Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εθνική συναίνεση, εθνική προσπάθεια, εθνική διαπραγμάτευση και τρίχες κατσαρές – Του Μπετόβλακα

- Advertisement -

Ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης των συριζοκαμμένων ζήτησε από το βήμα της βουλής συναίνεση και στήριξη στα πλαίσια της εθνικής διαπραγμάτευσης…

Ζητά να ενωθούν οι Έλληνες γύρω του , ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη ισχύ, στις διαπραγματεύσεις του με την Γερμανία. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης, με λίγα λόγια, υποσχέθηκαν ότι θα παράσχουν την στήριξη τους, υπό την προϋπόθεση της κατάθεσης προτάσεων που δεν θα οδηγούν στην έξοδο από την  ευρώ. Σύμφωνα με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, που σημειωτέον μέχρι χθες ήταν κατάπτυστες και στημένες, ο ελληνικός λαός, στηρίζει σε μεγάλο βαθμό την εθνική προσπάθεια της κυβέρνησης απέναντι στην Γερμανία.

Το θέμα όμως είναι ότι δεν υπάρχει καμία εθνική προσπάθεια. Υπάρχει μια συμμαχία ανθρώπων ψυχιατρικού ενδιαφέροντος ( πχ Ζωίτσα, Γιάννης με ένα νι ) με τεμπελχανάδες (πχ  Αλέκσης ) που ενώθηκαν με τους ψεκασμένους και με τους κοινωνικά ευαίσθητους με 12% προμήθεια.  Πήραν μαζί τους όλη την δημοσιοϋπαλληλική πλέμπα της χώρας και τους πενηντάρηδες συνταξιούχους και κατάφεραν να καταλάβουν την χώρα.

Στην απέναντι πλευρά δεν βρίσκεται η Γερμάνια. Αυτά τα πονηρά των τσιπριοκαμένων δεν θα περνάνε για πολύ καιρό ακόμα. Απέναντι μας βρίσκεται ολόκληρη η Ευρώπη και κυρίως η πραγματικότητα. Ζητάμε λεφτά από τους φορολογούμενους ευρωπαίους για να πληρώνουμε συντάξεις σε πενηντάρηδες και για να διορίσει  Κατρούγκαλος  τους πελάτες του στο δημόσιο. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

Μιλάνε για ανθρωπιστική κρίση. Ας απολύσουν αυτούς που μπήκαν στο δημόσιο από το παράθυρο και ας δώσουν αυτά τα λεφτά για την καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης. Ας αναστείλουν τις συντάξεις των πενηντάρηδων, κι ας δώσουν αυτά τα λεφτά για την ανάπτυξη. Δεν θέλω άλλα δανεικά. Δεν θέλω να φεσώνω τα παιδιά μου για να παίζει πασίεντζα ο κοπρίτης στο δημόσιο ή για να παίρνουν 12% προμήθεια οι πονηρούληδες. Εθνική αξιοπρέπεια δεν είναι να πηγαίνει ο Γιάννης με ένα νι στις Βρυξέλες με το χέρι στην τσέπη, ούτε το να φωνάζει ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς, « go back κυρία Μέρκελ.»

Εθνική αξιοπρέπεια είναι να μην ζητάς δανεικά, να έχεις πλεονάσματα και να μην γελούν μαζί σου ακόμα και τα τσιμέντα της Ευρώπης. Όλα τα άλλα είναι τρίχες κατσαρές.

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ψυχιατρικού ενδιαφέροντος χρηζει αυτος που υποστηριζεις Μπετοβλακα να δω ποτε επιτελους θα ξυπνησεις απο το ματριξ που ζεις και τη χαιβανιτιδα που σε εχει κυριεψη

  2. Μ Π Ρ Α Β Ο. κάθε λέξη μια αλήθεια, κάθε πρόταση μια κλωτσιά στα αχαμνά των Συριζοψεκασμένων. που έχουν κρυφτεί τα καλόπαιδα του συριζα που μας είχαν τρελάνει όλο αυτό τον καιρό? Ο Τσίπρας θα προλάβει να φύγει με το ελικόπτερο. Εσείς όμως θα μείνετε στο Λουτράκι και θα λάβετε αυτό που σας αξίζει.

  3. "Ας απολύσουν αυτούς που μπήκαν στο δημόσιο από το παράθυρο και ας δώσουν αυτά τα λεφτά για την καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης. Ας αναστείλουν τις συντάξεις των πενηντάρηδων, κι ας δώσουν αυτά τα λεφτά για την ανάπτυξη. Δεν θέλω άλλα δανεικά. Δεν θέλω να φεσώνω τα παιδιά μου για να παίζει πασίεντζα ο κοπρίτης στο δημόσιο ή για να παίρνουν 12% προμήθεια οι πονηρούληδες."
    Kαταγγέλω επίσημα ότι κάποιος έβαλε σφήνα το συγκεκριμένο στο κείμενο του Μπετόβλακα.
    Δεξιούλης (δεν πιστεύω να πας με τον Τζήμερο που αναλαμβάνει καινούριο κίνημα σωτηρίας από την αλβανοποίηση της χώρας) βολεμένος (δεν το λέμε πουθενά ποιός μας έβαλε στην δουλίτσα) που τρέφεται από τις σάρκες των συνανθρώπων του (τί είπαμε ότι επαγγέλεσαι….για πες το δυνατά να γελάσουν και οι σαρδέλες στο μπλογκ),να μιλάει για αλλαγή της κατάστασης που φτάσαμε εδώ λόγω της "δημοκρατίας" με μπλε και πράσινους κόκκους ;
    Aν ναι , αποτελείς αντικείμενο "ψυχιατρικού ενδιαφέροντος".
    Καλή συνέχεια στην "αρθρογραφία" σου και μια παράκληση στο LB.
    Bάλτε τον να γράφει κάθε μέρα ,ρε παιδιά,προσφέρει γέλιο ο άνθρωπος !

  4. Ο 11:55 τι θέλει να πει?Τίποτα.
    Για το άρθρο που έγραψε ενας υπάλληλος του ιδιωτικού τομέα απαντά? Όχι.
    Για ενα πράγμα είμαι σίγουρος για το ποιος είναι:Ψήφιζε πολλά χρόνια ΠΑΣΟΚ,είναι ενας κοπριτης τεμπελχανας και τώρα τα δυο τελευταια χρόνια το γύρισε στο Συριζα.Βάζω στοίχημα επίσης οτι χαρακτηρίζει όσους δεν συμφωνούν μαζί του ως μνημονιακους,γερμανοτσολιάδες και γενικά φασίστες.
    Τον βρήκα; Τι κερδίζω;
    ΚΖ

  5. Όχι φίλε ΚΖ,δεν κερδίζεις.
    Δεν είμαι ένας κοπρίτης τεμπελχανάς που το γύρισα στον ΣΥΡΙΖΑ τα δύο τελευταία χρόνια.
    Καλή η παγίδα των χαρακτηρισμών "όσους δεν συμφωνούν μαζί του ως μνημονιακους,γερμανοτσολιάδες και γενικά φασίστες.",αλλά δεν θα σου κάνω την χάρη να τσιμπήσω.
    Επέτρεψε μου να μην κάνω δήλωση πολιτικών φρονημάτων.
    Επίσης επέτρεψε μου να ξέρω πολύ καλά τί σημαίνει φασίστας,λέξη την οποία μερικοί έχουν κάνει πιπίλα.
    Απλά θα σου πω ότι είμαι κι εγώ εργαζόμενος (ελεύθερος επαγγελματίας αν ενδιαφέρεσαι) και αντιδρώ στον κοινωνικό καννιβαλισμό που εκφράζει ο Μπετόβλακας (και προφανώς επικροτείς κι εσύ) μια και τον υπερασπίζεσαι με τόσο μεγάλο πάθος.
    Και δεν πετάω την μπάλα στην κερκίδα απαντώντας στους χαρακτηρισμούς σου.
    Απλά θέτω ένα ερώτημα : δικαιούται ΟΠΑΔΟΣ κόμματος εξουσίας (δύο συγκεκριμένα είχαμε από την μεταπολίτευση) να μιλάει για την κατάσταση στο δημόσιο,κατηγορώντας αυτούς που δεν την δημιούργησαν ;
    Προσωπικά,δίνω μια ευκαιρία στην τωρινή κυβέρνηση για να την κρίνω χωρίς να σηκώνω σημαιάκια και να αποθέτω τις ελπίδες μου σε εκπροσώπους.
    Φιλικά,ο "11:55".
    Συμβουλή : αν θέλεις διάλογο,μην ξεκινάς με στείρους χαρακτηρισμούς,
    Αν θέλεις συνέχεια τέτοιου επιπέδου,συνέχισε μόνος σου.
    Και πάλι φιλικά.

  6. ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ-ΑΝΤΙΜΠΕΟΒΛΑΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ.ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΓΡΑΨΑΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ?ΠΟΤΕ?ΠΟΤΕ ΗΡΘΕ Ο ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΒΗΝΑΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΟ?
    ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΣΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΓΑΜΑΜΕ ΟΛΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ.

  7. 3:18 π.μ. Να βγαζαμε αυτον που υποστηριζει ο Μπετο να απολυε 200.00 μα πηγαινε τους μισθους και τις συνταξεις στα 360 να μας επαιρνε και τα σπιτια που με τοσο κοπο και ιδρωτα οι περισοστεροι τα εχτισαν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog