοντή..

    Και οι Τούρκοι πριν το 1821 το ίδιο θα έλεγαν στους επαναστάτες Έλληνες τότε πιστεύω…
    Καθίστε ήρεμα φτώχεια, και λίγο υποτέλεια καλά είσαστε….
    Το ίδιο θα έλεγαν και οι φίλοι σου Γερμανοί το 1940 ηρεμήστε και συνεργαστείτε μαζί μας….
    Και θα περάσετε καλά …ηρεμήστε.. (μάθετε και Γερμανικά
    όπως έμαθαν οι δωσίλογοι τότε…κ.α…)
    Τι λες ρε ΒΛΑΞ… (το sort) για Μπετόβλακα…
    Παύλος Αρχόντης
    ΥΓ Τότε είχαμε Στρατιωτική εισβολή…
    Τώρα έχουμε οικονομικοί εισβολή, για αυτό μας δάνειζαν…..!
    Θα μας φτάσουν να πουλάμε το σπίτι μας για να μην μας βάλουν μέσα…
    Και όποιος καταλαβαίνει- κατάλαβε…

  12. Πάρε και αυτό βρε Βλαξ.. (sort) gia to Betoblaka
    Προβάδισμα 27% του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc που διεξήχθη για τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA.
    Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 45,4 %, έναντι 18,4% της Νέας Δημοκρατίας, ακολουθεί το ΚΚΕ με 4,8% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Χρυσή Αυγή με 4,7%, το Ποτάμι με 4,6%, το ΠΑΣΟΚ με 2,8%, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 2%, η Ένωση Κεντρώων με 1,8% και η Τελεία με 1,3%.
    Επίσης θετικά κρίνει το 83,1% των συμμετεχόντων στην έρευνα, τις πρώτες ημέρες της νέας κυβέρνησης έναντι 13,6% που είπε «αρνητικά και μάλλον αρνητικά» και 3,3% που δεν απάντησε, ενώ το 79,9% κρίνει θετικά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης και το 17,4% αρνητικά.
    Ακόμη όσον αφορά στον υπουργό Οικονομικών κ. Γιάνη Βαρουφάκη και στο ερώτημα πως κρίνει τα πρώτα δείγματα γραφής του νέου υπουργού το 82% απαντά θετικά.

  13. Ston 7:06 μ.μ
    Δεν Ψήφισα Σύριζα….!!
    Αλλά και ποτέ μου δεν ψήφησα ΝΔ……..
    Αλλά σε αυτήν την γενναία προσπάθεια της Πατρίδας
    Είμαι με αυτούς, το 83% όπου τάσσεται υπέρ αυτής της Εθνικής προσπάθειας…
    Αυτή την στιγμή όπως έχω πει γίνεται μάχη-πόλεμος της χώρας έτσι και εγώ συμπαρατάσσομαι, και είμαι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ Έλληνας
    Δεν περιμένω τίποτα προσωπικό ούτε από το σύριζα..
    Ούτε ποτέ περίμενα από το πασοκ-ΝΔ…
    Γκέκε… μανάρι…?? Αυτός είμαι εγώ… π.α

    ΥΓ Μπορεί στο μέλλον να ψηφίσω σύριζα….!
    Άλλωστε το 32 % του σύριζα δεν ήρθε από το κκε…??

  14. Και οπως παντα οι Δεξιοι ολης της Ευρωπης εναντιον της Ελλαδας κ του λαου,ενω οι Αριστεροι υπερ της χωρας μας διαδηλωνουν μεσα στο κρυο σε καθε γωνια της ηπειρου.
    Να προσεξεις τον ποποπικο τωρα που θα βαλεις το e.mail Χαρδουβελη να μην τσουξει.

  15. Να τα βάλουμε όλα στο τραπεζι…… κε βλαξ (sort of betoblaka)
    Μάλιστα η εφημερίδα σημειώνει πως οι αποζημιώσεις, που αξιώνουν οι Έλληνες, δεν φθάνουν ούτε καν στα πραγματικά χρηματικά ύψη που πρέπει να τους δοθούν. «162 δισ. ευρώ, χωρίς να υπολογισθούν τα επιτόκια από την εποχή της Κατοχής […] τα 108 δισεκ. αντιστοιχούν στις καταστροφές των υποδομών, ενώ τα υπόλοιπα στο καταναγκαστικό δάνειο της δοσίλογης κυβέρνησης».
    Κατά τον καθηγητή στο UCM Κάρλος Σανθ Ντίαθ, η Ελλάδα έχει όλους τους καλούς λόγους και τα ιστορικά δεδικασμένα για να αξιώσει μία επίλυση του χρέους της… α λα γερμανικά, υπογραμμίζοντας πως χάρη σ’ αυτές τις χαριστικές συμφωνίες μπόρεσε να επανεκκινήσει το σημερινό γερμανικό οικονομικό θαύμα, να τεθούν οι βάσεις για τη σημερινή ανάπτυξή της.
    «Η Γερμανία ήταν η χώρα που επωφελήθηκε όσο καμία άλλη από την Ε.Ε., συνεπώς είναι εκείνη που περισσότερο απ’οποιονδήποτε άλλο οφείλει να φροντίσει γι αυτήν», συνεχίζει.
    Πηγή: ΑΜΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog