Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τώρα τρώνε οι ΣΥΡΙΖΑίοι, του Χάρη Μαρίνη

- Advertisement -

Το σλόγκαν της βάσης της πρώτης φοράς Αριστερά είναι: Αρκετά έφαγαν οι άλλοι τόσα χρόνια . Καιρός να φάμε και εμείς τώρα…

Η Διασπάθιση Δημόσιου χρήματος , Αυταρχισμός και ασυδοσία είναι τα τρία χαρακτηριστικά που διέπουν τα στελέχη των ΔΕΚΟ του Σύριζα .Θεωρούν πως βρήκανε την ευκαιρία της ζωής τους και καλυπτόμενοι από τους προστάτες τους πολίτικους θα βγάλουν τα σπασμένα μιας ζωής .    

Πρώην Δημόσιοι υπάλληλοι οι περισσότεροι , αποτυχημένοι σε κάθε τους  βήμα κατά το παρελθόν , και περιφρονημένοι από την κοινωνία.

Είδαν φως και μπήκαν μέσα   Βρήκαν ταμεία γεμάτα με εκατομμύρια και προσπαθούν με κάθε παράνομο τρόπο εν μέσω κρίσης και εξαθλίωσης του Έλληνα πολίτη , του Έλληνα οικογενειάρχη , του Έλληνα Συνταξιούχου . εφευρίσκοντας  το τέχνασμα των αδικαιολόγητων  ανακατασκευών  κτηρίων , της μεταφοράς γραφείων και των απ’ ευθείας αναθέσεων Αρχιτεκτονικών μελετών με συγκεκριμένους ημέτερους Αρχιτέκτονες με πλήρη αδιαφάνεια καταστρατηγώντας κάθε νόμο , κάθε ηθικό μέτρο και κάθε δίκαιο.

Δεν προσπαθούμε να προσωποποιήσουμε το θέμα , αν και έχουμε στην διάθεση μας πολλά στοιχεία . Απλά, μέλημά μας είναι να ενημερώνεται ο κόσμος για το ποιοι είναι και το πώς λειτουργούν, γιατί επιθυμούν διακαώς να διοικούν κρατικές επιχειρήσεις.

Είναι πρωταθλητές στο είδος αν και πολύ νέοι στο άθλημα .  Έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρούν τις Δημόσιες επιχειρήσεις ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ .  

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ποιοι μιλανε αυτοι που μας εφεραν εδω οι γνωστοι δηλαδη πασοκονεοδημοκρατες,δεν τσιμπαει ο κοσμος αδελφια οτι και αν κανετε.

  2. Μα ο κυριος Χαριλαος ειναι πρωην πασοκ και μαλιστα ηταν απο τα παρα πολλυ ενεργα μελη της τοπικης και τωρα ειναι νιν ανελ οποτε δεν πρεπει να λεει τετοια γιατι το πασοκ με τη νδ εστρωσαν το δρομο και ηρθε ο τσιριζα να τον αποτελειωσει

  3. Ενώ εσύ ήσουν μία ζωή πασοκ και δεν άλλαξες ποτέ και με τίποτα για όσα 12:38 κάνανε.
    Καλά λένε ότι εσείς είσαστε αμετανόητοι

  4. 10:20 π.μ. μεγάλη κουβέντα είπες σύντροφε. Αφού μας έφεραν εδώ οι πασοκονεοδημοκράτες, άρα παραδέχεσαι ότι ο σύριζα δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα και είναι σαν να μην πέρασε ποτέ στην κυβέρνηση. Ναι, οι πασοκονεοδημοκράτες ξεκίνησαν τις αποκρατικοποιήσεις ενώ ο τσίπρας εντιτίθετο και έβριζε. Τώρα τί κάνει; Το ίδιο και για τον ΕΝΦΙΑ. Τώρα τί κάνει;

  5. Και όμως αυτή η ανάρτηση φέρνει και ΕΙΔΗΣΗ…!
    Όπου δεν καταλαβαίνουν μερικοί…!!
    Το σύριζα με το ΑΝΕΛ τα έχουν σπάσει τα αυγά από τα έσο..
    Δηλαδή ο Καμμένος θα αποβιβαστεί από το Λεωφορείο όπου λέγετε σύριζα-ΑΝΕΛ διότι βλέπει ποιος θα καθίσει στα τέσσαρα..
    και ποιος σκίζει κυλόττες (μνημόνια)…!
    Ένα ανομοιόμορφο λεωφορείο Αριστεράς και άκρας δεξιάς…!!
    Όπως έκανε και το 2009 περίπου ο Καμμένος από την δεξιά του Αντώνη Σαμαρά κατέβηκε από το λεωφορείο, διότι δεν έγινε πρόεδρος της Ν.Δ..
    Το ίδιο σε τοπικό-δημοτικό επίπεδο, ο γράφων αυτό άρθρο Χ.Μαρίνης
    από τον Λεωφορείο Λογοθέτη =Γκιώνη…!!
    Και μην ψάχνετε για το παρελθόν –μέλλον…!!!
    Κάποιος όπου τα μυρίζετε αυτά…

  6. Μην τσιμπας ρε 3.36 για ποιες αποκρατικοποιησεις μιλανε;με τα λεγτα των ταμειων τα κανανε ολα.οσον αφορα τον ενφια αυτο ο μπεν το εβαλε στην ζωη μας.το οποιο ομως υπαρχει σε ολη την ευρωπη.που θα βρει το κρατος τα χρηματα να δωσει μισθους συνταξεις,χρηματα για την υγεια την παιδεια;

  7. 3:44 μ.μ. και δίκιο έχεις, και άδικο. Ο καμμένος πιάνει πόρτα για τον χειμώνα. Επειδή ξέρει το χάλι του από τις δημοσκοπήσεις, σου λέει: να δείξω στον κόσμο ότι συντάσσομαι μαζί του και εναντίον της κυβέρνησης που στρέφεται εναντίον του λαού. Για να προσπαθήσει, βασισμένος στην χαμηλού δείκτου νοημοσύνη του Έλληνα, να κερδίσει ψηφαλάκια. Τίποτα δεν τσουγκρίσανε από μέσα. Πολιτική, βλαμμένη πολιτική κάνει!

  8. 1:26 μ.μ. Tην πατησες ουτε νδ πασοκ ουτε κκε ουτε ποταμια λεβεντιδες και αλλα πολλα εχω ψηφισει εχω τη συνειδηση μου και το κουτελο μου καθαρα οτι με την ψηφο μου δεν εβλαψα κανενα ουτε το λαο μου ουτε την ΕΛΛΑΔΑ

  9. τι θελει να μας πει ο κυριος ! ειναι συγκυβερνηση με το συριζα ! οταν κανεις χωριο με καποιους κανεις χωριο!Η ΦΕΥΓΕΙΣ Η ΜΕΝΕΙΣ !ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΕΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ,αλλιως θα τους χωριζαν μεγαλες αποστασεις !ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΔΑ .
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ ….!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog