Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Κώστας Λογοθέτης: Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί (video)

- Advertisement -

Ο πρώην δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Κώστας Λογοθέτης, 2 χρόνια από την ημέρα που ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου η σημερινή Δημοτική Αρχή, αναφέρεται στα έργα που έγιναν κατά τη διάρκεια της θητείας του στο δήμο με μηδενικό κόστος για τους δημότες και απαντά σε πολλά ενδιαφέροντα ερωτήματα…

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κανονικα πρεπει να του δωσουν εκπομπη σε τηλεοπτικο καναλι.
    Οπως ειναι ο μαστερσεφ ενα πραμα.
    Να την ονομασουν σουπερ μαστερ παραμυθατζης.
    Παντως αυτο που δε χωραει καμμια αμφιβολια ειναι οτι ειναι γνησιος απογονος του Αισωπου.

    TaliBan

  2. Αβανταδόρικη συνέντευξη. Για τους Αγίους Θεοδ. καμία ερώτηση. Η δημ. αρχή του Λογοθέτη και ο Αντιδημαρχος του, μας πήγαν 30 χρόνια πίσω. Δεν ειναι τυχαίο οτι οι περισσότεροι σύμβουλοι που παραιτήθηκαν ήταν απο Αγίους. Οι σύνδεσμοι που στήριζαν Λογοθέτη, έδιναν λεφτά για εργα… Σκουπίδια, συλλογή μόνο αν είχες το κινητό του αντιδημάρχου καθαριότητας. Το πολιτιστικό έκλεισε επι των ημερών του, καμία ερώτηση στην συνέντευξη. ΚΑΠΗ παρατημενο, ο παραλιακος πεζοδρομος το καλοκαιρι ανοιχτός για αυτοκίνητα… Δεν ξεχνάνε με τίποτα οι δημότες των Αγίων, τον αντίδημαρχο και το πρώην Δήμαρχο.

  3. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΑΦΗΣΕ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ.ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΛΟΙ ΜΕΤΑΝΟΙΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΕΠΕΣΑΝ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΤΟΙΜΗΓΟΡΙΑ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΑΣΕ Η ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ.

  4. Σε μία φράση στην συνεντευξή του ειπε οτι δεν εχει παραπονο απο κανεναν παρετηθέντα.κι εγω λεω που ειναι ολοι αυτοι να πουν τα πράγματα με το ονομά τους και να δηκαιολογησουν τη εθελουσία τους εξοδο???

  5. Πόσα χρήματα χρωστούσατε στο Πνευματικό κ . Λογοθέτη? Εαν δεν θυμάστε ρωτήστε τον κ. Λόη τον δικό σας Πρόεδρο του Πνευματικού να σας πει

  6. Mιλά και ο Taliban για τον Λογοθέτη όταν 2 χρόνια τώρα έχουμε γίνει ο περίγελος της Κορινθίας?Mε τα τόσα σκάνδαλα που έχουν γίνει?Που τους βρίζει όλος ο κόσμος?Με την πιο βρώμικη πόλη όλων των εποχών!Φανταστείτε που φτάσαμε κύριοι!Να μιλά και o taliban……….

  7. πατε καλα ? λεγατε τον λογοθετη ανυπαρκτο .μετα τα δυο χρονια αυτης της δημοτικης αρχης .. προτιμω τον λογοθετη παρα τα αρπαχτικα τωρα .

  8. Γεια σου μεγάλε taliban! Σταματά να στηρίζεις τον Γκιώνη. Τον εχεις καταστρέψει. Και κάτι ακομα, ο μπετοβλακας σε προσφωνεί ως τον αρχιβλακα του δημαρχείου, και όχι άδικα. Το ξέρεις; Θυμάσαι τότε που έσκιζες τα μνημόνια; Να σου στείλω στο δημαρχείο να μου πληρώσεις τον ΕΝΦΙΑ μου, αφού θα τον καταργούσες;

  9. 12,03 η καταστροφή του Λουτρακίου ξεκίνησε επί Παύλου που ενώ είχε εκατοντάδες εκατομμύρια στα χέρια του, έκανε τα ελάχιστα, έτσι για το θεαθήναι, για το καλό του Λουτρακίου.
    Οι υπόλοιποι τι να κάνουν χωρίς λεφτά?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog