Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο Πετράκος απειλεί με εκδίκηση όσους “Μένουν Ευρώπη”…

- Advertisement -

Τι κι αν είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος που είναι η βάση της ελληνικής κυβέρνησης; Ο Θανάσης Πετράκος μέσω Facebook ουσιαστικά απειλή με…
εκδίκηση όσους πήγαν ή στήριξαν τη συγκέντρωση «Μένουμε Ευρώπη» στο Σύνταγμα.

Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο κ. Πετράκος καλεί όσους “μένουν Ευρώπη” και θέλουν να υπογραφεί συμφωνία με κάθε κόστος “να το πληρώσουν οι ίδιοι”!

Προτείνει λοιπόν μεταξύ άλλων: αύξηση του φόρου πέραν των 200.000 ευρώ ατομικού εισοδήματος, η οποία να ξεκινά από το 50% και θα φτάνει στο 90%, μείωση των υψηλών συντάξεων σχεδόν στα 1500 ευρώ και φορολόγηση ακινήτων με υψηλή αξία στις αστικές και μεσοαστικές περιοχές, αλλά και προσωποκράτηση και κατασχέσεις για φοροδιαφυγή.

Το post του Θανάση Πετράκου

Αφού οι «Μένουμε Ευρώπη» θέλουν να υπογραφεί συμφωνία με κάθε κόστος να κληθούν οι ίδιοι να το πληρώσουν. Καμία αύξηση λοιπόν στον ΦΠΑ, αντίθετα, κλιμακωτή αύξηση του φόρου πέραν των 200.000 ευρώ ατομικού εισοδήματος, που να ξεκινά απ” το 50% και να φτάνει μέχρι το 90%. Αντίστοιχη φορολόγηση και στα κέρδη των μεγαλων εταιριών, στα μερίσματα και στους τόκους. Καμία μείωση των χαμηλών, μέχρι 1500 ευρώ συντάξεων και δραστική μείωση όλων των υψηλών ώστε να συμπιεστούν κοντά σε αυτό το όριο. Δραστική φορολόγηση των ακινήτων με υψηλή αξία και στις αστικές, μεσοαστικές περιοχές με παράλληλη μείωση του ΕΝΦΙΑ στις λαϊκές κατοικίες. Άμεση διερεύνηση και εκδίκαση των υποθέσεων μεγάλης φοροδιαφυγής και ταχεία είσπραξη των οφειλομένων ακόμα και με κατασχέσεις και προσωποκράτηση των οφειλετών.

newsit

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog