Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οι στεναχωρημένοι, του Γιώργου Τέσση

- Advertisement -

Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα μπορούσε με ευκολία να χαρακτηριστεί, ως η πιο στεναχωρημένη κυβέρνηση, όλων των εποχών…

Από την αρχή της διακυβέρνησης τους και αφού τελείωσαν τα επαναστατικά ουαου του Γιανη Βαρουφάκη και τα GO BACK κυρία Μέρκελ του Αλέξη Τσίπρα, ανακάλυψαν το νέο φάρμακο που γιατρεύει κάθε πόνο. Υπογράφουν τα πάντα και μετά στεναχωριούνται.

Πρώτος ξεκίνησε το κόλπο με την στεναχώρια ο υπουργός υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης. Όταν έβαλε την υπογραφή του για την παραχώρηση των αεροδρομίων στην γερμανική Fraport, μας ενημέρωσε ότι δάκρυσε. Τη σκυτάλη πήραν στην συνέχεια, και άλλα στεναχωρημένα παλληκάρια της συγκυβέρνησης, που υπέγραφαν τα πάντα και μετά έριχναν και ένα κλάμα και ξεμπέρδευαν.
Στο τελευταίο επεισόδιο του δακρύβρεχτου σήριαλ, πρωταγωνίστησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Οι συνταξιούχοι διαδήλωναν έξω από το μέγαρο Μαξίμου και δέχτηκαν επίθεση με χημικά από την κυβέρνηση. Οι γέροντες αξιολογήθηκαν ως απειλή για την ασφάλεια του Πρωθυπουργού και των συμβούλων του, που εργάζονται τόσο σκληρά στο Μαξίμου και δόθηκε εντολή να τους εξηγήσουν τι σημαίνει Αριστερά.

Στην συνέχεια ο υπουργός προστασίας των μπαχαλάκιδων και όχι του πολίτη, ανέλαβε την πολιτική ευθύνη της επίθεσης, χωρίς βέβαια να παραιτηθεί. Άλλωστε ο άνθρωπος έκανε τόση προσπάθεια να μεταμορφωθεί από πορτιέρης του Μπεγλίτη σε Συριζαίο αντιμνημονιακό και θα ήταν κρίμα να χάσει την καρέκλα του για πέντε-δέκα  λιποθυμίες γερόντων!

Ο κος Τσίπρας εμφανίστηκε και δήλωσε ότι είναι στεναχωρημένος, από το ξυλοφόρτωμα των γερόντων, οπότε καθαρίσαμε! Θα κάνουν μάλιστα και μια ΕΔΕ και όπως πάντα το φταίξιμο θα πέσει αναίτια σε κάποιο ταλαίπωρο αστυφύλακα και όχι στους πραγματικούς ενόχους.

Πάντως, επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής και δίκαιος, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ δεν είναι πάντα στεναχωρημένα. Τώρα που τα παιδάκια δεν λιποθυμάνε από την πείνα, οι αυτοκτονίες σταμάτησαν και οι νεκροί της ΕΡΤ αναστήθηκαν, μπορούν να τρώνε τα φιλέτα τους και τα ψαρονέφρια τους, να πίνουν τα εμφιαλωμένα κρασάκια τους και να ξεκαρδίζονται στα γέλια σε lounge bar της Κορίνθου…

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΜΑΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ Ή ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ?

  2. Mα καλα ειστε σοβαρη ολοι στην αρχη ετσι λενε και μετα μολις βαλουν το χερι στο υπερετεραστιο βαζο με το μελι γινονται σαν ολους αυτους που μας κυβερνανε μεχρι τωρα κανενα κομμα δεν μπορει να σωσει ουτε την Ελλαδα ουτε τον Ελληνικο λαο ποτε επιτελους θα το καταλαβετε

  3. Δεν θελω να σε απογοητεύσω αλλα όλοι σε θέλουν στο ψηφοδελτιο όποιου δεξιού κόμματος φιλε Τεσση γιατί μεχρι να πας στα τσακώνικα να βρεις 2 σπίτια να φέρεις σταυρούς οι άλλοι θα χουν οργώσει την Κορινθια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog