Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Καταγγελία Γιώργου Γκιώνη στο Δημοτικό Συμβούλιο

- Advertisement -

Μια σοβαρή καταγγελία, έκανε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης. Δείτε τι ανέφερε…

“Χτες το βράδυ μας έγινε μια καταγγελία, ότι στο Πνευματικό Κέντρο πήγε ένα άσπρο βανάκι και πήρε κάποια πράγματα. Καταθέσαμε μήνυση αμέσως και όταν επικοινωνήσαμε με τον κύριο Μαυρόπουλο, μας είπε ότι μάζεψε τις παρτιτούρες, που όπως ισχυρίστηκε του ανήκουν. Η γνώμη μου, είναι ότι θα έπρεπε να μας είχε πάρει ένα τηλέφωνο να πάμε όλοι μαζί εκεί να του δώσουμε ότι νομίζει ότι του ανήκει.

Κατά πληροφορίες, επίσης, στη συνάντηση που είχαν στο ξενοδοχείο Μαντάς, αποφασίστηκε  να μην παραδώσουν τις στολές, τα όργανα κτλ. Θεωρώ ότι αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα, αν όντως έχουν συμβεί έτσι”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

- Advertisement -

107 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 3:01 στην προτροπή του να φύγουν από την αίθουσα υπάκουσαν όλοι στην προτροπή του Ν αφήσουν τα όργανα κ τις στολές κανενας…
    Πλακα μας κανετε;

  2. Η πράξη του Κ Δημάρχου δείχνει έλλειψη πολιτισμού και είναι ήλιου φαεινότερο ότι είναι πράξη αντεκδίκησης.
    Ο πολιτισμος ενώνει συμφιλιωνει αρα πολυ σωστά κατηγορείται για εμπαθής άνθρωπος.

  3. Ποσα ψεμματα θα πητε ακόμα κ. Γκιωνη ; Και βέβαια οι παρτιτούρες είναι του Μαέστρου και μόνο σε εκείνον ανήκουν και είχε κάθε δικαίωμα να τις πάρει και ξέρετε πολύ καλά ότι δεν πήγε μόνος του….Οσο για την συνάντηση που ειχαμε στο ξενοδοχείο Μαντάς σας έχουν πληροφορήσει λάθος . Ι Ο Μαέστρος το αντίθετο είπε.Να παραδώσουμε τα όργανα και τις στολες Ο πληροφοριοδότης σας ψευδετε και εσείς εκτίθεστε.

  4. 3:01 π.μ. έχεις απόλυτο δίκιο, αγαπητέ συμπολίτα. ο Γκιώνης αντιγράφει τους πολιτικούς ελιγμούς της παρούσης κυβερνήσεως. Λόγια είναι που χάνονται με το πέρασμα του καιρού. Εμφανέστατα συκοφαντεί για να δημιουργήσει εντυπώσεις και να σπιλώσει το όνομα και τη φήμη ενός καταξιωμένου και διακεκριμένου αρχιμουσικού. Και περιμένει ο αδαής, αφελής και άκομψος, κατ'ευφημισμόν δήμαρχος, ότι θα υποταχθούμε στο ψέμα και την κατάπταιστη γλώσσα του. Μα γιατί να τις κρατήσουν και τι να τις κάνουν τις στολές τα μέλη της φιλαρμονικής? Για να ντυθούν με αυτές τις απόκριες? Ίσα-ίσα, επειδή σέβονται την μουσική, δεν θα προσέβαλαν ποτέ την στολή τους. Δεν έχουν απολύτως καέναν λόγο και κανένα κίνητρο να της καρπωθούν.
    Είναι δε γνωστό, ότι ο Γκιώνης, και δη στο συγκεκριμένο θέμα, έχει ΜΟΝΟΝ επικριτές. Όσα θετικά γράφονται εδώ εναντίον τους φιλαρμονικής -και συνεπώς υπέρ του- είναι είτε από δικούς του ανθρώπους, είτε από τον ίδιον προσωπικά, είτε, το πλέον πιθανόν, και εκ των δύο!

  5. Παιδια παρτε το αλλιωs. Εδω δε μιλαμε για μη καταβολη δεδουλευμενων και ποσο δικιο εχουν οι μουσικοι- γιατι καθηγητεs- σιγουρα δεν ειναι. ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ αφαιρουσαν πραγματα – εστω και δικα τουs – απο ενα δημοτικο κτιριο το οποιο την συγκεκριμενη ωρα ηταν κλειστο. πεστε το απερισκεψια να μη γινει τιποτα. Μη ριχνετε ομωs λαδι στη φωτια γιατι με το φανατισμο που υπερασπιζεσθε τουs μουσικουs αυτο ακριβωs θα καταφερετε. Να οδηγηθει η κοντρα στα ακρα και αυτο δε συμφερει κανενα και ειδικα τα μικρα παιδια που θα σαs συχτιρισουν ολουs. Ντροπη.

  6. Παιδια παρτε το αλλιωs. Εδω δε μιλαμε για μη καταβολη δεδουλευμενων και ποσο δικιο εχουν οι μουσικοι- γιατι καθηγητεs- σιγουρα δεν ειναι. ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ αφαιρουσαν πραγματα – εστω και δικα τουs – απο ενα δημοτικο κτιριο το οποιο την συγκεκριμενη ωρα ηταν κλειστο. πεστε το απερισκεψια να μη γινει τιποτα. Μη ριχνετε ομωs λαδι στη φωτια γιατι με το φανατισμο που υπερασπιζεσθε τουs μουσικουs αυτο ακριβωs θα καταφερετε. Να οδηγηθει η κοντρα στα ακρα και αυτο δε συμφερει κανενα και ειδικα τα μικρα παιδια που θα σαs συχτιρισουν ολουs. Ντροπη.

  7. Λόγω τεχνικού προβλήματος, κάποια σχόλια δεν δημοσιεύθηκαν.
    Αν δεν βλέπετε το σχόλιό σας, παρακαλώ να μας το ξαναστείλετε.
    Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση

  8. Παράνομες οικοδομικές άδειες (βλέπε Φλάμπουρο…), απευθείας αναθέσεις και διορισμοί-μετατάξεις υπαλλήλων, διάλυση Φιλαρμονικής, η πόλη μέσα στη βρώμα και στην παρανομία και ο Δήμαρχος ποστάρει στο facebook ("Υπάρχουν και αυτοί…") και αντιδράει σα να του πήραν το γλυφιτζούρι…

    Άλλα 50 χρόνια Γκιώνη – Λογοθέτη – Παύλου θέλετε!!!

  9. Προκαλειτε αηδια στο λαο του Λουτρακιου. Σας εχει ξεφυγει τελειως. Ζητατε ξεκαθαρα εκδικηση,σα 5χρονα. Δεν ειναι συμπεριφορες αυτες που αρμοζουν σε αρχοντες της πολης. Ντροπη και αισχος

  10. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ??????? ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΚΩΣΕ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ? ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ! ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ "ΜΥΑΛΑ"

  11. εγώ ήμουν με το παιδί μου εκεί,στη συνάντηση,θλίβομαι να βγαίνουν τέτοια ψεύδη για ανθρώπους που μόνο γνώση και πολιτισμό,σε όλες τις εκφάνσεις, προσέφεραν στο παιδί μου αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά του τόπου. Κρίμα που έχετε θολώσει και με μανία προσπαθείτε να κατηγορήσετε τον μαέστρο και τους καθηγητές. Τους ΟΦΕΙΛΕΤΕ (εκτός των δεδουλευμένων τους) και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!και όχι αυτη την κακιστη και μικροπρεπή συμπεριφορά.

  12. Ρε οι ανθρωποι ειναι αδιστακτοι. Τετοιες κινησεις δηθεν εκφοβισμου και υπεροχης απλα δειχνουν ποσο θολωμενοι ειναι. Αντε παραιτηθειτε! Δροοοοομοοοο. Τα διαλυσατε ολα.

  13. Γκιώνης είσουν και Γκιώνης θα μείνεις.
    Με τον πάληκαρά δίπλα σου μη φοβάσαι.
    Παιδιά κρατηθείτε στο ύψος σας.Μην πέφτετε στο επίπεδο του ούτε και στα μηνύματα.
    Άρρωστος εγωπαθής είναι τον ξέρουμε απο μικρό μνησίκακος,αλλά αυτο ολο θα πέσει στο κεφάλι του γιατί το άδικο δεν ευλογειται.

  14. Γκιώνη η φιλαρμονική είναι ο τάφος σου.Πηγαίνετε μια βόλτα στο πνευματικό κέντρο ζεχνει.Βρωμιά παντού τουαλέτες ούτε στην Ουγκάντα .Κατα τα άλλα τουριστικός Δήμος να γελάσω .

  15. Γκιώνης είσουν και Γκιώνης θα μείνεις.
    Με τον πάληκαρά δίπλα σου μη φοβάσαι.
    Παιδιά κρατηθείτε στο ύψος σας.Μην πέφτετε στο επίπεδο του ούτε και στα μηνύματα.
    Άρρωστος εγωπαθής είναι τον ξέρουμε απο μικρό μνησίκακος,αλλά αυτο ολο θα πέσει στο κεφάλι του γιατί το άδικο δεν ευλογειται.

  16. Μπράβο Λουτράκι μπλογκ για το θεμα που ανέδειξαν .κανε έρευνα πάρε μέρος όχι αδιάφορες Ανακοινώσεις χορτάσαμε.Ο κόσμος σε εμπιστεύεται.
    Μάθε γράψε…….

  17. ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ!… ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ; ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΣΥΞΥΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΩΔΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ; ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟΣ. ΚΡΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΣΤΕ!

  18. Για τον Μαυρόπουλος το Πνευματικό κέντρο και η φιλαρμονική ήταν το σπίτι του .Άλλωστε ήταν μπροστά άνθρωπος του Δήμου και το βανάκι ήταν μικρό επιβατικό.
    Μέσα υπάρχουν ακόμα πράγματα των καθηγητών πιάνο κ.α

  19. 2.49 Κατ αρχας δεν εκβίασε κανέναν στο σώμα της φιλαρμονικής και μην ψεύδεσαι γιατι ξέρεις πολύ πως δεμ είναι έτσι.Όσο για το ότι δεν υπήρχαν συμβάσεις από ένα σημείο και μετά μην χαιρεσε γιατι στις συναυλίες ο Δήμαρχος ανέβαινε στη σκηνή και έδινε συχαρητηρια στο ΜΑΕΣΤΡΟ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ υπάρχουν ντοκουμέντα για τα πάντα.Σταματα τις συκοφαντίες γιατι φανερώνεσαι κιολας!!!

  20. Οποιος θέλει κλαπατσιμπαλα και κορνες να τα πληρωνει απο την τσεπη του, τα λεφτα να δίδονται σε αυτούς που έχουν ανάγκη και οχι σε φολκλόρ παραστάσεις.

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ που θα ζητάς αφιλοκερδώς, εθελοντές για τη δημοτική μπάντα για να δεις πόσοι θα έρθουν.
    Εγώ ξέρω ήδη 3 άτομα…

  21. ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ Ο ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ . ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΩΣ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΜΑΣΗΣΕΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙΣ ΛΑΣΠΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ .ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ

  22. Συγνώμη εγώ θέλω να διατυπώσω μία ψύχραιμη και δίκαιη άποψη με ερωτήματα:
    1) έγινε διάρρηξη σε κάποιο μέρος του πνευματικού κέντρου ή μπήκε με κλειδί ο κύριος μαυρόπουλος;
    2) αποδεδειγμένα, έχει αφαιρεθεί κάτι από την περιουσία του δήμου, που δεν έπρεπε να είχε στα χέρια του ο κ Μαυρόπουλος ή πήρε μόνο πράγματα τα οποία ανήκουν στην ιδιοκτησία του;

    Γιατί εάν δεν έχει παραβιαστεί κάποια πόρτα του πνευματικού κέντρου, και δεν έχουν κλαπεί πράγματα που ανήκουν στην ιδιοκτησία του δήμου, φοβάμαι ότι είναι συκοφαντική κατηγορία και θα γυρίσει μπούμερανγκ στους εμπνευστές της.

    Από την άλλη για να λέμε και του Γκιώνη το δίκιο έπρεπε να είχαν ενημερώσει για αυτήν την εξέλιξη καποιον από τον δήμο.

    ΕΓΩ ΖΗΤΑΩ ΝΑ πρυτανεύσει η ψυχραιμία και η λογική. Οι δύο πλευρές πρέπει να τα βρούν εξωδικαστικά και με διάλογο χωρίς άλλες εντάσεις που κάνουν ζημιά όχι μόνο στην εικόνα των δύο πλευρών αλλά και σε ολόκληρο τον δήμο.

  23. 6.16ΜΜ ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΙ ΚΛΕΙΔΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ , ΑΚΟΥΣΑ ,ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΚ

  24. Κλοπή είναι να παραβιάσεις και να μπεις και να πάρεις πράγματα ξένα ,αυτοί πάντα ελπίζανε ότι θα γυρίσουν πάλι πίσω.Γιατί αυτοί το δημιούργησαν και το πονάνε.
    Μόλις ζήτησε το δικιο του ο άνθρωπος έπεσαν επάνω του.

  25. Γκιώνη βρεστα μαζι τους έχουν χαρτιά στα χέρια τους σκέψου να έρθει της Παναγίας και να είμαστε έτσι.
    Ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα απο παντού τηλεφωνούν να μάθουν τι έγινε .Ντροπή σου μην ακούς τους ρουφιανους

  26. Διάρρηξη, ρε ψοφίμια του δήμου, θεωρείται νομικώς η παραβίαση της κλειδαριάς. Εκτός κι αν αποδείξει ο καράφλας, κατ'ευφημισμόν δήμαρχος, ότι ο κος Μαυρόπουλος του είχε ήδη επιστρέψει τα κλειδιά και είχε υπογράψει παραλαβή των, ώστε να τεκμηριώσει ότι μπήκε με παράνομο αντικλείδι. Αν όχι, τότε θα τεθεί το ερώτημα: αφού παραιτήθηκε η φιλαρμονική, εσείς γιατί δεν τους ζητήσατε να επιστρέψουν τα κλειδιά ΑΜΕΣΑ? θα δείτε που τελικώς θα φάει το κεφάλι του και θα φτάσει στο σημείο να κυκλοφορεί στα ταβερνεία με περούκα για να μην τον αναγνωρίζει ο κόσμος με τα ξεφτιλίκια του ο ανίκανος, άχρηστος, αχάριστος, λίγος και άμυλος "κύριος δήμαρχος", που λέει ο λόγος!!!
    Το αποτέλεσμα θα είναι και την μήνυση να χάσει (που όταν εκδικαστεί δεν θα είναι καν δήμαρχος) και μετά να του πατήσει ο κος Μαυρόπουλος μια αγωγή για συκοφαντία και να χάσει…και τα μαλλιά της κεφαλής του ο κος, εκ παραδρομής του λόγου, δήμαρχος… Τώρα που του έμειναν οι στολές, ας τις φοράει με τον Σακελλαρίου την παραμονή Χριστουγέννων να πηγαίνουν από σπίτι σε σπίτι να λένε τα κάλαντα για να μαζέψουν κανένα μελομακάρονο για πασάλειμμα στα μούτρα τους.

  27. Πρώτον δεν θεωρείται Δήμαρχε σοβαρή μια ανώνυμη καταγγελία που γίνεται ανώνυμα.Άκουσα ..

    μου ειπανε….αν είναι αλήθεια.. Και δεύτερον κάποιο μου είπε μαζεύτηκαν και είπαν…αν είναι αλήθεια…δεν ξέρω…. Εν ολίγοις αρρες μαρες κουκουναρες. Τα πράγματα που του ανήκαν μάζεψε δεν ήταν μεσάνυχτα και βέβαια δεν μπήκε από την καμινάδα. Οι χαφιέδες που σε πλαισιώνουν σου τα σφυρίζουν λάθος…

  28. Το επόμενο στάδιο είναι να πει ο Γκιωνάκης ότι η Φιλαρμονική θα διαλύσει την πόλη – τα ίδια δηλαδή που λέει για τον Προαστιακό.

  29. αν εκλεψε να πληρωσει !! αν οχι ομως , να κανει κι αυτος μηνυση για συκοφαντικη δυσφημηση η ψευδη καταμηνυση και να αξιωσει αποζημιωση και μεγαλη μαλιστα επι προσωπικου !!! Γκιωνη μαλλον εμπλεξες ΠΑΛΙ και δεν το πηρες χαμπαρι !!

  30. Αν ο μαθητής αντί μυαλό έχει φάβα τι να σου κάνει και ο καθηγητής;

    Ήξερα για κύρου ανάβασις για γκιώνη καταβάση πρώτη φορά ακούω…

  31. Αν ο μαθητής αντί μυαλό έχει φάβα τι να σου κάνει και ο καθηγητής;

    Ήξερα για κύρου ανάβασις για γκιώνη καταβάση πρώτη φορά ακούω…

  32. Μην πέσετε στο επίπεδο τους ψυχραιμία!!! Ο Γκιώνης άνοιξε τον λάκο του ας αποδείξει ότι λέει.Έχει απέναντι του ολο το Λουτράκι ,εκτός των μικρόψυχων!

  33. Ρεεεε! Δεν ντρεπεστε! Κατηγορειτε τον ανθρωπο! Βγαινετε στο δημοτικο συμβουλιο και λετε τι…καποιοι μας ειπαν…μαλλον…και ισως και δεν ξερουμε…και τον κατηγορειτε για κλεφτη. Εσεις τον εχετε κατακλεψει. Οχι αυτος. Ντροπη και αισχος!

  34. Οποιος λέει μόνο ψέμματα στο τέλος μπερδεύετε και προσπαθεί να πεί άλλα ψέμματα για να διορθώσει τα προηγούμενα. Ακριβώς αυτό είναι το δίδυμο Γκιώνη Σακελλαρίου.

  35. Ο Μαυρόπουλος πρέπει να σου κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση του ονόματός του και τότε θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις .Μας έχει μαζί του

  36. Ο κ.Μαυροπουλος είναι πολύ άξιος μουσικός και κύριος με ΚΑΠΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ και προσπαθείτε να τον δυσφημισετε . Θα μας έχεις όλους απέναντί σου Δήμαρχε .Σκετο Δήμαρχε γιατι το κύριος δεν σου αξίζει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog