Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: Καμαρώστε πατέρα!

- Advertisement -

Καμαρώστε πατέρα που πάει με τρικάβαλο τα παιδιά του. Και είχε το θράσος να με βρύσει χυδαία όταν του έκανα παρατήρηση…

Π.Μ.
- Advertisement -

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Που είναι η αστυνομία να τον πάει μέσα χειροπόδαρα ρε γμτ? Αν γίνει ένα ατύχημα και σκοτωθούν τα παιδάκια του – πράγμα που αντεύχομαι – τι θα λέει ο μλκς στον εαυτό του?

  2. Ρε τι χαλιεστε για τον καθένα … Αν δεν καταλαβαίνουν οι ίδιοι το τραγικό λάθος τους,το παιχνιδι είναι χαμένο .

  3. Ρωταει κανενας αν ο ανθρωπος ειχε αλλο τροπο να μεταφερει τα παιδια του? λες να ειχε αυτοκινητο,αλλα απο παραξενια να το εκανε? και σε τελικη αναλυση,δικο του θεμα,τωρα αν ο καθενας θελει να κανει το κομματι του και να ''βγαζει ευαισθησιες'' με αυτο τον τροπο…ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ!!!!

  4. Παρατηρηση,απο που κι ως που του εκανες? δικα σου ειναι τα παιδια? αυτος σου εκανε παρατηρηση για το τι κανεις μεσα στο σπιτι σου? αφου γλυτωσες το ξυλο,παλι κακα!!

  5. Το μπερδέψατε παιδιά, εδώ μιλάμε για καραμπινάτη έκθεση ανθρώπινης ζωής σε κίνδυνο σε βαθμό κακουργήματος. Δεν είναι θέμα "δικό του, στο σπίτι του κάνει ότι θέλει"!
    Εμένα σε ένα τροχαίο γιατί να με κάνει φονιά επειδή αυτός είναι καραμακάκας?

  6. και ποιός είσαι;;; Ο ΖΟΡΟ;;; ξέρεις πόσοι ΜΑ-Α-ΕΣ υπάρχουν στην κοινωνία;;; πάνω από τούς μισούς…τι θα κάνεις εσύ…τον χωροφύλακα τον αλάθητο ή τον προστάτη των φτωχών το πνεύματι;;;

  7. νταρτανιαν, ήθελες να μιλήσεις αλλά έκλασες, δεν είναι απάντηση αυτή!
    Δεν εξετάζουμε το μάθημα της κοινωνιολογίας, την συμπεριφορά του τσοπάνη θέλουμε να λύσουμε…

  8. Πράγματι, όπως είπε και ο Τριτσιμπίδας, τα περισσότερα σχόλια είναι από ανθρώπους πιο ηλίθιους από τον κατάπτυστο πατέρα της φωτογραφίας που είναι πιο ηλίθιος από αυτούς! Ελπίζω να μην οδηγείτε.. ηλίθιοι! Καμία ελπίδα…

  9. Λυπάμαι πάρα πολύ για κάποιους που έγραψαν και εσένα τι σε νοιάζει
    Αυτό ίσως θα έκαναν η κάνουν και οι ίδιοι
    Αν συμβεί όμως κάποιο ατύχημα αυτός ο στοργικός πατέρας δεν θα πάθει κάτι έχει αεροσάκους και μπροστά και πίσω.
    Και μετα θα λέμε
    Καλά που πηγαίνε αυτός με τρία παιδιά πάνω στο μηχανάκι

    Βασίλης Γλυκοφρύδης

  10. Καλημέρα. Δεν είχα τη δυνατότητα να απαντήσω νωρίτερα στους φίλους που έγραψαν το σχόλιό τους. Επειδή είναι αρκετοί που ρωτάνε "τι με νοιάζει εμένα", θα απαντήσω ότι με νοιάζει επειδή κινδυνεύουν άμεσα τα παιδιά. Είμαι μητέρα και εγώ 2 παιδιών και δεν υπήρχε ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να τα βάλω σε κίνδυνο ακόμα και αν δεν είχα ούτε ένα ευρώ στην τσέπη. Ελπίζω και εύχομαι ο συγκεκριμένος κύριος (και κανείς στον κόσμο) να μην χρειαστεί να νιώσει τύψεις για την πράξη του. Ποτέ!

  11. ωραια σχολια κανετε μπραβο σας ολοι, εαν εχετε παιδια ειστε οι τελειοι γονεις θα ηθελα να σας εχω γονεις, ας κοιταξει ο καθενας τον εαυτο του να μην ασχολειται με τους αλλους…………,στις παρατηρησης ειστε ολοι αψογοι στην πραξη να σας δω……

  12. ντροπη και παλι ντροπη και για τους δυο , δεν επρεπε να τραβηξεις καμια φωτογραφια και να κανεις αναρτηση την εικονας δεν ειναι αρμοδιοτητα δικια σου, υπαρχουν αλλοι για αυτη την δουλεια, εαν ημουν στην θεση του θα σε ετρεχα αλλιως……μαγκα μου, πισω εχει η αχλαδα την ουρα.

  13. 11.13 μάλλον θα οσμιστηκες τα δικά σου αέρια… το πρόβλημα του κάθε τσοπανου δεν νομιμοποιησαι να λύσεις εσύ και ο κάθε αυτοκηρυγμενος τέλειος άμπελο φιλόσοφος αλλά οι θεσμοθετημένες υπηρεσίες κυρίες και κύριοι ευαίσθητοι του κο-ου η κοινωνία είναι και θα παραμείνει ατελής… γιατί απλά δεν ζούμε στον τέλειο κόσμο!!! εσείς λοιπόν όλοι οι τέλειοι και ευαίσθητοι βγειτε στους δρόμους και κάντε τον χωροφύλακα, αγροφύλακα, τροχονομο,σκουπιδιαρη, και με ενα στιλιαρι να αυτοδικειτε στο όνομα της νομιμότητας.

  14. ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ: ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!!! ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ"!!!!!

  15. Κοινωνία αμόρφωτων και αγάμητων και χολωμένων ανθρωποειδών !
    Αν μαζεύατε τη χολή σας θα σας έπνιγε !
    Οσο για αυτον τον ηλίθιο με το μηχανάκι θα το βρεί από τα παιδιά του !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog