Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δήλωση Μπετόβλακα ότι ΑΠΕΤΥΧΕ!!!!

- Advertisement -

Όλα ξεκίνησαν σε ένα τραπέζι έξω από την Μουριά. Ως πελάτης απολάμβανα τον εκλεκτό φαγητό δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Νομοτελειακά, αν λάβει κανείς υπόψη του, τον χαρακτήρα του mifi,   που είναι φύση κοινωνικός άνθρωπος, βρεθήκαμε να συζητάμε την οικονομική κατάσταση της χώρας. Μιλάμε για τη εποχή που ο ΓΑΠ ήταν πρωθυπουργός, ο Σαμαράς έλεγε μπούρδες  στα Ζάππεια και ο Τσίπρας έταζε εκατό χιλιάδες διορισμούς δημόσιο.
Οι απόψεις μου ήταν αιρετικές….
Ήμουν από τους ελάχιστους που πίστευαν στο μνημόνιο. Μιλούσα για απολύσεις στο δημόσιο την ώρα που οι πολιτικοί μας μιλούσαν για νέους διορισμούς. Μιλούσα  για αναστολή των πρόωρων συντάξεων την ώρα που εγκατέλειπαν το δημόσιο με παχυλές συντάξεις και εφάπαξ, χιλιάδες πενηντάρηδες υπάλληλοι του.
O mi.fi. με έπεισε να αρχίσω να γράφω αυτές τις παράξενες ιδέες. Έτσι ,για την ποικιλία στο loutrakiblog.  Προσπαθούσα με κάθε τρόπο να πείσω τους συνανθρώπους για την καταστροφή που έβλεπα να έρχεται, αν γίνουν λάθος κινήσεις. Είχα υποχρέωση απέναντι στην οικογένεια μου, στους φίλους μου, στους γνωστούς μου και απέναντι σε όλο τον κόσμο να πω την αλήθεια. Δεν διεκδικώ το αλάθητο ούτε την παγκόσμια σοφία αλλά επειδή δεν έχω καμία , μα καμία υποχρέωση σε κόμματα, κομματάρχες και λοιπά κακοποιά στοιχεία, όφειλα να πω την αλήθεια. Ένα και ένα κάνουν δυο, απλά και ξεκάθαρα.
Διαφώνησα με σοβαρούς ανθρώπους, που βλέπαμε τα πράγματα από άλλη οπτική. Τσακώθηκα μέσω πληκτρολογίου με ανθρώπους όπως ο VELUTELA, o Πάνθηρας, και ο s-spinos. Προσπάθησα, πάλεψα αγχώθηκα να τους πείσω για το λάθος τους.
Υπήρξε και η άλλη πλευρά. Λοιδορήθηκα από  απολύτως αποτυχημένους. Τενεκέδες, κρατικοδίαιτα αποβράσματα των ΔΕΚΟ, αφισοκολλητές που με κατηγορούσαν για κομματόσκυλο. Ποιοι; Αυτοί που είχαν γλύψει κατουρημένες ποδιές για να μπουν στον ΟΤΕ για παράδειγμα.
Κάποιοι φίλοι μου έλεγαν να σταματήσω να ασχολούμαι . Αφού δεν είχα κανένα συμφέρον, δεν με ενδιέφερε καμία έμμισθη θεσούλα, αφού δεν μου χρειάζονταν και δεν ήθελα,  περισσότερα λεφτά από αυτά που έβγαζα, γιατί ανεχόμουν να με βρίζει ο κάθε αχρηστος;
Όλα αυτά έγιναν για μην δω, αυτά που συμβαίνουν αυτές τις ώρες στην Πατρίδα μας. Δεν ήθελα να δω ουρές μπροστά από άδεια ΑΤΜ, άδεια βενζινάδικα και απελπισμένους πολίτες.  Δυστυχώς απέτυχα,  Α Π Ε Τ Υ Χ Α    Π Α Τ Α Γ Ω Δ Ω Σ.  όλα αυτά τα είδα.
Δυστυχώς πλέον δεν έχει νόημα το δημοψήφισμα ή οτιδήποτε άλλο. Αν βγει το ΝΑΙ, θα έχουμε καταστροφή για αρκετό καιρό. Θα πάμε σε εκλογές και μέχρι τότε θα γίνεται κόλαση. Αν βγει το ΟΧΙ σε δέκα ημέρες θα πάμε και πάλι σε εκλογές και μέχρι τότε θα γίνεται κόλαση.  Όλο αυτό που θα ζήσουμε το διαλέξαμε τον Ιανουάριο. Δεν υπάρχει περίπτωση να το αποφύγουμε. Ελπίζω την επόμενη φορά να καταλάβουμε ότι η δημοκρατία θέλει πολίτες μυαλωμένους και όχι αγανακτισμένους χαχόλους.
Και για να ξηγιόμαστε:  ότι και να γίνει θα έχουμε απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και αναστολή πρόωρων συντάξεων.

- Advertisement -

41 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ενω με το Σαμαρα δεν θα γινοταν αυτο αυταπατασε

    Παχυλες συνταξεις δνε παιρνουν ολοι του Δημοσιου αλλα του κομματος σου που παιρνουν βουλευτου μισθο και 2 3 συνταξεις ο καθενας δεν σε πειραζει ουστ καλοβολεμενο κομματοσκυλο

  2. Οχι τετοια ψυχραιμια ο καθενας μπορει να λεει την γνωμη του οσο δυσαρεστη αν ειναι εχουμε δημοκρατία ασχετα αν εχουμε ασελγησει επανω της

  3. Ωραίος δημοκράτης ο 6:14μμ.Ευτυχώς που δεν σας δίνει σημασία κανένας.Φαντάζομαι επισης αν είχες εξουσία στα χέρια σου τι θα έπραττες.

  4. Μια δήθεν νηφάλια φωνή με δόση ειρωνείας, δογματικός παραπόταμος που στοχεύει στα ενοχικά σύνδρομα των απαίδευτων Ελλαδιτών.

  5. Αγαπητέ φίλε Γιώργο
    (Δεν δέχομαι το Μπετόβλακας. Μπετόβλακας δεν ήσουν εσύ αλλά κάποιοι άλλοι),
    αντιλαμβάνομαι πλήρως ότι απευθυνόσουν και σε εμένα, όταν περιεγράφες κάποιους φίλους σου που σου έλεγαν να σταματήσεις να ανέχεσαι τις βρισιές των αριστεροδεξιών άκρων.
    Φίλε έκανες το καθήκον σου με το παραπάνω! πάλεψες περισσότερο από εμένα για το καλό των παιδιών μας και των εγγονιών μου.
    Σε σέβομαι για την κατάρτιση σου στα οικονομικά θέματα, σε τιμώ για την ανδρεία σου να λες δυσάρεστες αλήθειες και είμαι περήφανος που έχω την τιμή να μπορώ να λέω πως είμαι φίλος σου.
    Ο Στρατηγός

  6. Οι πρωτοι που θα κυνηγάνε τους Συριζαιους είναι όντως οι δημόσιοι υπάλληλοι. Εντος επόμενου μήνα τα γέλια ειτε με ΙOUS ειτε με δραχμές.

  7. εγω ψήφισα σύριζα νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη απο όλους σας δυστυχώς ειμαι και εγω ένας απο τους ανεγκέφαλους που πίστεψα σε ουτοπίες!! Ζήτω ταπεινά συγγνώμη απο τους συνταξιούχους και απο τα μικρά παιδάκια! Ζήτω ΣΥΓΓΝΩΜΗ που συνέβαλα με την ψήφο μου στην καταστροφή της χώρας μου.

  8. Δεν κατάλαβες γιατί απέτυχες…??
    Διότι η προπαγάνδα σου ήταν χονδροειδείς-όχι πειστική..
    Αυτό φάνηκε καθαρά την επόμενη τον εκλογών, o φανατισμός σου, δεν σε άφησε ούτε για λίγο…
    Να δεις που το πάει η νέα κυβέρνηση…?
    Πέμπτη φάλαγγα δεν υπάρχει μόνο τώρα, αλλά και το1940-41 υπήρξε, όπου είπαν yes man περάστε στους Γερμανούς..
    Και ιστορία επαναλαμβάνεται…..!!
    Παύλος Αρχόντης
    ΥΓ Αν συνεχίσεις να γράφεις κάτι τέτοια, σίγουρα το σύριζα θα πάει στο 65 % στην Κορινθία..!
    ΥΓ2 Ακόμη δεν έχει στεγνώσει η μελάνι της αποφάσεως της βουλής … Βγήκες να μας πεις της χονδροειδείς εξυπνάδες σου πάλι…..

  9. Εμενα το χέρι μου δεν μπορούσε να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και δυστυχώς για εμενα και την χώρα μου στην τελική ψήφισα ΑΝΕΛ. Πίστεψα στον πατριωτισμό!! ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ. Πίστευα οτι ο Πρόεδρος μας δεν θα ηταν κολλημένος με την καρέκλα της εξουσίας αλλα θα λειτουργούσε για το συμφέρον της πατρίδας μας!!

  10. Οι μάχες δίνονται στο δρόμο και οχι στα πληκτρολόγια. Εαν κάποιοι πιστεύουν οτι με αυτό το τρόπο παλεύουν για τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους, το νιντενκο ειναι καλό πεδίο στρατηγικής.

  11. @6:14 γράψε το ονοματάκι σου ανώνυμε για να το γράψουμε και εμεις!! Ενα θα σου πω εμεις δεν θα αποτύχουμε να σε βρούμε και ας γράφεις ανώνυμα!! Οι απειλές σου μπορει να περνάνε σε κομμουνιστικά καθεστώτα εδω βλάκα εχουμε δημοκρατία και οπως απειλείς θα υποστείς τις συνέπειες! Και τι γέλιο ειναι οτι σε μια εβδομάδα οι όμοιοι σου θα σε κοπανάνε και εμεις θα το απολαμβάνουμε!!

  12. Ston 7:47 μ.μ
    Το ίδιο έγινε και με τους αντάρτες.. κ.α αντιστασιακους όπου πήγαν στα βουνά πόνεσαν…!!
    Ενώ οι άλλοι όπου συνεργάστηκαν, δεν πόνεσαν..!!
    Αυτό θέλεις να μου πεις..??

  13. Οχι 8:11 Η χαρά της εξουσίας ειναι να να λειτουργεί το πληκτρολόγιο ως βαλβίδα εκτόνωσης. Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία

  14. Το δυσάρεστο Τσαούση μου,
    σ αυτήν την ιστορία
    είναι πως οι Ευρωπαίοι κέρδισαν
    θα το γράψουνε και όλα τα βιβλία.
    Την Δευτέρα, θα βγούμε σε όλους τους δρόμους
    με σημαίες της Ευρώπης να πανηγυρίζουμε το ΝΑΙ
    και τα μέτρα θα έρθουν σαν καταιγίδα
    και όμπρελα δεν κρατάς Έλληνα , φτωχέ.
    Θα ψήνουμε αρνιά στο Σύνταγμα
    θα χορεύουμε συρτάκι
    και οι Ευρωπαίοι θα ετοιμάζουνε
    να μας ράψουν κουστουμάκι.
    Ότι και να γίνει , Τσαούση μου
    το παιχνίδι είναι χαμένο
    και πρέπει να είμαι χαρούμενος
    που στο ΑΤΜ , για ώρες περιμένω.
    Γιατί σε λίγο καιρό
    αλλό δεν θα περιμένω
    δεν θα έχω τίποτα μέσα εκεί,
    τίποτα να λαβαίνω.
    Μπετόβλακα, δεν απέτυχες εσύ
    ΟΛΟΙ (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ) ήθελαν να μας σώσουν
    αλλά μάλλον προσπαθούσαν
    στον τάφο να μας χώσουν.

    6¨14.. Είμαι σίγουρος ότι το έγραψες για αστείο φίλε μου. Κακόγουστο μεν , αλλά αστείο.
    Αν θέλεις κάποιον να 'τακτοποιήσεις' τράβα προς βουλή θα βρεις πολλούς.

    ΤΣΑΟΥΣΗΣ

  15. Οι αποτυχημένοι του ΚΚΕ με την προβιά του εξευρωπαϊσμού δήλωσαν την ταυτότητά τους. Κύριε Παππα ξημέρωσε μια μέρα με τρόμο και με αγωνία. Αποκλειστικοί υπεύθυνοι είστε εσείς. Από το πρώτη φορά αριστερά πήγαμε πρώτη φορά στο αντίθετο ρεύμα.
    Εμείς ξεπεράσαμε τις κόκκινες γραμμές. Πήγαμε στην διπλή διαχωριστική. Το ποσοστό επιβίωσης είναι ελάχιστο εάν διατηρηθεί η πορεία αυτή.
    Αυτό που ζούμε όλοι μας είναι φόβος και αβεβαιότητα.

    Ένας Απλός Πολίτης…

  16. Μπετόβλακα ακόμα καί αυτές τις δύσκολες ώρες, εσύ το χαβά σου!!!!!!!!!!!!!!!! μιλάς για "ΜΟΥΡΙΑ" και φαγητό…..ΩΩΩΩΩ τώρα που πα ΜΟΥΡΙΑ θυμήθηκα την καστανιά …ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ…..αφιερωμένο στον Alexis που προδόθηκε από το όνειρο του για ελευθερία σαν τον Σμίθ…καί κάτι τελευταίο δεν θα φτάσουμε ως την Κυριακή για δημοψήφισμα…..δεν θα γίνει !!!!!
    ΥΓ: Σε παρακαλώ πάρε με μαζί σου….στην Γερμανία σαν ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ θα χεις κανένα κονέ για εισητήριο….

  17. Και να ξέρεις βρε βλάξ προσπαθούν να μας γονατίσουν μη δίνοντας ένα μήνα προθεσμία, και μην δίνουν χρήματα στης τράπεζες μας μέχρι το δημοψήφισμα…
    Για να μας ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ , και μερικοί σαν και σένα σιγοντάρουν τον εκβιασμό…!!
    Εεεε να ξέρεις θα πάρουν ένα μεγάλο ΟΧΙ 65-75 %
    Παύλος Αρχόντης

  18. «Μαύρη Δευτέρα» η σημερινή για τα διεθνή χρηματιστήρια μετά τα αδιέξοδα στην ευρωζώνη με το «ελληνικό ζήτημα» που οδήγησε την κυβέρνηση σε δημοψήφισμα απέναντι στις εκβιαστικές προτάσεις των δανειστών. Οι αγορές καταποντίζονται. Μόνο στο χρηματιστήριο της Αυστραλίας χάθηκαν τις πρώτες ώρες της συνεδρίασης 35 δισ. δολάρια. Ο δείκτης στο Χονγκ Κονγκ ήταν στο -3,63%.

    Η σκυτάλη της πτώσης περνά πλέον από την Ανατολή στη Δύση. Από την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Κίνα και τις άλλες ασιατικές αγορές, περνά στην Ευρώπη με την πτώση στις χρηματιστηριακές αγορές του Λονδίνου, της Φρανκφούρτης, του Παρισιού, της Μαδρίτης και του Μιλάνο να είναι στο «κόκκινο» και να αναμένονται μεγάλες μειώσεις.

    Στα μέσα της συνεδρίασης το Σίδνεϊ είχε πτώση 1,81%, η Σεούλ 1,45%, η Ταϊπέι 1,90%, ενώ το Χονγκ Κονγκ στο δεύτερο μέρος της συνεδρίασης είχε πτώση 3,63% και πάει για 4%.

    Την ίδια στιγμή ισχυρές πιέσεις δέχεται το ευρώ έναντι του δολαρίου στις αρχικές συναλλαγές της Νέας Ζηλανδίας μετά τη δραματικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδος) η ισοτιμία διαμορφώθηκε στα 1,0984 δολάρια ανά ευρώ, ενώ οι αναλυτές προβλέπουν μια «μαύρη Δευτέρα» για τις αγορές.

    Το ευρώ σημείωσε πτώση κατά σχεδόν 2 σεντς έναντι του αμερικανικού δολαρίου και βρέθηκε σε χαμηλό μήνα, γύρω στο 1,0990 δολάριο, στις πρώτες συναλλαγές στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, σύμφωνα με τα δεδομένα του Reuters, από περίπου 1,1165 δολάριο που ήταν αργά την Παρασκευή.

    Έναντι του ελβετικού φράγκου, η ισοτιμία του ευρώ σημείωσε πτώση στο 1,0260 φράγκα, το χαμηλότερο επίπεδό του από τα τέλη Απριλίου, ενώ έπεσε σε χαμηλό μήνα γύρω στα 134,90 γεν, καθώς επενδυτές κατέφυγαν στα νομίσματα της Ελβετίας και της Ιαπωνίας, τα οποία συχνά ανατιμώνται σε περιόδους αβεβαιότητας. Η ισοτιμία του δολαρίου έπεσε σε χαμηλό εβδομάδας, στα 122,55 γεν. Στις 09:10 το ευρώ βρισκόταν 1,10390 δολάρια.

    Ισχυρές πιέσεις ασκούνται επί των αποδόσεων των ομολόγων των χωρών του ευρωπαϊκού νότου με το άνοιγμα της αγοράς χρέους, εξαιτίας των κινδύνων που προέρχονται από μία έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

    Λίγο μετά το άνοιγμα, τα επιτόκια των δεκαετών ισπανικών ομολόγων αυξήθηκαν στο 2,720%, έναντι 2,150% την Παρασκευή πριν από το κλείσιμο. Τα επιτόκια των ιταλικών ομολόγων αυξήθηκαν στο 2,598%, έναντι 2,110 την Παρασκευή.

    Οι τιμές του πετρελαίου υποχωρούσαν σήμερα στην Ασία, όπως και τα ασιατικά χρηματιστήρια που ανησυχούν για την ελληνική κρίση χρέους. Οι τιμές για το "ελαφρύ γλυκό πετρέλαιο" του Τέξας -το αργό πετρέλαιο WTI- για παραδόσεις Αυγούστου υποχώρησαν κατά 82 σεντς για να διαμορφωθεί στα 58,81 δολάρια το βαρέλι, ενώ το πετρέλαιο Μπρεντ της Βόρειας Θάλασσας επίσης για παραδόσεις Αυγούστου υποχώρησε κατά 70 σεντς το βαρέλι στα 62,56, 40 δολάρια.

    «Είναι οι συνέπειες μετά την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να διεξάγει δημοψήφισμα και η κατάσταση αυτή αναμένεται να διαρκέσει αυτή την εβδομάδα», δήλωσε η United Overseas Bank of Singapore σε ανακοίνωση.

    Ο δε Ντάνιελ Ανγκ, αναλυτής της Phillip Futures στη Σιγκαπούρη, εκτιμά ότι η αποδυνάμωση του ευρώ «θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέες πτώσεις των τιμών του αργού πετρελαίου».

    Οι ισχυρές αναταράξεις που προκαλούνται στην παγκόσμια οικονομία από την Ελλάδα υποδηλώνουν απλά πως το οικονομικό σύστημα είναι σαθρό, σάπιο και αρκεί μία μικρή οικονομία για να γκρεμίσει την παγκόσμια σε ύφεση για πολύ μεγάλο διάστημα.

    Πόσο μάλλον, όταν μετά την Ελλάδα ο κίνδυνος μεταφοράς της κρίσης σε πολλές άλλες χώρες όπως η Ιταλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία είναι τεράστιος. Αυτό είναι που φοβούνται και οι αγορές.
    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  19. Παύλε μου, ποτέ κανείς στο Λουτράκι δεν σε παίνεψε για την εξυπνάδα σου, αλλά τώρα έχεις τερματίσει το βλακόμετρο. Κατηγορείς την Ευρώπη γιατί δεν παρατείνουν το μνημόνιο, το οποίο η κυβέρνηση θα το έσκιζε στο προαύλιο της βουλής. Λες επίσης ανόητε, ότι είναι εκβιασμός που δεν μας δίνουν λεφτά!!!!!!!!!!!!!!!!! από πότε το να μην σου δίνει κάποιος δανεικά, είναι εκβιασμός.

  20. αστο πανθηρα.τα εχετε χασει εντελως μιλαμε.οι φαπες πεφτουν καθε μερα και δυστυχως τις επαναστασεις του Στρατουλη-Λαφαζανη και λοιπων την πληρωνουμε εμεις.ηδη στο ξενοδοχειο που δουλευω ακυρωσαν για 20 Ιουλιου.Μαγικα θα περασουμε.Για γαλα θα πηγαινω στα γραφεια του Συριζα Λουτρακιου το χειμωνα,αν υπαρχουν βεβαια,αν υπαρχει κομμα το χειμωνα.
    http://www.capital.gr/oikonomia/3038718/antimetopos-me-megali-katastrofi-o-tourismos

  21. Ston 9:47 μ.μ
    Ποτέ μην χρησιμοποιείς το όνομα κάποιου..
    Και αυτός να μην ξέρει το δικό σου…
    Γράψετε στον 8:53 μμ.. π.χ
    Αλλιώς είσαι θρασύδειλος ..και συνήθως οι θρασύδειλοι είναι έξυπνοι διότι σε όλα επιπλέουν… κατά τον Μπαμπά σου…! π.α

  22. Κύριε Αρχόντη: Χωρίσατε την Ελλάδα σε Γερμανοτσολιάδες και Έλληνες. Χωρίσατε την Ελλάδα σε Μνημονιακούς και Αντιμνημονιακούς. Χωρίσατε την Ελλάδα σε Ναι σε όλα και Όχι σε όλα. Χωρίσατε την Ελλάδα σε Ευρωλάγνους και Δραχμολάγνους, σε ευρωπαϊστές και μη. Σήμερα, χωρίζετε την Ελλάδα σε ναιναιναίδες και οχιστές. Και μετα κατηγορείτε τον Μπετόβλακα για διχασμό;

    Μάλλον, κάνετε πλάκα…

  23. Ακριβώς έτσι όπως τα λέει ο φίλος και ''αδερφός'' Γιώργος.Πέρα από τις διαφορετικές αντιλήψεις που έχουμε για λίγα θέματα πρόκειται περί ενός λαμπρού ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ανθρώπου και ενός πιστού φίλου.Τα πλέον αποτυχημένα που γράφετε για τον φίλο Γιώργο(που τον έχει γνωρίσει όλο το Λουτράκι)είναι το ''κομματόσκυλο'' και ο ''βολεμένος''.Όταν βλέπω προσωπικά τέτοια μηνύματα και γνωρίζοντας κανά δυο από αυτούς τι μέρος του λόγου είναι,πιάνω το στομάχι μου από τα γέλια.Μιλάμε για τον ορισμό των ''βολεμένων…Τώρα από κει και πέρα απειλητικά μηνύματα κλπ σε μια δημοκρατική χώρα προέρχονται κατευθείαν από τον Μεσαίωνα και πολύ δύσκολα θα γυρίσουμε 500 χρόνια πίσω για το παίξετε κάποιοι τιμωροί της αντίθετης άποψης.Όποιος γουστάρει διαβάζει μπετόβλακα και άμα κάνει κέφι στέλνει σχόλιο.Όποιος πάλι δεν τον γουστάρει μπορεί πολύ απλά να μην τον διαβάζει και να πάει παρακάτω.Αυτά

  24. Μιχάλη λυπάμαι που θα κάνω αυτή την παρατήρηση αλλά θεωρώ πως πρέπει .

    Όταν μέσα από αυτό το blog ο φίλος και "αδερφός σου ¨ Γιώργος όπως λες , σε ξέφρενο κομματικό παροξισμό αποκαλεί τους συμπολίτες του και φίλους του ακόμα … "κοπριταριό" επειδή μόνο και μόνο τόλμησαν και ψήφισαν διαφορετικά από αυτόν δε σε είδα να επεμβαίνεις και να του κάνεις παρατήρηση , σίγουρα ανάμεσα στους άλλους , αποκάλεσε και δικούς σου φίλους "κοπρίτες" …

    Δε θέλω απάντηση , ιδιωτική αυτοκριτική επιδιώκω …

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  25. Πάνθηρα,σέβομαι την αντίθετη άποψη.Με τον μπετό έχουμε γίνει από δυο χωριά χωριάτες αρκετές φορές.Η διαφορά μας πηγάζει από διαφορετικά διαβάσματα,ιδεολογίες(αν υπάρχουν) και εμπειρίες.Αυτό που διακρίνει τον φίλο Γιώργο είναι να επιζητά και να συμμετέχει σε διάλογο με άτομα που έχουν διαφορετικά πιστεύω.Ξέρεις πολλούς που να το κάνουν αυτό;Δεν νομίζω..
    Αυτοί που θεωρούν ότι κατέχουν όλη την σοφία της ζωής,της γης και της κοινωνίας ζουν δυστυχώς σε αποστειρωμένα περιβάλλοντα αποκρούωντας όλους τους άλλους.Το ζούμε,το βλέπουμε,το διακρίνουμε συνέχεια.

    Μάρτυς μου σε αυτό που κατάθεσα πριν, πολλοί φίλοι που τους έπαιρνα τηλέφωνο(και ο alex) και τους προσκαλούσαμε σε dinner.Μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας φίλε Πάνθηρα,ο μπετό με τις αιρετικές του απόψεις βρέθηκε στο στόχαστρο ολίγων ευτυχώς συμπολιτών μας που το μόνο πράγμα που έκαναν ήταν να ''ουρλιάζουν'' επειδή πολύ απλά δεν γούσταραν αυτά που έγραφε.Τα έβαλαν και μαζί μας αλλά δεν πειράζει.Κατανοούμε την αντίδραση και όχι το κοτσομπολιό και την ρουφιανιά..
    Τώρα όσο αφορά τον χαρακτηρισμό σου ως ''κομματικό παροξυσμό'' του μπετό είναι τελείως μα τελείως άστοχος.Δεν πειράζει όμως όλοι μας κάνουμε τέτοια λάθη και ευκολα χαρακτηρίζουμε ανθρώπους.Το κυρίως θέμα που μας διαφεύγει είναι ότι ο φίλος και ''αδερφός'' μπετόβλακας έχει πέσει μέσα σε όλα.Δεν ξέρω ''αν τρώει σκατά'' και τα προβλέπει όλα αλλά έχει πέσει μέσα σε όλα!Αυτό του το αναγνωρίζω και τον παραδέχομαι άσχετα αν διαφωνώ με αρκετά.Για να φτάσουμε τέλος σε αυτό το σημείο και να μπορούμε να λέμε ελεύθερα την άποψή μας αγωνίστηκαν εκατομμύρια και έχασαν την ζωή τους εκατοντάδες χιλιάδες.Για να λέμε την άποψή μας ελεύθερα!

    Αυτά και σε ευχαριστώ που με διάβασες.

    Φιλικά mifi

  26. Μιχάλη και εγώ λυπάμαι για διαφορετικούς όμως λογούς

    1)Λυπάμαι τον εαυτό μου που χάνει το χρόνο του διαβάζοντας τα ανοητα,υβριστικα και τσάμπα μάγκικα σχόλια ,αυτό δείχνει το επίπεδο και την παιδία τους.

    2)Λυπάμαι γι’αυτους τους ανώνυμους που βρίζουν και απειλούν αντί με τον γραπτό τους λόγο να εκφράσουν και αυτοί της απόψεις τους όποιες και να είναι έχουν κάθε δικαίωμα.

    3)Λυπάμαι τον μπετό τον όποιο δεν γνωρίζω προσωπικά που με τα πάντα εμπεριστατωμένα κείμενα του ,άσχετα με το αν εγώ συμφωνώ η όχι, ασχολείται με αυτούς τους ανόητους κάφρους.

    Αυτήν την φορά δεν θα γράψω το όνομα μου γιατί φοβάμαι
    Μήπως έρθουν να με ταχτοποιήσουν

  27. Σιγά-σιγά κε Mi fi….
    Εδώ και δέκα μήνες μας είχε βομβαρδίσει με τα άρθρα του, κατά του σύριζα…
    (και εγώ του έλεγα μην λες πολλά, θα σου έλθει μπούμερανγκ..)
    Και έπεσε μέσα όταν ο Σύριζα πίρε 36 %…???
    Για πια ΄΄σκατά τρώει΄΄ όπως λες…. και πέφτει μέσα …??
    Πότε έπεσε μέσα…??
    Είναι κοντόφθαλμος απλά, μιλά για την φάση, δεν έχει φαντασία να καταλάβει το τέλος του αγώνα του μπάσκετ…….
    (καλά εσύ μόνο από ποδόσφαιρο ξέρεις..! )
    Ο κυνικός

  28. ΦΙλικη συμβουλη γιατι δεν πατε να παρετε απο μια κοτρωνα και κανα μετρο σκοινι ο καθενας και να πεσετε στην θαλασσα..

  29. Και μην μου πείτε κε mi fi ότι ο φίλο σας μπετό δεν έκανε προπαγάνδα, κάθε εβδομάδα (για τον τελευταίο χρόνο τουλάχιστον..) και ένα άρθρο κατά σύριζα-αριστερά γενικώς..
    Και τι θέλετε να μας πείτε ότι δεν είναι δόλιος…??
    Σπαταλούσε τόσο χρόνο για να μας διαφωτίσει….
    Δεν ξέρει ο κόσμος ποιοι μας έφεραν εδώ…???
    Δεν ξέρω μα κανέναν όπου να μην το ξέρει…!!
    Αυτούς υπεράσπιζε-υπερασπίζετε χωρίς ντροπή,
    θα έλεγα εγώ…!
    Τα είδε τα αποτελέσματα σε αυτά όπου υπερασπιζόταν..
    Χειρότερα δεν γινόταν…!!
    Λίγη σιωπή τώρα δεν βλάπτει, πέστε του…
    ΥΓ Έχω στήλη e-mail στον Βενιζέλο, και του είπα για δέκα χρόνια τουλάχιστον δεν πρέπει να μιλά…!

  30. @ ανώνυμοι 06΄14 και 03'16 μην στεναχωριέστε συντροφοι. εχω κάνει αίτηση για να μπορώ να γράφω στην Ζωή Κωνσταντοπούλου.
    @ΤΣΑΟΥΣΗΣ, αν θες πίστεψε το. Σε απολαμβάνω και σε ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνεις..
    @Ενας απλός πολίτης, μου ελειψε η πένα σου.
    @ΠΑΝΘΗΡΑ, για μια ακόμα φορά κάνεις λάθος αγαπητέ φίλε. Από που προκύπτει η πτώση των αγορών και η διάλυση του ευρώ. Ξέρω ότι σε ενοχλεί η λέξη κοπριταριό αλλά εμένα με ενοχλεί περισσότερο να πληρώνει κάποιος φόρους για να πληρώνεται ο δημόσιος υπάλληλος που παίζει πασιέντζα και που πουλάει μούρη στον απλό πολίτη που προσπαθεί να εξυπηρετηθεί. Όμως επειδή σε σέβομαι και εκτιμώ την πένα σου δεν θα την χρησιμοποιώ, όχι γιατί δεν την πιστεύω, αλλά γιατί ενοχλεί έναν σοβαρό συνομιλητή.

  31. Δεν με ενοχλεί προσωπικά η λέξη εξάλλου εγώ είμαι ένα διαδικτυακό φάντασμα δεν με γνωρίζει κανείς, αυτό με κάνει να μην έχω λόγω να προβάλλομαι , προσβάλλεις όμως πάνω σε κομματικό παροξισμό γνωστούς και φίλους σου . Αυτό λοιπόν θα έπρεπε κανονικά να ενοχλεί εσένα συνειδησιακά μετά, αλλά δε συμβαίνει …

    Όσο για τους φόρους ναι με ενοχλεί κάτι διαφορετικό από αυτό που ενοχλεί εσένα με ενοχλεί ότι κατέληγαν και καταλήγουν σε εθνικούς εργολάβους , τραπεζίτες , μεσάζοντες εξοπλιστικών , ολυμπιακούς αγώνες , και σε γερμανικές μίζες και όχι μόνο …

    Για την πτώση των αγορών και τη βύθιση του ευρώ κάνε λίγο υπομονή , θα πληρώσουν πανάκριβα για να αποκλείσουν τις εναλλακτικές πολιτικές που ξεπετάγονται θα χαραμίσουν πολλαπλάσια ποσά από το Ελληνικό χρέος .

    Στο τέλος όμως μάλλον δεν θα τα καταφέρουν ξεκίνησε …

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  32. Μπράβο βρε βλάξ (sort of betoblaka) πάλι έπεσες μέσα,, στα σκατά σου,
    κατά τα λεγόμενα του mi fi
    Και επειδή έφαγες στην Μουριά..
    Και επειδή είσαι ξένος στο Λουτράκι…
    Με την ανωνυμία σου…
    Σε κάναμε μάγκα… στο Λουτράκι διότι έχουμε μέσα μας ακόμη το παραχωρητικό, δηλαδή Αθηναίος….Οοοο από την πρωτεύουσα είναι βρε βλάμη ….ξέρει αυτός…!!
    Πάντως εγώ έπεσα έξω 3-4 ποσοστιαίες μονάδες
    (λόγο τραπεζών..)
    ΥΓ Αν συνεχίσεις να γράφεις κάτι τέτοια, σίγουρα το σύριζα θα πάει στο 65 % στην Κορινθία..! 29-ιουνιου 2015 μ.μ
    Μπράβο όπου βρίσκεσαι στα 10 top Του loutrakiblog…
    Είσαι πολύ ενδιαφέρον τύπος διότι έφαγες στην μουριά….!!
    Εγώ δεν έχω φαΐ…!! π.α

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog