Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Απαράδεκτοι στους Αγίους Θεοδώρους

- Advertisement -

Όταν ο άνθρωπος δεν έχει τη στοιχειώδη παιδεία…

Ευελπιστούμε οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου να προβούν σύντομα στον καθαρισμό των ανεξέλεγκτων σκουπιδότοπων και να πράξουν τα δέοντα για να μην επαναληφθεί ξανά το φαινόμενο αυτό.

Ευελπιστούμε τέλος οι κάτοικοι της πόλης των Αγίων Θεοδώρων που πετάνε τα σκουπίδια τους όπου να ναι, να αναλογιστούν τις συνέπειες των ενεργειών τους και να μην το ξανακάνουν. Να γίνουν επιτέλους υπεύθυνοι πολίτες. Μόνο συναισθήματα απογοήτευσης και θλίψης προξενούν…

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οντως απαραδεκτο και καταδικαστεο το φαινομενο.Ομως ο κ. προεδρος πριν βγει στην καμερα,μαζι με τον τοπικο αντιδημαρχο,καθως και τον αντιδημαρχο καθαριοτητας,ας ξεβρωμισουν και το χωριο μεσα που βρωμαει,μυριζουν οι καδοι,και τα πεζοδρομια κολλανε απο την μπιχλα.Τελικα ανακυκλωση μαζευουν η οχι?Την παραλια την καθαριζουν η οχι?

  2. ΝΑΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΑΓΙΟΘΟΔΩΡΑΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ.ΕΔΩ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΟ Η ΒΡΩΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ…ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΧΑ.

  3. Γιατι στο Λουτρακι ειναι καλυτερα? Για κοιταχτε τους καδους πισω απο το κεντρο υγειας!! Ολοι ξεχειλισμενοι!!! Το Λουτρακι δεν ειναι μονο η Ελ. Βενιζελου!!!! Γιατι?????

  4. η καθαριοτητα στο λουτρακι ειναι στο χειροτερο χαλι της.παντου σκουπιδια ειδικα στα πανω στενα.οι καδοι βρωμανε και εξω απο τους καδους περπατανε ποντικια.κυριοι καντε κατι ειναι θεμα υγειας.κ. περρα ως αντιδημαρχος φερνετε μεγαλη ευθυνη αν δεν μπορειτε στο καλο και να μας γραφετε..παραιτηθητε ναρθει κανενας αξιος.

  5. Οι αφεαιρετουχοικυριε 4.27 που σας έχουν αφήσει τα λεφτα του και την ψυχή τους και αγαπάνε το λουτρακι ποιο πολύ από εσάς έχουν παιδια και σας δώσανε αξία .τις προάλλες πειγα στην εθνική να πάρω λεφτα εγώ το χαρτάκι το πέταξα στον κάδο οι Λουτρακιοτες τα πετούσαν κάτω το πεζοδρόμιο ήταν άσπρο έκανα παρατήρηση σε ένα κύριο λουτρακωτι και με έβρισε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog