Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Πόσες προσλήψεις θα γίνουν άμεσα στο εργοστάσιο της PepsiCo-HBH

- Advertisement -

Όπως σας ενημέρωσε το loutrakiblog.gr σε αποκλειστικό δημοσίευμα, σε διάστημα το αργότερο 30 ημερών θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταβίβασης της ιδιοκτησίας από την Pepsi στην Ελληνικό Ύδωρ, ενώ παράλληλα θα εκδοθούν οι απαιτούμενες άδειες με σκοπό, στις αρχές του 2017, να ενταχθεί το εργοστάσιο σε παραγωγική διαδικασία…

Σε πρώτη φάση, η εταιρεία θα προχωρήσει σε προσλήψεις 100 ατόμων, τα οποία θα εντάξει στο δυναμικό της, θέτοντας εκ νέου σε λειτουργία το εργοστάσιο.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχουμε πάρα πολλούς ανέργους στην περιοχή μας και δεν είναι σωστό να αναφέρεται ένα τόσο μεγάλο αριθμό προσωπικού!!!!! Δεν ξέρω που βασίζεται αυτός ο αριθμός και τι πληροφορίες έχετε αλλά δεν είναι σωστό να λέμε ένα τόσο μεγάλο νούμερο απλά για να το πούμε!!!!! Με 7 άτομα λένε οι δικές μου πληροφορίες ότι θα ξεκινήσει!!!!! Μακάρι να βγείτε εσείς αληθινοί!!!!

  2. Δεν ξέρω αν οι προσλήψεις θα είναι 100 η 70 η 110. Η προσωπική μου παράκληση και πρόταση προς τον Δήμαρχο είναι:
    Εφ' όσον θα εγκατασταθεί στον Δήμο μας και θα εκμεταλλεύονται το νερό μας νομίζω ότι θα είναι δίκαιο να ζητήσει οι προσλήψεις να γίνουν με κριτήριο την εντοπιότητα δηλαδή να προηγούνται και να προτιμούνται οι δημότες Λουτρακίου σε ειδικότητες που υπάρχουν στον δήμο μας. Θα είναι μια ευαισθησία που κάθε λογικός εργοδότης μπορεί να σεβαστεί.

    Γιώργος Παπανίκος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog