Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κανονικά η Φιλαρμονική Λουτρακίου στην λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Γιάτρισσας

- Advertisement -

Τα μέλη της Φιλαρμονικής Λουτρακίου, ο αρχιμουσικός και οι καθηγητές της πιστοί στο δελτίο τύπου που εξέδωσαν αρχές Αυγούστου μετά την συνάντηση τους στο ξενοδοχείο Μαντάς θα…

… συμμετέχουν κανονικά αύριο στη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Γιάτρισσας.

Παρά τα όσα έχουν διαδραματιστεί ανάμεσα στο μουσικό σώμα και τη Δημοτική αρχή από το Μάιο μέχρι σήμερα η φιλαρμονική κάνει για ακόμα μια φορά την υπέρβαση δείχνοντας την πρόθεση της να υποστηρίξει το συμφέρον του τόπου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διάλογος ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει ξεκινήσει χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα κάτι περαιτέρω.

Το LoutrakiBlog θα επανέλθει αμέσως μετά της εορτή της Παναγίας με περισσότερες πληροφορίες.

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

19:30 Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός
20:10 Προσέλευση Επισήμων( συμβολή των οδών Οδ. Ανδρούτσου & Δ. Σολωμού)
20:20 Είσοδος Επισήμων στον Ιερό Ναό
20:30 Έξοδος εκ του Ιερού Ναού, Λιτάνευση Ιερής Εικόνας

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου

7:30 Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ενα μεγάλο μπράβο στα παιδιά της φιλαρμονικής αλλά κύριοι του loutrakiblog προσοχή στον σχολιασμό σας. ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει διαδραματιστεί ανάμεσα στα μέλη της φιλαρμονικής και την Δημοτική Αρχή. Ο αρχιμουσικός και οι δάσκαλοι της φιλαρμονικής έχουν κάποια αντιπαράθεση με την δημοτική αρχή, οικονομικής φύσης εξ όσων γνωρίζω, και όχι τα μέλη της φιλαρμονικής. Αντίθετα τα μέλη περιμένουν με αγωνία να δωθεί λύση στο θέμα του αρχιμουσικού και των δασκάλων προκειμένου να επανέλθουν άμεσα στα μαθήματά τους κσι τις λοιπές δραστηριότητες της φιλαρμονικής. Ξανά μπράβο σε όλα τα μέλη της φιλαρμονιμής, αρχιμκυδικό, δασκάλους και μουσικούς, για την στάση τους και το ήθος που επιδεικνύουν εν οψη της λιτάνευσης της εικόνας της Παναγίας.

  2. είναι κύριοι και μπράβο τους. Να δείτε που τελικώς θα γλυκαθεί με αυές τις έκτακτες παρουσίες τους ο Γκιώνης και θα κλείσει το θέμα έτσι ανέξοδα και εύκολα. Θα τους καλει μόνο σε ανάλογα συμβάντα (π.χ. Μ. Παρασκευή) και αν δεν έρχονται, θα τους αποκαλεί αχάριστους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog