Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Tουριστικό Λουτράκι SOS!

- Advertisement -

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 και ώρα 4:45μμ.Αυτή είναι η εικόνα ΤΩΡΑ της παραλίας Λουτρακίου.Οι ευθύνες μεγάλες και με ονοματεπώνυμα….
Κρατείστε αυτές τις φώτο γιατί θα έχουμε πολλά επεισόδια σε αυτό το κακόγουστο σήριαλ που παίζεται τα τελευταία χρόνια με την άλλοτε κραταιά λουτρόπολη μας.

- Advertisement -

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφιες,συμβαίνει λογω αδιαφορίας του Δήμου.Παραδειγμα: εχουμε πέσει ολοι εδώ με τα μούτρα,στην υποθεση "καζινο",καλώς ή κακώς,και περιμένουμε τα υπολοιπα θέματα,να δουλεύουν στον "αυτόματο",επειδη ειμαστε η παλιά Λουτροπολη της χωρας.Δυστηχώς,με την σημερινή οικονομική κρίση,χρειαζονται πολλες ενέργειες από μερους Δημαρχειου,για να δουμε φετος κοσμο να ερχεται στο Λουτρακι.Επισεις,σημαντικό επιμερους πρόβλημα είναι και το ότι για να ερθει ο παλιος επισκέπτης του Σαββατοκύριακου στο Λουτρακι,επιπλεον του ολου κοστους μεταφοράς,διαμονης,διασκεδασης,κτλπ εχει να υπολογισει και τα πάμπολα διόδια.Αυτά βεβαια υπηρχαν και παλιοτερα,αλλα παλιοτερα ειχε και ο κοσμος λεφτά και δεν τον ενοιαζε.Οποτε προτιμα να μενει ο Αθηναιος στην Αθηνα να γεμιζει τις εκει παραλιες,αντι να ερθει εδώ.Ο ντοπιος πλυθησμος δεν μπορει να βοηθησει και πολύ,γιατι υπαρχει και ανεργεια και φτωχοποιηση στον νομο μας.
    Το Δημαρχείο να αναλαβει δραση διαφημισης της πολης μας,με καθε τροπο που ειναι δυνατος,μηπως εστω και στο παραπέντε,σωθει η χρονια.Ομοιως και καποιες επιχειρησεις που γεμιζουν τα σαββατοκυριακα,ας κανουν και λιγο διαφημιση και αυτοι,γενικα στο Λουτράκι, και οχι μονο στα μαγαζιά τους.
    Οι εικονες ειναι θλιβερες.Κριμα.

  2. Βρωμα και δυσωδια παντου.Αβαφα καγκελα μεσα στη σκουρια,ομπρελες παρατημενες,και πλακες ψεκολλημενες.Και μετα ζητατε και τα ρεστα,οπου ο κοσμος δεν ερχετε,η σας φταιει ο καιρος.

  3. Δηλαδή ποιός θα κανέ μπάνιο τέτοια μέρα με τέτοιο καιρό
    Το τριήμερο του Αγ.Πνεύματος το Λουτράκι βούλιαζε και η Κορινθός ήταν άδεια
    Σταματήστε να γκρινιάζεται για τα πάντα,με την ασάφεια της συμφωνίας το κακό καιρό αυτή είναι η εικόνα σε όλη την Ελλάδα πλην των μεγάλων θέρετρων
    Το θέμα είναι το καλοκαίρι να διατηρηθει σε καλά επίπεδα και εννόω Ιούλιο-Αύγουστο

  4. Παιζετε με τον πόνο μας ρε μλκες.ποιος καιρός και μλκιες.καταντησατε το Λουτράκι να δουλευει 10 μέρες το χρόνο.και όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι ανακατεύονται.ελ τι οου τι κανει;καλά;άντε γεια!

  5. και διαφημιση με αυτά τα μυαλά που κουβαλάτε μία ώρα δρόμο απο την Αθήνα θα προτιμήσει ο κόσμος να πάει Ναύπλιο να ξέρετε . Βλέπουν και οι Αθηναίοι τα αρνητικά σχόλια [που κάνετε γι αυτούς στα μπλοκς και στο Φείσμπουκ.

  6. Ερημουπολη το αγαπημένο μας Λουτράκι. Ας είναι καλά αιρετοί-επαγγελματίες-ξενοδοχοι-εμποροι- ταξιτζηδες.Τα καταφερατε πολύ καλά όλοι σας!Βλέπουμε επίσης και το τεράστιο έργο του LTO που έχει βουλιάξει το Λουτράκι από τον κοσμο που έχει φέρει.
    Γ.Π.

  7. Μου αρεσει που σας φταει ο Δημος μονο και δεν κοιτατε τους επαγγελματιες του δημου που κοιτουν με ενα ΣΚ να βγαλουν ολο το μηνα. Η μηπως φταει ο Δημος για τις τιμες που εχουμε;

  8. 11:25 μ.μ. Στην παραλιακη στο Κολονακι και γενικως στα βπ που πληρωνεται τον καφε 5 ευρω δεν σας πειραζει χωρις να προσφερουν τιποτα απο θεα οι τιμες του Λουτρακιου σας πειραζουν

  9. φερτε κλαρινογαμπρους απο Λουτρακι και περιχωρα να σωθειτε.. δωστε τους και ρακετες να παιζουν κανα 8ωρο να τσιμπανε οι τουριστριες και ν αραζουν στη παραλια να μαζευονται και οι υπολοιποι..λιγο μυαλο..αξιοποιηστε τους κλαρινογαμπρους τωρα..

  10. AN O DIMOS DEN KANEI TIPOTA GIA TO LOUTRAKI OI LOUTRAKIOTES GIA TO DIKO TOUS TO SYMFRON N4ANASKOUMPOTHOUN KAI NA TO KATHARISOUN KAI NA EPIDIORTHOSOUN OTI EXEI XALASEI S'AUTES TIS STIGMES PREPEI NA EIMASTE ENERGOI KATOIKOI KAI NA MIN PERIMENOUME TI THA KANEI O DIMOS SIKITHEITE APO TIS KAREKLES KAI ARXISTE DOULEIA

  11. Οταν περιμενετε τα παντα απο τους αλλους τοτε ποτε δεν θα γινει τιποτα. Παρτε πρωτοβουλιες και φτιαχτε εσεις την πολη σας. Μαζευτε εθελοντες και καθαριστε την παραλια, βαφτε τα καγκελα και οτι αλλο νομιζετε οτι θα φερει τουριστες. Εχετε ηδη μια πολυ καλη ομαδα στο Λουτρακι: τα παιδια που μαζευουν τα σκουπιδια απο το βυθο. Μπραβο τους και συγνωμη δεν θυμαμαι το ονομα της ομαδας. Το να κατηγορητε δημοσιως δεν ειναι σωστο διοτι το βλεπουν και οι τουριστες, εκτος αν αυτος ειναι ο σκοπος σας. Οι κατηγοριες πρεπει να γινονται σε κλειστους χωρους οταν αφορουν τον τουρισμο. Χρηστος Κατσουδας, παλιος κατοικος Λουτρακιου και συμπολιτης σας. Οσοι απαντησετε εδω για μενα να ξερετε οτι δεν θα το δω. Μπορειτε να στειλετε τις απαντησεις σας στον Κύριος Πρόεδρος στο facebook. Σας ευχαριστω για τον σεβασμο που δειχνετε στις πολλες αποψεις και στην ελευθερια του λογου.

  12. Οι ξενοι δανειστες φταινε . . λιγο νοικοκυρεμα και εθελοντικος συντονισμος ολων των επαγγελματιων ειναι τοσο δυσκολο ?

  13. Οι ξενοι δανειστες φταινε . . λιγο νοικοκυρεμα και εθελοντικος συντονισμος ολων των επαγγελματιων ειναι τοσο δυσκολο ?

  14. Εσεις δεν το μόνο που θέλετε ειναι τα λεφτα και τους οικιστες που σας αφήνουν 40 χρονια τα λεφτα τους του βρίζετε

  15. Ston 10:25 π.μ
    Φίλε μου ανώνυμε, μεγάλες εξυπνάδες μας πέταξες….
    Και δεν επιδέχεσαι και συζητήσει….!!!
    Το μεγάλο κακό για μένα είναι ένα, ότι οι δημοτικοί άρχοντες επιλέγονται για ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ…
    Αν ήταν 2 χρόνια να έβλεπες των εθελοντισμό από τους ίδιους..
    Από τους απλούς συμβούλους- υπό προϊστάμενους- προϊστάμενους μέχρι αρχή προϊστάμενους….!!
    Εδώ τους λες στο δρόμο ένα πρόβλημα για την πόλη..
    Και σου λένε δεν είναι στην αρμοδιότητα μου…!!
    Δηλαδή θα τρέξω εγώ ο απλός δημότης να ψάξω ποιος είναι ..?
    Δηλαδή τόσο εθελοντισμός υπάρχει…??
    Π.χ Έλεγα στον πρώην αντιδήμαρχο κον Μουζάκη υπάρχει πρόβλημα στα όργανα γυμνασιακής στο πευκάκι. .
    Και μου απάντησε ο τάδε είναι υπεύθυνος…
    Θέλεις να σου δώσω το τηλέφωνο να του το πεις…???
    Δηλαδή είναι να τρελαθείς…!!
    Ένας δημότης όπου αν δω ενδιαφέρον από τους ιδίους τους άρχοντες θα τρέξω και εγώ, όπως και άλλοι πιστεύω..
    Παύλος Αρχόντης

  16. Εαν σε μια πόλη οπως το Λουτράκι,ο κοσμος περιμένει απο τους εθελοντές,να κανουν δουλειές τζάμπα και χωρις καμμια ανταποκριση απο τον Δημο και τους πολιτες,κυριοι λυπάμαι που το γράφω,αλλα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.Αλλοιμονο εαν αρχισουν διαφορες εθελοντικες ομαδες να κανουν δρασεις,με τον Δημο απλο παρατηρητη.Απαραδεκτη αυτή η αποψη καποιων.Ο Δημος θα επρεπε να συντονιζει πρωτος τις εθελοντικες δρασεις των πολιτων,με τροπο ωστε και οι ανθρωποι αυτοι να εχουν μια σχετικη αναγνωριση των προσπαθειων τους,αλλα και η πολη να οφελειται απο τις δρασεις τους.
    Όλα τα υπολοιπα,ειναι αποψεις για τεμπέληδες και βολεμένους.
    Ας ξυπνήσουμε σε αυτην την πολη καποτε..

  17. Μια λέξη θα πω μόνο: ΑΔΕΣΠΟΤΑ!
    Δώδεκα (12) τον αριθμό μέτρησα χθες Σάββατο στη βόλτα μου από την Πλώρη μέχρι τα ουζερί. Δεν περιγράφω άλλο…

  18. LTO..LTO…LTO…ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ??? ΧΑΘΗΚΑΝ !!! ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ !!!!!

  19. AMA ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΙ . . . .ΘΑ ΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΣΙΑ . . . .. ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ . . . .ΠΑΛΙΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΖΑΝ , , ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ !!!!!

  20. Έχω κουραστεί πια!!! σιχάθηκα τους "θεατές" της κοινωνίας που κρίνουν! Σε αυτήν την πόλη ζούμε άνθρωποι που την χαιρόμαστε, αλλά δεν την αγαπάμε πραγματικά! Λίγοι είμαστε αυτοί που θέλουμε να βοηθήσουμε και το κάνουμε χωρίς φιλοδοξίες πολιτικές ή χρηματικές! Δυστυχώς όμως η ιδιοτελής φιλοδοξία υπερισχύει μόνο και αυτό φαίνεται και μέσα από μικρές ομάδες της πόλης που δήθεν προσφέρουν έργο! Όμως για καμία πόλη της Ελλάδος δεν έχει δικαίωμα κανένας να κρίνει ειδικά όταν αυτός είναι όντως ο "κανένας"! Δεν έχω μάθει να "χαιδεύω" αφτιά κανενός και Ναι δεν έχουμε κανέναν τρομερό LTO, ναι! έως και τώρα δεν είχαμε κανέναν τοπικό άρχοντα που να κάνει αυτή την πόλη πανέμορφη σε σημείο που να μην την αγγίζει κανείς, όμως δεν έχει ανάγκη κανέναν γλειώδη τύπο που κάθεται στην μιζέρια της ζωής του σε μία πολύβουη πόλη όπως η Αθήνα, να κρίνει τι έχω και τι δεν έχω εγώ και η πόλη μου!!! Δεν έχω ανάγκη κανέναν γλειώδη τύπο του Σαββατοκύριακου που έρχεται ως "τουρίστας" για 2 μέρες τον χρόνο και το μόνο που έχει μάθει είναι να μην σέβεται το μέρος όπου πηγαίνει για τουρισμό! Να αγοράζει παγωτό και το κυπελλάκι να το πετάει έξω από το καλάθι με την δικαιολογία ότι είναι γεμάτο! Να έρχεται στην πόλη μου και να παίρνει το "κάρο" του έως την ακτή γιατί βαριέται να περπατήσει από το πάρκινγκ ως εκεί. Να κρίνει την δική μου πόλη όταν εκείνος την δική του την έχει γεμίσει ακαθαρσίες και αυτοκίνητα ΠΑΝΤΟΥ!!! Το τρομερό λάθος όλων των διοικούντων είναι ότι πνίγονται στο όνομα της "κρίσης"! Απλά πράγματα, όπως 2 κιλά χρώμα, για να βάψουν τα πάντα ακόμα και την πιο άσχημη γωνιά το θεωρούν "κυπριακό" πρόβλημα! Τρομερό λάθος είναι να μην έχουμε πια το σθένος να τολμήσουμε να διώξουμε τους "γλειώδης τουρίστες" του Σαββατοκύριακου και να περιμένουμε μόνο αυτούς! Ας μείνουμε μόνοι μας για πολύ καιρό έως ότου αποφασίσουμε ότι σε αυτή την πόλη πρέπει να κάνουμε κάτι να έρθουν πραγματικοί άνθρωποι ως τουρίστες! Όμως πρέπει να γίνουμε άνθρωποι και οι ίδιοι γιατί δεν γίνεται να πηγαίνω να πετάω τα σκουπίδια μου στον κάδο και ο γνωστός συντοπίτης μου επιχειρηματίας να έχει πετάξει με θράσος όλα του τα χαρτοκούτια έξω από τους κάδους χωρίς καν αισχύνη!!! όμως ο μόνος που τον πρόσβαλλε και τον έκανε να τα μαζέψει είμαι εγώ,καμία δημοτική αρχή, κανένα πρόστιμο μπας και βάλουμε μυαλό! Πότε μάθαμε να αγαπάμε το σπίτι μας και έξω από την αυλή μας??? Αν αλλάξουμε αυτά τότε θα έχουμε και άλλους επισκέπτες όχι γλειώδη τυπάκια με 20 Ε ίσα για έναν καφέ! Και τυπάκο εσύ που δεν είσαι κλαρινογαμπρός και κάγκουρας, έχε υπόψιν ότι εκείνοι οι τύποι που εσύ ονομάζεις κλαρινογαμπρούς, ήταν αυτοί που είχαν φέρει στο απόγειο τον τουρισμό, τον οποίο έχασες εσύ ο γιάπις και ο κουλτουρέ της νέας εποχής! που πετάς το καλαμάκι στην ακτή νομίζοντας ότι αυτό δεν είναι σκουπίδι! Αγαπήστε αυτήν την πόλη και όλα θα παν καλά! ξεχάστε επιτέλους τις "αρμοδιότητες" και πάρτε ΕΥΘΥΝΕΣ!! Οι νυν άρχοντες και υπάρχοντες ας μην γίνουν ίδιοι με τους τέως άχρηστους τεμπέληδες!!

  21. Σωστές απόψεις 2.41, αλλά γέλασα πολύ και με τον 12.15 και την αναφορά του στον ΄΄άφαντο΄΄ LTO, που δεν έχει καταφέρει έως τώρα να κερδίσει την επιβράβευση ή την αναγνώριση έστω και ενός πολίτη ή ενός επιχειρηματίας του Δήμου μας για το έργο που υποτίθεται ότι προσφέρει και την δουλειά που κάνουν εκεί στο γραφείο τους ……. Πλέον πιστεύουμε ότι τύποις υπάρχουν και για καμμιά εκδήλωση στην αθλητική κατασκήνωση ! Απογοητευμένοι από τη δράση τους επιχειρηματίες και δημότες !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog