Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Καταγγελία Γιώργου Γκιώνη στο Δημοτικό Συμβούλιο

- Advertisement -

Μια σοβαρή καταγγελία, έκανε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης. Δείτε τι ανέφερε…

“Χτες το βράδυ μας έγινε μια καταγγελία, ότι στο Πνευματικό Κέντρο πήγε ένα άσπρο βανάκι και πήρε κάποια πράγματα. Καταθέσαμε μήνυση αμέσως και όταν επικοινωνήσαμε με τον κύριο Μαυρόπουλο, μας είπε ότι μάζεψε τις παρτιτούρες, που όπως ισχυρίστηκε του ανήκουν. Η γνώμη μου, είναι ότι θα έπρεπε να μας είχε πάρει ένα τηλέφωνο να πάμε όλοι μαζί εκεί να του δώσουμε ότι νομίζει ότι του ανήκει.

Κατά πληροφορίες, επίσης, στη συνάντηση που είχαν στο ξενοδοχείο Μαντάς, αποφασίστηκε  να μην παραδώσουν τις στολές, τα όργανα κτλ. Θεωρώ ότι αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα, αν όντως έχουν συμβεί έτσι”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

- Advertisement -

107 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάτω τα χέρια απο το Μαυρόπουλο. Έχετε πέσει πολυ χαμηλά …ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ..ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΚΙΩΝΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.

  2. Ο κ Δήμαρχος είναι συνδιοργανωτής μαζι με τον Μαυρόπουλος στο Φεστιβάλ Λουτρακίου γι αυτο και είχε κλειδιά πως ξαφνικά έγινε διαρρήκτης? Πως καταδέχτηκε ο κ Γκιώνης και ο κΣακελλαριου να φωτογραφίζονται κατ επανάληψη με τον Μαυρόπουλος;δεν τον είχαν καταλάβει;
    Να δούμε τι θα πούνε στη μήνυση για δυσφήμιση.
    Θα γελάσουμε!!!!!

  3. Προσπαθείς να αντιδράσεις με μηνύσεις αβάσιμες και ανυπόστατες γιατί βλέπεις ότι έχασες τι μπάλα. Οι ρουφιάνοι σου δεν σου τα σωστά και στο ΄τέλος εσύ θα είσαι ο χαμένος. Δεν σκέφτηκες καλά αυτά που κάνεις.Τα έβαλες με το Μαέστρο – τα έβαλες με όλο το Λουτράκι -…….

  4. Μίλησε για παραβίαση χα χα χα με τα κλειδιά που ο Δήμος τους είχε δώσει χα χα χα βανακι το μικρό επιβατικό αυτοκινητάκιχα χα χα κούτες οι παρτιτούρες με το όνομα του χα χα χα …… πήγαινε να βγάλεις φωτογραφία με τον Πρόεδρο του Συλλόγου στην συναυλία της Πρωτοψάλτη και να καμαρώνεις χα χα χα γελάει όποιος γελάει τελευταίος παλικάρια.

  5. 1:57 μ.μ. αγαπητέ συμπολίτα, την μήνυση ο γλόμπος δεν την κατέθεσε προσωπικά με το όνομά του, αλλά ως δήμος. Και αυτό φυσικά είναι για να προκαλέσει εντυπώσεις (ότι και καλά έχει δίκιο και ο συμπαθέστατος κ. Μαυρόπουλος άδικο) και φυσικά την πλήρωσε με τα δικά μας λεφτά, από τα δημοτικά τέλη που μας παίρνει. Όταν εκδικαστεί η μήνυση, δεν θα είναι πλέον δήμαρχος και έτσι η ευθύνη θα μετατεθεί στον επόμενο. Αυτός θα έχει λουφάξει κάπου. Σιγά μην έρθει τότε στο δικαστήριο!!! Νίκος Παπαγεωργίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog